Potter

Jag och Emelie skulle ha potter-maraton igår, men det gick ju sådär haha! Lyckades kolla på 3 filmer i alla fall (2,5 för Em, hon slocknade i den 3e), men det var kul i alla fall hehe :D Domino's käkade vi också, och sen hade Em köpt med sig dipp från Sverige så jag fick äntligen chips och dip igen hehe :D Råkade få med oss en B&J hem också, de kostade bara £2 på Sainsbury's så det kunde vi ju inte motså ;)
Fick inte jättemycket sömn, för jag somnade väl 3 halv 4 nån gång och sen gick vi upp strax efter 9 för jag skulle ha skypedejt med Jossan, men det sket sig ju. Gick ner och käkade frukost istället, full english breakfast fick vi dagen till ära! Var ju nämligen Royal Wedding idag som sagt, så efter frukosten fick vi en varsin drink sen satt vi och kikade bröllop fram till 1. Tog mig en dusch, sen tog vi det lugnt ett tag innan vi gick på en promenad i precis rätt tillfälle för solen var framme, skönt! Nu har vi käkat middag på donken och bara tagit det lugnt, ska väl kanske kika potter snart igen. Får se om vi tar oss igenom en film i alla fall haha, båda är rätt trötta :P

Imorgon är det valborg hemma, missar ju inte jättemycket eftersom det ändå inte finns någon brasa hemma, men det känns lite trist ändå. Jag och Em kanske får göra oss en egen brasa här och sjunga och vintrar som rasar och grejer haha!

Blö, jag orkar inte skriva, hejdå.


Domino's! :D:D

Wiiie min Em är tillbaka hihi :)



Haha så söta! :) Mer Potter nu!


JAAAAAAA!!!

JAG FICK JOBBET!! :D:D:D:D:D
Hihi glad tjej :D Så från och med vecka 28 någon gång så har jag jobb på coop över sommaren hihi :)

Meen det finns ett litet problem nu. Jag kommer troligtvis få åka hem väldigt tidigt i juni, eftersom Paula redan har pratat med en ny tjej och vill helst att den tjejen ska komma när hon är ledig några veckor så hon kan vara hemma med tjejen ett tag innan hon börjar jobba på riktigt. Och det är från den 6e juni och framåt några veckor. Den 8e har jag Simple Plan giget, så därför vore det enklaste för henne om jag åkte direkt hem från London efter giget. Och det i sin tur betyder att JAG HAR BARA NÅGRA VECKOR KVAR I ENGLAND!!! :O:S:/:( Hur ska jag hinna med att göra allting jag vill?! :( Åååh, jag vill inte åka :(

Nu fick jag sjukt mycket ångest och blev galet stressad. Det här går ju inte! Gaah, varför ska allt bli såhär knasigt för. Vi får se hur jag löser allt det här, jag uppdaterar er så fort jag vet hur allt blir.

Någon som vill komma och hälsa på mig innan jag åker och hjälpa mig med packning? Pretty pleeeaaase? <3


I'm gonna miss you guys so so soooo much! :'( <3


Plaskplask

Japp, idag har jag badat. Dock inte i sjön (jag vet faktiskt inte ens vart närmsta "badbara" sjö ligger), utan i badhuset med Olivia :) Fick dock ont i örat efter ett tag såklart, jäkla öron till å va känsliga. Så nu hör jag konstigt på ena örat, och det gör nästan fortfarande lite ont.

Utöver det så har jag städat, läst i solen, käkat middag, varit på promenad med vovvarna och nyss så målade jag engelska flaggan med Olivia hehe! Hon ville sätta upp den i fönstret på fredag, för då är det minsann en stor dag för England! Royal Wedding, och verkar som alla firar. Kan nog bli kul i alla fall :) 

Och jag har fortfarande inte hört något från coop, suck. Men ska ringa imorgon och försöka få tag på honom, jag lär ju veta nu så jag kan börja planera och boka hemresa och grejer. Bah, helt galet vad lite tid det är kvar, det gör mig galen! Jag kommer aldrig hinna med allt jag vill göra innan jag åker hem.. Jag vill inte åka hem! Fast samtidigt längtar jag till (vad jag hoppas kommer bli) en underbar sommar hemma med alla vänner, sol, bad, fest och P&L! Åh vad jag längtar till kära P&L, hoppas jag lyckas vara ledig då (om jag nu får jobbet), och att det blir fint väder i år igen. Underbara älskade P&L! <3

Jag orkar faktist inte blogga mer. Ärligt talat, jag funderar på att lägga ner bloggen, har inte särskilt mycket att skriva om och jag märker att inte många bryr sig eftersom íngen kommenterar och statistiken sjunker. Ska jag sluta blogga? Vad säger ni?


Försökte ta kort på hundarna idag, det gick ju.. Sådär!


Sötmamma!

Happ, det gick ju sådär med att lägga sig i tid igår. Kollade på klockan och då var den plötsligt 12, och då tänkte jag liiite till måste jag läsa. Sen var klockan plötsligt kvart i 2! Hur gick det till liksom? :S Så ja, jag kom då inte i säng för 2 ändå. Jäkla bok till å va spännande! Men jag lyckades i alla fall komma upp i tid idag! Strax efter 9 var jag uppe, käkade frukost och fixade mig lite innan jag drog ner på Body Pumpen. Sen tog jag det mest lugnt, fixade lunch och så, fram tills jag skulle iväg igen vid halv 6 till LBTn. Mina ben var helt slut efter det! Gick hem och käkade middag och duschade, och sen har jag haft gitarrlektion med Olivia hela kvällen hehe :)

Idag blir det då tamejfasen en tidig kväll! Ska försöka i alla fall haha :P Ska försöka gå upp i tid imorgon och fixa ungarnas rum, har ju helt glömt bort det! Mycket att tänka på kanske, skulle gjort det i måndags egentligen så nu har jag dåligt samvete. Hoppas det är lugnt ändå. Sen blir det eventuellt badhuset med Olivia efter lunch om hon fortfarande vill :)

Torsdag tror jag att jag ska ut och käka middag igen, inte helt säker. Sen är jag osäker på hur helgen bli, om det blir London eller inte, vi får se. Men det lutar åt det :)

Förresten! Viktigaste av allt! Jag hade ju fått ett paket idag, låg utanför dörren imorse :D Min söta lilla mamma hade nämligen skickat mig ett paket eftersom jag inte fick något påskägg hehe :D Så i paketet låg en påse ostbågar, en påse turkisk peppar, 2 påsar av min favvosoppa och så ett litet brev hihi :) Blev himla glad, mammor de känner en verkligen väl! Och nu ligger de där attans ostbågarna bredvid mig och ropar på mig, seriöst, jag är så himla sugen på att kasta i mig alla på en gång! Men jag vill spara, så ska nog inte öppna de än. Däremot åt jag en av sopporna till lunch idag hehe, kunde inte hålla mig :P Men tack så mycket än en gång mamsen, himla gulligt! :)

Jag känner på mig att det var något mer himla viktigt jag skulle säga, kan dock inte komma på vad nu. Så nu ska jag läsa lite ("lite") igen, sen sova :) Godnatt sötisar!


Mihi mumsigt :) Kanske inte ser mycket ut för världen, but to me it is! :D


Otroligt intressant!

Hoppsan, jag var säker på att jag hade bloggat idag redan? Happ, får väl slänga in ett kort inlägg nu då.

Idag kom den där vackra skapelsen tillbaka igen! Solen alltså :) Helt underbart väder, tog mig först en promenad runt stan och handlade sedan lite lunch på donken och satte mig i parken och åt. Sen fick jag skynda mig hem för halv 3 skulle han hämta upp mig. Så vi åkte till ett naturreservat och gick en promenad och satte och sedan i gräset och bara njöt av värmen och solen :) Sen åkte vi till en pub och tog en öl i solen innan jag åkte hem vid 5. Sedan dess har jag käkat och målat lite med Olivia, sen har jag läst och setat här också :P Så det var min dag, härligt med sol igen, hoppas det fortsätter hela veckan! :)

Tja, vad har jag mer för "intressant" att berätta då?
Jag vet att många är nyfikna på killen, meeen jag säger inget än. Eller rättare sagt, det finns inte så mycket att säga :P Ni får veta något när jag vet något haha :P

Jag tror det blir en tidig kväll idag, känner mig himla trött av någon anledning. Blir rätt mycket i veckan tror jag, men återkommer om det senare. Nu ska jag läsa, är så fast så jag läser hela tiden! Lånade nämligen Twilight, första boken alltså, av Paula haha :P Åh vad mycket bättre den är än filmen!

Hoppas ni haft en bra dag!


Har inte tagit några nya bilder tyvärr, så ni får ännu en från i torsdags :P Orkar inte slänga upp alla dock så ni får väl en varje dag eller något haha :P


Jäkla skit

Jag har en trasig telefon, roligt! Kan inte ladda den, får sitta och ruckla på laddaren ett bra tag sen hålla stenhårt när jag hittar rätt läge, annars slutar den ladda. Fast det gör den ändå, så lyckas få batteri som räcker i några minuter sen dör den igen och processen börjar om. Gah, jag blir tokig! Antar att jag får ta och köpa mig en sån där billig skittelefon som bara går att ringa och smsa med. Jäkla skit.

Utöver det så har solen gått och gömt sig också. Idag är det molnigt, även om det fortfarande är varmt så blir man ju inte lika glad när inte solen är framme. Och jag är grymt uttråkad, vet inte alls vad jag ska hitta på idag. Blö.

Men! Jag har lite roliga nyheter i alla fall. Eller ja, har egentligen vetat det ett tag, lite halvt i alla fall, men glömt bort att berätt det :P Om mindre än 2 veckor, den 6e maj, så kommer min kära kusin Jonas och hälsar på mig! :D Han stannar dock bara till söndag så det blir en kort visit, men det ska bli riktigt kul faktiskt :) Inga planer än, men vi ska nog kunna hitta på massa trevligheter!

Och jag kan inte fatta att jag snart åker hem. Himla sorgligt! Och HUR TUSAN ska jag få med mig allting hem?! Det kommer aldrig gå, jag kommer nog få lämna en del saker så får vi se om Paula kan skicka det på något sätt sen, jag vet inte. Vet ju dock fortfarande ingenting om jobbet så min hembiljett är inte bokad än, men jag hoppas jag får svar imorgon.

Nej, nu ska jag försöka slita mig från helvetesapparaten och göra något. Vad har jag dock ingen aning om, en prommis kanske. Hoppas ni haft en fin påskhelg!

Här har ni i alla fall en bild från i torsdags


Jag, Josh, Amy och Jean :P


Äventyr!

Nu mina vänner har det hänt en hel del!

I torsdags var jag ut med Amy, Jean, Josh och Chris. Var hemma hos Amy först sen tog vi taxi till Ashby och "The lamb" tror jag stället hette. Det var i princip det enda stället öppet, så vi var där tills de stängde sen drog jag och Amy hem med två grabbar för de andra stack tidigare. När vi kom fram stack Amy och den ena killen iväg in på en gång, och den andra killen hade inga pengar så jag fick betala den där jävla taxin. Som tur var hade jag knappt slösat nå pengar ute i alla fall, men blev lagom irriterad. Sen blev allting bara väldigt konstigt, och efter utskällning, nakenchock ute på gatan och en massa skratt så somnade vi (jag, Josh och Amy, de andra karlarna drog vidare till Burton) i en av Amys soffor. Sjukt trångt, och fick inte mycket sömn eftersom vi la oss vid 4-5 och vaknade vid 9. Var kvar hos Amy till halv 11 tror jag innan jag vandrade hemåt i det härliga vädret och kände mig sådär lagom snygg.

Väl hemma blev det en lång seg dag, dushade och sen låg jag ute och solade och råkade visst somna på studsmattan. När jag vaknade fick jag lite bråttom att göra mig i ordning för jag hade ju faktiskt en dejt! Vid 6 kom han och hämtade mig, och så åkte vi till Ashby där vi började med att träffa hans syster och hennes karl över en drink. Jag var så sjukt nervös, men det gick bra i alla fall. Vid 8 gick vi till resturangen där vi skulle käka, italienskt blev det :) Satt och drack vin och käkade italienskt, himla fint hehe :P Riktigt god mat faktiskt. Sen gick vi in på en pub en stund och drack lite en kortis, efter det åkte vi vidare till hans familjs pub. Där var det rätt dött, men träffade en karl som hade väldans bra musiksmak så det var trevligt att prata lite musik! Vet inte vad klockan var när han skjutsade hem mig, men jag hade faktiskt en riktigt trevlig kväll, trots att jag var lite rädd innan :P

Idag är jag rätt sliten dock, drack lite mer igår än jag hade tänkt. Så nu känner jag absolut inte för att dricka nå mer på ett tag, men får väl se hur det blir med det haha :P

Idag är det ännu en dag med underbart väder! Man blir så lycklig :)

Känns konstigt att inte vara hemma idag och äta påskmat. Åh, ge mig lite påskmat, gud så gott! Känns inte alls som att det är påsk faktiskt, tror inte det firas lika mycket här, folk är mest lyckliga över att de får långhelg tror jag. Jag vill ha påskmat och påskgodis, så nu får någon vänlig själ skicka lite! :P

Jag är hungrig, men jag orkar inte fixa nå mat. Funderar på en lite tripp till donken faktiskt, kanske blir så hehe :P Sen ska jag njuta av solen resten av dagen tror jag :) 

Glad påsk på er mina fina!


Orkar inte lägga in bilderna på datorn just nu, så ni får en gammal, en påskpuss! :)


Färgad

Ännu en otroligt varm och härlig dag, and I'm just loving it! :) Har i princip bara setat i solen hela dagen, låg först på studsmattan och sen satte jag mig och läste. Så nu är magen röd också hehe! Inte så farligt dock, jag brukar ju bli mycket värre, nu är det mer en brunröd nyans, förhoppningsvis går det över till brunt :) Jag som aldrig får färg har redan fått färg i april, galet!

När vi ätit middag och jag hade tagit det lugnt ett tag så drog jag mig ut på en springtur också, riktigt skönt. Det konstiga är att jag känner mig duktigare om jag är ute och går en timme än om jag springer en halvtimme? Jaja, jag sprang ju lite i alla fall, nästa gång blir det längre. Problemet är bara att vart man än springer så är det långa eller branta backar man måste ta sig upp för. Men det är väl bra träning i alla fall!

Jag tror inte jag har något mer att skriva, och även om jag hade det så skulle jag inte göra det för jag orkar inte. Nu tänker jag läsa en stund sen sova tror jag. Japps, så får det bli! Hejhopp, gummisnopp!


Sunny day!

Hoppsan, bloggade aldrig igår. Äh, ni dog nog inte för de ;P Vet inte riktigt vad jag gjorde igår, städade och gick en promenad vet jag i alla fall, sen var det middag och Body combat och sen var det plötsligt natt efter det. Förstår inte hur dagarna kan gå så snabbt!

Idag har varit en riktigt skön dag. Vaknade, käkade frulle och kikade på "Fenomen", fixade mig, fixade lunch, städade Kippers rum eftersom det inte blev gjort igår, och sen gav jag mig ut på en långprommis. Så himla fint väder idag, verkligen sommarvärme! Så gick väl över en timme i alla fall, sen gick jag hem och satte mig på baksidan och läste, och där var det förstås ännu varmare så blev helt svettig. Helt plötsligt fick jag en massa vatten över mig! Olivia skulle kasta ut det och råkade kasta över hela mig haha, fast det var bara skönt, det dumma var ju dock att det kom över hela boken som jag precis hade lånat av Paula! Menmen, sånt som händer, det gick rätt bra ändå. Sen vid halv 6 drog jag ner mot träningen, och efter den så käkade jag och duschade och nu sitter jag här.

På torsdag vill Amy att jag ska hänga med de ut igen, det är ju långfredagen på fredag så alla är lediga. Men för det första vet jag inte om jag har råd och för det andra så vet jag inte om jag har lust haha :P Känns liksom onödigt att slösa pengar på att festa en torsdag? Men det skulle vara kareokekväll så det vore ju kul. Äh, jag vet inte alls hur jag ska göra :P

Fredag har jag eventuellt en dejt, det ni! :O Men det vet jag inte heller hur jag ska göra med, vi får se.

Nu tänkte jag i alla fall slänga in lite bilder som inte kommit upp än.



Promenad i lördags, fint i parken :)

Lördags kväll, första stället där alla knasiga människor var :P

Haha jag ser cp ut ^^

Killen bredvid mig var han som var all over me, sjukt dryg var han.

Haha Amy!


Ja som sagt, all over..

Amy, mysko tjej, Emma, drygkille, jag.

Tror han ville ha ett kort när vi pussades, men det fick han då inte!

Sista bilden tagen, tog bara bilder från första stället tyvärr :P

Köpte mig en glass på den underbara prommisen idag! :)

Hej skugga :) Jag har förresten inte en stor böld på sidan, det är min väska :P

Hej vackra skapelse :)

Hej åker :)

Hej trafikkon :)

Äsch orka :P



Jättemysigt hus, stort och fint och med en liten damm utanför, tror jag ska flytta in där!

Blommor :)


Helt galet!

Vilken jäkla kväll det blev igår haha! Som jag trodde så blev det inte bara chilldrickande som det var sagt utan vi drog till Ashby istället haha :P Drog först in på en pub där det var max 20 pers kanske, träffade på helkonstiga människor, den ena var all over me och snackade om att han hade massa pengar, värsta bilen, eget hus och massa annat skit hah! Han vägrade inse att jag inte var intresserad, det gick liksom inte in i hans skalle :P Så där ville vi inte vara kvar så vi gick till ett annat ställe där det var massa folk, och där träffade vi på två killar som vi började prata med, de var trevliga i alla fall. Sen gick vi vidare till Ciros, och där minns jag inte riktigt vad som hände haha, dansade massa i alla fall! På något sätt tappade jag i alla fall bort Amy och Emma, och hittade istället de där två karlarna vi hade pratat med innan. Så jag hängde med dom långt åt helvete för den ena ägde tydligen en pub eller nåt tror så vi skulle dit haha! Men där var det stängt så vi skulle sova i bilen, men vi sov ingenting, satt och drack öl och snackade istället, tog en promenad i skogen också sådär fram på morgonkvisten! Båda två var tydligen sjukt intresserade av mig så det var nästan så de tjafsade om vem som skulle få mig haha, helt galet! Fick skjuts hem tillslut i alla fall, eller ja, till Amy för där hade jag glömt min nyckel så jag sov på hennes soffa. Tror klockan var runt 6-7 när jag kom dit, helt slut var jag! Så kan det gå när man drar ut på äventyr, helknasig kväll, men det var ju kul i alla fall!

Stannade hos Amy till 3 sen gick jag hem och tog världens skönaste dusch och efter det har jag bara legat! Är så jäkla trött så jag skulle säkert kunna somna nu och sova hela natten. Blir nog en tidig kväll idag!

Tog några bilder, men jag orkar verkligen inte lägga in de på datorn och krångla nu så ni får se imorgon. Godnatt!


Tummen upp för galna kvällar!


Gratis är gött

Fick mig som sagt en liten promenad igår i alla fall, tog en omväg påväg ner till Sainsbury's för att få lite mer motion :P Inte för att det gjorde så mycket skillnad, men det var skönt att gå lite i alla fall :) Köpte ju både chips och cola sen haha! Men vem kan motstå när det är "Buy one, get one free!" på Pringles liksom, så nu har jag chips ett bra tag haha :P Köpte alltså bara två rör, men det räcker ett tag för mig.

Efter jag hade handlat så kollade jag på "13 going on 30" med familjen, sen kikade jag talang och käkade chips innan jag gick och la mig :)

Idag har jag jobb fram till kl 7 igen, började redan vid halv 11 imorse. Har bara haft för mig lite hemmafrusysslor än så länge idag, städat, tvättat och diskat. Men som tur är så är Olivia hos en kompis så jag tänkte ta mig en promenad alldeles snart eftersom Kipper klarar sig själv en stund, jag behöver göra något. Ikväll ska jag sen iväg till Amy och tjejerna så ska vi dricka lite och gå till lokala puben tydligen, får väl se hur det blir haha :P

Nej, nu blir det prommis, hepphepp!


Träden är sådär vårgröna :)

Ser ut lite som ett träd på savannen :P

Haha ser ni fina skuggan i datorn? :P


Applåder!

Fick applåder på yogan idag haha! Vi har under några veckor gjort något som heter shoulderstand, och alla ni som tror att yoga bara är tjafs och inte alls jobbigt, testa detta för det är faktiskt inte det lättaste! Man börjar liggandes på rygg med böjda ben, drar sedan upp benen mot huvudet så som bilden visar, och sätter händerna på ryggen. Sedan försöker man räta ut ben och rygg så att allt hamnar i en rak linje, och det är superviktigt att ryggen är rak. Det betyder att man måste spänna mage, rumpa och ben riktigt ordentligt, och armbågarna får inte heller peka ut, utan de ska vara så nära varandra som möjligt. 



I alla fall så skulle vi idag utveckla denna shoulderstand, och man skulle då (fortfarande med rak rygg) börja med att sätta ner ena benet på en stol, sedan fortsätta med båda benen. Det var bara jag och tre andra som ville prova övningen, eftersom de flesta hade svårt redan vid "full shoulderstand" som det heter med benen och ryggen i rak linje. Vi fick göra övningen en och en medan tränaren tittade på och instruerade, och jag var sist ut. Eftersom hon vet att jag hållt på med akrobatik så sa hon "Now Sanna, I'm sure you can go a little bit further down with your legs, so I'm gonna try and remove the chair for you", så hon ersatte stolen med två "blocks", alltså små tunna kuddar kan man säga. Så jag gjorde det där, och det var ju inga problem, men sen när jag var klar så applåderade alla haha! Blev lite chockad, det var jag ju inte beredd på :P

 
Ja, nu blev det ju inte världens bästa bilder, men hoppas ni förstår hur jag menar :P

Förresten, jag kom på vad det var jag skulle göra idag. Jag ska ju jobba haha! Bra att man glömmer bort det man faktiskt är här för :P Så mellan 15.15 och 19.15 har jag ungarna, så det blir middagsfix och disk antar jag. Blev ingen långpromenad, hann inte riktigt med det, har fixat lunch och duschat och fixat mig själv lite och nu är klockan 3. Men jag kanske tar mig en promenad sen efter 7 i alla fall, måste i alla fall ner och handla lite på Sainsbury's.

Och jag blir nästan lite irriterad på coop faktiskt, jag skulle få svar senast igår egentligen och har fortfarande inte hört något. Jag vill ju veta nu! Hoppas det trillar in ett mail snart i alla fall.

Jag är lite ledsen över att jag inte är hemma över valborg och påsk faktiskt, framförallt påsk. Jag vill ju äta god påskmat och träffa familj och släkt! Men det är inget att göra något åt, jag får vara med min lilla extrafamilj istället, kan ju bli trevligt det också :)

Nu kommer snart Olivia hem så ska väl logga ut så jag kan umgås med henne. Skriver kanske senare :)






Ögonkontakt

Idag har varit ännu en lugn dag, gjorde inte särskilt mycket fram till middagen, fixade lunch, satt vid datorn, läste en massa. Men sedan efter middagen drog jag i alla fall ner på Aerobics, det var skönt! Sen en dusch och nu här igen. Men dagen idag har inte känts lika trist på något sätt i alla fall.

Imorgon är det tidig morgon, eller ja, 8.15 kommer nog klockan stå på, men jag gissar att jag inte går upp förrän 9.30, sen ska jag ha skypedejt med tjockis 9.50! :) Sen ner på yogan, hem och duscha och sen troligtvis iväg på långpromenad om vädret tillåter. Efter det så känns det som det var något jag skulle göra men jag kan inte minnas vad? I alla fall så är kvällen blank, blir säkert bara lugnt hemma.

Vet ni vad jag har tänkt på förresten? Varför är människor så himla töntiga när man möts på gatan? Går man en och en emot varandra så är det aldrig någon som vågar kolla varandra i ögonen, nejnej, så långt ner i backen som det går ska man kolla. Himla fjolligt! Jag tycker om när det kommer en söt liten tant eller gubbe som tittar en rakt i ögonen och ler, ibland säger de till och med hej. Gör inte sådant er lite lyckligare också? Jag blir alltid så himla glad :) Och jag skulle nog bli glad om alla människor kunde göra detsamma faktiskt! Ja, ögonkontakt är det som gäller för mig i framtiden i alla fall!


Blööö

Idag har jag varit hemma heeeela dan. Och suttit vid datorn heeela dan. Och haft tråkigt heeela dan. Ja, ni fattar. Och nu tänker ni säkert "ja men va fasiken har du inte gjort något för då?", och ja, det undrar jag också. Men på något konstigt sätt så har jag varken haft lust eller ork att göra något. Plus att det inte finns något att göra heller. Trööökstad. Så känner jag idag!

Och vädret har varit grått och tråkigt också, jäkla skit. Just nu längtar jag bara till sommarn!

Jag tror det kommer vara lite så nu de sista månaderna här i England, varannan dag kommer jag längta tills jag äntligen får komma hem och varannan kommer jag njuta av att vara här och inte alls vilja åka hem.

Imorgon får jag i alla fall förhoppningsvis svar från Coop, himla nervöst! Det verkar ju som det ska kunna gå bra i alla fall, men jag ska inte ha några förhoppningar, då blir man bara besviken. Men jag håller verkligen tummarna!

Nej, nu ska jag försöka pigga upp mig med lite choklad och film, nyaste potterfilmen! :) Har inte sett den än, och har hört delade meningar så får väl se om den är bra!

Saknar er där hemma <3


Strejk

Igår kväll strejkade min dator lite, mitt virusprogram började plinga om en massa trojanska hästar och virus och grejer så fort jag försökte komma in på internet, så därför fick ni inget inlägg igår! Men nu funkar det tydligen helt plötsligt, knasigt det där!

I alla fall, gårdagens väder var helkonstigt! Först var det bara grått, sen regnade det, och sen när jag kikade ut genom fönstret nästa sekund så var det plötsligt sol! Men väldigt blåsigt, så det blev lite jobbigt när jag skulle gå ner på stan och handla schampoo och balsam för ena sekunden frös man för det blåste så, men sen blev det vindstilla så då svettades man! Inte lätt att veta vad man skulle ha på sig.
Förutom min lilla promenad ner på stan så städade jag en massa igår och sedan var jag på Combat på kvällen :) Efteråt gick jag bara hem och duschade, och sen spelade jag lite på datorn (eftersom det var det enda jag kunde göra i princip) innan jag kollade på Corpse Bride.

Fick förresten ett test från Coop som jag gjorde igår också (innan datorn strejkade), inga lätta frågor tyckte jag, hade varit så mycket bättre med en intervju. Men jag håller alla tummar och hoppas det går vägen!

Idag vaknade jag sent. Hade ställt klockan på 9 för jag tänkte gå på Body Pumpen idag, men jag minns inte ens att klockan ringde, sen när jag vaknade var klockan plötsligt halv 12! Jisses, så länge kan man inte sova. Jag måste börja bättra mig och komma i säng i tid!

Jag har inte alls några planer för dagen, förutom LBT ikväll vid 6. Är ju soligt ute så kanske tar mig en promenad, även om det är blåsigt och inte alls lika varmt som i helgen. Nu vill jag ha sommar!


Myskvällar vid hällarna hoppas jag på att det blir många av i sommar <3


Fräknar

Jag är fräknig som ett litet troll! Men det gör inget, jag kan gärna få fräknar över hela kroppen bara den här solen stannar kvar föralltid! Men, tyvärr har ju allt det goda ett slut, och nu ska det tydligen bli sämre väder i veckan. Typiskt, jag som har varit så glad och lycklig över denna värme! Den här veckan har varit toppen verkligen!

Idag har dagen faktiskt känts rätt lång för en gångs skull, fast inte på ett dåligt sätt. Jag gick upp vid 10, käkade frukost och fixade mig lite, sen efter 12 gick jag ner till gymmet och körde ett hårdpass, så kom inte därifrån förrän efter 2. Men skönt var det i alla fall! Efter det gick jag hem och satte mig och läste en kortis ute tills Paula var klar i dushen, sen tog jag en dusch och efter det satt jag ute en bra stund till och läste och solade, himla varmt och skönt! Sedan var det middag och efter det tog jag mig en liten promenad med vovvarna. Sasha var sjukt jobbig så det blev nästan ett extra gympass på grund av dragkampen med den lilla vildingen! Och nu sitter jag här bara och lyssnar på massa bra musik :) 

Armhävningarna och situpsen igår gick bra förresten, hade till och med lite träningsvärk idag haha :P 50 breda amrhävningar på tå, 30 smala på knä, 50 vanliga situps och 30 på varje sida, helt okej för att vara mitt i natten en lördag tycker jag hah :P 

Och min recension på ostbollarna blir följande: 3 av 5 bananer. De var goda men inte alls lika goda som OLWs!

Tänkte jag skulle ringa mamsen nu och sen blir det nog en film innan läggdags. Igår blev det talang istället, himla kul :) Så idag blir det nog Corpse bride! :)


Titta vad somrigt det ser ut :) Jag hade lust att plocka alla och göra en krans eller något hihi ^^

Faaast insåg att det nog inte var någon bra idé haha ^^


Parkmys :)


Natteknas

Haha hade en otroligt givande nattkonversation med bästa vän alldeles nyss, och någon hade visst lite problem med skrivandet ;) Var bara tvungen att dela med mig ^^
 
Jossan · 02:15
Heeeej <3<3
Men hall å gumman? :-(:-(
Svar då:-(
Jag · 02:21
Oj förlåt, nuuu :):) Heej gums, är du fuller? :P:P
Jossan · 02:40
Mdn sannaaaa
Jag · 02:40
?
Jag skrev ju?
Jossan · 02:40
Jag fick inge :-P:-P
Hdj gumms:-)
Jag · 02:41
Jag skrev Hej gums, äru lite fuller haha? :P:P
Jossan · 02:41
Haha:-P nejdp.baraligw
Bara litenskulle de stå :-):-)
Jag · 02:41
Haha du kan ju inte skriva knäppis ^^
Vad har du gjort? :P:P
Jossan · 02:42
Jag har klumpigafingrar
Vi är i jönköping
Vi har vart ut
Nu e vi på hotellet snart börjar karinn snakrka breve mig
:-):-)
Men jG tänkge v vakeb etr tag till o dricka vatten o slippa huvidvörk
Fingerskit....
Jag · 02:43
Hahaha du är ju kalasfull flicka lilla :P:P Har ni haft kul då?
Jossan · 02:44
Nej verkligen inte.men svårt o skriva :-):-) nu snarkar karin:-) ja vi har haft kul:-) vad gör su?
Jag · 02:45
Haha fast sådär skulle du aldrig skriva om du var nykter hörru :P:P Okej vad bra då hehe :P:P Inte så mycket, har kollat på talang och ska sova snart :):)
Du då?
Jossan · 02:46
Jodå :-):-) var leviba me? Ska sova sbart sitter i sängen redo oklar :-):-)
Jag · 02:47
Nepps var hon inte! Var i Jönköping idag, antar att hon i så fall är med när det är lite närmare
Jossan · 02:47
Men jag är i jönköping!
Men görru ja måste sova ska på.mässa imorn igen ju!!!!
Jag älsjar dig bästis i höst/ vinger åker vi bort :-):-)
Vi ska ha så roligt!
Jag · 02:50
Haha men dom är juinte där nu pucko, var ju längesen :P:P Japp gör det du, jag ska också sova :):) Godnatt, älskar dig också tjockis :):) Klart vi ska! :):)
Puss på dog <3<3
dig*
Jossan · 02:50
Pusslilussis nattipatti :-):-)
Lav ja!!!! Pyssipusslusspuss
Pusspuss
Pussiluss
Jag · 02:51
Haha pusspuss :P:P <3<3
Jossan · 02:51
Nusstisspuss
<3<3


Älskar dig min lilla tjockis (fast på bilden är det jag som är tjockis..) <3

Otränad

Blev inge gym idag, fick inte riktigt tid till det! Bestämde igår att jag skulle möta en australiensk aupair som bor i Burton, har pratat om det ett tag men det blev inte av förrän idag. Jag hade tänkt gå upp tidigt och gymma innan jag skulle möta henne, men sen vaknade jag vid 11 istället för 10 så bestämde jag mig för att strunta i det.
Istället fixade jag mig, hoppade lite studsmatta med Olivia, solade en stund och sedan tog jag bussen vid 14.25 till Burton och mötte Sarah som hon heter. Vi gick runt och kikade i lite affärer först, köpte ett par söta ballerinaskor och ett nagellack på Primark för £7, rätt bra pris! ;P Sen gick vi och satte oss på Costa och fikade och pratade om allt och inget, sen tog jag bussen hem vid 17.20. Hon verkade riktigt snäll och trevlig faktiskt så det var kul! :) Tog mig en sväng in på Sainsbury's innan jag gick hem och skulle köpa nudlar, men kunde inte låta bli att köpa lite snask också hehe :P
Sen kom jag i alla fall hem och käkade mat, och sen har jag bara målat naglarna och fixat lite innan jag satte mig här vid datorn :)

Nu mina vänner tänker jag försöka att i alla fall göra 50 situps och 50 armhävningar eftersom det inte blev något gym idag! Får väl se hur det går haha :P Men sen blir det film och snask hihi! ^^ Ska köra ett hårdpass på gymmet imorgon i alla fall :)

Jag har faktiskt haft en bra helg ändå, trots att den blev lugn och rätt ensam :) Det här underbara vädret vi haft har nog gjort susen, för jag känner mig lycklig! :)

Hoppas ni haft en fin helg ni också mina söta! <3


Ser ni min solbränna?! :D:D Haha okej, det var inte så lätt att ta kort på den faktiskt! :P

Hade lite tråkigt på bussen så tog kort på lite allt möjligt :P

T.ex. mitt ben som Sasha hade haft sönder lite :/

Skorna och nagellacket, haha så flickigt det ser ut :)

Jag hittade Cheese balls!! :D Fast har inte smakat de än, återkommer med recension!

Helt seriöst, dagens outfit HELA DAGEN! :) Igår var det också shorts och linne, hihi så himla skönt :)


Don't look back in anger

(Rubriken har inget med inlägget att göra,
bara låten som spelas i mina högtalare just nu)

Har haft en sån där skön dag idag :) Fast den började med att jag blev väckt av Paula som sa att hon skulle till jobbet snart. Okej, sa jag och gick upp, men funderade på vad hon menade med det, jag skulle ju inte jobba förrän på eftermiddag och det här var halv 8 imorse. Men jag gick upp i alla fall och gick ner och frågade om jag skulle jobba på morgonen, och hon sa att det skulle jag, men sen kollade vi schemat och hon hade då minsann inte skrivit upp något om morgonen där precis som jag trott. Så hon bad om förlåtelse för det, men det var lugnt för jag skulle ju ändå upp vid 8 typ :) Så jag käkade lite frukost och hjälpte Olivia platta håret, sen drog vi till skolan. Väl hemma igen så köpte jag (eller rättare sagt Emelie) Simple plan biljetter till mig och henne, fast jag vet ju inte ens om jag är hemma då så får se hur det blir haha :P
Sen drog jag ner på yogan vid halv 10 i alla fall, och efteråt gick jag till Sainsbury's, provade lite kläder och handlade lunch. Satte mig i parken och käkade eftersom det var helt underbart väder, och sen gick jag hem och tog en dusch. Och efter det har jag setat ute heeela dagen i linne och shorts och solat och läst! Supermysigt, för på vår baksida blir det verkligen jätteskönt i eftermiddagssolen! :) Tog mig en liten promenad med vovvarna också innan middagen, tog en vända i parken och där satt det folk över hela gräset, fick sånna sommarkänslor :) Sen hem igen för middag och så lite mer läsning innan solen försvann bakom husen. Och nu sitter jag här :)

Och jag har till och med fått färg idag! :D Jag som aldrig får färg annars har fått färg redan i början på april, så himla härligt :) Och vädret ska hålla i sig åtminstone lördag och söndag ser det ut som, så får se om jag solar lite mer hehe :)

Har fortfarande inga planer för helgen, förutom gymmet imorgon kanske. Blir säkert en film och lite gott imorgon kväll också, får väl se!



Några randombilder på dagens väder, kom på när jag var nästan hemma att jag var tvungen att ta kort på vädret så det fick bli på the sandhills :P


En äkta hemmafru

Japp, idag har jag varit en riktig hemmafru! Jag har tvättat, hängt tvätt, hämtat ungarna (eller ja, Olivia, men låter mer "hemmafruigt" med ungarna), dammsugit, diskat, lagat mat, diskat igen, tvättat ännu mer, tagit in tvätten, ja ni fattar säkert! Men det har faktiskt varit skönt att ha något att göra idag :) Missade ju träningen dock på grund av jobbet men för tusan, det kan jag ta igen sen!

Helgen är rätt så blank än så länge, Amy försökte få med mig ut imorgon men jag sa precis att jag inte kunde. Kommer säkert ångra mig imorgon! Meen jag har ju faktiskt inte råd, bättre å spara pengar. Ska bli fint väder i alla fall så kanske tar mig en springtur eller något :) Sen blir det gym på lördag i alla fall, och förutom det har jag ingen aning!

Idag blir det i alla fall tidig kväll, för imorgon ska jag upp och försöka köpa Simple plan biljett och sen är det yoga efter det! Så nu säger jag godnatt :)


Ännu en bild på mig och Em från igår :) På lördag lämnar hon mig i nästan 3 veckor, bohoo :(


Beautiful day!

Åh, vilken jäkla bra dag jag har haft idag!

Började med att jag gick upp vid halv 10 och drog iväg till Emelie med 10.40 bussen. Vi gick till Tesco i det underbara vädret och handlade en £1 pizza och gick hem till henne och käkade den, sen gick vi ner och köpte kulglass! :) Satte oss i parken på en gunga och käkade den, sen låg vi bara och njöt i solen tills jag skulle med bussen hem.
Väl hemma tog jag mig först en vända in på gymmet en timme eller så, sen gick jag och handlade frukt och smoothie. Men efter det hade jag både en stor väska och en tung påse att släpa på så jag satte mig och tog det lugnt ett tag på en parkbänk, där var det helt vindstilla så solen värmde verkligen! Sen gick jag hem, och då satt Chris och Paula ute i solen på baksidan, så jag tog mig en stol och satte mig där och njöt, jag kan säga att det kändes absolut inte som det var april, mer som juli! Minst 22 grader lär det ha varit. Sen hade de beställt pizza, så vi satt ute och åt pizza och pommes i solen :) Sen togs det fram lite alkohol, vin och lemonade, och så satt vi och myste en stund till innan vi började plocka ihop studsmattan! :P Då kom grannarna över också och hjälpte till, och efter det hade vi en supermysig, rolig, härlig kväll med studsmatta, musik, dans och vin! :) Var verkligen en sån stund som fick mig att inse hur mycket jag kommer sakna det här stället, och sakna familjen! Det var en sån stund som gjorde att jag inte vill åka hem :/

Men, det var också en sån dag som fick mig att förstå att sånna här dagar måste det bli mer av innan jag åker hem! För jag känner att jag inte spenderat tillräckligt med tid med familjen, och det var ju faktiskt familjen jag åkte hit till. Och det är de som har tagit hand om mig under hela den här tiden! De är så himla snälla och mysiga allihop, usch vad jag kommer sakna dom!

Jag hoppas förresten att vädret fortsätter vara såhär underbart! För solen och värmen gör en verkligen lycklig :) <3


Yummi! :)

Jag och Em med den mumsiga glassen på gungan! :)


Klirr!

Fick en väldigt väldigt positiv överraskning idag! Mamma hade skrivit ett meddelande på ansiktsboken att jag skulle ringa upp henne för hon hade en rolig sak att berätta, så det gjorde jag. Hon berättade att hon hade fått mitt skattebrev och sa att jag skulle gissa hur mycket jag skulle få tillbaka. 

Jag: Jag vet inte, 5000?
Mamma: Mer.
Jag: 6?
Mamma: Mer. 
Jag: 7?
Mamma: Mer. 
Jag: 8??
Mamma: Mer. 
Jag: 9???
Mamma: Mer
Jag: Men åh, jag vet inte, säg nu?!?!
Mamma: 16400!
Jag: VAAAAAA? DU SKOJAR?!?!

16400!! Så mycket kommer jag alltså få runt midsommar någon gång. Snacka om välbehövligt! Det gjorde verkligen min dag, kommer sväva på små moln resten av dagen haha! :D

Förövrigt så har jag bara städat hela dagen, förutom när jag tog en paus och kollade på talang, så det var riktigt skönt med detta lyckobesked som en belöning på städningen! :D Nu blir det mat, sen har jag egentligen LBT kl 6, får se om jag går ner eller inte, jobbigt att träna när man nyss ätit! Kanske drar ner på gymmet annars :)




Kärlek..

..till min älskade combat! Och speciellt kärlek till tränaren, hihi ^^ Han är ju inte bara snygg, han är ju världens bästa tränare också! Jag blev på 1000 gånger bättre humör, combaten gör mig verkligen glad! Helt slut blev jag dock, svetten rann om mig, men det är så det ska vara då vet man att man gör rätt (även om man inte känner sig särskilt mysig haha)!

Nu sitter jag i min älsklings-mys-kill-hoodie och bara myser efter en skön dusch! Ska nog slå på en film och kanske somna i tid idag så jag kan gå upp tidigt imorgon :) Nu vill jag vända tillbaka dygnet och göra saker om dagarna igen, inte bara sega bort dom framför datorn! Frågan är bara vad haha, finns ju inte mycket att göra i min lilla skitstad :P Jaja, det blir väl vad man gör det till som man brukar säga! Önskar bara jag hade sjukt mycket pengar så jag kunde åka runt litegrann och se saker :P


Bild från i lördags, då när det fortfarande var roligt alltså! Vi 4 tjejer som gick ut :) Fasiken vad kort jag är, och då har jag ändå klackar och det har inte Emelie :/


Helvetesnatten

Okej, nu har jag sovit, ca 11 timmar faktiskt, och lugnat ner mig så nu ska jag försöka förklara lite vad som hände i lördags.

Vi hade varit ute i Burton som sagt och haft kul, sedan fick vi skjuts hem till Amy vid halv 5 eller något tror jag. Men vi gick bara in och vände, för vi bestämde oss för att åka hem och sova istället, så samma kille körde hem oss till mig istället. Men precis när vi kom dit så kom jag på att jag såklart inte hade några nycklar, så vi kände på dörren men fick sedan åka tillbaka till Amy igen och sova istället. Jag och Emelie la oss på soffan och försökte sova, Amy stannade ute i bilen en stund med killen och sen när hon kom in så gick jag upp och så satt jag och hon och skrattade och pratade lite. Tanya, som är Amys kompis, låg och sov på den andra soffan inne vid köksbordet, men hon vaknade till när vi var där och gick upp och skulle lägga sig i Amys säng och fortsätta sova. I alla fall så bestämde jag mig för att gå och lägga mig igen sen, så jag gick in på toaletten först. När jag sen kom ut så hörde jag en massa folk skrika på övervåningen, helt galna var de. Jag gick in till Emelie som låg i soffan och frågade vad som hände, men hon visste inget, sen kom Amy nerspringande med blod över hela armarna och tröjan och var jätteledsen och panikslagen. Hon sa bara att det var blod överallt i hennes sovrum, så jag gick upp och såg Amys bror, Chris, sitta ovanpå Tanyas pojkvän och hålla fast honom, och då förstod jag lite mer vad som hade hänt. Tanya hade gått upp och lagt sig i Amys säng, där hennes bror redan låg och sov fast det visste inte Tanya. Så de hade somnat (däckat i princip för båda var väldigt fulla) i samma säng, och någon hade sedan sagt det till Tanyas pojkvän som blivit helt tokig eftersom han trodde att de inte bara sov bredvid varanda, så han rusade in i Amys hus och slog en flaska i huvudet på Chris som låg och sov. Tillslut fick de i alla fall ut pojkvännen ur huset, och ambulansen och polisen ringdes dit, så vi fick prata med de och berätta vad som hade hänt. Chris och Emma (som var den som såg mest eftersom hon låg och sov i rummet bredvid) åkte till sjukhuset, och Chris flickvän hade också kommit till Amy så hon åkte med också. Jag hjälpte Emelie med pengar till taxi hem när polisen åkt, eftersom jag tyckte synd om henne och kände att hon inte skulle behöva vara kvar, men jag ville vara kvar och hjälpa stackars Amy eftersom alla drog. Så vi städade undan nerevåningen åtminstone, övervåningen fick vi inte röra eftersom de skulle ta kort, och sedan sov vi ca en timme tror jag. Sedan spenderades resten av morgonen med att vi väntade på polis och vid 11-12 gick jag sedan hem, eftersom jag varken hade pengar till taxi eller batteri på telefon så jag kunde ringa efter skjuts. Så jag gick förbi donken och käkade innan jag gick hem, blev kanske 45 min promenad totalt.

Väl hemma berättade jag allt som hänt för Paula, och jag skakade till och med när jag berättade det. Sen sov jag en stund innan middagen, som var jättegod eftersom det var mors dag och Paulas föräldrar var där. Sedan tog jag det bara lugnt och tog en dusch på kvällen, var så himla trött och slut. Så där har ni den, min helvetesnatt, aldrig varit med om liknande. Hoppas de tog det där jävla svinet sen, han förtjänar ett riktigt straff! Det ska också sägas att det inte var det enda idiotiska han gjort, han är tydligen ett riktigt svin över huvud taget.

Jaja, den natten är över nu och jag lägger det bakom mig.

Jag vet inte alls vad det är för fel på mig dock, jag känner mig så omotiverad till allt och ända sen jag kom tillbaka hit har jag bara velat åka hem igen, eller åtminstone någon annanstans, till London kanske. Jag vet inte vad det är, ingenting jag gör känns som det riktigt "hjälper", jag blir lite gladare en liten stund men sen är allt jobbigt igen. Någonting hände med mig i London och hemma tror jag, men jag vet inte riktigt vad. Kanske känner jag mig färdig med lilla Swad nu? För just nu längtar jag verkligen bara till sommaren.

Jag får väl försöka göra det bästa av situationen antar jag? Får se om jag kanske tar mig några dagar i London snart, jag vill verkligen och det känns som jag behöver det. Fast jag har ju inte råd egentligen. Får se hur det blir.

Ikväll är det i alla fall Combat, jag har längtat! Förhoppningsvis släpper de här känslorna då, i alla fall för stunden.
Puss på er sötnosar, jag saknar er där hemma <3


Fucked up night

Fyfan, vilken jävla natt! Började kul hemma hos Amy och sen till Burton, men sen gick ju allt åt helvete! En av de värsta nätterna i mitt liv. En flaska i skallen och blod överallt, helt galet. Inte på mig alltså! Nej jag orkar tamejfan inte ens blogga om det, blir bara arg när jag tänker på hur fan man kan göra så. Skriver kanske senare, allt är lugnt med mig förresten så ni behöver inte vara oroliga, jag är bara sjukt trött eftersom jag inte fick någon sömn alls inatt!

Just nu önskar jag bara att jag var hemma så jag hade någon att prata med och krama.


Three little words

Just precis i denna stund, exakt nu, på minuten, skulle jag verkligen vilja ha någon bredvid mig i sängen som håller om mig och talar om hur mycket jag betyder. Någon som verkligen tycker om mig för att jag är jag, och som kan viska det där tre små orden i mitt öra. 

Tänk att en sån liten önskan kan kännas så otroligt långt borta.


Jodå så att

Ringde till chefen på coop idag, uuh jag blir alltid lika nervös! Men det gick nog ganska bra tror jag, hann inte prata så mycket med honom för han var lite upptagen, men han verkade trevlig i alla fall :) Skulle få svar nästa vecka på mailen sa han så jag hoppas verkligen det blir så! Vore riktigt skönt om jag kunde få det jobbet.

Utöver det så har jag bara varit på yoga och fikat med tanterna efteråt, sedan gick jag och köpte lite lunch och sen har jag bara setat här :)

Förresten så måste jag nästan säga en sak: hallelujah för färgbomber! Mitt hår såg verkligen skit ut, helt urblekt och mer brunt än violet som det ska vara. Men så slängde jag i min boll igår, gnuggade in den noga i hela håret, och vips så ser håret mer lila och mer nyfärgat ut än det någonsin gjort! ALLA tanterna på yogan märkte det och gav mig komplimanger om det! Verkligen stor skillnad, så jag måste nog säga att det är en otroligt bra uppfinning det där :)

Mja, det var nog allt jag hade att skriva haha :P Vad som händer annars idag har jag ingen aning om, antar att jag måste ta det där snacket med Paula som jag skjutit på allt för länge nu! Sen imorgon blir det som sagt in i dimman en sväng för att glömma alla bekymmer, kommer bli nice :)


Svar på kommentar!

Ellie om Så är det:

Gumman jag vet vad du ska gora! Aka till australien till mig, sa kan du jobba som au pair eller nagot, superduper slipper du ha angest! A sa slipper jag sakna dig! :D

Svar: Haha meen, söt du är gumsan! Vi får se hur det blir, jag lär ju försöka fixa mig ett jobb så jag har råd först! :/ Saknar dig massamassamassaa!! <3


Håret :) Fast det är nog nästan mer lila än det ser ut!


RSS 2.0