Still alive

Jag har egentligen massa roligt och skriva och massa bilder att lägga upp! Meeen jag orkar inte, är helt sjukt trött så nu blir det sängen :P Onödigt inlägg, jag vet, men tänkte bara så ni vet att jag lever ;)

Och jag är riktigt lycklig över att vara hemma! :D

It's Christmas Time!

Kan inte fatta att det är julafton imorgon! :O But I'm pretty excited actually! :D

Har inte hunnit blogga något, får se när jag hinner ta tag i det igen så ska jag ta igen kalendern haha ^^

GOD JUL! :D


Hemma!!!

JAG KOM HEM TILLSLUT! :D Haha, jag har inte hunnit med att blogga än, men nu så :P

Gårdagen såg ut såhär:
Jag gick upp kl 04.30, då hade jag i alla fall sovit ca 2,5 timme. Sen kom taxin 05.40, och när jag kom till Derby så bokade jag tågbiljett (jäkla skönt att det gick!), och sen gick tåget 06.30. När jag sen kom till Leicester så var det tåget typ 30 min försenat så jag fick stå och frysa ett bra tag, men tillslut kom det i alla fall och allt gick bra fram till flygplatsen. Fick packa om lite i väskorna dock, plus att jag fick ha på mig 2 par jeans och dubbla tröjor haha :P Gick igenom säkerhetskontrollen och käkade lite lunch, £6.05 för en liten jäkla foccacia och en latte, dyra jäkla flygplatsmat.. När jag sen kom till gaten så såg jag att det inte stod något plan där, så jag förstod på en gång att det var försenat. Nästan 1 timme efter planet skulle ha gått kom det i alla fall, och vi fick gå på. Fick jättetrevligt sällskap bredvid mig på planet så det var kul hihi ^^ Landade nästan 2 timmar efter att jag skulle ha landat. Där mötte jag min älskade mammis och Peter som hade fått väntat ett bra tag, stackarna! Tog väl ca 4 timmar att åka hem, fast då stannade vi och åt på en kanonbra pizzeria också, åt en asgod kebabrulle! Kom väl hem typ 11.20 eller något, pratade med Linda och så kom Ida en sväng också sen somnade jag vid 2 :P

När jag vaknade idag var jag rätt förrvirrad haha, kändes jättekonstig att vakna upp i sitt eget rum! Men åh vad skönt det var att få gå upp och sätta sig i vardagsrummet med mamma och äta frukost :) Senare blev det lunch med min tjockis och sen träffade jag Mandi! :D Drog in på cirkusen en sväng och träffade Barbro sen åkte vi hem till henne och tjålade om alllt som hänt hihi :) Efter det åkte jag till Ida och nu har vi bakat peppisar, wiie :D Så himla kul att få träffa alla igen! :D

Nu ska jag snart vidare till tjockisen igen och käka något, sen vidare ner till Jens tror jag :)

Jag är lycklig! :D:D

19 december!

Dagens lucka skulle egentligen vara "En att-göra-lista innan jag dör" men eftersom ja redan skrivit en sån (The bucket list) så ändrar jag den :) Även om min lista kanske inte var komplett då, men jag orkar inte skriva om det igen :P Så jag ändrar dagens lucka till:

Min uppväxt

Jag hade nog en rätt bra uppväxt, tror jag i alla fall! Visst, jag hade ingen pappa, mina syskon bråkade otroligt mycket och slogs och grejer ibland, och vi hade inte särskilt mycket pengar.. Men vad jag kan minnas så mådde jag nog rätt bra ändå! Jag var ju dock en riktig jäkla skitunge, elak mot ungar och härjade skolan.. Men det tror jag inte hade med min uppväxt att göra, det var nog bara jag som var lite cp haha :P
Jag växte upp på Ludvika gård, i en lägenhet med 4 rum och kök på 3e våningen. Där bodde jag i ca 9 år av mitt liv med min syster, min bror och min mamma. Det var under denna period som min syster var min "idol" som jag skrev tidigare, och jag ville ofta vara inne på hennes rum. Och min bror brukade alltid busa med mig och kittla mig tills jag inte fick någon luft :P 
Min mamma har alltid varit en stor trygghet för mig. Jag minns så väl när hon brukade sjunga för mig på nätterna, och läsa sagor. Mamma har ALLTID ställt upp på mig, och ibland till och med varit för snäll mot mig. Jag hade en tid i tonåren när jag var väldigt elak mot henne, och då menar jag väldigt elak. Det ångrar jag såklart jättemycket idag! Mamma, förlåt för allt dumt jag gjort mot dig, du vet att jag älskar dig! <3
Att jag inte haft min pappa hos mig har såklart varit tufft. Ett barn behöver ju egentligen både mamma och pappa! Han flyttade till Strömstad (Tjärnö) när jag var 6 tror jag. Men eftersom att han aldrig har bott med oss så tror jag inte att jag tänkte på det särskilt mycket. Det var nog mest bara häftigt att ha en pappa som bodde vid havet! Men såklart jättetråkigt att inte träffa han särskilt ofta. Och nu är det ju ännu värre..
När jag var 6 (?) flyttade Johanna in i lägenheten under vår och vi blev bästa vänner! Vi lekte jämt med varandra, och hittade på massa tok som jag skrev tidigare. Det fanns ju också många andra barn på Ludvika gård, och vi hade ofta vattenkrig, snöbollskrig och andra krig på gården haha :P
Skolan var både upp och ner. På lågstadiet var jag både duktig och lite problematisk.
Men sen ordnade det upp sig när jag blev äldre, och jag har alltid haft ganska lätt för att lära mig i skolan.
Så visst, det har ju såklart varit upp och ner, men mestadels så har jag nog haft en bra uppväxt! Absolut inget att klaga på.
Att jag inte haft min pappa hos mig har dock såklart varit tufft. Ett barn behöver ju egentligen både mamma och pappa! Han flyttade till Strömstad (Tjärnö) när jag var 6 tror jag. Men eftersom att han aldrig har bott med oss så tror jag inte att jag tänkte på det särskilt mycket. Det var nog mest bara häftigt att ha en pappa som bodde vid havet! Men såklart jättetråkigt att inte träffa han särskilt ofta. Och nu är det ju ännu värre..
Men, jag har haft det mycket bättre än många andra barn där ute i Sverige och världen, så detta är ju inget att sitta och gnälla över! Jag är frisk och mår bra, och förhoppningsvis är jag rätt normal också :P Vad nu normal är..

Har ju tyvärr inga bilder från min barndom, men är får ni i alla fall bilder på det som varit med mest under min uppväxt ^^
Syster (har ingen bättre bild)

Bror!

Bästa mamsen!

Johanna! Så söt haha!



Snart!!

Packning på hög nivå här! Eller ja, just nu har jag tagit en paus och pratar med Kossi på skype, ska snart gå ner till Sainsbury och handla matsäck till imorgon ^^ Har skrivit ut mitt boardingcard i alla fall, men inte fixat med buss/tåg/taxi än.. Får prata med Paula sen när hon kommer hem igen..
Jag hoppas verkligen att allt går som det ska imorgon, och att det inte blir nå jäkla inställt flyg eller något! Lite nervöst faktiskt.. Men förhoppningsvis blir det inga problem!

Om exakt 24 timmar sitter jag på planet, och om 25 timmar och 10 minuter är jag hemma! :D Om det är i tid vill säga! Åh, jag längtar så himla mycket!


18 december!

Drog till Burton idag för att shoppa lite julklappar så nu är jag nog i princip klar :) Fiiint! ^^ Gick runt där i min ensamhet i flera timmar, men det var rätt skönt faktiskt haha :P Köpte en liten klänning/topp eller vad fasen man nu ska säga till juldagen, så nu är jag snygg både då och på nyår hihi ^^
Kom hem och käkade och sen drog Paula strax innan 7. Kollade på film och umgicks lite med Olivia bara och nu sitter jag här :P Och tänkte skriva dagens lucka ^^

Det sjukaste jag har gjort

Alltså det här är en sån himla tolkningsfråga. Beror ju helt på vad man menar med sjukaste. Jag har väl gjort många sjuka grejer antar jag, mycket sjukt på fyllan som jag inte vågar skriva här..
Annars var väl resan hit rätt sjuk? Inte själva resan alltså, utan att jag över huvud taget åkte till England. I alla fall för mig, kändes jäkla konstigt att dra ifrån allt hemma och bo med en helt främmande familj. Jag hade ju faktiskt inte pratat mycket alls med familjen innan, pratat med Paula på telefon 1 gång och skrivit en del på facebook bara, men det var ju inte mycket. Så det är ju en rätt sjuk grej att bara dra sådär, det hade ju kunnat hända vad som helst. Men det gick ju jättebra i alla fall! :)
Men blä, jag är så himla dålig på sånt här, att försöka tänka igenom alla grejer man gjort och komma på vad som varit sjukast/roligast/jobbigast eller vad det nu kan vara. Mitt minne är ju som en guldfisks för tusan, jag minns ju knappt hälften av alla grejer jag gjort haha! ^^ Så det får duga!


Såhär ser det förresten ut här just nu! Eller det här var några dagar sen, nu har vi fått en liiiiten tunn hinna med snö på vissa gräsplättar. Men annars helt bart! På tal om ingenting liksom.. 

PS - TVÅ DAGAR KVAR!!!


16 & 17 december!

Gårdagens och dagens lucka nu!

16 december
Det här är jag beroende av

Jag är nog bara beroende av en sak just nu. Chokladchokladchoklad! Eller ja, socker eller snask över huvud taget. Och träning. Typ. Det är nog bara det jag är beroende av just nu i alla fall, vad jag kan komma på.

17 december
Mitt favoritminne

Men ja, lyckat att välja ut ett sånt! Det går ju helt enkelt inte.. Så jag tar bara ett riktigt bra minne istället, det första jag kommer på!
Det får bli när vi åkte till Belgien. Jag och Jossan hade bestämt oss för att ta en tripp ner till våra kära vänner där nere, de hade varit två gånger hos oss så nu var det vår tur att åka dit. Det var första gången vi åkte iväg helt själva så lite nervöst var det ju, men allt gick bra! Vi kom fram, och Viktor med pappa mötte oss på flygplatsen. Efter det gick tiden fort som attan, men jäklarns vad kul vi hade! Jag orkar dock inte skriva allt vi gjorde, men vi åkte runt till olika festivaler, gick på bio, hade grillfest (typ roligast på hela resan, Jossan ramlade bland annat in i grillen och jag dök ner med huvudet rätt ner i backen! Man ska inte leka cirkus med alkohol i kroppen..) och var i Bryssel på nationaldagen där det var megafirande med tivoli, fyrverkerier och massa folk! Helt grym resa faktiskt, med två underbara grabbar! Tråkigt att man inte har lika bra kontakt idag bara, är lite sugen på att åka dit igen faktiskt.. Men man vet aldrig, vi kanske drar dit på en spontanresa eller nåt haha ^^

Beroende!

Favoritminne! Tyvärr togs knappt några bilder eftersom Jossan tappade bort sin kamera på vägen ner :S








Tredagarkvar!!

Jag får väl börja med att be om ursäkt till mina kära läsare! Blev ju inte en enda uppdatering igår så jag förstår om ni är upprörda! Först hade jag inte riktigt tid med datorn, och när jag väl hade tid ja då fungerade inte blogg.se så det gick ju inge vidare.. Men nu är jag tillbaka med nya tag igen haha ;)

Jag tror jag ska beskriva min gårdag i punktform för enkelhetens skull.

07.20 Alarmet ringer
07.40 Frukost
08.20 Olivia går till grannen för att åka med henne till skolan (jag slipper alltså gå, skönt!)
09.45 Diskning på hög nivå
09.00 Dagens avsnitt av julkalendern
09.30-11.00 Soooooover
11.00 Går ner och sätter på en grej till maten och upptäcker att jag har världens huvudvärk
11.10-11.45 Sover igen
12.30-14.00 Käkar lunch och kollar tv
14.00 Dammsuger lite nere
15.00 Går för att hämta Olivia
15.30 Fixar lite med maten
17.00 Äter
17.45 Diskar
18.30 Går ner till gymmet
19.00 Blod, svett och tårar på Aerobicsen (nästan i alla fall!)
20.00 Går hem, dushar och datanördar
00.30 Sover

Intressant va? Det var nog i princip allt i detalj om ni ville veta. Hade sjukt ont i huvudet en stund där, men det gick över sen i alla fall. Dagen har sett lite lika ut, fast idag var det först frisören kl 9 och sen hem för städning av ungarnas rum och mitt eget. Och tvättning. Och diskning. Och ungarna. Och ja ni fattar.

Jag kom just på att det är fredag idag! Det känns inte så, den här veckan har verkligen gått fort! Och nu mina kära vänner är det bara TREDAGARKVAR tills jag kommer hem! :D Jag kan inte fatta det, snart är jag hemma och får krama om mamsen, eddy, systrarna och alla underbara vänner! Ska bli så himla skönt :)

Men först helg då som sagt, inget planerat ikväll så det blir väl bara en film eller två, sen imorgon tror jag att jag drar till Burton för lite shopping, kanske kan man hitta nå små juleklappar där :) Sen kl 6 är det dags för jobb igen, men det enda jag behöver göra då är ju att säga åt ungarna att lägga sig så det är ju inte ansträngande precis ^^ Söndag blir det väl bara packning och annat fix hela dagen, sen jobb även då kl 6.

OCH SEN FÅR JAG ÅKA HEM! :D

Syns inte så bra, men det är lite kul för vår gata är sjukt julpyntat, och det är vi och våra två grannar precis bredvid oss som är värst :P

Grannarna till höger

Vårat hus :)

Och där borta är huset till vänster om oss ^^
Syns väl inte så bra på bilderna men det är massa belysning i alla fall :P


15 december!

Idag var jag uppe tidigt och drog till Ashby och mötte Emelie för lite julklappsshopping! :) Drog in på Tesco först, sen hem till henne för lyxlunch (pizza för £1 från Tesco) och sedan vidare ner på stan. Vi hade precis kommit in i första butiken när hennes ungars skola ringde och berättade att hon behövde komma med någon medicin till en av ungarna, så vi fick vackert vandra hem igen, och sedan till skolan med medicinen :P Efter det hann vi åtminstone in i några butiker och kika innan jag tog bussen hem igen ^^ Väl hemma tog jag enn runda på stan och sedan blev det en kaffe på donken innan jag gick hemåt. Lite julklappar blev det i alla fall! Kort sagt, en helt okej dag :)

På fredag åker Emelie hem, lite fusk tycker jag! Men sen är det bara några dagar kvar tills jag åker hem också hihi! Och ja, jag kommer tjata om det tills dagen är kommen ;)

Jaja, dagens lucka!

I min handväska

Haha ja, som sagt så kan nog det mesta där i sammanfattas med ett ord - skräp! Men, för att vara lite noggrannare:
- Plånbok
- Kamera
- Mobil
- Läppglans
- Spegel
- Extra tuggummi
- Mp3 spelare
- Vantar
- 3 bussbiljetter
- 2 kvitton
- 3 pence
- Tamponger

Ja det var nog allt faktiskt! Faktum är att det inte alls var så mycket skräp, utan mest viktiga grejer :P Brukar vara bra mycket värre!


Hör inte till inlägget, men jag saknar mina vänner!


14 december!

Okej, jag ska rätta mig från förra inlägget. Jag har alltså inte gjort något med avseendet att göra någon kille svartsjuk. Jag har inte hållt på med någon bara för att jag tänkt att en annan kille ska bli svartsjuk. Förstår ni bättre nu? Sen tycker jag att folk som kommenterar borde stå för vad de säger istället för att kommentera anonymt. Men det är ju bara min åsikt, ni gör väl som ni vill.

Här har ni i alla fall dagens lucka!

En sak jag ska göra innan jag blir 30

Oj, det är mycket jag vill göra innan jag blir 30 ju!
Jag hoppas att jag har gått någon utbildning och förhoppningsvis har ett bra jobb (läs: ett jobb jag trivs med) när jag är 30, och dessutom hoppas jag att jag har familj och barn :)
Men först och främst ska jag ut och resa en massa innan det! Sen är ju frågan bara hur man ska få pengar till det.. Men det spelar ingen roll om jag så ska leva urfattig i flera månader för att samla pengar, jag ska ut och resa, så är det bara!
Jag vet inte om det beror på att jag aldrig var utomlands när jag var liten (första gången var klassresan i 9an till Spanien), eller om det helt enkelt beror på att jag är trött på Sverige, men att få resa har varit en stor dröm nu ett tag. Inte särskilt länge, när jag var liten så tror jag inte att jag tänkte på det så mycket, men det blev nog efter att vi började resa en del med cirkusen som jag fick "mersmak" (säger man så?) för det. Jag vill ut och upptäcka världen, och bara leva!









13 december!

Dagens lucka skulle egentligen vara "Det här har jag gjort för att göra en kille svartsjuk", men jag tänker ändra den faktiskt, eftersom jag inte tror att jag gjort något för att göra en kille svartsjuk :S Jag är inte särskilt svartsjuk av mig själv så.. Så eftersom det är lucia idag så tänkte jag att dagens lucka skulle bli såhär:

Mitt bästa luciaminne

Som de flesta av er kanske vet så var jag med i Ludvikas lucia för några år sedan. Det var verkligen en kul upplevelse måste jag säga! Vi var ett himla härligt gäng och hade väldigt kul tillsammans. Visst, det var ju rätt tungt också att sjunga hela tiden och gå upp jättetidigt på morgonen men det gjorde inte så mycket! För när man fick gå runt på sjukhusen, ålderdomshemmen och daghemmen och se hur mycket det faktiskt betydde för dem att vi kom dit så spelade det ingen roll hur trött man var, man blev ändå på bra humör direkt!
Mitt bästa minne med Ludvikas lucia är något som jag kan skratta åt fortfarande när jag tänker på det! Jag tror att vi var på något av ålderdomshemmen, men vet inte säkert vilket det var. Vi hade i alla fall tågat in i rummet och precis börjat sjungit på nästa låt. Plötsligt hörs ett ATJOOO så högt att alla i luciatåget hoppade en meter upp i luften! Och sen brast det.. Alla började fnissa helt hysteriskt och kunde absolut inte fortsätta sjunga. "Tomten" (han som jobbar på lions och hade hand om oss, minns inte namnet) kom och ställde sig framför oss och höll upp händerna och sa "nu lugnar vi ner oss flickor" eller något. Tillslut lyckades vi väl sansa oss lite och fortsätta sjunga. Men sedan var det någon som brast igen och alla började fnissa, när vi kollade bak på Lars som spelade gitarr så satt han också och flinade som en tok! Så det gick helt enkelt inte, vi kunde inte fortsätta sjunga! Så vi fick helt enkelt tåga ut igen med en skrattblandad luciasång. Herregud vilket kaos det var, men åh så roligt vi hade åt det där sen haha! :D


Hoppas alla haft en mysig lucia! Själv har jag inte ens tänkt på det knappt, skulle också vilja se luciatåg och äta lussebullar, pepparkakor och glögg :(


En vecka kvar!

Idag har jag inte gjort nånting alls, bara segat :P Pratat lite med Ida och telefon och fixat hemlis litegrann.. Annars bara datorn.. Ska väl i alla fall ner på Combaten sen, sista för i år ju! Har inte ens koll på när det börjar sen i vår, men får hoppas de säger det idag..

Om exakt en vecka så är jag faktiskt i kära älskade Sverige! :D Måste boka tågbiljetterna idag och sen börja kika lite på packning snart ^^ Åh vad jag längtar!

Tänkte jag skulle bjuda på bilderna som togs i lördags, men det var ju inte särskilt många haha ^^


Älskar Emelies spegel!

Haha gick inte så bra att ta kort på klänningen, men det är i alla fall min nyårsklänning från förra året :) Sen blev det inga mer kort haha ^^


12 december!

Hahaha herregud, vilken kväll! Lite ångest idag kanske! :P Jag minns ju litegrann av kvällen åtminstone haha! Emelie fick sitta och berätta allt, och ja, fanns ju en del saker som jag nog inte hade gjort nykter så att säga!
Har tydligen gått och blivit troende eller något också verkar det som, eftersom jag hade pratat om gud och grejer! Och full var jag nog till och med när jag vaknade typ halv 1.. Ojoj, så det kan gå ibland.. Men ja, kul var det ju i alla fall!

Tog bussen hem vid 20 över 3 och dagen har bara bestått av datorn och segande.. Mat har jag käkat också, göttans var det!

Här får ni väl dagens lucka då!

Mina syskon

Jag har två syskon som jag delar mamma med, Maria och Krister heter de.
Mia är 31 år och har två barn, så när jag var 9 blev jag moster åt en liten Linus och för två år sen kom de en liten Hampus också :P Mia var typ min idol när jag var liten och jag ville alltid vara i hennes rum och lyssna på samma musik som henne, nu pratar vi ju dock knappt med varandra så det är lite tråkigt! Hon bor ute i Hagge med sin karl Åke och en hel hög ungar :P Haha nej, men hennes två och hans två i alla fall :P Så det blir inte att vi ses så ofta. Vi är inte ett dugg lika varandra heller, varken till utseendet eller i sättet :P
Min bror och jag är nog mer lika i så fall, åtminstone till sättet. Han är 28 år och jobbar som svetsare. Han bor i alla fall uppe på högberget, i en lägenhet full med dataprylar och tvspel! En riktig prylbög är han haha :P Projektor och filmduk har han å så jag brukar komma hem till han och spela wii eller något annat spel ibland haha :P Vi har bra kontakt och tjålar rätt ofta, och han var till och med med på P&L förra året :) Så det är trevligt!
Sen har jag ju 3 systrar också, som jag alltid kommer kalla systrar även om vi inte är riktiga syskon :P Therese, som är 24, Emma som är 21 (snart) och Linda som är 19 :)
Therese bor ute i silfhyttan med Björn. Hon har egen städfirma som jag hjälpte till med massa innan jag började på tidningstjänst, plus att hon bodde typ 5 minuter från mig så då sågs vi i princip hela tiden :P Vi hade en period med dagliga kvällspromenader också, när vi pratade om allt och inget! Sen flyttade hon ju dock, så då blev det inte lika ofta tyvärr :/ Men vi har alltid superkul när vi ses!
Emma bor på notgården, så henne är det lite lättare att träffa :P Eller ja, inte nu dock haha! Innan bodde hon på stan och där sprang jag också titt som tätt, speciellt när jag började jobba, då var jag där varje kväll innan :P  Vi har också kul tillsammans när vi ses :)
Sen är det minstingen Linda som bor hemma hos oss just nu med Wille. Linda är nog den jag har bråkat mest med hehe :P Men vi tycker om varandra ändå ^^ 
Jag älskar faktiskt alla mina syskon :)


11 december!

Ska snart försöka ta mig ner på gymmet en sväng innan det blir party ikväll :P
Men först dagens lucka :)

Detta ångrar jag

Min första tanke var att jag skulle skriva att näe, jag ångrar ingenting i mitt liv! Men då hade jag ju förstås ljugit. Självklart finns det en del saker man ångrar, men oftast handlar det faktiskt om saker man inte gjort!
Jag ångrar till exempel att jag inte började ta gitarr/sång lektioner när jag var liten (eller vilket instrument som helst för den delen), för det är något som jag alltid önskat. Hade jag börjat med musiken när jag var liten hade allt varit så mycket lättare och bättre.
En annan sak som jag vet att jag hade ångrat är om jag inte hade åkt som au-pair. Jag var ju rätt osäker på om jag verkligen skulle åka, men jag är så himla glad att jag gjorde det, för jag VET att jag hade ångrat mig så himla mycket om jag inte gjort det!
Det är ju oftast så, i alla fall för min del, att man ångrar det man inte gjorde. Det som man gjort som kanske varit galet, och som sedan blev något man ångrar, det glömmer man ändå bort efter en stund. Det är oftast saker som egentligen inte spelar någon roll, men som ändå är pinsamma och ger en ångest just för stunden. Men vad vore livet om man inte tog risker? Jag är nog så att hellre gör jag det än inte gör det, för gör jag det inte så kommer jag ångra mig och samma chans kanske inte kommer igen. Det kan ju handla om precis vad som helst! Sen finns det såklart en hel del saker som jag inte vill prova, men är det något jag känner att jag vill men kanske inte vågar, så brukar jag oftast trotsa det.
Speciellt nu på senaste tiden har det blivit så.
Jag kan faktiskt inte komma på något mer speciellt som jag ångrar, men som sagt så finns det säkert en hel del grejer (fyllegrejer till exempel!) men som ändå inte spelar någon roll nu för de är ändå ingen som bryr sig om det. Jag känner att detta blev ett väldigt rörigt inlägg nu, hoppas ni förstod någorlunda hur jag menar.
Kort och gott, TA RISKER, för du kommer ångra dig om du inte gör det!
Det kostar dig ingenting att prova!


You've gotta go crazy sometimes!


10 december!

Hahaha what a day! Morgonen var ju knas som sagt, och så fortsatte det hela dagen, missade bussen till Burton som Emelie satt på så hon fick vänta typ aaaslänge på mig, så det blev typ lite racershopping, köpte knappt nånting :P
När vi sen skulle ta bussen hem kunde inte Emelie åka med den för det var ett annat bussbolag, så vi fick sitta och vänta i en halvtimme. Satt vid busshållplatsen på en lång bänk, vi var de enda där, och så satt det en helmysko karl PRECIS bredvid Emelie och kollade på oss hela tiden! Snackade om skumma grejer gjorde han å, uuäää creepy guy! :S Tillslut kom i alla fall bussen och vi kom väl hem tillslut, men snacka om otursdag alltså haha ^^ Vi som skulle ha en heldag med shopping, blev typ en och en halv timme eller nåt, om ens det! Lyckat säger jag bara!

Imorgon tror jag det blir gymmet en sväng först, sen drar jag iväg till Emelie så ska vi ut på äventyr i Ashby, blir nog kalas :D Ciros is the place to be har jag hört ;)

Nu ska jag snart sätta på en film och krypa ner under täcket, men först dagens lucka :)

Det här saknar jag

Ojojoj, ja vad jag saknar just nu är ju i princip allt som har med Sverige och hemma att göra :P Mamma, familjen, min vovsing, alla vänner, svensk mat, mitt rum, min säng, svenskt godis etc etc..
Men utöver det så saknar jag precis som jag skrev förut alla gamla "tider", i parken, i snöån, på ludvikagård, på köpmansgatan och helt enkelt allt man gjorde förut som var sådär kul att man blir helt varm i kroppen när man tänker på det!
Jag orkar inte riktigt göra den här luckan särskilt utförlig, eftersom gårdagens blev så lång, så ni får nöja er med det :P


Bilden har ingenting med inlägget att göra, men Olivia var så himla söt i sin klänning och håret och allt, hon har minsann varit på Christmas Party i skolan idag ^^


Lite knasig morgon!

Haha hej och hå, vad knasigt det blev idag! Skulle gå upp kl 7 så jag hann duscha och fixa mig innan jag och Emelie skulle till Burton, men vaknade istället halv 10 (!) och fick panik för att jag hade försovit mig! Men då tittade jag på mobilen och såg ett sms, där det stod att Emelie var tvungen att vara hemma med en av ungarna så hon kunde inte åka med den bussen hon skulle tagit haha! Så där hade jag allt tur, annars hade stackars Emelie fått vänta själv  Burton ett tag :P

Men nu är vi i alla fall påväg, ungarnas farföräldrar kom dit nu och skulle ta dem så vi får i alla fall lite tid i Burton, vi som skulle ha en heldag haha ^^ Så kan det gå :D

Ringde precis och bokade tid hos frissan, usch vad jag hatar att prata engelska i telefon ^^ Men det gick bra i alla fall :P

Ni får dagens lucka senare, nu ska jag grejja lite innan jag sticker.

Bilden har ju ingenting med inlägget att göra, bara en liten fjortisbild från leksand haha :P


9 december!

Dagen har bestått av frukost, julkalender, städning, tvättning och jobb. Så dagen har gått fort! Som den alltid verkar göra nu för tiden, både bra och dåligt som sagt! Mycket som måste göras fortfarande..

Dagens lucka kommer bli tung.. Jag ska försöka att inte skriva så öppet om allt, jag har nog en tendens att öppna upp mig lite för mycket på bloggen ibland och skriva precis allt jag känner.. Här kommer den i alla fall!

Min första kärlek

Jag tror att i princip alla vet svaret på detta.. Kim Lindkvist.
Nu kan det hända att detta blir lite fel, eftersom jag har ett minne som en guldfisk, men jag ska göra mitt bästa.
Första gången jag såg honom var på Öland, jag tror att jag skulle börja 7an eller 8an, är inte helt säker. Jag var i alla fall där med min syster som var med i "Astma och allergiföreningen" som hade ordnat resan. Jag minns att jag fick ett sms av Johanna där hon frågade om det fanns någon som hette Kim där, och när jag skrev att det fanns det så skrev hon "Han får du inte röra, han är min! :P". Hon tyckte han var skitsnygg, men jag minns att jag tyckte inte alls han var särskilt speciell, klart han var fin och så men mer än så var det inte.
Jag hade i alla fall vid tillfället ögonen på en annan kille, Christoffer Salander :P
Det gick ett tag, och när vi sedan började umgås med grabbarna i parken så var det Johanna och Kim som träffades och sedan blev tillsammans. Jag var då lite småkär i en annan Christoffer, nämligen Bergstedt :P Men oj vad blyga vi var haha!
En dag var i alla fall Coffe och Kim hemma hos mig i snöån, och Johanna var också där. Om jag minns rätt så var Kim och Johanna inte tillsammans då. Jag minns inte riktigt vad som hände, men killarna var i alla fall påväg att gå (!) hem och vi försökte stoppa dem, ute på vägen. Jag gick och höll i Kim och försökte övertala honom att stanna, och det var första gången jag verkligen såg honom. Blicken han gav mig då var verkligen något speciellt. Jag såg att han egentligen hade något att säga, men han sa inget just då.
Senare berättade han för mig hur han kände, att han hade känslor för mig. Jag fattade ingenting, och blev totalförvirrad. Det slutade ju i alla fall med att vi blev tillsammans. Jag minns första gången vi kysstes som om det var igår, vi var hemma hos Fredrik i vardagsrummet i soffan. Det var den bästa känslan jag någonsin känt när våra läppar möttes!
Klyshigt, jag vet, men sant.
Jag minns inte ens hur länge det varade första gången vi var tillsammans. Inte så jättelänge tror jag. Vi har ju varit fram och tillbaka en massa gånger. Han är verkligen den person som känner mig bäst av alla, eller kände kanske jag ska säga. Det var ibland som om han läste mina tankar! Vi har gjort massa roliga saker tillsammans, och med honom kunde jag verkligen vara mig själv! Men vi bråkade också otroligt mycket, grät flera gånger både jag och han! Jag tror att vi egentligen var för lika, båda var så envisa och det var oftast småsaker vi bråkade om! Helt onödigt egentligen.
Kim var verkligen min första kärlek, den första jag verkligen älskat. Jag trodde verkligen att han skulle bli pappa till mina barn. Men ibland blir inte allt som man tänkt sig.
Det var längesen vi senast var tillsammans nu, men vi hade en period när vi träffades förra vintern. Den gången trodde jag verkligen att det skulle hålla, jag gav mig fan på att inte gnälla på honom för småsaker! Men ändå så gick det inte. Jag antar att det inte var menat att det skulle vara jag och han, som jag och så många andra hade trott. De flesta i min närhet har alltid sagt " Det ska ju vara du och Kim!", och det var ju så jag kände också. Jag har haft väldigt svårt att komma över honom sen dess, men jag känner verkligen nu att det börjar släppa, och det känns så himla skönt! För det är ju något jag måste göra, vare sig jag vill eller inte. Man kan inte leva sitt liv i det förflutna! Jag känner nu att det är dags för nya tag, och ett nytt liv. Så det är precis vad jag tänker ge mig in i :)


Byebye beautiful


8 december!

Har inte riktigt hunnit med datorn idag, men dagen har i alla fall bestått av promenad och jobb i princip bara :) Hände en rätt skum grej också! Satt och kollade på tv, Kipper var i sitt rum och Olivia i köket, plötsligt hörs ett ashögt CRASH! :O Trodde först Olivia hade råkat tappa något i köket, men gick ut i hallen och då hade lampan från övervåningen ramlat ner för trappen bara sådär! :O Ingen fattade nånting, så jag fick väl ställa mig och dammsuga överallt på grund av glassplittret.. Hur mysko var inte det liksom! Tror det spökar här..

Jaja dagens lucka nu då!

Ett pinsamt minne
Usch va svårt.. Jag har ju självklart gjort många pinsamma grejer säkert, men det är så svårt att försöka komma på ett nu bara sådär.. Får ta det första jag kommer att tänka på!
Jag hade praktik på blomsteraffären Blåklockan i 8an eller 9an tror jag. Jag hade bara jobbat där en dag eller så, och de bad mig gå ner i källaren med ett par lådor. Jag försökte vara så snäll och trevlig jag kunde, och gick självklart direkt ner med lådorna. På sidan av trappen fanns det som en liten hylla eller vad man ska säga, fast av betong nere vid golvet, en avsats liksom. Tog två steg i trappen när jag hörde ett crash! Tittar ner och ser blompinnar och en trasig kruka ligga utspridda över hela trappen. Denna kruka hade alltså stått på avsatsen full med blompinnar, som lutade på mot trappräcket och denna hade jag då fastnat i på nåt vänster och haft ner hela skiten. Usch vad jag skämdes! Personalen kom förstås rusande och frågade vad som hade hänt, de trodde jag hade ramlat eller något. När de sedan såg blompinnarna så skrattade de i princip bara och sa "Det är ingen fara, det är inte förstå gången det händer!". Det var ju skönt att höra förstås, men jäklar vad pinsamt det var!


Gyllene Knorren!

Jag känner att jag inte riktigt orkar ta tag i den här dagen ännu..

Igår blev jag glad! För jag hittade minsann på "Hotell Gyllene Knorren" på svtplay, hihi! ^^ Så nu kan jag också se julkalendern :P Fast det är ju inte riktigt samma sak som att smyga upp i mörkret och kika på det i soffan kl 7 med oboy och smörgås, men det får duga :) Så det har min morgon bestått av hittills, frukost och Gyllene Knorren :) Och dagens lucka i chokladkalendern förstås!

Igår kom jag också på hur mycket jag saknar "Vakna! Med the Voice" som jag brukade kolla på varje morgon, och även "Vaken med p3 och p4" som alltid gick i mina lurar på jobbet.. Åh, det var så mysigt ibland att gå runt och lyssna på dem i Vaken och se på soluppgången! Helt inne i sin egen lilla värld var man.. Kanske ska komma tillbaka till SMD när jag kommer hem igen ändå, fast jag sa att jag aldrig i hela mitt liv skulle göra det haha ^^

Nej, nu lär jag väl sätta igång och städa, eller om jag ska vänta med det tills imorgon kanske och ta mig en promenad i det fina vädret istället? Har ju faktiskt inte bråttom med städningen och en promenad känns mer lockande haha ;) Sen blir det jobb från 3-7, vilket betyder hämta Olivia i skolan och fixa mat, usch, jag gillar inte att fixa maten, har sån ångest varje gång fast jag vet att det går bra haha :P

Sen ska ni få dagens lucka senare, har inte ens koll på vad det är själv men det får bli en överraskning haha :P


7 december!

Just ja, dagens lucka också! Lucka nummer sjuuuu (redan!) :)

Min bästa vän

Haha ja men eller hur va! Aldrig att jag kan skriva om EN bästa vän. Så vi ändrar rubriken till "Mina bästa vänner" tycker jag! :)

Jag vet inte vart jag ska börja. Men jag antar att jag börjar med den vännen som jag faktiskt känt längst! :)

Johanna Norrgård
- En helt underbar tjej som faktiskt stod ut med mig fast jag var en liten skitunge när jag var liten haha! Har känt varandra sen jag var 6 och hon 5 tror jag, och vi blev bästa vänner på en gång! Hon flyttade in i lägenheten under vår, och det tyckte ju vi såklart var alldeles toppen, det enda som saknades tyckte vi var ett hål i golvet med en "brandmanstolpe" så vi kunde komma till varandra när som helst! Vi var absolut bästa vänner under hela tiden som vi bodde på ludvika gård, vi umgicks jämt och hade hemliga klubbar, discon, skickade brev med ett snöre mellan våra fönster och hade vattenkrig. Jag minns hur ledsen jag var när vi skulle flytta därifrån när jag var 11. Men jag och Johanna fortsatte ju umgås en massa ändå, och hittade parkenpojkar, busade i snöån, smygdrack på stan och är fortfarande vänner såklart! :)

Josefin Nord
- I ärlighetens namn så vet jag inte riktigt när och hur jag träffade denna gullunge, men jag minns att jag först lärde känna Anna, och var hemma hos henne någon gång i typ 7an och där bodde ju då också lilla Josefin :) De visade upp olika danser det hade gjort till Britney Spears och andra sånna där bra artister ;) Minns att jag tyckte de var väldigt duktiga i alla fall haha! Sen var det väl egentligen genom cirkusen vi lärde känna varandra på riktigt :) Vi har ju gjort allt möjligt under alla dessa år! Varit i Belgien, på kryssning, på P&L alla år, firat nyår, varit i Irland och en hel del annat tok! Alltid tyckt om henne supermycket för med henne har man alltid kul! :D Sen flyttade hon till Falun, och tyvärr tappade vi väl kontakten lite eftersom vi inte kunde ses lika ofta, men det spelar ingen roll, för varje gång vi ses är det som vanligt ändå :) Hon kommer alltid vara min lilla tjockis och jag saknar henne massa!

Ida Carlsson
- Min älskade vän som jag antagligen träffade på cirkusen först, men sen började i samma klass som i 4an på Gärdeskolan :P Och jag har inte en jäkla aning om när eller hur vi blev vänner faktiskt haha! Känns som om vi alltid känt varandra! Vi har haft våra stunder då vi bråkat och haft "uppehåll" i vår vänskap, men alltid hittat tillbaka till varandra :) Hon lyssnar alltid och man vet att man kan ringa henne när som helst på dygnet om man är riktigt ledsen, och hon skulle komma på en gång! Vi kan prata om allt, och skratta åt ingenting :P En helt underbar tjej!

Sen finns det ju såklart en hel del andra! Amanda, Annie, Ellie, Emelie, Anna, Johanna G, Elin, Linda, Emma och Therese är också bra vänner som jag tycker om supermycket! :) Kort sagt, jag har många bra vänner som jag litar på och älskar! :)




Du är vacker!

Kära vinter, ville bara säga att du är otroligt vacker ibland! :) Klarblå himmel och vacker, snöklädd natur, åh så härligt! :D

Var uppe med tuppen idag (okej då, kanske inte riktigt..)! Gick ner på Body Pump och sen på stan en sväng där jag hittade ett par örhängen för SEXTIONIOPENCE!! :O
Helt galet billigt! Och snygga var de å! ;)
Sen vidare till donken för lunch (där det spelades Robyn på radion! :O), för att sen vandra hemåt i mysvädret :) När jag kom hem hade Paula varit ute i 4 timmar (!) och fixat med julbelysningen, och kan säga att det är verkligen inte varmt ute! Stackarn.. Men åh så snyggt det blev! Ska ta ett kort senare så får ni se :)
Så vi gick in och tog oss en varsin kopp kaffe och pratade lite om allt och inget :) Gillar att vara själv med Paula och bara prata, vet inte riktigt varför men det är skönt på något sätt :)
Satte mig sedan och spelade gitarr tills jag sen skulle ner på LBT kl 6, och efter det käkade jag middag och duschade, och nu sitter jag här :P Tycker att dagarna bara springer iväg, kan inte fatta att det redan är 7e december! :O Tyckte jag nyss kom hit nästan ju..

Imorgon måste jag göra sånt där tråkigt som kallas för städning igen..
Jisses, till och med ordet låter ju tråkigt!
Men snart är jag hemmaaaa och då tänker jag inte städa ett dugg hihi ^^

Jag vet, ännu mer naturbilder, men jag kan inte låta bli när det är så vackert!






6 december!

Oj, höll ju på och glömma bort dagens lucka! Men här kommer den i alla fall :)

Ett drömförhållande

Hej och hå, det här kändes som en tung fråga.. Hm, okej nu ska vi se här..

Ett drömförhållande för mig skulle vara ett förhållande där båda är lika mycket värda och därmed tar lika mycket ansvar. Man ska lyssna på varandra och framförallt prata med varandra, jag gillar inte alls killar som aldrig kan säga vad de tycker om saker och ting. Jag vill att killen ska våga stå för sig själv, men samtidigt lyssna på vad jag har att säga. Man ska vara som bästa vänner, som kan prata om precis allt!
Jag tror också att det är viktigt att man tar sig tid för sina vänner och sina egna intressen ibland, och det är då viktigt att man kan lita på varandra. Sen är det självklart också viktigt att man tar sig tid för varandra, jag gillar när man gör saker tillsammans och upptäcker nya sidor hos varandra! Jag gillar att sitta hemma och mysa ibland, men killen måste ha en vilja att göra saker. Att bara sitta hemma framför datorn/tvn hela dagarna är inget liv jag skulle vilja leva. 
För mig är det viktigt att man kan skratta, busa och vara barnslig ibland, även om killen även måste kunna vara mogen i rätt situationer. Men killen ska kunna toka runt även när andra ser, och inte vara rädd att göra bort sig!
Det viktigaste av allt är nog ändå att han är sig själv, och att han accepterar mig som jag är och inte försöker göra mig till någon annan!

Nu orkar jag inte skriva mer om detta, hoppas ni fått lite hum om vad jag vill ha nu killar hehe ;)


Hoppsanhejsan!

Shit vad någon/några var inne på min blogg mycket igår, sidvisningarna låg på skyhög nivå!

Idag kom jag faktiskt upp i hyffsad tid i alla fall, halv 10, helt okej när jag la mig halv 2 :) Ganska exakt 8 timmars sömn! Har varit ganska duktig med datorn idag och inte setat allt för mycket faktiskt! Men checkade in till flyget (Wihoo!) och kollade tågtiderna igen, har ju inte bokat än och måste vänta tills Paula vet om hon jobbar eller inte. Pratade med henne om julklappar, resväska, telefonnummer till frisören och allt vad det nu var också, hade till och med skrivit upp vad jag skulle prata med henne om så jag skulle komma ihåg det haha! :P
Sen var jag ute med Daisy på en ganska lång prommis, och när jag kom hem satte jag mig och gjorde hemligheter haha ^^ Så nu sitter jag vid datorn igen en sväng och värmer mig med en kopp kaffe, sen efter maten blir det Combat!

Blir väl en vanlig vecka med träning och så, men på fredag ska jag och Emelie shoppa julklappar! Det behövs verkligen nu haha, har ju dock fortfarande ingen aning om vad jag ska handla.. Men det ordnar sig förhoppningsvis ^^

Det var massa dimma ute idag igen, och kallt var det å!

Träden var sådär krispigt vita :)

Lite spöklikt igen..


Tjena!

Haha försökte ta kort med lillskruttan, det gick ju.. sådär! :P
Ser ni frosten i min halsduk förresten? :P


No arms, no legs, no worries

Måste än en gång bara uppmana er att kolla på de här klippen! Jag är helt kär i denna man, han är helt otrolig! Jag tror man behöver se sånna här filmer ibland. Han inspirerar och uppmuntrar, och han ger styrka att ta sig upp när man har fallit. Han är verkligen helt fantastisk!


5 december!

Lucka nummer 5 kommer nu då :) Rätt tråkig dock tycker jag, men enkel :P

En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig


Helt ny bild, 5 minuter sen!

Faktapunkter!

1. Jag är rätt kort
2. Jag har på senaste tiden blivit rätt besatt av choklad
3. Jag älskar i princip ALLA djur!
4. Jag tvättar händerna väldigt ofta
5. Jag har svårt för att lägga mig tidigt..
6. och svårt att gå upp tidigt!
7. Jag älskar Disneyfilmer!
8. Jag gnisslar tänder när jag sover (tydligen)
9. När jag var liten var jag en hemsk unge
10. Mitt minne är typ det sämsta någonsin!


Helgens alla äventyr!

Roligaste helgen någonsin! Inte gjort ett smack på hela helgen, wohoo.. Eller ja, gymmet igår var väl helgens höjdpunkt!

Nu sitter jag och fryser, har precis spelat lite gitarr men det gick inge bra så jag kasta ut den genom fönstret! Nej det gjorde jag inte, men ändå. Jag är så uttråkad så något sånt hade ju åtminstone gett lite spänning!
Kollade på Beowolf idag, hade inte sett den förut. Den var faktiskt bra! Även om jag i princip inte hörde ett smack vad de sa på grund av en tvättmaskin som brummade, ett strykjärn som lät, hundar som busade och skällde, ungar och föräldrar som pratade och alla möjliga läten som blir när en hel familj är hemma. Men som sagt, filmen var bra i alla fall haha :P

Jag får tydligen äta mat helt själv, för Paula och ungarna är och käkar hos hennes föräldrar och Chris skulle äta senare eller något.. Men han skulle fixa mat till mig nu i alla fall, snäll som han är :) Tror jag ska ta en kvällspromenad efter maten, jag behöver göra någonting, annars kommer jag bli galen..
Svar på kommentar!

Anonym
om En liten surprise:
        Söt du är när du sjunger :)

Sv: Haha eh.. Nja.. Men tack min anonyma vän :P

4 december

Måste ju öppna lucka nummer 4 i julkalendern också :D

Det här stör mig
Hm, rätt svårt faktiskt, eftersom jag tror att jag är en ganska positiv person till det mesta! Men då passar ju förra inlägget in rätt bra, eftersom jag skrev att jag hatar slask :P Det är verkligen något som stör mig, blött slaskigt väder så man blir blöt om fötterna!
Men det är ju inte så himla intressant så jag ska försöka skriva om
något intressantare som stör mig.
En sak som jag verkligen kan störa mig på är människor som är allmänt bittra hela tiden! De ser det negativa i allting, och kommer med spydiga kommentarer. Sånna människor klarar jag inte av att umgås med! Jag har hört av folk att jag är en person som ser på livet ganska positivt. Jag är den som har svårt att säga att en film var dålig eller att jag inte tyckte om något jag ätit. Inte för att jag är "rädd" för att säga det, utan för att jag helt enkelt ser det positiva med det! Sen finns det ju såklart vissa dagar, eller vissa saker som jag är totalt negativ mot,
men så är det nog för alla :)
I alla fall, annat som stör mig är när folk lovat en sak, men sen i sista sekund ändrar de sig och gör något annat. Fast jag vet att jag säkert gjort det själv ibland.
Jaja ingen är perfekt! Jag kommer faktiskt inte på något mer som stör mig just nu, även om det säkert är många saker.. Så det blev tyvärr inte roligare än så :P
Förhoppningsvis blir nästa lucka roligare ^^


En liten surprise

Usch, jag hatar slask! Det är nog bland det värsta som finns, har hellre flera meter snö än jäkla slask! Blev massa blöt om fötterna när jag gick ner på gymmet, och ännu blötare när jag gick hem.. Det är nämligen mycket varmare idag, så det har regnat och snön håller på och smälter bort. Och jag tog mina fluffskor dum som jag var!
Får väl skylla mig själv lite kanske, men ändå, jävla väder..

Ja, har i princip bara hunnit gymmet idag faktiskt.. Kollade på Bounce dvdn innan det också! Fick sån himla lust att dansa igen, det är ju så jäkla kul!
Får kanske börja på dans när jag kommer hem igen :)
Sen har jag bara hunnit duscha och käka efter gymmet, och nu sitter jag här..
Som vanligt kanske haha ^^

Nuuuuuu mina kära vänner ska ni få en liten överraskning! :D För tänk att jag har äntligen fixat en liten video när jag sjunger ^^ Ha dock inte för stora förhoppningar, rösten är inte i toppform än sen jag var sjuk, och gitarrspelet suger haha ;P Slutet blev rätt kasst också.. Men ja, det får duga till jag spelar in en bättre :) Lite julmusik blev det såhär i juletider :D


3 december!

Lucka nummer 3 nu då! :)

En rolig kväll!
Det här är ju en så himla bred rubrik, man kan skriva om precis vilken kväll som helst!
Fick tänka efter länge innan jag helt enkelt kom på att jag tar bara den första roliga kvällen jag kommer och tänka på..

Det var en kall kväll i januari i norra dalarna, där flera decimeter (meter?) snö låg som ett vitt, gnistrande täcke över hela marken. I en liten hyrd lägenhet satt 5 personer, 3 killar och 2 tjejer. De hade anlänt till detta ställe samma dag, där de skulle stanna i 4 dagar och åka snowboard och ha det allmänt trevligt. Grabbarna bestämde sig för att de skulle börja konsumera alkohol nästan på en gång de kom dit, men de två tjejerna ville hellre "chilla lite" så de satt mest tysta och orkade inte riktigt med grabbarna.
Efter ett tag bestämde sig tjejerna för att spela kort, "Hej knekt" blev spelet. Det slutade med att båda tjejerna vek sig dubbla av skratt och kunde knappt andas på grund av detta galna kortspel! När de sedan skulle gå och lägga sig och det bara var tjejerna vakna så blev det ännu mer livat! De låg och tog fula "blåsbilder", som de skrattade helt hysteriskt åt, och låten "Känn en doft av kärleken" fick en ny tolkning!
Plötsligt, långt in på småtimmarna, blev dessa tjejer hungriga och bestämde sig därför för att gå ut och göra lite smörgåsar. Eftersom alla sov var de tvugna att försöka vara tysta, men det var inte det lättaste! Av någon anledning blev de lite paranoida, och var helt säkra på att grabbarna gömde sig och skulle hoppa fram och skrämma dem. När ett ljud plötsligt hördes for en macka ner i golvet, vilket ledde till att tjejerna satte sig på huk och försökte hålla inne skrattet, men det gjorde allt bara ännu roligare! Trots detta vaknade ingen av de andra! Efter en lång natt med MÅNGA skratt, lyckades tjejerna tillslut somna i sina sängar. De hade då haft en av de roligaste kvällarna i sitt liv, utan att något speciellt ens hade hänt!


Bild ej från den skrivna kvällen, men den visar tjejerna från deras snygga sida!


Puh!

Usch vad jobbigt det var att gå upp imorse, riktigt trött var jag! 7,5 timmars sömn räcker inte för mig.. Idag var det inte snö när jag kikade ut genom fönstret utan sjukt dimmigt! Ännu dimmigare än sist när jag skrev om det, såg knappt grannhuset :S Men efter bara en halvtimme så var det nästan helt borta, konstigt!
Var väldigt några på yogan idag, kanske hälften mot vad det brukar vara, men det var nästan skönt bara tycker jag :) Inte lika trångt och så. De är så söta "tanterna" på yogan (alla är inte tanter)! :) Vi brukar sitta och dricka varm choklad efteråt och prata, idag var det dock bara jag och läraren och hennes syster, men de är så trevliga och pratglada ändå så det var trevligt :)

Efteråt gick jag på stan och skulle kika chokladkalender, och vet ni vad? Jag hittade en haha!! :D Kollade överallt, och på Morrisons, som var sista stället jag kollade på, så fanns det några stycken :P Det som fanns och välja på var Toy Story, Ben 10, Thomas the train, Simpsons, Hello Kitty eller Nalle Puh haha!
Så det fick bli en söt liten Nalle Puh kalender till mig ^^


Har bara kommit hem och duschat och grejat lite i princip efter det :) Och nu är det kolsvart ute.. Jag förstår inte hur dagarna kan gå så fort! :S Den här veckan är ju redan slut nu, det är helt galet.. Och det är både bra och dåligt, för jag kommer ju hem snabbare i alla fall, men jag förstår inte hur jag ska hinna fixa allt innan jag åker hem bara! Di där jädrans julklapparna till exempel, usch, orkar knappt tänka på det.. Det blir säkert som vanligt, panikshopping på kupolen dagen innan julafton eller något! Gah, blir tokig på att jag aldrig kan vara ute i tid.. Fast jag har faktiskt kollat en hel del, det är bara det att jag har verkligen ingen aning om vad jag ska köpa till folk! Jaja, det ordnar sig säkert..

Vad tycker ni om mittentext förresten, är det bättre eller sämre? Jag tror jag gillar det bättre!

Nu ska jag i alla fall snart äta, ni får lucka nummer 3 lite senare (om jag kan komma på vad jag ska skriva om bara, riktigt svårt att välja faktiskt)!

Hej mitt vinterland!


 

 


En liten tomte

Kul att vi var 4 pers på Aerobicsen idag haha x) Brukar vara i alla fall 10-20 st! Snacka om att hela England stannar upp bara för lite snö.. Men vi körde på som vanligt ändå :)

Efter träningen skulle jag gå och köpa en chokladkalender på Sainsbury tänkte jag. Men det gick ju sådär! Inte en enda kalender hittade jag! :O Vet inte om de tagit bort dem redan för att det är 2 december eller om jag helt enkelt var totalblind..
Så jag köpte mig en lite tomte istället hihi ^^ Jag vet, jag skulle ju vara nyttig, men en enda liten sketen chokladtomte kan ju inte göra mycket skada!

Svar på kommentar!

Amanda om 2 december!:
det här var intressant må jag säga ;)

Sv: Kul att nånting jag skriver är intressant i alla fall då haha ;P

Här får ni kanske lite mer hum om hur mycket snö vi har ^^ Och för detta stänger skolorna och inga bilar är ute och kör på vägarna :P Fast det är klart, det är kanske inte så kul att köra utan vinterdäck på hala vägar..

Tomteee :D

Jag och polarn!

2 december!

Nu öppnar vi lucka två i min julkalender hihi ^^

Min första kyss!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om detta, eftersom jag sprang runt och pussade killar redan i lågstadiet :P Mestadels pussades jag med min pojkvän Gustaf, som var klassens snygging :P Jag minns att han vid ett tillfälle var tillsammans med nästan alla tjejer i klassen samtidigt haha! ;P
I alla fall, oftast var han bara tillsammans med mig och en eller två tjejer till (Jenny och Nadia). Vi brukade gå till ett ställe som vi kallade för "fyrkanten", och där turades vi om att pussas med Gustaf! Och det var faktiskt tunga med också ibland, lite sådär halvkonstigt eftersom vi inte var så stora men haha! :P
Mitt första riktiga "hångel" däremot måste nog ha varit i 6an eller 7an tror jag ^^ Minns en gång i 7an, när vi hade ett disco för barnen uppe på junibackens skola, då smet jag och en viss person in i ett rum där det var mörkt, och där hände det grejer haha ^^ Tror att det var en av de första gångerna jag "hånglade" på riktigt i alla fall ;P

Så nu vet ni det också haha ;P


Snökaos!

Idag gick det inge bra att komma upp när klockan ringde klockan 9 (inte för att jag behövde egentligen, men vill ju ställa rätt dygnet). Jag minns knappt att jag hörde alarmet eller stängde av det :S Vaknade halv 11 istället, och tittade ut genom fönstret och såg att DET SNÖAR FORTFARANDE?! Jag tror Sveriges väder har flyttat hit.. Fast här stänger skolorna p.g.a. denna snö, som kanske ligger på 1-2 dec nu om ens det :P Tänk om det var så hemma i Sverige, vad glad man skulle vara då när man var yngre haha :P

Nu ska jag käka något sen ta tag i den där attans städningen.. Lucka nummer två i min lilla julkalender kommer senare ^^ På tal om julkalender måste jag ner och köpa en chokladkalender idag, för det kan man ju inte vara utan! :O

Svar på kommentar!

Corén
om Julkalender!:
    Dag 15 – I min handväska
    Blir det längsta inlägget ever? ;P

Sv: Jag tror att det mesta som finns där kan sammanfattas med ett ord faktiskt - skräp! :P

1 december!

Kom ju på att jag måste skriva presentationen också, för det är ju idag! :O

Presentation av mig!

Jag heter Sanna Sjödin Öberg och jag är en rätt sprallig tjej på 20 år. Jag föddes i Dalarna och har bott i lilla pyttestaden Ludvika i hela mitt liv, fram till alldeles nyligen då jag drog till England en sväng, där jag alltså är just nu! Här bor jag hos en väldigt snäll och omtänksam familj, som bjuder mig på mat och husrum, och ger mig också en liten summa pengar varje månad. Och just ja, jag tar hand om ungarna också! Detta kallas för att vara au-pair, vilket jag alltså ska vara i ca 1 år nu. Jag trivs jättebra, och allt går toppen!

Innan jag åkte hit bodde jag hemma med min mamma och hennes karl, och även våran älskade hund Eddy! Jag arbetade som tidningsbud mellan kl 2 och 6 måndag-lördag, men det var skit. Det konstiga är dock att jag saknar det litegrann nu i efterhand!
Utöver jobbet så gick jag på Ludvika Minicirkus (som jag gjort i 12 år), var med i musikal, festade och umgicks med vännerna. Jag tror att jag är en ganska glad och lite galen tjej, som älskar att skratta och flumma! Är nog rätt social, och har lätt för att prata med människor. Har jag väl börjat snacka kan det vara svårt att få stopp på mig ibland! Jag har nog alltid gillat att träna och röra på mig också.
Ett av mina största intressen är musik, och jag sjunger ofta och spelar lite gitarr. Därför gick jag estetiska programmet på gymnasiet, och där trivdes jag som fisken i vattnet! Gillar också att dansa!
Jag är ganska förvirrad över framtiden, för det är så mycket jag skulle vilja göra, men jag vet åtminstone att jag vill ut och resa mer! Sen om det blir nu eller senare i livet har jag ingen aning om.

Det var nog allt hehe ;) Och jag blev klar innan det hann bli 2a december, vilken tur! ;P


Julkalender!

Jaaaa jag vill också! :D Haha härmar Saris och Johannis lite hehe ;) Eftersom jag inte kan kolla på julkalendern så får jag väl göra en själv istället haha! Kanske ändrar frågorna lite efter hand dock ;P

Dag 1 – Presentera mig själv

Dag 2 – Min första kyss

Dag 3 – En rolig kväll

Dag 4 – Det här stör mig

Dag 5 – En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig

Dag 6 – Ett dröm förhållande

Dag 7 – Min bästa vän

Dag 8 – Ett pinsamt minne

Dag 9 – Min första kärlek

Dag 10 – Det här saknar jag

Dag 11 – Detta ångrar jag

Dag 12 – Mina syskon

Dag 13 – Det här har jag gjort för att göra en kille svartsjuk

Dag 14 – En sak jag ska göra innan jag blir 30

Dag 15 – I min handväska

Dag 16 – Det här är jag beroende av

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Det sjukaste jag gjort

Dag 19 – En att-göra-lista innan jag dör

Dag 20 – Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför

Dag 21 – Det här får mig att gråta

Dag 22 – Mina rädslor

Dag 23 – Mitt favoritminne

Dag 24 – Min nuvarande kärlek


Tiden går fooort!

Idag är det förresten 1 december. Jag kan inte fatta att det är DECEMBER! :O När jag kom hit var det sommar. Nu är det helt plötsligt massa snö och snart ska jag hem! Helt galet, tiden har gått riktigt fort faktiskt! Mer än 3 månader har jag varit här nu, herregud.. När jag kommer hem så är det bara 3 månader tills jag fyller 21, hur gick det till? Jag fyllde ju nyss 20?! :O Snart är man gammal, huvva..

Svar på kommentar!

Pözo
om Jävla pucko:
hahah typiskt Eddie ;) Galen huuund :P

Sv; Haha yes! Men han är ändå världens sötaste, bästa vovve! :D

Jag älskar dig! <3

Onsdag

Nu är jag hemkommen från Ashby :) Gick upp vad 9 och duschade och fixade mig, och gick sen ner på stan vid kvart över 11 och så gick bussen 12.42. Så skönt att träffa en svensk och få prata lite svenska igen :D Käkade lunch på Subway och sen kikade vi bara runt lite tills jag åkte hem med bussen igen kl 2. Köpte två par vantar i alla fall haha :P Trevligt var det, skönt att prata med någon som går igenom precis samma sak som en själv också :P Får hoppas på att det blir fler gånger :)

Gick in på Sainsbury när jag kom hem och tänkte kolla om tröjan fanns, och såg att de hade 25% på alla kläder så jag tänkte "hoppashoppas de har den!".. Men nej, det hade de såklart inte :/ Köpte 5 par strumpbyxor och 3 par strumpor istället, skulle bli £4 egentligen men eftersom det var rea fick jag strumporna gratis som egentligen kostade £1 så det var ju bra :) Får hoppas de får in tröjan innan måndag för då går erbjudandet ut!

Handlade lite frukt, smoothies och nötter också, duktigt av mig att låta bli snasket faktiskt haha ;) Men dyrt blir det ju istället!

Ska nog bara sega resten av dagen, hade tänkt gymma men det är så kallt ute så jag har ingen lust att gå ut igen! Snöar gör det fortfarande också, känns som om man är i Sverige ju! Fast mycket hellre snö än regn faktiskt.. Attans att man inte har bil och körkort bara!

Här är min lilla julgran förresten, ger i alla fall lite julstämning hehe :)

Jag vet, den är lite tilltuffsad, har inte orkar fixa till den riktigt, men den är söt ändå :P

RSS 2.0