Så är det

Nej hörrni, nu får ni skärpa er med kommentarerna, alltid mycket roligare att blogga om ni kommenterar :)

Idag har allt kännts lite bättre, men det kommer i vågor det där med ångesten. Förresten så kan man väl egentligen inte kalla det ångest, det är ju inget man ångrar utan bara något man får lite ont i magen av att tänka på? Nu syftar jag alltså på just det faktum att jag inte har något att se fram emot, och att allt känns så jobbigt med framtiden. Fast vad ska man kalla det då? :S
Men som sagt, idag har det kännts rätt bra :) Tog mig en liten promenad idag, gick först till donken och köpte en milkshake sen drog jag upp på stan och kikade runt lite. Sen kom jag hem och käkade mat nästan på en gång, och sen vid halv 7 gick jag ner på träningen. Och nu sitter jag här efter en lång skön dusch. Så den här dagen har, som så många andra, bara försvunnit.

Det är fortfarande väldigt varmt ute i alla fall, idag gick jag till och med i linne en stund efter träningen! Okej, jag var ju svettig från träningen också, men poängen är att jag ändå kunde gå i linne ett bra tag utan att frysa ihjäl! Och då blåste det ändå rätt mycket idag, men det var en varma vindar, inte de där isande kalla som det brukar vara. Så ja, nu är allt sommaren påväg hihi! :)

Vad mer kan jag skriva om då?
Har funderingar på att åka någonstans under april, typ till London eller kanske någon annan stad jag inte varit i?! Skulle egentligen vilja åka upp till Skotland, men vette tusan vart de pengarna skulle komma ifrån. Sen skulle jag vilja åka till någon fin stad vid havet också! Åh, det känns som jag inte alls utforskat UK så mycket som jag hade velat.. Men å andra sidan, UK finns ju kvar, och jag är ju inte direkt gammal så nog ska det kunna ordnas någon gång framöver i livet annars!

Nej, nu tänker jag kolla på "Låt den rätta komma in" som jag fick av Paula, får se om jag lyckas somna sen haha! ^^ Sen blir det sängen på en gång för imorgon blir det tidig morgon, ska beställa biljett åt Emelie först sen ska jag på yoga :) Godnatt sötnosar!


Valborg för några år sedan haha! Rätt tråkigt att jag missar både Valborg och Påsk, hmm :(


Just one of those days

Idag har jag haft ångest. Ni vet, den där ångesten som man ibland får när man tänker på sitt förflutna, alla roliga stunder, alla härliga minnen och alla underbara människor man mött. Man får ont i magen och vill nästan bara gråta för att man vill spola tillbaka tiden. Fast det kanske bara är jag som får den känslan?
Det finns så sjukt många (!) stunder som jag skulle vilja "åka tillbaka" till. Fast samtidigt så tror jag inte att det skulle vara samma sak om man upplevde allting igen, det har ju fått ett högt värde just för att det var då och inte nu. Man minns alltid de bra sakerna brukar man säga, och det kan nog stämma. Det är nog inte ofta man går och tänker på dåliga saker som hänt i ens liv, jag gör nog inte det i alla fall.

Men, för att komma till saken så tror jag att jag har denna ångest just nu för att jag har absolut ingenting att se fram emot. Alla konserter, min Londonresa, hemresan och allt det där är över, och nu följer bara ett långt, tråkigt april som jag kommer få spendera ensam och utan pengar. Det känns inte alls roligt!
Och maj då? Nej inget roligt händer då heller. Sen vet jag inte alls hur det blir. Den där ångesten över att åka hem finns ju också över mig hela tiden. När ska jag åka, hur ska jag få med mig alla grejer, hur blir det med jobb när jag kommer hem, vad ska jag göra härnäst och 1000 fler frågor snurrar i mitt huvud. Kort sagt så känns allt bara jobbigt nu!

Jag vet, jag låter otroligt negativ och gnällig nu. Men så känner jag idag, imorgon kommer säkert allt kännas lite bättre, men jag måste få skriva av mig sånt här för att må bättre.

En sak gör mig åtminstone lite gladare nu, eller det är i alla fall något som kommer få mig att glömma allt det här för en stund. På lördag ska vi ut och fira mig lite, så då blir det ännu en kväll med dans och troligtvis vissa minnesluckor. Men det ska nog bli kul i alla fall!

Fram tills dess får jag försöka få ur mig känslorna med hjälp av träning. På tal om det så har jag lite träningsvärk idag, märks att man inte är van längre. Men imorgon blir det nya tag igen med Aerobics!


Dig saknar jag just nu din lilla tjockisfis <3


Bildbomb London 2!

Ja, här kommer lite fler bilder från London :) Orkar dock inte slänga upp Rise bilderna just nu så de får komma en annan dag :P

Såhäääär glada var vi av att se varandra! :D Det här var dock morgonen efter, påväg till Camden :)

Ni får denna bild igen bara för att den är snyggast :)



Camden :)

Georgia, Alec, Adam och Preston vid Cyberdog :P

Jag och Mandi utanför Cyberdog!

Gick förbi Koko efter giget påväg till tågstationen

Torsdag, enda bilden som togs under "shoppingrundan" :P Mandi och långeman :)

Försökte ta en fin bild på oss innan vi skulle gå ut sen på kvällen, men tydligen så drabbades Amanda av någon sorts "fnissa-och-skratta-och-vara-jätteblyg-inför-kameran-sjuka", hon som aldrig drar sig för att posa annars :O :P

Ja, ni ser ju hur fina bilderna blev!

Antar att detta blev den mest normala bilden.. Vi är ju glada i alla fall!

LÄTT profilepic Amanda! ;D

Hahaha här ser ni två nyktra, fina tjejer!

Mycket folk, fast det syns ju inte..

Gissa drinken ^^

Snyggaste bartendern!

Folk skulle tydligen ta kort med oss :P


Sista bilden, tog tyvärr inga bilder med de söta karlarna vi hittade efteråt! Men kul hade vi i alla fall :)


Ursäkta?

Men vad hände igår egentligen? Jag måste varit väldigt trött, för jag glömde ju faktiskt skriva det viktigaste som hände under min hemresa, anledningen till varför jag faktiskt åkte hem. Begravningen. Nu fick jag dåligt samvete, förlåt morfar!
Den hölls i alla fall på fredagen vid halv 12 i lyvikskapellet. Det var bara de närmsta där, 13 st totalt. Och jag sjöng. Det var bland det värsta jag någonsin gjort, så himla svårt att inte spricka på rösten. Men jag klarade det, även om det var lite darrigt i början. Men det spelade ingen roll, för jag ville sjunga en sista låt för morfars skull och för mamma och de andra. Det kändes bra trots att det var jobbigt! Nu i efterhand är jag i alla fall himla glad att jag gjorde det.
När jag sedan skulle gå tillbaka till min plats så släppte allt, och sedan blev resten av begravningen bara fylld av tårar. Jag reagerade starkare än jag trodde, kanske berodde det på sången. Jag tror också att jag förstod på något sätt att morfar verkligen var borta, det var ju inte riktigt samma sak när jag inte var hemma när allt hände. Det var en fin begravning i alla fall, och på något sätt var det ändå skönt att få ett avslut och att få säga hejdå till min fina morfar. Han kommer i alla fall alltid att leva kvar i våra hjärtan!

Men för att lätta upp stämningen lite nu så tänkte jag bara skriva om min dag, som har varit rätt skön. Jag var uppe vid halv 10 och tog det lugnt fram till 11, då jag försökte ringa till Coop och till Spendrups för att fråga lite om jobb, men det var ingen lycka på något av ställena. Tycker det är himla jobbigt att inte veta något än, men det är ju inget att göra något åt.
Sedan drog jag iväg till Emelie vid 12.40 tiden, och det var riktigt trevligt att träffa henne igen, var ju evigheter sen! Köpte lite lunch och gick till parken och käkade, tänk att det är så varmt att man kan sitta ute och äta, det ni! :P Sedan tog vi en fika på Costa :) Mmm, har saknat min vaniljlatte på Costa hehe! Pratade en massa om sommaren och efter sommaren då också, tror vi båda är lika förvirrade! Inte kom vi fram till något vettigt heller. Efter det gick vi i alla fall hem till henne en sväng innan det var dags för mig att åka hem igen vid 3.
Väl hemma lyssnade jag lite på min nya Rise skiva som Emelie haft hemma hos sig, och tog det lite lugnt innan jag gick ner på träningen vid halv 6. Himla skönt att träna för första gången på länge! Men det märktes att det var ett tag sen nu, var helt slut efter! 
Blev lite chockad över att det fortfarande var ljust ute när jag gick hem sen, det brukar det inte vara så det kändes trevligt :) Nu är sommarn snart här! 
Tog en lång skön dusch när jag kom hem och nu sitter jag här. Ska nog gå ner och vara lite social om en stund tänkte jag. 

Får se om det kanske blir skräckis senare ikväll, om jag vågar titta ensam! Paula hade nämligen köpt "Låt den rätte komma in" till mig när jag kom hem eftersom den var svensk, så sött av henne! :) Har inte sett den så det ska bli spännande, även om Emelie sa att den var kass haha :P

Slänger säkert in nästa bildbomb från London senare också, och imorgon lovar jag att ni ska få bilderna hemifrån också :P

Saknar er alla där hemma redan! Puss på er <3





Tänkte bara göra er lite avundsjuka på vårat fina vårväder och alla blommor hihi :)


Hemma

Uuh, jag hatar när jag "hamnar efter" med bloggen. Jag lovade ju er att skriva om vad som hänt hemma, även om de flesta redan vet det mesta kanske eftersom jag faktiskt var hemma och träffade er. I alla fall, såhär såg min vecka ut hemma:

Fredag: Jag minns inte riktigt när jag var hemma i huset, men jag fick nästan på en gång åka med Linda till Gränges och hämta grejer och sen drog vi till stan och hämtade kinamat. Såg ut som skit gjorde jag, så det var rätt pinsamt att möta folk man kände där. Men sen drog vi hem och käkade i alla fall, och sen satt jag vid datorn en stund innan jag somnade så gött i min egen säng! Var ju rätt trött efter bara några timmars sömn och en jobbig resa.

Lördag: Blev väckt av att Linda kom in och frågade om jag skulle med och festa i Gränges på kvällen. Då var klockan halv 1 eller något, och jag hade sovit i ca 12 timmar, skönt! Gick upp och käkade mumsig frukost (ni förstår inte hur mycket jag älskar svensk frukost) och sen kom Mia in efter ett tag och frågade om jag skulle med ner och fika på stan med henne, Hampus och mamma. Tänkte att det lät som en bra idé, så jag åkte med ner och sprang in på systemet först för att handla till kvällen, sen tog vi en mysig fika på engel. Efter det åkte jag hem och duschade innan jag drog iväg till Gränges där jag fixade mig och käkade kinamat från dagen innan. Sen vid 8 drog vi upp till Sören en sväng och drack lite lakritsshot innan vi drog vidare till Linda och Willes kompisar Tobbe och Malin. Där var det riktigt trevligt faktiskt! Satt och drack lite lugnt och tjålade skit bara innan vi drog ner på Stopet vid 12 tror jag. Men där var det skit haha! 16 pers, inklusive mig och sis, och alla var i princip 35+ :P Men vi flummade där en stund ändå, "kanonkul, 4 av 5 toasters"! ;) Sedan drog vi tillbaka upp till de andra en stund innan vi drog hem och sov. Tror vi somnade runt 3-halv 4 och sedan skulle vi upp vid 8, så då blev det inte mycket sömn än en gång. Men det fick gå!

Söndag: Hm, få se här nu.. Det började med att jag gick på promenad med Johanna och Dixon i solen! Sedan gick vi och lämnade vovven hemma vid henne och drog ner till Frille :) Umgicks med parkenpojkarna ett bra tag innan jag drog hem för att hämta lite grejer, sedan gick jag och Johanna tillsammans upp till Jossan, där vi gick åt olika håll. Jag och tjockis gick ner till hemköp för att handla tacosgrejer! :D Sen bestod resten av kvällen av tacos och sedan chips och dip och Scrubs, Mandi var med en stund också :) Sedan somnade jag gött i Jossans säng denna gång haha, var sjukt trött!

Måndag: Oj, vad tusan gjorde jag på måndagen?! Jag minns inte alls.. Hm.. Jag vet att jag var kvar hos Jossan rätt länge, orkade inte riktigt gå därifrån.. Sen vet jag inte vad jag gjorde resten av dagen? :S

Tisdag: Jag fyllde tydligen 21 år. Så hela dagen spenderades hemma, förutom de korta turer jag tog när jag mötte Johanna och sedan följde med Jossan på kvällen. Annars var det bara släkt och vänner hemma hela dagen i omgångar, och jag fick en massa pengar i present vilket var välbehövligt!

Onsdag: Jag vet inte riktigt vad jag gjorde på dagen, träffade Ida en sväng och sen var jag med Johanna tror jag, men vet inte riktigt vad vi gjorde :P Men kvällen spenderades i parken i alla fall! Där var det fullt hus när jag kom in, ett helt rum fullt med grabbar! Sen drog de en efter en, och tillslut var det bara jag, Pär och Frille kvar, vi kollade på "How to train your dragon" och hade massagemys såklart haha! Sen drog jag hemåt vid 1-halv 2 nånting, kallt och kolsvart var det! Men jag klarade mig hem i alla fall.

Torsdag: Jag var nog med Johanna under dagen, minns inte riktigt vad vi gjorde dock. Men sen vid 4-5 så kom Mia, Åke, Linus och Hampus och firade mig. Då fick jag djungelvrål och ett pulvervax, perfekt hehe! :) På kvällen åkte jag hem till Jens :)

Fredag: Åkte ner på systemet, och sedan upp på coop och lämnade cv. Sen åkte jag ner och tränade lite cirkus, och åh så roligt det var! :) Efter det åkte jag hem till Therese och Björn och käkade muuumsig mat, grillat kött, potatisgratäng, sallad och sås! Helt sjukt gott!! Sedan spelade vi Alias en vända, Kalle och Jessika var där också :)Jag, Therese och Jessika spöade grabbarna såklart ;) Spelade lite skip-bo också innan Therese skjutsade hem mig, riktigt trevlig kväll! :)

Lördag: Började med att möta upp Johanna Gesteby på stan, sen var jag tvungen att ta ännu en vända in på systemet tack vare en viss tjockis som varit klantig, sen drog vi upp på gallerian för att kika lite på Minnah :P Tyckte hon var bättre live än på tv faktiskt, men "såg" (svårt att se nånting alls när man är kort) bara en och en halv låt :P Sedan drog vi och fikade på engel och tjålade massa skit :) Efter det kom Simon och hämtade mig, och så gick jag och Johanna hem till mig och bastade, riktigt skönt :) Sedan drog vi på oss kläderna och mötte upp Jossan på Monte Carlo där vi köpte ostrullar, mums! Drog hem till Johanna och käkade och gjorde oss iordning innan folket började rulla in vid 6-7 tiden. Riktigt rolig förfest måste jag säga, alla var så glada :) Sedan drog vi ner på solo vid 12 ungefär, och där blev det tydligen 2 tequila och en massa minnesluckor haha! Men en grymt kul kväll var det i alla fall :D

Söndag: Blev väckt av mamma vid 10 tror jag, grymt bakis (eller snarare fortfarande full) eftersom jag kom hem seeent. Åkte hem till Johanna och hämtade lite grejer jag lämnat där och sedan packade jag och duschade innan vi åkte vid 12-halv 1 nånting. Jag sov nästan hela bilresan. Kom fram strax före 2 i alla fall, och drog på mig alla lager kläder jag var tvungen att ha. Sedan gick flyget 14.50, och där försökte jag också sova men lyckades inte lika bra. Fick nog lite sömn i alla fall. Sedan kom jag fram vid 16.00 engelsk tid och hann som tur var med bussen som gick 16.30 till London, därifrån gick sedan nästa buss 18.30 så jag hann gott och väl med den. Kikade på film och försökte sedan sova lite under den 3,5 timmar långa resan, kom fram strax efter 10 tror jag. Där väntade Paula på mig så jag fick i alla fall åka bil från Derby, och sedan var jag "hemma" runt halv 11. Gick och la mig nästan på en gång!

Och nu har jag just haft min första dag i Swad på över 2 veckor. Imorse och i förmiddags kändes allt jättekonstigt. Jag hade nästan ångest och mådde dåligt över att vara tillbaka, vet inte riktigt varför det blev så! Kanske för att det gick så snabbt hemma, jag hann inte ens säga hejdå till någon.. Men ja, sen tog jag mig en promenad och då kändes allt mycket bättre :) Nu mår jag bara bra igen! Vädret var helt galet fint idag, fick i leggings, linne och en tunn kofta och jag svettades! Sol, värme, fågelkvitter och en massa blommor överallt, snacka om vårväder! Så mysigt så :) Gick hem och lämnade lite grejer jag handlat, sen tog jag ännu en promenad med vovvarna. Sedan tog jag det lite lugnt innan middagen bara, och den blev en liten överraskning! Jag hade nästan glömt bort att jag fyllt år, men familjen firade mig med god mat, champagne, presenter och en mumsig chokladtårta! Mmmm, snacka om att bli bortskämd haha :D Så himla söta är de allihop <3

Men nu, nu är det faktiskt dags för mig att krypa till kojs, är himla trött! Jag vet, nu blev det superlångt igen, men det blir lätt så när det hänt en massa och man inte bloggat på länge. Hoppas ni orkar er igenom all text haha ^^

Slänger in två bilder från min hemvistelse i alla fall, resten kommer sen :P



Söööta vänner <3


Bildbomb London!

Här kommer en "liten" bildbomb från London!


Började med att åka buss i 4 timmar!

Vädret var tråkigt, jag hade tråkigt.. Så jag tog kort på Sherlock Holmes Museum!

Och sånt här!

Men tillslut kom jag fram och då blev det inga bilder förrän på konserten! 
Young guns var först ut.


Under deras gig kom också alla från de andra banden ut på scenen och så skålade de för deras sista show :)

Sen var det Yellowcard :)



Haha kolla vakten :P

Fick inte så bra bilder på något av de första banden.

Men sen var det All time low!! :D Och då lyckades jag åtminstone få några hyffsade bilder :)


Vi stod på Zachs sida :)




Jack leker Captain Morgan? :P


Den enda bilden som blev helt perfekt! Jack :)


Jack kom ner till publiken precis bredvid mig!! Men det här var den enda bilden jag fick :(


Mums på Zach!

Haha snygging :P


Alex öser ;) Och den bilden får avsluta en grym konsert!

Dagen efter = promenad i Hyde Park!







Satt och njöt i solen :) Riktigt skönt!

Harrods. Var dock aldrig in, har redan varit där en gång och det räckte :P

Provade lite kläder på HM istället :) Ser ni skjortan? Jag vill ha den!


Snacka om tama korrar! KLAPPADE EN på vägen hem! :D
Fick dock ingen bild på när han stod vid mina fötter :/

Tv-rummet på hostelet, tyckte det var rätt fränt! Här satt vi (jag, Preston, Amanda och Cecilia, falutjejerna alltså) efter att nedervåningen stängt.

Preston :D

Jag och Amanda, en av falutjejerna! Den enda som togs med någon av de faktiskt tråkigt nog!
Den bilden får avsluta denna bildbomb, så kommer nästa (från dagarna då Amanda var här och Rise konserten) imorgon :) Tänk att de här bara är en pytteliten del av alla bilder jag tog i London, helt galet!


Back in town

Ojoj, ni måste ha saknat mig kära läsare! Har bara blivit ett enda inlägg sen jag drog till London, och nu är jag redan tillbaka i England igen. Känns både bra och konstigt! Jag ska skriva om allt som hänt hemma, men inte just nu för nu ska jag fixa mig lite och gå ut och gå i det fina vädret! Det är förresten verkligen vår här nu, Paula sa att det nästan hade gått upp mot 20 grader förra veckan när jag var hemma, galet! Så nu ska jag ut och ta vara på vårvädret, lovar att jag skriver ikväll om allt som hänt :)

Puss på er <3


Världens längsta

Okej, nu ska jag äntligen försöka slänga in ett "litet" inlägg efter mer än en veckas uppehåll haha!

Det har hänt så sjukt mycket så jag vet inte riktigt var jag ska börja! Men jag tar det från där jag slutade senaste.

Som jag trodde så kunde jag inte sova dagen innan jag skulle åka, så jag fick väl ca 3 timmar sömn bara. Gick upp vid 7 nånting, fixade sista packningen, käkade frukost och sen drog jag ner till Swad och hoppade på bussen 20 över 8. Bussresan gick rätt fort ändå, och jag kom fram till Victoria station vid 12.20 ungefär. Tog tuben till King's cross, vilket inte var några problem, men det var då det började bli krångligt. Jag skulle försöka hitta från stationen till hostelet, och hade ingen karta eller någonting. Jag hade dock en liten beskrivning från hostelets hemsida som jag försökte gå efter. Så jag gick åt ett håll och trodde verkligen att jag var rätt. Men efter ett tag började allt "dö ut" och jag insåg att jag nog inte var rätt ändå. Så jag fick hjälp av några engelsmän och det visade sig vara åt helt fel håll haha! Så jag fick gå tillbaka hela vägen, men det var inte allt för långt i alla fall. Hittade till Hostelet, men kunde inte checka in så jag fick krångla en massa (!) med bagaget och springa in på toa och byta om och fixa mig innan jag äntligen kunde dra iväg mot stationen igen. Men när jag väl kom dit så hade jag såklart glömt mitt Oystercard (till tuben) så jag fick vackert vända igen, bah, snacka om osis! Tur att det bara var ca 10 min till stationen från hostelet.

Tillslut kom jag i alla fall iväg till Brixton, där All time low skulle spela, och som tur var mötte Emelie och hennes kompis Ida mig på stationen, annars vet jag inte hur det hade gått haha! Så resten av dagen bestod av köande och sen öppnades dörrarna vid 7. Giget var sjukt bra! Men jag hade nog faktiskt förväntat mig mer, tyckte inte publiken hade så mycket energi som jag hade trott. Men det var riktigt bra ändå! Efter giget gick vi nästan direkt till tuben, visste inte hur länge det skulle gå och jag kände att det var lika bra att åka tillbaka till hostelet i tid. Emelie stannade dock kvar och träffade grabbarna, så det var ju lite synd att jag inte var med. Men jag klarade mig! Kom hem och checkade in och kollade sen på film en stund innan jag somnade vid 2-3.

Dagen efter gick jag upp vid 8 och käkade frukost, och där mötte jag två svenska tjejer som jag började prata med, de var verkligen jättetrevliga! Och från Falun dessutom, rätt komiskt haha! Men de skulle kolla på ett rum på dagen så jag bestämde mig för att dra in till London en stund själv. Så vid 12 någon gång drog jag iväg och började med att promenera runt i Hyde park, jättefint och varmt väder så det var mysigt! Sedan gick jag bara runt i lite affärer innan jag drog tillbaka till King's cross vid 6 och käkade på donken innan jag drog till hostelet igen. Inne på rummet mötte jag då en kille som på en gång började prata med mig, han var från Canada och det slutade med att vi pratade i över 2 timmar och jag har nog aldrig lett/skrattat så mycket! Riktigt trevlig och rolig var han :D Sen skulle han iväg och käka och bara en liten stund efter att han gått mötte jag Cecilia, en av de svenska tjejerna, och hon sa "Där är du ju, vi pratade nyss om dig! Hörde att du hade pratat med Preston, visst är han rolig?!". Så det slutade med att vi alla 4 satt och tjålade skit hela natten och gick och la oss efter 5, fasiken så kul vi hade! :)

Dagen efter gick upp och käkade frukost vid halv 10, men då hade de redan käkat, men Preston kom ner sen och tjålade med mig. Tjejerna skulle flytta från hostelet den dagen så de kom ner och sa hejdå bara, sen satt jag och Preston på hostelet och tog det lugnt bara fram till lunch, då gick vi och käkade italienskt, asgott! Sen tillbaka till rummet där vi bara tjålade och lekte lite cirkus en stund innan det var dags för mig att åka och möta mandisen vid 7 nånting! Hade lite problem att hitta vart hon skulle gå av först, och fick vänta en stund innan bussen kom men sen blev det kramkalas kan jag lova! :D Åh vad glad jag var att se henne! Vi åkte till hostelet och checkade in och sen gick vi och köpte kinesiskt till middag som vi käkade på hostelet :) Sen satt vi bara och tjålade resten av kvällen tror jag? Målade Prestons naglar (för andra gången) i alla fall haha! Han är så sjukt rolig.

I alla fall, sedan var det onsdagen, dagen med stort D! Vi gick upp vid 9 och käkade frulle, sen fixade vi oss och drog iväg till Camden. Där kikade vi först runt i affärer, eller rättare sagt Amanda kikade skor, och sen mötte vi Alec, Adam och Georgia (mina konsertpolare) efter en stunds letande i en affär som hette Cyberdog. Riktigt coolt ställe faktiskt, går inte riktigt att förklara men dit borde ni gå om ni är i Camden haha :P Sen gick vi runt inne vid "The stables" där det är en marknad, och jag och Mandi köpte varsitt halsband :) Sen vid 5 drog vi och köade! Hamnade ganska långt fram så fick rätt bra platser på giget.

Och. Det. Var. Helt. Jävla. AMAZING!!!!!

Alltså bästa giget jag varit på någonsin! Så jäkla bra publik, så jäkla bra band (såklart) och allt var bara perfekt! Jag såg dock ut som en dränkt katt efteråt, seriöst, såg ut som jag tagit en dusch! Sjukt äckligt, men det blir väl så när man står bland massa stora, galna, svettiga karlar på 4e/5e raden. Jag var helt slut!
Efter giget ringde vi stackars Mandi, som hade gått runt i 4 timmar själv stackarn, och sen gick vi och köpte KFC som vi käkade på en trappa. Efter det trodde vi att vi skulle gå till någon pub (i det skicket, snuskigt jag vet) men vi drog till tågstationen som låg en halvtimme bort i stället för de skulle hem tydligen. Så vi sa hejdå till alla och sen drog vi till hostelet igen där jag tog världens skönaste dusch och sen gick vi ner och tog en öl och satt och tjålade tills sent med fransmän som pratade världens sämsta engelska. Men det var kul det också haha!

Dagen efter gick vi upp och åt frukost med Preston och sedan drog jag och Mandi in till London. Gick mest bara runt och kikade i affärer, shoppade bara en sjal för £2 eftersom det var det enda jag hade råd med haha! Sedan drog vi tillbaka till hostelet och fixade oss och pratade med Preston och några andra på rummet innan vi drog iväg in till London igen. Hade tänkt hoppa av vid Piccadilly och hitta någonstans att käka och sedan dra till TigerTiger eftersom Hanna tipsat om det stället. Men när tuben sedan fastnade ett bra tag vid Leicester square så hoppade vi av där istället. Och det var sjukt mycket folk ute! Det var St. Patricks Day så det var hattar och gröna kläder överallt också. Efter att ungefär 1000 pers försökt fått in oss på olika klubbar, och massa andra visslat och försökt flörta med oss så hittade vi i alla fall på en italiensk restaurang där vi käkade en pizza. Sen drog vi ut på äventyr! Blev väl övertalade att gå in på en klubb, och där var det rätt mycket folk och hyffsad musik i alla fall :) Vi hade kul i alla fall! Träffade två trevliga karlar som vi dansade med, och som hjälpte oss med bussen och grejer efteråt så det var bra hehe. Synd att kvällen slutade lite knasigt, men det var en riktigt rolig kväll ändå tyckte jag! Kom hem vid 5 någon gång, så fick ca 2 timmars sömn.

Sen skulle vi ju åka hem dagen efter så vi fick gå upp tidigt och käka frukost och packa innan vi drog till tuben vid 9. Hann med bussen och allt till flygplatsen sen också, och var framme där strax efter 11 tror jag. Och fastän planet skulle gå 13.10 så höll vi på och missa det, och då behövde vi inte ens checka in på flygplatsen! Det var inte så kul kan jag lova, men vi hann med det i alla fall som tur var, fick springa lite dock så var r'ätt döda när vi kom fram haha! Sedan sov både jag och Amanda nästan hela flygresan för vi var helt slut. Sedan körde mamma och Peter hem oss så det var skönt :)

Nu har jag redan varit hemma i 4 dagar. Tiden går så fort, nu är jag ju snart tillbaka i England igen!

Fyller år gör jag tydligen också om några minuter, hm.. Jaja det är ju en anledning till att äta hur mycket tårta man vill i alla fall!

Jag orkar inte skriva om vad som hänt hemma just nu, vi tar det i nästa inlägg. Det här är långt nog ändå, får se om ni orkar er igenom det haha! Bilder kommer också upp senare (insåg just att jag tog över 400 st!), slänger in en bara lite snabbt.


Glada tjejer och en fundersam (?) Preston!


Just nu

Tvätten - check.
Utskrift av 1000 papper - check.
Dusch - check.

Bara det jobbigaste kvar! Och om 10 min börjar Melodifestivalen också.. Antar att det blir en lång natt..


Hehehe fint rum!


1 dag kvar!

Uuuh, jag är nervös. Och stressad! Och ändå sitter jag här. Hm, jag borde lägga på ett kol med dusch och utskrifter och packning! Men snart så, ska prata en stund med Mandis bara sen blir det dusch!

Sen ikväll ska jag försöka hinna med att kolla på melodifestivalen också, får se hur det går! Jag tror jag hejjar på The Moniker, jag blir så jäkla glad av hans låt! :D

Lär väl försöka lägga mig i tid sen också, bussen går ju från stan 08.20 imorgon så jag lär väl gå upp tidigt antar. Usch vad nervös jag är! Önska mig lycka till, det behövs nog!



Svar på kommentar!


Fötter
om Håret är redo!:
Är du fru

Svar: Haha eh va? :P



Upd: Okej, jag vet inte alls varför kommentaren och bilden hamnar såhär, det går inte att ändra heller, hm knas!


Håret är redo!

Nu är jag nyfärgad i håret också, så nu är jag redo för London, åtminstone i håret haha!
Annars idag har jag bara varit på yogan, sen och handlat massa frukt och lite annan matsäck till söndag :)
Sen käkade jag lunch och väntade på att Paula skulle färga mitt hår. Men det blev inte av förrän efter middagen haha :P Så den här dagen har bara svishat förbi den också, som alla andra :P

Och imorgon är det fullt upp. Måste tvätta, checka in flyget, skriva ut biljetter, duscha, packa.. Gah, stressigt och nervöst! Men samtidigt ska det bli så jäkla kul att komma iväg en stund, både till London och till hem!

Väldigt orolig för packningen dock, vet inte alls hur jag ska få plats med allt. Meen det ska nog lösa sig hoppas jag!

Nu har jag skypat med syster i ca 2 timmar nästan så nu blir det film :) Ingen sorglig den här gången dock! Var ju inte särskilt smart att kolla på "My sisters keeper" häromdagen, usch vad jobbigt det blev.. Nej, "Date movie" får det bli! ;)

Före..

Efter :)


Ursäkta ofixat hår och osminkad, men man får vara så ibland :)


GC bildbomb!

Tänkte att jag kanske skulle slänga upp mina GC bilder nu, var ju snart en månad sen jag var där så tänkte det är väl dags nu haha :P Plus att det är lika bra att jag slänger upp de innan London, för efter det kommer jag ju ha både ATL och Rise bilder som ska upp :P Så här kommer de :) Fick ju dock inte så många bra, men några hyffsade iaf :)




Första bandet som jag inte har en aning om vad de hette :P





Framing Hanley kom näst. Inte alls några bra bilder dock, men sångaren är mums!


Nästa band var Four Year Strong, men de tog jag knappt några bilder på alls :P

Tog kort på oss istället haha :D Jag och Alec :)

Blev sjukt cool med Adams Kerrang-keps! ;)

Adam & Alec :D

Haha försökte ta kort på publiken, gick inte jättebra :P Men kolla tuppkammen haha!
Sen var det dags för bästa! :D
















Alltid massa huvuden och armar i vägen haha! Några rätt okej bilder i alla fall, även om de flesta är suddiga :P Giget var i alla fall sjukt bra! :D

Adam och Alec var glada men trötta efter giget :D

Haha, postern jag köpte!

Framing Hanley på baksidan :P
Det var nog alla bilder som åtminstone var helt okej, tog säkert 3 gånger så många men alla är suddiga haha! Nu fick ni i alla fall en hel drös, om ni orkar kolla på alla ^^


Kurrkurr

Ujuj vad jag är hungrig, glömde visst helt bort att käka lunch idag på något sätt! Vaknade vid 10, käkade frulle, kollade ett avsnitt Outsiders, städade, duschade och fixade naglarna, och nu sitter jag här. Dagen bara försvann! Jag vet inte alls hur jag ska göra ikväll, om jag ska gå på Aerobicsen eller inte. Foten är ju fortfarande knas, plus att det känns dumt när jag i princip nyss har duschat och fixat mig. Sen vet jag inte hur det blir med bio eller inte ikväll heller.. Hm, får se hur det blir!

Tänk att ja drar till London om 3 dagar! Helt galet, nu blev jag stressad till 1000 också. Och jag har insett att jag nog skulle bokat en incheckad väska ändå, usch vad krångligt det kommer bli utan det. Baah, får väl försöka göra det bästa av situationen!
Jag kommer i alla fall se All time low om 3 dagar, och Rise Against om 6, fasiken så kul det ska bli! Får försöka inrikta mig på det istället för de jobbiga tankarna om allt annat!

Imorgon blir det i alla fall yoga och sedan ska jag troligtvis färga håret :) Kvällen har jag ingen aning om hur den kommer se ut, det återstår att se. Nu är det middag, mums!



Amanda om Mysväder:
älskade sanna, du har mig! <3 snart hos dig också

Svar: Åh, söta lilla Mandis, jag LÄNGTAR!! <3


Snart ses vi lilla sötunge! :) <3


Nu var det klippt!

Japps, nu är jag korthårig igen! Eh.. Ja jag var väl inte direkt långhårig innan kanske, men nu är det verkligen pojk-kort igen på vänstersidan! Liite väl kort kanske, men det växer ju ändå ut på en vecka eller så. Det behövdes klippas av lite i alla fall!

Höll förresten på att komma försent till frisören! Vaknade av klockan, men då såg jag att jag hade ställt den på halv 10 istället för halv 9, och jag skulle vara där 10! Så det blev i princip bara på med kläderna och sticka på en gång, men när jag kom dit så fick jag självklart vänta typ en kvart ändå haha! Så typiskt :P

Utöver det så har jag ätit min soppa idag, min favvis som mamma skickade för flera veckor sen alltså :) Har sparat den, men eftersom jag ändå ska hem snart så kan jag ju faktiskt köpa med mig en ny :) Jag hann ju inte äta någon frukost så jag var himla hungrig så jag smällde i mig allting, trots att det står på förpackningen att den ska vara för 4 personer haha! Gott var det i alla fall :)

Efter lunch tog jag mig en liten kort prommis med Daisy, men idag blåser det riktigt mycket så det är inte jättekul att vara ute. Plus att jag har så sjuk ont i foten, har inte gjort något alls med den men något måste vara fel. Jag som hade tänkt gymma idag eftersom jag aldrig gick på LBTn igår, men det går ju inte. Får hoppas det blir bättre till London i alla fall.

Jag vet inte alls hur jag ska hinna med allting innan, min hjärna bara snurrar just nu, det är liksom för mycket! Allting kommer på samma gång. It's driving me insane!
Nu är i alla fall allting bokat, ska bara skriva ut alla papper och biljetter och allt vad det är!

Försöker hålla humöret uppe, att prata med söta vänner där hemma hjälper <3


Nyklippt flicka (pojke?)!


I'm going home

Ja, nu är det bokat. Åker hem den 18e redan, eftersom jag ändå är i London då, sen är begravningen den 25e så jag stannar till 27e. Kommer alltså bli borta härifrån i två veckor ännu en gång, känns lite konstigt! Blev så hastigt den här gången, sist hann jag ju förbereda mig i flera veckor innan. Oj va det blir packning och massa annat fix på lördag! 2 veckors kläder och annat i en liten handbagage väska, vette tusan hur det ska gå, plus att datorn ska i där :S Hmm, det blir spännande!

Bah, jag kände att et blev mycket nu! Ska fixa allt inför London först, och lyssna på massa ATL och Rise Against så jag blir taggad inför det, och sen måste jag fixa så allt är klart inför resan hem och tillbaka med bussar och allt. Under tiden ska jag också försöka söka sommarjobb, plus att det är min födelsedag mitt i alltihop. Sen frågade mamma mig idag om jag ville sjunga på begravningen, en låt som jag knappt har hört förut, så får se om jag klarar det eller hur det blir. Ja, mycket att tänka på, min skalle snurrar för fullt!

Sen imorgon är det klippning också, som jag egentligen inte har råd med. Sen ska jag försöka färga håret någon dag snart, hoppas Paula kan hjälpa mig. Vill ju vara snygg till London!

Nu är det inte långt kvar! Taggad, stressad, nervös, glad, ledsen. Allt på samma gång!

Säger som The Moniker. Oh My God.


Mysväder

Känslorna har pendlat en del det senaste dygnet. När man inte tänker på det så känns allt som vanligt, men sen kommer man på vad som faktiskt har hänt och då blir det jobbigt. Det är så himla svårt att förstå! Men man måste tillåta sig själv att vara glad också.

Idag har det varit jättefint väder ute! Klarblå himmel och jättevarmt! Det gör en absolut på bättre humör :) Tog mig först en promenad med vovvarna, men eftersom Sasha är så jäkla energisk så blev det inte någon jättelång tur. Gick i alla fall förbi någon som klippte gräset, och gud vilka sommarkänslor man fick! Nyklippt gräs måste ju vara något av det somrigaste som finns :) Sen när jag lämnat hundarna hemma så tog jag mig en riktig långpromenad på egen hand, så himla härligt! Då kände jag även lukten av någon som grillade, åh vad jag längtar till sommaren! Hoppas det här vädret håller i sig ett tag.

Nu har jag alldeles nyss käkat, och ska snart gå ner och träna lite. Troligtvis en kortis på gymmet sen på Total Toning. Måste boka in mig på Combaten till nästa vecka också, fanns ju tyvärr inte plats den här veckan, var till och med 15 på väntelistan! Galet vad populärt det är. Men nästa vecka ska jag tamejfasen ha en tid.

Förresten, kanske ska berätta om helgen. Fredagen spenderades bara hemma, utan choklad eftersom jag aldrig gick och handlade det, så jag käkade bara lite Kiwi istället och kollade på "The sisterhood of the travelling pants". Usch vad jag grät, mestadels för att jag kände igen mig så väl i hur en av karaktärerna kände.

Sedan på lördagen mötte jag upp Emelie i Burton runt 1 där vi började med en fika på Costa, hade saknat min älskade vaniljlatte haha! Sen gick vi runt och shoppade lite bara, köpte hårspray, nagellack och en urmysig hoodie! Det var egentligen en killtröja, men det hindrade inte mig :) Kostade bara £10 så kunde inte låta bli! Supernöjd faktiskt :) Det var dock allt jag hade råd med (eller egentligen inte hade råd med).
Sen drog vi hem till Swad och gick till Lidl och handlade snask innan vi drog hem och käkade middag :) Efter det blev det mello, och jag blir lika förvånad varje gång över hur folket röstar! Det enda vettiga var väl att The Moniker gick till final, tror både jag och Emelie blev lite förälskade i låten haha :)
Efter mello blev det skräckis! Paranormal activity 1 & 2, och vi höll fasiken på att dö av rädsla! Måste vara en av de läskigaste filmerna någonsin, satt fanimej och skakade efteråt och hjärtat höll på och hoppa ur bröstet efter första!! Och Emelie skrek så hela huset hörde haha! Men båda två var fasiken riktigt läskiga! Vi lyckades i alla fall somna efteråt.

Dagen efter så skulle jag gå med Emelie till bussen. Vi kom dit i tid och satt och väntade. Och väntade. Och väntade. Nästan en timme satt vi och väntade men det kom ingen jäkla buss! Så tillslut bestämde vi oss för att gå till donken och köpa glass istället och ta nästa buss, som skulle gå två timmar efter den första. Fint väder var det ute då också så vi tog oss en liten promenad till parken och satte oss och gungade tills nästa buss skulle gå, och den bussen kom hon med i alla fall :P Men herregud vad vi flummade hela dagen haha, mycket värmländska och massa skratt!

Resten av dagen blev ju dock ganska deppig. Ringde till mamma som såklart var ledsen, vilket gjorde mig ledsen också, men det var inte förrän jag berättade för Paula som jag verkligen började storgråta. Jag antar att det var det som gjorde att jag insåg lite mer. Paula förstod i alla fall om jag ville åka hem till begravningen. Jag känner verkligen att jag vill det, så troligtvis blir det så, får se när det blir. Kollade på flyg och det verkar inte bli så dyrt i alla fall vilket är bra, hittade till och med för £14 fram och tillbaka.

Här kommer i alla fall några vårbilder från min härliga promenad!







Massor av vårblommor! Mys <3


Morfar <3

Det gick så himla snabbt nu på slutet. Och att inte vara hemma under den sista tiden var inte alls roligt faktiskt. Ja, det var väntat, men det gör inte saken mindre jobbig. Usch, det är så svårt att förstå! Du är borta nu, och jag kommer aldrig mer få träffa dig. Det är konstigt, men jag tror att oavsett hur mycket tid man spenderar med familj och vänner, så får man ändå dåligt samvete över att man inte spenderat mer tid med de när de inte finns där längre. Förlåt för att jag inte var mer hos dig Morfar! Jag har så himla dåligt samvete över det. Jag vet att du hade velat att jag hälsade på oftare, jag minns så väl att du sa det. Jag är åtminstone glad över att jag fick spendera lite tid med dig över jul, och att jag fick sjunga och spela lite gitarr för dig, jag hoppas du tyckte om det Morfar!
Jag hoppas och tror att du är på en bättre plats nu, och att du är frisk och mår bra igen, kanske är du till och med vig och smidig igen som när du var ung!
Jag hoppas vi ses igen i en annan värld!
Vi kommer sakna dig, och du kommer alltid finnas i våra hjärtan!

Vila i frid bästa Morfar! <3


"Cha cha bloggeeen!"

Sitter här och chillar lite, har precis fixat håret i 72 timmar och sminkat mig lika länge förstås! Imorgon ska jag göra ett litet ingrepp så jag bli ännu snyggare, mina lår är ju aaalleles förstora så nu ska de minsann fixas till lite, hihi! Nästa vecka är blir det bröstens tur, de måste ju såklart bli ännu större och hårdare, för vanliga naturliga bröst är ju bara sååå fula och totalt ute!

Nej jag driver bara förstås! Jag har minsann varit på yoga imorse och sedan fikat med de fina damerna! Så vuxen jag är haha :) Det är alltid lika trevligt att höra på deras historier och erfarenheter tycker jag, idag handlade samtalet mycket om festande, eller rättare sagt deras tonåringars festande! Kändes lite knasigt att sitta där och prata om att ungdomen dricker för mycket när jag själv i princip bara är ett barn haha! De pratade bland annat om att de inte förstod det där med att man dricker innan man går ut, men det har väl oftast en ganska enkel förklaring. Det är billigare. Men jag tror också det i vissa fall handlar om trygghet. Man känner sig tryggare i hemmet, därför dricker man innan man går ut så man har tillräckligt med självsäkerhet när man kommer till krogen.
I alla fall, det var ganska intressant att höra vad tanterna tyckte och tänkte om deras tonåringar, hur oroliga de kunde vara ibland och liknande. Sen kom det också upp vissa saker som de själva gjort i sin ungdom, vilket var lite roligt att höra haha! :P

Efter yogan gick jag i alla fall och handlade lite lunch, och sen dess har jag bara legat och latat mig i sängen :) Nu är jag hungrig igen, men det är en hel timme kvar till middagen!

Idag är det förresten fredag, så jag tänkte ta mig en promenad och handla något att snaska på. I alla fall något litet, behöver tröstäta lite eftersom jag inte kan gå ut! Amy och hela det gänget ska ut, och jag skulle verkligen
vilja hänga på, men jag är duktig och sparar pengar istället!

Nu kikar solen fram en sväng också! Åh, lite solsken gör en alltid så glad :) Kanske ska gå ner och handla nu medan den är framme istället, jag har ju faktiskt tid till det :) Även om den säkerligen försvinner så fort jag sätter ut ena foten utanför dörren haha!


Såhär vacker kan en kväll i lilla luddis vara :)


Kyligt

Waaah, idag har jag gått. Och gått. Och gått. Och gått lite till! Haha nej, men först gick jag ner till donken för lunch och när jag sen kom tillbaka hem igen så var ingen hemma, och jag hade ingen nyckel. Så då gick jag en runda som tar kanske en 20 min. När jag kom tillbaka var fortfarande ingen hemma. Så då gick jag en ännu lite längre runda och smet in på Lidl en sväng också. Köpte lite tuggummi och kiwi, och sen skulle jag köpa en chokladkaka som kostade 99p. Men när jag skulle betala så sa han att den kostade 1.97. Fasiken så irriterad jag blev, jag hade ju sett att den kostade 99p! Så eftersom jag inte hade så mycket pengar så fick jag lämna tillbaka den. Hela vägen hem gick jag sen och muttrade över det där. Jag vet fortfarande inte om det var jag som kollade fel (vilket  är föga troligt) eller han som gjorde fel. Meen oavsett vad så slapp jag ju slösa pengar på snask i alla fall, vilket kanske var lika bra! När jag sen kom hem så var de i alla fall äntligen hemma! Vilket var tur, för jag höll på att förfrysa! Idag är det minsann inte varmt ute, och jag gick i bara leggings och utan mössa, smart när man fortfarande är lite sjuk! Jaja, det var skönt att få röra på sig lite i alla fall!

Nu har jag precis käkat, göttans var det! Det är konstigt, men sen jag kom hit har jag inte ätit en enda sak som varit äcklig. Möjligtvis något som inte varit en jättefavorit, men jag har ändå alltid ätit upp för det har varit helt okej. Rätt fränt faktiskt!

Jag har fortfarande massa tankar om hur fasiken jag ska göra i sommar och resten av mitt liv. Och ju mer jag tänker ju mer förvirrad blir jag! Och jag måste ju som sagt bestämma mig snart.. Jag börjar med det där jäkla CVt (eller hur fasiken det nu blir i bestämd form) och sen får jag väl söka lite olika jobb så får vi se vad som händer antar jag..

Imorgon ska jag i alla fall på yoga. För så pass frisk är jag i alla fall, det är ju inte särskilt ansträngande. Men sen nästa vecka blir det tamejfasen träning på hög nivå! Ska träna bort alla de här överflödskilona jag lagt på mig nu under två veckor haha :P Åh, längtar till måndag och combaten! <3

Fast först är det helg, och en lugn sådan blir det för nu gäller det att spara pengar till London! Så på lördag kommer nog Em hit så ska vi kika mello och käka nåt snask antar jag haha :) Alltid lika trevligt!
Sen på söndag är det bara en vecka kvar. EN VECKA!! Sen är jag i underbara London i 5 hela dagar och går på konserter, festar och träffar sötaste flickan! :D:D Längtar sjukt mycket!



Svar på kommentar!

Sara om Bara knas:
ja det var en snögg pojk :D:D fick du inget hångel? :O :D ;) :D

Svar: Haha ja men visst var det! ;) Haha frågade inte tyvärr, skulle kanske gjort det också haha! ;D



Fick bilderna på mig och WTK och VersaEmerge igår (tog bara en liiiten stund haha!) så här kommer de :D Och jag vet att jag redan lagt upp den här bilden, men han är så läcker så han får vara med igen ;) Blake i VersaEmerge :)

Sierra, sångaren i VersaEmerge :)

Danny, trummisen i We the Kings :) Lägg märke till Linneas (en av de svenska tjejerna vi träffade) asgarv i bakgrunden haha!

Drew (Andrew), basisten i WTK :) Haha jag frös så jag har en handduk som Em fångade från scenen runt mig, ser ut som ett litet barn på något sätt ^^

Hunter, gitarristen i WTK :)

Och sist, men absolut inte minst, TRAVIS, sångaren i WTK :) <3


Fundilerar

Idag har jag åminstone inte bara legat. Har städat mitt och ungarnas rum, och efter det tog jag en liten promenad med Daisy i solen :) Kände att jag åtminstone behövde komma ut en liten sväng. Det är i princip allt jag hunnit med idag! Kikade på Sofias änglar också när jag hade vaknat.

På tal om det så är jag så himla trött på att sova bort hela dagarna nu! Varje dag är det samma visa, jag ställer klockan någon gång mellan 9 och 10, men ändå stänger jag alltid av den och sover till 11-12! Det går helt enkelt inte att ta sig upp när man inte behöver. Jag blir tokig, det är både pinsamt och tråkigt att sova halva dagen! Så ikväll ska jag verkligen försöka lägga mig vid 12 i alla fall får se om jag lyckas ta mig upp lite tidigare imorgon kanske.

Idag har förresten min skalle snurrat igen. Har funderat över framtiden än en gång. Jag trodde ju jag hade bestämt mig för att jag verkligen ville vara hemma i sommar, sen dra iväg i höst/vinter igen. Men nu är jag inte så säker längre. Vill jag vara hemifrån ännu en vinter och inte få åka bräda och fira jul i värmen utan familjen? Och vill jag ens vara hemma i sommar? På ett sätt vill jag ju stanna här längre.. Och samtidigt vill jag ju plugga, men när? Och var? Och kanske den största frågan, vad? :S Jag blir galen av allt detta! Och jag måste ju bestämma mig snart, för antingen lär jag söka sommarjobb hemma, eller så lär jag söka utbildning, eller så lär jag skriva in mig på aupairsida igen.. Men främst av allt lär jag ju prata med Paula hur jag vill göra! Önskar bara att någon annan kunde göra de här valen åt en!

 Nu blir det en varm dusch så jag kanske tvättar bort de här tankarna, jag orkar inte. Men samtidigt måste man ju ta tag i det någon gång! Baah, vilket skit..

 
Såhär vill jag ha det. Sommar, glädje och inga bekymmer!


Sakta i backarna!

Jag kan inte förstå att det är FÖRSTA MARS idag?! :O Vart tog lilla februari vägen liksom? Nej, tiden går verkligen alldeles för snabbt nu, jag hinner ju inte med! Det är ju för bövelen mindre än 4 månader kvar tills jag ska hem härifrån! Nej, kära fröken ur, nu får du göra så tiden går lite saktare tycker jag!

Fast det finns ju lite positivt med detta också, för det betyder att de 2 veckor som är kvar tills jag får träffa Mandisen kommer kännas som några dagar! :D Så vi ses typ i övermorgon Mandi? ;)

Jag gör förresten fortfarande inget vettigt på dagarna. Ligger bara i sängen och kikar på tv4play, svtplay och alla de där playkanalerna och försöker bli helt frisk. Brukar aldrig vara sjuk såhär länge men den där jäkla hostan vill inte släppa helt! Nu får det tamejfasen bli bättre snart.

Jag fick förresten höra jobbiga nyheter idag. Fast det var ju inte helt oväntat. Men det känns jobbigt att man inte kan vara hemma när sånt här händer! Även om jag nog inte riktigt fattat det än. Men det är ju inget man kan påverka ändå, men man vill ju vara där de sista dagarna. Och kunna krama om mamma! Usch, jag vill inte ens tänka på det egentligen, skulle bara vilja vara hemma..

Jag tänkte lägga upp bilder nu, men när jag skrev det där så kände jag att det inte kändes bra, så det kanske kommer upp lite senare. Jag tror precis det sjönk in lite mer i min skalle vad jag precis skrev.


RSS 2.0