One more thing

Förresten, det är fan OKTOBER imorgon, galet! :O

What to do?

Problemproblem.. Hur ska jag göra? Mötet gick bra, men nu har jag ju problem att veta vad jag ska välja..
Ska jag:

- Börja på dans?

- Börja på drama?

- Börja på musik?

- Börja på någon av dessa på "heltid", vilket betyder att jag går 2,5 dagar i veckan mellan typ 9 och 4 men måste betala ca 900 pund för utbildningen?

- Endast läsa dans på deltid, en gång i veckan, vilket jag tror är gratis?

- Läsa dans+någon annan kurs, tex. engelska på deltid om det funkar?

Jag har verkligen beslutsångest! Jag vill ju göra allting, men det funkar ju inte.. Hjälp mig!
Ska nog iaf ringa henne imorgon och fråga lite om deltidskurserna, hur det fungerar och så..

Mötet tog inte ens en halvtimme, så jag tog bussen hem kl 5 och tänkte "Åh vad bra, nu hinner jag till Aerobicsen kl 6". Jo tji fick jag! Kom dit och var ombytt och klar kvart i 6, skulle köpa biljett och säger "Aerobics please" varpå hon frågar "menar du inte Body Pump?" "Ehm, nee aerobics" "Men aerobicsen är inte förrän kl 7" Men kuuuuul då, härligt att vänta en timme! För gå hem var ju ingen idé, med tanke på att det tar minst en kvart. Så jag fick vackert sitta där och tugga på en twix som jag unnade mig och vänta en timme. Jaja, passet var ju kul sen iaf!

Nu blir det idol och sängen, för idag ska jag bannemej komma i säng i tid! Imorgon är det yoga, hårfärgning och tvättning på schemat.


Beautiful day

Underbara lysande skapelse, stanna här förevigt är du snäll!
Sorligt nog ser jag redan hur molnen börjar smyga sig på och ska försöka ta dig ifrån mig, usch, fy på er moln! Låt henne va! :(

Så skönt att kunna gå ut och gå och njuta av vädret, riktigt varmt och skönt var det när jag gick hem från gymmet! För jag var duktig och gick på Body pump idag istället, hihi :) Upp halv 8, frukost, hårplattning och diskning, sen skjuts ner strax efter 9 :) Skönt! Blev otroligt fotosugen på vägen hem pga det fina vädret, så det blev en del kort på i princip det som fanns att ta kort på haha :P Inte särskilt intressanta grejer egentligen men.

Måste tvätta, duscha och dammsuga lite nere om jag hinner, sen blir det iväg till Burton för möte på skolan, hoppas det går bra, är lite nervös! Skulle vilja hinna på Aerobicsen sen men får väl se. Nu blir det bildregn!


Jag är skev

Spindelnät :P



Springfield pub



Höstlöven blir fler och fler

Ser ni spindelnätet? :)



Lila träd :)

Så fint när solen lyste genom grenarna :)

The sandhills

Daisy är nyklippt hihi ^^

Lilla tuffsan så söt :)


5 veckor och 1 dag

Hej och hå, blev sjukt glad när jag kollade på schemat igår och upptäckte att jag var ledig idag! :D För det betydde att jag kunde stanna uppe igår och kolla på idol till 1, och att jag kunde sova ut ordentligt, vilket jag gjorde också! Hade faktiskt ställt klockan på halv 9, men tror ni jag gick upp då? Nej. Tror ni jag gick upp halv 10? Nej. Ända till 20 över 10 låg jag och snarkade! Trött var jag tydligen. Inte mycket alls som hänt dag, kollade lite på Lionman som förövrigt har blivit något av ett favvisprogram, och sedan dammade jag och dammsög mitt och ungarnas rum, usch, jobbigt med städning! Men det måste ju göras.

Nu har jag legat här i sängen med datorn i knät i säkert 3 timmar. Kan inte och vet inte ens om jag har lust att göra något annat, förutom möjligen färga håret så funderar på att fråga Paula om kan hjälpa mig, men hon har ju alltid mycket att göra så vill inte störa henne. Det regnar ute, så dit vill jag inte gå.

Tankarna far fram och tillbaka i mitt huvud. Åh vad jag skulle vilja åka hem nu! Eller kanske flytta till London, och hitta ny familj och människor att umgås med! Vad som helst, för jag är så trött på det här! Men, jag har lovat mig själv att inte ge upp för minsta lilla, och som sagt, jag VET att allt kommer ordna sig, det gäller bara att man håller ut! Och vågar..

Här är iaf bilder på huset, dock innan jag städade så det är rätt stökigt
Mitt rum, som ni iofs redan sett


Hallen utanför mitt rum


Kippers rum


Kippers rum del 2


Typ data+ödlerum


Ödlan


HON heter Thorn!


Badrum nr 1


Badrum nr 2


Olivias rum, med en gosande Piper på sängen :)


Olivias rum del 2, innan jag städade som sagt


Föräldrarnas rum (schhhh, säg inte att jag varit där inne, vet inte om de vill att jag ska det :S)


Föräldrarnas rum del 2


Trappa


Hall nere


Vardagsrum


Med en sötnos i ena soffan!


Matsal


Matsal del 2


Kök


Trädgård


Trädgård del 2. Säkert jätteintressant för er att se minsta lilla detalj av huset, men i brist på annat att göra så fick ni se det iaf. Kan ju tillägga att jag skrev inlägget vid 4, och nu är kl halv 6 snart, middag och grejer kom emellan och bilderna är ju inte sådär jättesnabba på att laddas upp, men här har ni alla iaf.



Safetybubble

Åh, jag blir så arg på mig själv! Varför är det så jäkla svårt? Jag VET ju att det inte är farligt, vad är det värsta som kan hända egentligen? Att man får en smäll på käften? Tror inte det va. Att någon skrattar åt en? Tveksamt. Att någon säger nej? Kanske. Men vad gör det då? Risken att få ett nej får man ju ta, för chansen att man får en ny vän är ju större. Jag måste bryta mig ut ur min lilla "safetybubble" snart, detta gör mig galen! Ska det vara så svårt att gå fram till någon och säga "This is probably gonna sound a bit wierd, but I haven't made any friends here yet, and you seem very nice so I was wondering if you would like to grab a cup of coffee or a drink or something some day?" Jag har ju faktiskt pratat lite med människan iaf så hon vet ju vem jag är! Det handlar inte bara om denna person, utan över huvud taget, jag är alldeles för blyg för att ta kontakt med folk! Och nu tänker säkert en del av er "Va? Sanna, blyg? Det är hon väl inte!", men jo jag är faktiskt blyg, eller iaf osäker när jag kommer till sånna här situationer. Ni som känner mig vet att jag inte ens vågade ringa och beställa pizza för inte alls så längesen. Men saken är att jag vill verkligen inte vara så, jag vill ju ta kontakt med folk och få nya vänner, det var ju delvis därför jag stack från Sverige, för att jag ville träffa nya männniskor! Men hur gör man då? Hur skaffar man sig nya vänner i en liten stad när man inte går i skola eller jobbar tillsammans med människor? Jag hindrar alltid mig själv för att jag tänker "Nej, så kan jag ju inte göra, då kommer de tycka jag är helknäpp" eller liknande. Varför är det så svårt att ta för sig, och sluta bry sig om vad andra tycker?

Innan jag kom hit så trodde jag inte att jag brydde mig särskilt mycket om vad andra tyckte, jag gjorde precis det jag kände för att göra när jag ville. Men då hade man vänner, som man visste inte skulle svika en oavsett vad. Här handlar allt om "det första intrycket",  vilket gör det väldigt jobbigt att just ta för sig, för man vill inte att folk ska tycka man är konstig. Jag vet att det är fel, folk ska ju gilla en för den man verkligen är! Men ändå blockerar man sig själv från att göra vissa saker.. Jag har lovat mig själv att försöka ta steget ut ur tryggheten, och nu ska jag bannemej göra det också!







F*N I H*LVETE!

Okej, ska försöka skriva detta lite fint..

ATTANSBANANERJÄRNSPIKARSHELSIKESFARAOSKIDÅKARE!!! Jag missade Body Pumpen IDAG IGEN! Satt här i lugn och ro och kollade på Idol, kände att jag började bli lite hungrig och funderade på om jag kanske skulle göra nåt att äta, då plötsligt kom jag på det! Fasiken alltså, att man ska ha så jäsikens dåligt minne! :(

Jaja, så farligt är det väl inte egentligen, men jag ville ju gå ju :( Men det blir iaf LBT ikväll så får väl gjädja mig åt det istället.

Hårfärgningen får väl vänta tills imorgon antar jag.. Nu blir det lunch och sedan städning, suck...


Inget vettigt alls

Tränaren på combaten är verkligen mums! ;) En sån skulle man ha haha!

Måste man förresten använda youtube för att få in videoklipp i bloggen? Någon som vet av alla mina 10000 läsare? :P Datorer och bloggar är nog inte min grej egentligen..

Snacka om att jag är trött alltså, nu blir det sängen direkt! Godnatt :)

Skulle kunna vara jag..

Hoppashoppas!

Möte på torsdag kl 16.30 på Burton Collage! Hoppas verkligen att jag kan gå någon av de kurser jag vill gå, men hon lät ganska positiv till det iaf, och i så fall börjar jag redan på måndag :D Skulle vara kalaskul!

Det sved till lite i plånboken idag när ungefär 50 pund försvann, ajaj.. Men! Jag gick ju plus 3,40 som jag hittade också hehe! ;D Köpte en ganska dyr sportbh, en parfym, 6 par trosor, öganfransböjare och foundationsvampar (om det nu finns ett ord som heter så), så jag tyckte ändå jag fick rätt mycket för pengarna :) Säkert väldigt intressant för er att veta exakt vad jag köpte haha!

Jag ska förresten berätta en hemlis för er, som ni nog aldrig trodde ni skulle höra från mig! Bered er på en chock!
Okej, här kommer det.. Ibland (dock väldigt, väldigt sällan) så saknar jag faktiskt att dela ut tidningar! Sjukt va?! Men ärligt talat så var det ganska skönt att gå runt där på natten i sina egna tankar, lyssna på "Vaken med p3 och p4", se soluppgången varje morgon (okej, kanske inte var varje morgon) för att sedan komma hem och krypa ner i en skön säng när man var helt slut efter en natts arbete! Ska dock tillägga att vintern var däremot den värsta tiden i mitt liv, men ändå! Ibland var det faktiskt ganska mysigt :) Inte minst den första tiden när jag alltid var hos min kära syster innan, och vi gick till jobbet tidigt så vi kunde sitta och tjåla skit, dricka kaffe och suga på sockerbitar ett tag innan! ;)

Men jag måste nog erkänna att jag har ett bättre jobb nu :P Au-pair är nog ett av de bästa jobben som finns (om det ens kan räknas som ett jobb). Att i princip få betalt för att bli omhändertagen av en familj samtidigt som man träffar nya människor och får bo i ett nytt land är inte helt fel kan jag lova! För själva jobbet är ju ungefär lika mycket som man skulle göra hemma om man hade småsyskon. Självklart beror det också på vilken familj man hamnar i, men jag har nog fått det alldeles perfekt tror jag! :) Så tveka inte om ni funderar på att åka som au-pair, det är lätt värt det!

Det blir ju inte alls hårfärgning idag har jag kommit på, för Paula kunde bara hjälpa mig efter 7 och då har jag Combat träning :S Så det gick ju åt pipsvängen! För den vill man ju inte missa ;)

Gamla goda tiden!


Jagorkarinteskrivaegentligen

Ingen söt broder, men väldigt trevligt ändå! Hennes föräldrar är supergulliga båda två, och maten och efterrätten var muuuums :D Men nu har jag ont i magen, attans...

Imorgon består av jobb, skola, shopping, promenad, middag och hårfärgning. Ungefär. Tror jag. Nu är det godnatt!

Söndagsmiddag på g!

Har nyss kollat på filmen "Street dance", bra film men en total kopia av "Step up" :P Men dansfilmer är ju alltid kul att kolla på idag, man blir alltid så sugen på att verkligen lära sig dansa!

Vi ska tydligen till Paulas pappa och äta söndagsmiddag idag hehe, jag blev helt chockad när jag mötte hennes pappa och bror påväg hem från gymmet igår och han säger "Well, I guess we will see you tomorrow then?", jag som inte hade hört ett dugg om vad som skulle hända såg ut som ett stort frågetecken!.. "Our place, tomorrow? You're coming right?" fortsatte han. "Ehm, I haven't even heard of that hehe" sa jag och skrattade lite :P "Hehe alright, but see you tomorrow anyway!" sa han då, sedan hejdå och gick vidare :P Frågade Paula sen och hon sa "Ojdå, jag har ju inte pratat med dig sen jag pratade med pappa om det, men de bjuder på middag imorgon, hoppas det är okej för dig?". Haha vem tackar nej till att bli bjuden på mat av trevliga människor :P Plus att hennes söta bror kanske är där, vem vet ;P

Nu måste jag fixa mig lite, så man ser lite respektabel ut åtminstone, för nå ordentliga kläder har man ju inte!

Kör på detta istället!

Tankar (bilen?)

Rätt fränt det som hände på gymmet idag! Jag satt och stretchade i min egen lilla värld och tänkte på alla där hemma, hur mycket jag saknar alla, speciellt cirkustjejerna och allt bus, och gissa vilken låt som börjar spelas i radion? Palestiniernas låt!! Jag kom på mig själv med att sitta och flina som en annan knasboll! Vad glad jag blev :D Visserligen var det bara en liten kort snutt, men det var sånt sammanträffande, jättekul tyckte jag ^^
När jag sedan var inne i omklädningsrummet och går och nynnar lite för mig själv hör jag en annan välkänd melodi spelas i högtalarna. "Strike up the band and make the fireflies dance, silver moon's sparkling.. So kiss me"! Det är väl en finfin bit, inte sant lilla My ;) Haha snacka om nostalgi :D

Har upptäckt en ganska kul grej! När engelsmän (eller kvinnor) blir irriterad, arga eller helt enkelt diskuterar något så går deras röster upp i ett väääldigt högt tonläge, som om det pratar i falsett! Eller det åker ganska mycket berg- och dalbana egentligen, upp och ner ^^ Ganska roligt att lyssna på :D

Jag såg nog den konstigaste filmen jag någonsin har sett idag (förutom möjligtvis filmen "Teeth", som verkligen är helt sjuk)! Den hette "The Rocky horror picture show", någon som har sett den? Jag måste säga att jag förstod nog nästan ingenting av vad den handlade om, men den var ändå väldigt underhållande :P Se den om ni inte har gjort det, den är något speciellt haha!

Jag måste bara få reda ut en sak, och jag antar att ni inte kommer orka läsa detta långa inlägg sen men då är det väl bara ni låter bli :P
Såhär är det: Jag får be om ursäkt om jag har låtit väldigt gnällig och pratat om "hur ensam jag är" och att "jag inte har några vänner". Detta är ju iofs sant, jag känner mig ensam ibland och självklart känns det jobbigt när man är van att ha många vänner omkring sig, och nu inte har någon alls att prata med. MEN! Jag vill att ni ska veta att jag har det verkligen jättebra här, och familjen är nog några av de snällaste människor jag någonsin mött! Träningen har gjort att allt blivit mycker enklare också, och jag tycker det är sjukt kul på de olika passen! Och ibland känns det ganska skönt att få vara ensam. Jag tycker faktiskt om att vandra runt helt själv i denna nya stad, och varje dag upptäcka nya saker! Man har liksom bara sig själv att tänka på, ingen annan, och ibland är det så skönt :) Missförstå mig inte nu, jag är inte någon självisk människa som inte bryr sig om någon annan, men ibland måste man få tänka på sig själv och hur man själv känner. Det är något som jag lär mig varje dag, att verkligen känna efter hur jag känner och vad jag tycker om saker och ting. Man blir säkrare i sig själv på något sätt, för nu har man tid att utforska sig själv lite mer! Och jag vet ju med 100% säkerhet att jag kommer hitta nya vänner, och att träffa nya människor är något av det roligaste som finns :) Det känns också så skönt att de inte kommer dömma en efter saker som har hänt i det förflutna, utan relationen kommer byggas på helt ny grund :) Ja, jag bara vet att livet här kommer bli super, jag måste bara få komma in i mitt nya liv först! :)

Tankfull, fridfull, förväntansfull :)


Blå blå himmel

Åh, klarblå himmel idag, vad glad jag blir :D Inte planer dock, förutom gymmet efter lunchen. Blir väl antagligen lika segt som varje helg :P

Igår blev jag tagen på rumpan av en kille inne på mcdonalds, lite skumt sådär. Dom var ett gäng med både killar och tjejer som kom in och ställde sig bakom mig i kön. Först visslade han åt mig, sen tog han mig på rumpan flera gånger idioten. Skulle väl ha sagt åt han men man blir så osäker när man måste prata ett annat språk.. En mördarblick fick han iaf!

Kul att det enligt statistiken är ungefär 40 pers som läser min blogg, trodde jag aldrig! :P Men det är ju trevligt att det finns lite folk som är intresserade iaf ^^

Har verkligen inget mer att skriva, kommer väl säkert uppdatering under dagen dock haha :P

One of a kind

En liten låttext kom upp i mitt huvud när jag var ute och gick nyss, vet inte om ni vill läsa men var tvungen att skriva ner den iaf. Blev nåt snabbt ihopkladdat av det hela bara..

Och ja, jag ska försöka lägga upp något klipp när jag sjunger, men måste spela in något bra först och förstå hur man lägger upp det haha :P


One of a kind

Walking around, all on my own
what else can I do, when I'm all alone
No one to talk to, no not a soul
and in my chest there's a big black hole
Your voice echoes in my head
yeah, i still remember every word you said
You told me you loved me, was that all a lie
Even though I want to, I just can't say goodbye

Don't know what to do, don't know what to say
I just wish you could call me, even just to say hey
Cause you're haunting my dreams, and you're haunting my mind
I just can't forget you, you're one of a kind

I remember when you told me, that I was the one
you would never leave me, but now we are done
The promises you made, where they only a game
You changed me so much, I will never be the same
Three little words, they can mean so much
I remember it all, yeah every touch
Will I ever move on, will I ever forget
Sometimes I wish, that we never met

Don't know what to do, don't know what to say
I just wish you could call me, even just to say hey
Cause you're haunting my dreams, you're always on my mind
I just can't forget you, you're one of a kind


Something left to give

Blev positivt överraskad när jag loggade in på min bank och såg att jag hade över 12000 på mitt konto :D Plus att jag har ca 7200 på sparkontot, härligt att ha lite pengar! :D Nu kan jag åka hem utan att tänka på ekonomin iaf ^^

Jag har nog inget mer att skriva egentligen, sitter och väntar på maten och har grymt tråkigt.. Tror det får bli en prommis efter maten, nånting måste jag ju göra!

Breaking Point

Ännu en helg som jag antar blir lika ångestladdat som de andra. Usch jag gillar inte helgerna här, det är så tomt utan alla underbara vänner! :( <3 Hoppas det händer något kul iaf..

Hemma och duschad och fixad efter ett yogapass, känns skönt att ha yoga på förmiddagen på fredagen, så skönt att iaf få slappna av och bli lite lugn i slutet på veckan, och i början på helgen!

Hittade ett nytt band som jag tyckte var rätt bra, med texter som stämde in precis på hur jag känner. Här är några exempel på stycken ur olika texter som visar ganska väl hur jag känner, Breaking Point heter bandet förresten, lyssna gärna på låten Goodbye to you, riktigt skön låt!

"I've been hearing voices in my head
Telling me to forget
I've been seeing signs for quite some time
Now i'm left with regret
And every time i think i'm through with you
You always seem to come around
And every time i've tried to work with you
All you've done is you've brought me down"



"So just look into my eyes
And try to read my mind
Explore all the treasures locked in me
So just look into my eyes
Then you'd realize
That you're the one who's haunting me"


"There's so much I want to say now,
But it's too late, I know.
There's no way to heal these wounds now,
And my heart bleeds for you. (For You)"



"Every night i wake up
hoping that i'll find you here and
there's not a day that goes by
i don't think about your smile"



Fniss!

Haha rolig kommentar av någon, skulle vara kul att veta vem ^^

Anonym om Autumn Leaves:

Hörru britten ! Hösten lämnar inte, den börjar typ nu

För att tala klarspråk: Jag menade självklart Autumn Leaves som i höstlöv, inget annat men kul att få skratta lite åt kommentarer ibland ^^

Rolig hemfärd det blev från träningen, såg ut som en dränkt katt när man kom in! Som tur var hade jag ju min regntäta jacka! För den var ju sååå regntät! Borde kanske veta detta efter att ha haft jackan ett tag men nejdå. Jaja, fötterna var ju torra iaf :) Innan jag skulle gå ner på träningen tänkte jag "måste komma ihåg paraply, måste komma ihåg paraply.." Tror ni jag tog paraply? Självklart inte! Kul att man har bra minne..

Nu blir det dusch, sen lite B&J och idol tror jag hihi :) För Annie verkar ju dissa :(

Autumn Leaves

Vad hände egentligen? :S Igår när jag var ute och gick fanns det inte ett enda löv på marken, och idag var det gult överallt :O Okej kanske inte överallt men mycket var det. Kan hösten komma över en natt? Verkar så..

Och vad tusan hände när jag skulle handla? Tänkte jag skulle vara nyttig och handla bara frukt, men det började med att jag gick och köpte en pizzaslice på Gregg's till lunch, sen vidare till Pundshop där jag köpte en sån där godis dricka (inte godis som går att dricka dock, utan dricka som smakar godis, Fizzy Vimtos tror jag de heter) och lite choklad, eftersom man måste köpa 3 saker för en pund. Efter det gick jag till Sainsbury's där jag då skulle köpa frukt, men när jag kom ut hade jag handlat massa annat snask också! Attans, går inte så bra att försöka vara nyttig för mig.. Nu ska jag iaf INTE köpa något mer snask på ett tag för det är räcker nog ett tag! :P

Lite kul att jag kom hem sen och såg att vi tydligen ska äta pizza till middag också haha!

Ingen hårfärgning har det blivit än heller.. Får försöka hinna med det i helgen haha!

Nu spöregnar det samtidigt som solen lyser här så får se om det blir en regnbåge kanske :) Ikväll blir det iaf Aerobics, sen blir det lite skype med Lilla My hoppas jag om hon kommer ihåg det hehe! ^^

Bra sångerska, mysig låt!
http://www.youtube.com/watch?v=--xW8HPJRY0


Autumn leaves



Min fina "frukt"


Bjuder på denna vackra bild också haha ^^


Tjockis

Promenad och middag avklarad :) Så nu är det en liten tjockis Sanna som ligger på sängen! Tror att jag tar ännu en promenad till Sainsbury och handlar lite vindruvor snart, eller om det blir lite godis har inte bestämt mig :P

Parken :)


Inte lätt att ta kort på lilltuffsan haha! :P

September går mot sitt slut

Sådär ja, nu är några av dagens sysslor gjorda iaf, dammat, dammsugit och strukit :) Känner mig så duktig när jag grejar en massa, man är ju så van att bo hemma och få allting gjort åt en i princip haha :P Man hade det allt bra där hemma egentligen, vilket lyx ^^

Idag provade jag en "peanutbutter & jam" smörgås förresten :P Det var faktiskt gott :)

Tänk att jag har varit här en månad nu, vad snabbt det har gått! Fast första veckan kändes ju som en månad bara den, men nu känns det som om september bara har försvunnit :O Nu är det bara 3 månader kvar sen kommer jag ju hem en sväng igen :D

Sjukt va lite jag behöver göra när jag jobbar egentligen :P Så jäkla slappt, men det gör inte mig någonting ^^ Såhär har mina arbetstider varit i september:

Ons 1/9 - 8-16
Tors 2/9 - 8-16
Fre 3/9 - 8-16

Tis 14/9 - 7.30-8.30
Ons 15/9 - 7.30-8.30

Mån 20/9 - 7.30 till skolan / 15.15 från skolan till 16
Ons 22/9 - 7.30-8.30

Mån 27/9 - 7.30 till skolan / 15.15 från skolan till 16
Tis 28/9 - 7.30 till skolan / 15.15 från skolan till 16
Tors 30/9 - 7.30-8.30
Fre 1/10 - 7.30-8.30

Så ja, ni ser ju kanske att det inte är alls mycket jag jobbar :P Ni ser att det finns vissa tider som bara är en timme på morgonen, där behövs jag oftast inte men jag måste ändå vara vaken ifall att Paula inte kommer hem förrän halv 9, men oftast kommer hon hem innan Chris har gått :P Så än så länge har jag väldigt mycket fritid så därför blir det mycket dator :P Senare kommer jag även att få jobba kväll ibland och då blir det ju lite mer att göra. Men just nu är det ju slappt och skönt iaf ^^

Nu blir det nog promenad med Daisy sen får jag försöka ta tag i de andra punkterna på min lilla lista :P

Här kommer bilder på monsterdammsugaren som jag inte gillar för fem öre! :(




Kom ihåg!

Imorgon ska jag försöka:

Damma ungarnas och mitt rum
Dammsuga hela huset
Tvätta det sista
Stryka lite kläder
Hinna med att färga håret
Prata med Paula om jul
Träna lite cirkus

Lika bra att skriva ner sakerna man ska göra för annars försvinner det bara :P

Jag har tänkt på en grej! Vad är egentligen "nyttigast", om man äter ett helt glasspaket på en kväll eller om man äter lite flera kvällar? Är nämligen väldigt sugen på lite Ben & Jerry's och kom och tänka på att ett paket har ju räckt väldigt länge för mig, undra om det hade varit bättre om jag hade ätit allt på en gång :P För nu blir jag ju onyttig flera dagar istället för bara en dag, eller? :P Haha jag vet inte ^^

Hela Swadlincote består förresten av tegelhus, en annan grej jag har kommit på ^^ Finns inte många hus som inte är tegel, några få är stenhus men något hus med träfasad har jag då inte sett :P Undra om det finns några i hela England..

Nej, nu kan jag inte stå emot längre så nu blir det B&J hehehe ;)

Hög som ett höghus..

Blää, missade Bodu Pumpen idag, den började halv 11, men jag vaknade vid 10 (!) så jag hann inte dit :( Så länge har jag inte sovit någon dag sen jag kom hit! Och det konstiga är att jag gick och la mig jättetidigt igår, jag måste ha sovit nästan 11 timmar! Var tydligen trött haha :P Kanske kör Body Pump på torsdag istället, men då blir det redan vid halv 10 :P Men det ska jag nog palla ^^

Jaja, Combaten var ju askul iaf :D Tror jag är kär i tränaren alltså, han är så jäkla bra! Längtar nästan till nästa måndag! ^^

På vägen ner till gymmet mötte jag en kille runt 20-25 år som började med att säga "Hey goodlooking" varpå jag sa hey och gick vidare. Han fortsatte med en massa "Hey babe, where are you going? Are you from Swad? Where are you from? Babe?", det var då jag märkte att han var nog inte helt klar i huvudet. Jag svarade inte utan gick vidare. Men han fortsatte tjata så tillslut sa jag väl att jag var från Sverige, då ville han veta vad jag hette och frågade en hel del andra frågor. Han var hög som ett jävla hus killen, och började snacka om att han hade rökt "some nice weed" idag och frågade om jag hade rökt något. Han hade en tjej och ett barn på kanske 7-8 år med sig också, vet inte om han var pappan men det verkade inte så, men ändå! Sjukt att snacka droger när en unge är med.. Tjejen gick och rökte också, vet inte om det var en vanlig cigarett eller inte. Tillslut stannade dom och jag skyndade mig därifrån, och han ropade "It was very nice to meet you Sanna!" men jag fortsatte bara gå, tyckte han var lite obehaglig.
Frågade Chris när jag kom hem om det är vanligt med droger här, men han sa att det inte var så farligt, men i Derby var det riktigt illa. Jaja, jag tänker då inte umgås med sånna människor, även om det "bara" är gräs så vill jag inte ha med sånna människor att göra..

Nu ska jag tvätta lite, sen får vi se om jag färgar håret idag kanske för det måste fasiken göras snart haha! :P


Kom och tänka på detta underbara idag, längtar till nästa år :D Om jag är hemma då, men det hoppas jag verkligen!






Back to school?

Var till skolan idag och kollade upp det där med vilka kurser som går att läsa, sa att jag hade funderat på performing arts, alltså musik, dans och drama. Dom gjorde mig lite förvirrad men som jag förstod det så fanns det just nu inga kurser med level 1, och de visste inte vad jag hade för kvalifikationer så de visste inte om jag kunde läsa level 2 eller 3. Här i England har dom något som heter GCSEs, och om jag har förstått rätt så är det stora slutprov de gör innan de slutar skolan, och eftersom jag inte har gjort dessa så vet de inte vilken level jag ska läsa.. Hm krångligt det där, vet inte ens om jag fattade rätt haha :P Men ja, hon skulle försöka boka en tid med någon snubbe (tror det var han som hade hand om kurserna) och så skulle hon ringa mig i veckan. Jaja, får väl se hur detta går :P

Vandrade runt lite i Burton efteråt och har kommit på att det är väldigt inne med udda former på överdelar just nu! Jag gillar det inte riktigt, kan det inte bara vara raka, enkla former? Ibland är det självklart snyggt med lite annorlunde former, men ofta ser jag något snyggt men pga passformen så blir det inte snyggt längre, blir lite irriterad!
Sen är ju storlekarna inte de bästa heller, det mesta finns bara i strl 8-16 vilket är typ 36-44 tror jag, men det finns nästan inga 6or (34) vilket jag behöver på vissa kläder, jäkla skit..

Jag tror att folk i Swadlincote är lite knasiga! När jag gick hem från frisören då när jag hade klippt mig var det 3 bilar som tutade åt mig! 3!!! Och det är inte långt därifrån och hem.. Sen idag när jag gick hem från busstationen så tutade en bil, någon busvisslade och alla som passerade mig stirrade på mig :S Och det ska tilläggas att jag INTE hade några som helst "utmanande" kläder på mig faktiskt! Fattar inte vad det är med folk haha :P

Ikväll är det Body Combat wiiiiiee :D Har bestämt mig för att det blir combat på måndagar så jag tar bort total toningen, han var så jäkla bra tränaren ju så det får bli så! Sjukt kul :D

Och ja Amanda, jag vet att jag skriver mycket men det blir lätt så när det händer mycket, samtidigt som man sitter vid datorn så fort man får en ledig stund haha :P


"Dagens outfit" :P Haha nejdå, jag ska inte ha nåt sånt på min blogg, men såhär såg jag ut idag och det är ju verkligen inte utmanande! Långärmad randig tröja, svarta jeans, röd/svart rutig sjal och mina nya klackisar liksom, äsch folk är knasiga! :P




Söta saker och datingsnack!

Har precis ätit massa god indisk mat, mums va gött det var :D Sen fick Kipper en lite överraskning haha, sjukt söt ju! :D

Diskade lite efter maten, och Paula torkade när hon plötsligt säger såhär:

- Duu, du vet det där du sa om att du tycker att det är svårt att hitta något att umgås med?

- Ehm, jaa?

- Vad tycker du om dating?

- Hehe ehm ja, jag vet inte vad jag ska säga men det är väl trevligt!

- Okej, men har du några speciella krav på hur en kille ska vara, typ lång, kort, muskulös, snygg och sådär?

- Njae, det viktigaste är väl hur personen är när man träffas, men det är klart att utseendet spelar lite roll också..

(Vi pratar lite om hur stor roll utséendet har osv. tills jag säger:)

- Men varför undrar du förresten?

- Ehm jo, det är så att jag känner en kille som har sett dig och tycker du är jättefin, och han skulle vilja träffa dig..

- Hehe okej, är det han du pratade om förut?

- Ja, Joe heter han, han är brandman och är ca 28 år, jättetrevligt kille! Jag gillar honom verkligen, inte på ett kärleksfullt sett dock men han är verkligen en bra kille! Kan en massa saker, snickra, rörmokeri, elektronik, han är en sån kille som kan fixa allt! Skulle du kunna tänka dig att träffa honom?

- Eh, ja det skulle väl kunna vara trevligt!

- Okej, så du blir inte arg om jag föreslår det för honom?

- Hehe, nejdå det är klart jag inte blir.

- Bra! Då ska jag prata med honom hehe! ;D

Sen skuttar hon iväg och säger något i stil med "Ha, jag kan tydligen fixa ihop folk!" och jag står kvar där och gapar i princip :P Fattade inte riktigt vad som hände, men om jag fattar det rätt så fixade hon ihop mig med denne brandman som jag pratat om i tidigare inlägg haha! :P Får väl se hur detta blir, men det känns ju lite spännande ^^ Förhoppningsvis får jag ju en vän om det inte blir något annat haha :P

Jaja, nu ska jag ut på en promenad tror jag, här kommer bilder på Kippers fina överraskning iaf haha :D



Blååååås :) Och han har tröjan på sig som han fick av mig hihi :D


Sööööööt :)


Fast han blev halshuggen stackarn :/



Gårdagens alla händelser

Oj, det blev ju fullt upp igår nästan! Först iväg till Burton för att leta present till födelsedagsbarnet här hemma idag, Christopher som blir stor kille idag! 13 år minsann, tonåring och grejer ju :P Paula hjälpte mig och det blev tillslut ett par jeans och en t-shirt med svenska färgerna haha! ;D 6 pund, alltså 70 kr för allt, sjukt billigt ju! :O Älskar Primark, jättebilliga grejer :D
Sen åkte jag ner på gymmet och tränade lite :) När jag satt och stretchade såg jag en gubbe i typ 60-70 års åldern som nästan kunde sitta i spagat, och han pratade med en annan kille om hur man skulle göra för att bli vig. Jag sa ingenting utan satt och stretchade för mig själv. När gubben hade gått frågade den andra killen mig om jag var vig, och jag berättade att jag ar akrobat så visade jag honom spagat åt båda hållen och split :P Han tyckte det var sjukt bra, sen gick han och hämtade en av instruktörerna på gymmet för dom kände tydligen varandra, så då ville hon se också :P Hon var tydligen dansare och också rätt vig, men hon vågade inte visa efter mig, hon tyckte det var jättepinsamt :P Det kan jag lova att jag också tyckte haha! Han ville veta om jag kunde något mer, så jag stod väl lite på händer och i brygga, han stod bara och gapade haha! När han hade gått kom en annan karl fram till mig och frågade om jag var gymnast, för han tränade tydligen ungar i gymnastik, men han kunde inget själv :P Så då pratade jag med honom lite också ^^
När jag skulle duscha kom instruktören in igen, och pratade en massa, hon var 23 år och hade dansat i 15 år, och hon tränade barn i streetdance så jag frågade om hon visste om det fanns några vuxengrupper med dans men det gjorde det inte, attans! Jaja, hon var jättetrevligt iaf :)

Jag tror att varenda person jag pratar med säger att jag är väldigt bra på engelska förövrigt så det är ju kul haha ^^

Efter gymmet fick jag SJUKT bråttom! Paula hade frågat mig innan om jag ville följa med ut och äta för dom skulle fira hennes pappa som fyller år idag egentligen, men eftersom Kipper fyller idag också så skulle dom fira honom igår. Jag sa att jag ville ju inte störa om det bara var familjen, men då sa Kipper "Men du är ju en del av den här familjen nu Sanna!", tyckte det var väldigt sött sagt! :)
Dom skulle åka vid kvart över 6 hemifrån, och jag var inte hemma förrän kl 6, och då hade jag duschat, men inte blåst håret, sminkat mig och plattat håret!! :S Snacka om att jag fick stressa, men jag hann precis bli klar iaf! Det var buffé på restaurangen, och det fanns så jäkla mycket att välja mellan, nästan för mycket! Och sen massa efterrätt på det, helt galet! Men det var huuur gott som helst iaf, och riktigt trevligt också :) Jag tror alla åt så de nästan kräktes, men jag åt faktiskt alldeles lagom tror jag så det var skönt haha ^^ Kipper mådde nog sämst, han var faktiskt nära att kräkas på riktigt i bilen hem haha :P
Paula har förresten en bror som ser rätt bra ut, synd att han har flickvän haha ^^

Sen blev det sängen nästan på en gång, var sjukt trött av någon anledning :P Idag blir det väl lite födelsedagsfirande antar jag, huset är då pyntat iaf :P Kipper vart jätteglad för presenten iaf så det var ju bra hehe :D

Bilder från gårdagen :)




Lyckades faktiskt tvinga Kipper till en bild haha! :P


Paula ville ta kort på sig själv haha ;P


Utanför restaurangen :)




Olivia hittade en kompis ^^


Happy Birthday spelades i högtalarna SKITHÖGT så alla hoppade tre meter, sen kom tårtan! :D Fördelsedagspojkarna blåste ut ljusen tillsammans ^^



Både Chris och Kipper var totalt döda efter maten :P (Och till höger sitter han den söta killen, fast han ser inte så söt ut här men det var han faktiskt :P)


Kipper mådde inge bra alls haha ^^


Och Olivia var full haha ;D


Behöver hjälp

Allvarligt talat, vad gör man en lördag i en ny stad där man inte har några vänner? Ge mig tips för fasen! Jag orkar inte vara uttråkad ännu en helg..

Cirkuslivet

Vet inte vem anonym var som hade kommenterat att "cirkusen inte är densamma utan våran Sanna" men det var väldigt gulligt sagt tycker jag :)

Självklart saknar jag cirkusen, väldigt mycket. Eller jag saknar att träna och att uppträda, för känslan man får när man står på scenen är den bästa någonsin! Och självklart saknar jag alla söta flickor! <3 Men jag saknar inte allt jäkla tjafs och skitsnack. Det känns rätt skönt att jag slutade just när jag slutade, för hade jag varit kvar hade jag nog blivit tokig, jag hatar att cirkusen har blivit så. Cirkusen var en trygghet för mig, det var som mitt andra hem. Men på slutet kändes det nästan jobbigt att gå dit för man visste att det antagligen skulle bli tjafs om någonting. Riktigt tråkigt, men jag tror att cirkusen är påväg att falla sönder. Men cirkusen kommer alltid att finnas i mitt hjärta, för det är en av de bästa sakerna som har hänt mig! <3 Finland, Bremen, USA, Sylt och Bremen igen, massa underbara upplevelser och minnen!

Finland 2004
Första resan "utomlands" med cirkusen, och även om man inte var så duktig eller var med i så många nummer så var det en rolig resa :D Tränade till sent på kvällarna, lärde mig göra flickis själv, busade på nätterna med Ida och Jossan och hade riktigt kul :P Lärde känna Jossan på riktigt då tror jag så det var ju bra :D

Bremen 2006
Underbart rolig resa, bodde med dom bästa (Ida, Jossan och Joanna), skrattade sjukt mycket åt Joanna, var ute och busade lite på nätterna, fick inte mycket mat, uppträdde med unga stolar första gången tror jag och bäst av allt -  träffade världens bästa belgare!

USA 2007
Största scenen jag har uppträtt på, och också en av världens största utomhusscener om jag inte minns fel! Helt sjuk upplevelse på den scenen! Jag minns efter första uppvisningen, när vi skulle ut på finalen och vi hörde hur dom ropade upp Sverige och sedan hur publiken fullkomligt exploderade! Jag minns att jag frågade Sofia om det verkligen var för oss, riktiga rysningar fick man! Uppträdde också på Hilton Hotell, vilket var rätt fränt :) I övrigt väldigt kul att få se lite av USA och Washington, som Vita Huset, Lincoln Memorial och allt sånt :) Och sen var det nog där jag lärde känna Ellie, Emelie och Julia lite bättre också tror jag så det var ju toppen :D

Sylt 2008
Hade med oss en liten grabb vid namn Herman, och han var ju en rolig prick den där ;D Bodde med ett gäng underbara tjejer och hade kanonkul, letade strand, färgade Hermans hår, pratade med Jesus och andra tyskar och tog snygga bilder på stranden! ;D Haha fick en härlig liten film därifrån, så minnen kommer alltid finnas kvar :)

Bremen 2009
Sista, och även bästa resan med cirkusen! 12 underbara tjejer och ingen Barbro (inte för att vara elak, men det var rätt skönt att slippa henne för en gångs skull)! Mamsen och Elins Pappsi var ledare, och det kunde ju helt enkelt inte bli bättre :D Träffade massa härliga människor och busade lite på nätterna ;) Rökte vattenpipa, lekte roliga lekar, fick en speciell upplevelse som inkluderade en gräshoppa och ett krossat glas och hade tusentals roliga, härliga, underbara stunder! Verkligen bästa resan <3

Och så får man ju inte glömma Talang, kryssningen, konserthuset, Lund och massa andra roliga upplevelser heller! :D

Ja, cirkusen har verkligen betytt mycket under alla dessa år. 12 år ungefär tror jag att det är. Började som någon liten clown, var där på två träningar sen tyckte dom att jag var för duktig och skulle byta grupp så då blev jag indian i flera år, sedan vidare till Unga bolero och sedan Young stars vid 14 års ålder :P Snacka om att det blev en livsstil och ett andra hem! Det kommer alltid finnas lite cirkus i mig <3

Här kommer en hel drös med underbara bilder!

Gamla bilder!





Kryssning!


USA!





Sylt!







Bremen!










Blandat!
















It's all about here and now

"Notice your breathing and try to find the centre of your body" och "Don't try to go anywhere, it's about where you are now. You are right here. It's all about here and now". Bland annat så lät det på yogan idag. Och vad betyder det då liksom? :P Haha ja, lite speciellt var det ju, men det var riktigt avslappnande också :) Svårt det där med andningen hela tiden bara, men man vänjer sig väl. Verkade vara lite speciella människor där också haha :P
Eftersom Yoga inte är direkt ansträngande så ska jag nog gymma antingen senare ikväll eller imorgon, får se hur jag gör.

Då var denna vecka avklarad, riktigt bra vecka måste jag säga :) Skönt att ha något att göra. Tror det blir samma schema nästa vecka ändå, men jag tar bort Total Toningen och kör Combat på måndagar, han var nog bästa tränaren av alla den här vecka tycker jag! Plus att han var en riktig snygging som sagt haha ;) OM jag orkar (vilket jag inte tror att jag gör) så provar jag combat på onsdag också så får vi se vad jag tycker.

Pratade med Paula idag om att det kanske vore bra om jag kunde börja läsa någon kurs, eftersom det är så svårt att hitta folk att umgås med annars. Hon förstod mig, och sa att jag kunde åka till Burton Collage på måndag och kolla upp vilka kurser det finns och fråga om hjälp. Men jag måste åka själv, och det är ju lite läskigt :S Har försökt kolla på nätet, men det är så krångligt så jag fattar ingenting haha ^^ Jaja, jag får väl åka dit och prata med dom..

Tänkte jag skulle ta kort på husets alla rum så ni får se lite hur det ser ut, men hann i inte göra det idag så ni får en lite somrig bild på mig istället :P Och jag vet, jag har väldigt fina färgkombinationer ;)




Håret?

Hm, lite fundersam över håret alltså.. Jag gillar det framifrån och så, men i nacken är det rätt knasigt :S Fast jag vet vad det beror på, det blev ett litet kommunikationsproblem där.. Hon är nog väldigt duktig, bara att hon trodde att det var såhär jag ville ha det.. Och inte vågade jag säga något efteråt heller, attans! Kossi, nu får du komma och fixa till det här! :P

Jaja, det är iaf samma frisyr som innan, förutom nacken då.. Menmen, ska nog låta det växa ut en stund sen kanske jag klipper det ännu kortare istället! ;) Eller så sparar jag ut det helt, har fortfarande inte bestämt mig haha! Billigt som fasen var det iaf, 11 pund (ca 130 spänn)! Sjukt bra ju :D

Från sidan, helt okej!


Andra sidan, helt okej!


Men BAK! Herregud, ser ju helkonstigt ut.. En liten tofs i nacken typ! Hm..


Funderar kanske på något i den stilen istället :)


Fast med lite mer attityd, typ såhär :P Svårt att förklara, men klipper jag mig så får ni väl se då ;)


Mjaaauuu

Klippning idag, kan inte bestämma mig hur jag ska göra! Bara toppa väldigt lite så jag kan spara ut det, klippa samma frisyr eller klippa ännu kortare? :s Hm, jaja får väl se hur jag gör..

Hoppas att jag kan färga håret sen efter det, vore skönt att ha det gjort men annars får det bli till helgen!

Kl 7 är det träning igen, Aerobics idag! Får väl se hur det är eller om det är samma som LBT och Total Toning kanske, men isf kör jag väl på ändå :P
Låter inte Aerobics jättegammalt? Som om det bara är massa tanter där? Eller är det bara jag som tycker det haha? :P

Jag blir tokig på engelska pengar, så sjukt mycket mynt! £2. £1, 50 p, 20 p, 10 p, 5 p, 2 p och 1 p. 1 pence liksom, det är ju ingenting! Totalt onödigt och drygt, plånboken är hela tiden full i mynt, blä!

Piper är så sjukt pratig, hon jamar hela tiden! Men hon är ju så mysig så man kan inte bli arg på henne :) Fast Paula kan bli lite irriterad haha!

Vatten och svamp

Har kommit på att vattnet inte smakar klor längre. Coolt.

Idag har jag ätit svampsoppa, det var rätt gott.

R.I.P my body...

Ja, idag är blir det nog sängen hela dagen! Nja, inte riktigt kanske, men ska då inte träna något iaf, möjligtvis nån promenad eller nåt, om jag ens klarar det. Min stackars kropp är död :(

Okej, jag ska inte överdriva, för så farligt är det inte :P Men jag har iaf lite ont på ungefär alla ställen på kroppen, huhu! Men imorgon blir det ös igen med Aerobics iaf :)


Jag har fastnat i träsket, trodde aldrig jag skulle sjunka till den nivån. Beroende, och jag bara längtar till nästa!
Jag är fullständigt förälskad i Twilight filmerna!


Trainingsvärk

Ja, imorgon stavas nog träningsvärk! Aldrig varit såhär slutkörd i hela mitt liv tror jag, herregud.. Jaja, det var tydligen inte Dance Aerobics utan det hade ändrats till LBT, vilket står för Legs, Bums and Tums. Kändes som det var ett rätt kort pass, men det vara bara bra för jag skulle inte orkat längre haha :P

Ska nog göra om träningsschemat lite igen, eftersom det var samma tränare på Total Toning och LBT och det är ungefär samma sak ska jag nog skippa en av dom men vet inte vilken :P Skippar jag TT kan jag gå på Combat på måndagar istället, och på så sätt få snyggingen, eftersom det inte är han som leder på onsdagar utan en tjej haha :P Men skippar jag LBT så har jag bara ett pass på tisdagar istället för två, och jag tror att två kan bli lite mycket.. Hm svårt det där, får se hur jag gör..

Nu blir det dusch sen sängen på en gång nästan tror jag, för jag är grymt trött! Fast först måste jag se klart Eclipse såklart eftersom jag somnade igår :P

Pump it up ;)


Såhär såg det ut när vi tränade! (Eller inte, för vi var typ 10 pers) ;P


Duktigt

Fullt upp idag! Gick upp vid halv 8 ungefär, käkade frukost och gjorde mig iordning, sen ner på Body Pump vid halv 11! Totalt slut efteråt, tror varenda muskel var död. Men det är en härlig känsla ;) Hemvägen var ännu jobbigare idag!
När jag kom hem käkade jag lite, något som var ungefär som en pirog, fast brödet var lite som wienerbröd typ och det var nå kycklingröra innuti. Aja, svårt att förklara men jäkligt gott var det iaf haha! Satte igång med städning direkt efter maten, dammade och dammsög mitt och ungarnas rum och dammsög lite överallt också.

Och nu sitter jag här, för jag tyckte att jag kunde behöva en liten paus efter allt, eftersom jag har ett pass kvar idag också! Och jag är redan slut haha :P Men det ska nog gå bra, bara å kämpa! :D

Det luktar underbart här i huset! Maten är väl snart på g, eller ja vid 5 skulle jag tro, men ändå :P Hoppas det blir något mums :)


I loved it!

Jävlar va kul det var! :D Lätt att det blir fler gånger på Combat, I loved it! Sjukt mycket folk var det, mer än jag trodde, men det är väl kul. Att tränaren var en riktig snygging var ju inte precis ett minus heller haha ;) Tyckte inte det var så värst jobbigt i början, men mot slutet var jag rätt trött :P Backen hem var inte kul sen kan jag lova! Men det gick bra iaf :)

Har pysslat och knepat för att få ihop ett bättre schema för träningen, såhär kommer det se ut (om jag gillar de kurser jag ska prova):

Måndag: Total Toning 20.00-20.50
Tisdag: Body Pump 10.30-11.30 och Dance Aerobics 18.00-18.50
Onsdag: Body Combat 19.00-19.50
Torsdag: Aerobics 19.00-19.50
Fredag: Yoga 09.45-11-45 (2 timmar, kan det stämma? :S)

Sen blir det att slänga in lite gym där emellan också, lite när jag känner för det :D Beror också på hur jag jobbar och om jag gillar kurserna som sagt :P Men det här ska nog bli bra :D

Nu ska jag lägga mig under täcker och mysa med Twilight Eclipse och lite mumsiga ehm.. kakor eller vad det nu är :D




Nervös..

Snart påväg ner till Body Combaten, lite nervöst är det allt på nåt sätt! Men det ska nog gå bra, kommer säkerligen vara totalt slutkörd efteråt :P

Var nere på stan och vandrade runt lite, skulle köpa hårfärg och schampoo och sånt, men vad tror ni jag gör? Jo, jag glömmer väl köpa schampoo och sånt ändå! Ja, istället köpte jag bl.a. en film, eller ja tre filmer, för 5 pund (60kr). Kunde inte låta bli ju :P Men hårfärg blev det ju iaf! Och där hade man ju inte lite otur då, köpte hårfärgen för 4,79 pund på ett ställe, och när jag sen kommer till Sainsbury kostar samma färg 3,50! Snacka om irriterade.. Jaja, 4,79 är ju inte direkt dyrt för färg ändå så :P

Pratade med Kossi lite idag, och då sa hon att hon hade käkat B&J, så gissa vad jag var tvungen att köpa på Sainsbury haha ;D Cookie dough minsann, ska jag mumsa på ikväll :D

Finns egentligen inte mycket att se nere i centrum. Finns väl en klädaffär som är något att se, kanske finns någon mer också, sen har dom en jäkla massa kaféer och olika matställen, och även 2 typ kasinon (minst!). Vad ska dom med jäkla kasinon till? Hit med mer klädaffärer istället! Två skoaffärer har dom också, men det är väl inte direkt några jättesnygga skor där inte.. Jaja, det duger iaf, sen ligger ju Burton inte långt bort och där finns det ju en hel del mer :P

Har förresten lagt märke till att det är sjukt mycket sirener här hela tiden, båda dag och natt hör man sirener och idag stod 2 polisbilar och en ambulans mitt på High street inne i centrum, ingen aning om vad som hade hänt dock. Konstigt att det händer så mycket i en sån här liten stad :S

Jaja nu måste jag dra, för nu ska jag köra slut på mig själv ;D

Filmerna :)


Färgen :D


The bucket list

Träningsvecka!
Idag: Body Combat, Total toning (?)
Imorgon: Body Pump, Dance Aerobics
Onsdag: Body Combat (?), annars gym
Torsdag: Body Pump (?), Aerobics
Fredag: Yoga

Så ser veckan ut tror jag :)

Jag hatar duschen här! Har någon duschat före så kan man inte duscha längre än nån minut, för det är allvarligt talat kokhett vatten! Och det går inte att vrida ner värmen heller för gör man det så kommer det inge vatten alls. Sjukt jobbigt!

Såg en film som hette Legion igår, jävla konstig film men den var rätt bra faktiskt även om den var lite förvirrande :P Blev lite skrämd på vissa ställen, men jag älskar att bli skrämd :D
Sen såg jag en film häromdagen som fick mig att gråta, The Bucket list hette den, sjukt bra film som ni borde se :) Handlar om två män med cancer som båda får reda på att de ska dö, så de skriver en "bucket list", en lista på saker de ska göra innan de dör. Sedan gör dom alla möjliga galna, roliga och härliga saker som de skrivit på listan, och blir bästa vänner under tiden. Lovar, den är värd att se!

Min bucket list:
Hoppa fallskärm
Bungyjump
Resa sjukt mycket
Se världens alla underverk
Ta motorcykelkörkort (och vanligt kanske)
Skaffa massa hundar + andra djur
Plugga nånting
Gifta mig och skaffa barn
Göra något volontärarbete
Bada med delfiner
Lära mig minst 2 nya språk
Lära mig dansa på riktigt
Bestiga ett högt berg
Lära mig åka snowboard och kunna hoppa
Lära mig rondat flickis och andra volter
Göra något bra för personer som har det svårt

Jaja, det var det enda jag kunde komma på nu :P Vissa saker kan jag  ju iofs göra inom en snart framtid men det ska stå med där ändå tycker jag :)

Jag hatar att man kan komma på en massa saker under dagen som man tänker att "det där måste jag skriva i bloggen sen!" och sen när man väl sitter här och ska skriva så är det helt tomt :S Jävla skit.. Får väl se om jag kommer på det senare så får jag skriva igen ;P

Nu ska jag gå och handla lite sen måste jag städa rummet, wööö!


Denna sjuka värld

Jag har kommit på att den långa backen hem som jag pratat om heter Springfield road :D Springfield, som i Simpson alltså haha, coolt ju ^^

Var och simmade idag igen, gjorde en massa kullerbyttor och snurrar och allt möjligt under vattnet, så plötsligt fick jag GRISONT i örat! Kunde knappt vara under vattnet efter det, det var inte kul alls!

Och vet ni vad Olivia sa förresten?! Min söta lilla 11-åring stod och tog sig på magen och sa "usch, ja gillar inte det här, jag är så tjock"! SÅ FÅR HON INTE SÄGA JU!! Hon är liksom 11 och börjar redan tänka på sånt, usch vart är världen påväg liksom? All jävla media med trådsmala modeller som är felet, fattar dom inte vad dom gör med unga tjejer? SJUKT säger jag bara, blir så jäkla arg! :@

Häromdagen i Burton köpte hon ett par glasögon, inte riktiga såklart, och hon gjorde det bara för att hennes vänner i skolan hade sånna. Jag försökte förklara för henne att hon inte ska göra saker bara för att andra gör det, utan strunta i vad andra säger och följa sin egen vilja. Då svarar hon "Ja, men jag blir ju retad om jag inte har sakerna som alla andra har". Också en sak som är sjuk! Hur kan man reta någon och vara elak bara för att den personen inte är som alla andra? Jag vill inte vara som alla andra, jag vill vara mig själv. Jag har aldrig brytt mig om vad alla andra har haft på sig eller hur det har sett ut, utan jag blir snarare väldigt anti det som alla andra har och vill inte använda det. Grupptryck alltså, någon borde förbjuda det!

Jaja, har nyss ätit spagetti och köttfärssås, det var mums! :D Imorgon ska jag prova på grejer på gymmet, får se vilka saker det blir, finns ju så mycket att välja på :P Sen MÅSTE jag köpa hårfärg, för mitt hår är fuuuult!

Fultfultfult!



Saknar

Ja, gårdagen var ju typ segast någonsin, inte ett skit gjorde jag på hela dagen. På grund av den där jäkla huvudvärken, låg ju och sov i nästan 2 timmar.. Har fortfarande inte släppt helt idag, men det är ju bättre iaf.

Idag gick jag upp sent, kvart i 9 närmare bestämt. Var tydligen trött :P Duschade och fixade mig sen drog vi till Burton, men var där max en timme sen ville Olivia hem tydligen för hon tyckte att vi hade sett allt redan :P

Idag är en sån där "längta hem dag", eftersom jag är sjukt partysugen och skulle vilja vara med alla vänner nu, för jag saknar er enormt mycket! Kommer säkert inte göra nånting idag heller. Blir tokig på att jag inte har någon att umgås med! Nu får ni snart ta och hälsa på tycker jag kära vänner haha :P

Så fyller ju min älskade lilla tjockis år idag, grattiiiiiiis till dig gumsan! :D Hoppas du klarar av att ha en rolig födelsedag utan mig haha ;) <3

Saknar! <3


Saknar! <3


Saknar! <3


Saknar! <3


Saknar! <3


Saknar! <3


Saknar! <3


Saknar! <3


Saknar! <3



Eeeuuum.. Headache!

Vaknade med en sjuk huvudvärk imorse, och nog fan håller det i sig fortfarande! Har tagit tabletter men det verkar inte släppa, funderar på att vila en stund och se om det blir bättre.. Har inte gjort nånting idag, går runt i mjukisbyxor och är totalt ofixad, har inte orkat pga skallen, blä, jag som hatar att inte göra nånting...

Ingen yoga idag alltså tråkigt nog, hade velat det ju.. Men det får bli nästa vecka istället, sen är det ju massa annat som ska provas också ^^ Ska bli riktigt kul :D

Paula älskade när jag sjöng igår hihi :) Hon blev verkligen jätteglad! Citerar: "Aaaw, that is the best present ever, come here you! (Kram) Thank you so much, thats so sweet! That almost made me cry! (Kram igen) I absolutely loved it!" Oj, hade inte förväntat mig de orden, men det var ju gulligt av henne :P Alltid roligt att göra någon glad :)

Hon är ju så gullig jämt Paula :) Hennes favorit uttryck måste vara "Sweetheart", "Honey" och "Darling". Hon använder de orden hela tiden, till alla :P "Alright sweetheart" och "Of course you can honey!" är ofta de sammanhang som orden används i, men egentligen kan hon använde de hur som helst :P

Olivia har också några favorituttryck :P Innan hon ska visa något är det alltid ordet "Ready?" och ofta innan meningar kommer ordet "öööhm" elller "eeeuum" :P

Grabbarna har jag nog inte greppat något särskilt uttryck från än. Möjligtvis att Kippers skulle vara "I'm going on the computer!" eller "Oy, what are you doing?" om Olivia går upp till datorn haha :P
Chris skulle kunna vara "Going for a fag" haha :P Uppdaterar om jag kommer på något annat ;)

Nej, vila nu så huvudvärken försvinner (förhoppningsvis)!

Hope it rocks!

Idag är det födelsedag här i huset, närmare bestämt Paulas födelsedag! :) Tror ni det var lätt att hitta nån jäkla present eller?! Svar NEJ. Jag har ju ingen aning om vad hon gillar! Så jag köpte bara en liten chokladask och ett kort med en gitarr på, där det stod Happy Birthday och "Hope it rocks!" innuti. Låter kanske skitkasst, men jag ville hitta något som hon kunde relatera till mig och det var det enda som jag kunde komma på haha :P Sen fanns det också en annan anledning till kortet.. *Viskar* Jag ska sjunga Happy birthday för henne hihi ^^ I en liten egen version förstås ;) Får väl se vad hon säger om det haha :P Tänkte att jag kanske ska lägga upp låten på bloggen senare, OM jag kommer på hur man gör vill säga! :P
Hoppashoppas på tårta idag då, det vore ju inte alls fel! :D

Imorgon = träningsverk!! Är 99% säker på att jag kommer ha grymt mycket träningsverk, eftersom jag inte har gymmat på.. typ 10 månader kanske? :P Känner mig helt slut i kroppen efter idag, men det gick riktigt bra iaf :) Hade ju ingen anledning att vara nervös iaf, instruktören var jättesnäll (kan påpeka att det var en tjej) :)
Sen fanns det ju en heeel del att titta på så det var ju trevligt haha ;) Första intressanta jag har sett sen jag kom hit tror jag :P

Ja nu blir det väl att sjunga för Paula, får se vad tycker då hoho, nervös! :O


Ps. Det gick inte så bra det där med mitt mål, attans vad dålig jag är! ^^


Träning och nya skor!

Äntligen! Skrev in mig på gymmet idag, grymt skönt :D Så imorgon kl 9 (!) ska jag dit och träffa en instruktör som ska visa mig hur allt funkar :) Känner mig faktiskt lite nervöst av nån anledning ;P Men det ska nog gå bra ^^ Troligtvis blir det att prova på Yoga på fredag sen, kostar ca 240 spänn i månaden på gymmet och då ingår alla kurser och simning, kalasbra tyckte jag :D
Så har jag sprungit lite idag med, fast en ganska kort vända :P Det har varit molning hela dagen, och precis när jag ska ut och springa så kommer solen fram förstås! Vindstilla var det också så det blev alldeles för varmt. Men ja, blev ju nånting iaf :)

När vi ändå var inne i Swad så gick jag tillbaka till affären för att bestämma mig om skorna. Och jag kunde ju inte låta bli såklart ;P 300 kr fattigare, men ett par skor rikare hihi ^^ Jag är nöjd iaf :)

Nytt mål! Försöka att inte sitta vid datorn före middagen! Börjar bli alldeles för databeroende nu, inte bra.. Ska försöka träna på dagarna så får datorn vänta till kvällen!

Har precis ätit middag, som var nästan exakt som lappkojs, rätt fränt, trodde inte dom käkade det här :P Och vad hade vi till det tror? Vita böööööönor ^^ Haha :D Nu får det nog bli en promenad snart i kvällssolen :)


Skooooorna :D




Knas!



Gnällmaten!

Haha, mamma kommer du ihåg var det var för mat som jag gnällde över att vi åt för mycket ett tag? Gissa vad vi fick för mat idag? Korv med bröd såklart! :P Men, det var ju lite kul iaf för jag fick en med chili (typ chili con carne) och en med stekt lök, lite ovant sådär men det var gött iaf :D Nu är jag mätt som en bäver..

Tror jag ska gå ut på promenad med Daisy nu minsann, lite lär man ju försöka röra på sig när man inte tränar nåt! Sen ska jag försöka göra situps och pushups, hoho får väl se hur det går! :P 
Blev inge cykling idag, men imorgon måste jag ut och springa iaf (om inte vädertanten är tjurig)!




Jag har hittat mannen i mitt liv! Sjukt vad bra han är, han gav mig verkligen perspektiv på livet, vilket kille alltså! Rysningar!

http://www.youtube.com/watch?v=Gc4HGQHgeFE

http://www.youtube.com/watch?v=H8ZuKF3dxCY&NR=1


Men alltså kan någon lära mig hur man gör sånt här? Typ lägger in sälva klippet och inte bara länken, och hur gör man om man vill lägga in en låt i inlägget? Haha jag fattar noll ^^

Dagen och lite gårdagen

Var nyss ute på en härlig promenad in till Swad (centrum alltså), jättevarmt och skönt ute idag också! Trodde det skulle regna så det här var ju en positiv överrasking! :) Tänkte först bara gå till donken och handla lunch, men ville vara lite nyttigare så jag gick in till stan istället och köpte macka och juice :) Köpte en baguette med tonfisk och sallad och sånt, ganska stor, för 20 spänn, tyckte jag var en bra deal :) Tänk vad dom tar för en sån på subway, minst det dubbla säkert!
Gick runt och kikade i alla nöjliga affärer, och hittade ett par sjuuukt snygga skor! Tänkte köpa dom, men jag gjorde aldrig det, och nu ångrar jag mig :P 300 kostade de, ett rätt okej pris ändå tyckte jag :) Så jag får nog ta mig ner och köpa de imorgon :)

Igår kväll var det skype typ hela kvällen med några knasbollar, Jossan, Mandi och André rättare sagt. Ja, knasigt var det allt, André härjade en massa, Mandi smsade en massa och Jossans mic krånglade en massa haha! :P Men ja, skype är kul ^^

Idag ska vi  ut och cykla, jag, Olivia och Paula :) Varannan dag jogging och cykling :P Haha får väl se hur långt hon orkar på cykel då :P


En glad Sanna minsann :D


Men igår var hon dock inte glad när hon fick se detta!!! :(


:( :( :(

Arg på tvättmaskinen!!

Somliga går i trasiga.. kläder?
Ja, för den där satans jäkla tvättmaskinen slet nyss sönder ett av mina älsklingslinnen!!!! :( Har ingen aning om hur det gick till, men hela axelbandet är typ avslitet.. Usch, nästan så man vill gråta, först biter Tyson sönder ett par nya fina trosor innan man ska åka, och nu det här.. Ida, jag tror inte du vill ha det linnet längre, det som du alltid sagt att du vill ha av mig :/ Jag blir så arrrrrrrg!

Jaja, var iaf ute på en liten springtur nyss, viket var riktigt skönt fast det inte blev så långt! Olivia ville prompt ut och springa med mig och Paula, men efter bara 3 minuter så flåsade hon och ville inge mer haha :P Men hon höll ut tills vi kom hem iaf, även om hon fuskade och gick litegrann ibland :P Lite otränad kanske, skulle nog inte skada om hon tränade lite mer :P Men vi ska försöka träna varje dag den här veckan iaf :)

Har inte ätit någon lunch idag kom jag precis på, och jag känner mig knappt hungrig :S Konstigt, annars brukar jag jämt vara hungrig vid lunch.. Fast nog känner jag att magen börjar mumla lite nu :P Kanske ska ta mig en smörgås iaf..

Nu är allt tvättat och klart iaf haha :D Skönt med full garderob igen, förutom att vissa saker inte var hela! :( Blä...


Thoughts and feelings..

Jag trodde att allt skulle bli bättre, att jag skulle kunna glömma, gå vidare och lämna det bakom mig. Så fel jag hade. Just nu känns allt bara värre, jag tänker på dig mer än någonsin, varje dag, hela tiden. Varenda låt jag hör och allt jag ser omkring mig bara skriker ditt namn. Varför ska det vara så svårt att släppa dig? Det enda jag vill är att låta dig gå, jag vill kunna se dig lycklig med någon annan. Jag hoppas att du är lycklig med henne, men samtidigt vill jag inget hellre än att du ska stå utanför min dörr i denna sekund och säga att det är mig du vill ha, att det är bara mig du älskar.
Dom orden ekar fortfarande i mitt huvud, varje gång du sa "jag älskar dig" blev jag varm i hela kroppen och inget annat kändes som det spelade någon roll. Menade du verkligen vad du sa?
Du har sagt mycket annat som du inte har hållit. Vad hände med "I will never let you fall, I'll stand up with you forever"? Du är inte här längre, du har låtit mig falla. Jag vill inte känna såhär, jag vill också hitta någon, som gör mig lika lycklig som du gjorde, utan allt tjafs och bråk.
Ibland kan jag känna mig så arg på dig. Arg på alla dumma saker du gjort och sagt, och arg på att det inte är mig du älskar. Men samtidigt är jag så arg på mig själv för de misstag jag gjorde, de misstagen som gjorde att jag förlorade dig för alltid. Ja, jag har insett det nu, du kommer aldrig mer tillbaka, även om det fortfarande gör ont att tänka så. Du var min första kärlek, och du är den enda jag någonsin har älskat, på riktig. Kommer jag någonsin känna så igen? Kommer någon att kunna ta din plats i mitt hjärta? Och kommer jag kunna vara lycklig utan dig i mitt liv?

Will I ever find real love again?



Gråtattack?

Oj, vad hände nu då? Helt plötsligt, utan förvarning började jag gråta en massa, vet inte ens varför! Helknasigt blev det, och klumpen i halsen bara växte och det gick inte att stoppa tårarna hur jag än försökte.. Verkligen skumt..

Annars har dagen varit segare än någonsin, tror inte det har hänt något alls förutom att jag har tvättat. Spelat en del gitarr har jag gjort också och ätit mat förstås.. Men annars ingenting :S Blev ingen promenad för vädret svek mig och det började regna, fast det slutade ju iofs sen men det blåste så attans mycket också så det sket sig helt enkelt. Det har varit en datadag fullt ut!

Eller visst ja, jag pratade med min kära lilla my på skype också hihi! :D Var så kul att få se henne och tjåla lite om hur vi båda har det :P Saknar dig ju knasboll! :) Nu får vi flumma på skype istället när vi inte kan ses haha :P

Är ledig hela veckan förresten, förutom några timmar imorgon :P Så nu jäklar blir det gym och grejer snart ^^ Ska bli så skönt när man får komma igång och träna så man har något att göra iaf, jobbigt att man kommer få gå ner dit i regn bara haha! :P

Antar att det blir sängen snart eftersom jag inte har mycket annat att göra, så jag säger väl godnatt!


En liten cpbild, bara för din skull Amanda! :P

Saturday

Gårdagen började lite segt, men sedan vid 1 tiden nån gång så drog vi iväg på lite äventyr, Åkte till ett ställe som hette Dovedale, och det var helt sjukt vackert faktiskt! Vi gick på en gångväg längs med en liten flod, omgiven av massa berg och träd och grönt. Verkligen jättefint var det! Gick inte upp på bergen dock men ändå :) Köpte glass gjorde vi å, mums ^^ Sen åkte vi till ett ställe som hette Bakewell, där det tydligen fanns någon speciell "Bakewell-pudding" tror jag som de ville köpa, mysig stad men var bara där 20 min kanske. Sen åkte vi hemåt, men själva bilresan var också trevlig för det fanns så mycket att titta på, ett slott, massa mysiga hus och byggnader, fin natur, roliga människor och ja, allt möjligt kul ^^ Och jag har märkt att Olivia kan verkligen prata när hon drar igång alltså, tror inte hon var tyst mer än tre sekunder på hela vägen hem  (vilket var typ en timme) haha :P Väldigt trevlig resa var det iaf :)

När vi kom hem åkte vi och köpte Fish 'n chips, första gången jag åt det, och ja det var väl helt okej men inget speciellt tyckte jag, fattar inte varför alla tjatar om det :P

Resten av kvällen spenderades med lilla Mandisen, på skype, i telefon och på skype igen :D Vet inte hur många timmar det blev haha ;D Men det var kuligt, spelade spel och grejer gjorde vi hihi ^^

Får se vad dagen har att bjuda på, vädret är väl sådär, ser rätt kallt ut för det blåser som satan, men inget regn iaf så nån promenad får det nog bli :) Nu blir det lite gitarr, sen dusch! :)


Dovedale :)




Jag lyckades ta mig över "the stepping stones" utan att ramla i :D


Trappa :)


Somm ledde upp dit :) Där vände vi och gick tillbaka


Daisy tyckte inte om att bada haha :P


Men Olivia och Paula skulle bestämt i vattnet fast det var iskallt! :P


Beeeerg ^^


Vita bönor och krossad vas

Börjar bli lite trött på vita bönor nu, eftersom de äter det till en hel del här.. Var inte sådär jätteförtjust i det från början, men nu börjar det nästan bli äckligt! Fast det kan jag ju inte säga till dom..

Pratade med Ida idag igen, råkade bli nästan en och en halv timmes tjålande, mycket att prata om hihi :) Så skönt att skype finns! Skulle sedan diska, fixa lunch, duscha och göra mig iordning innan bion som började halv 3. Tjugo i 2 satt jag och pratade med sis på skype (också trevligt förstås!) och kom på att jag kanske var tvungen att skynda mig lite eftersom vi var tvugna att åka vid 2 om vi skulle hinna. När jag ska börja göra mig iordning och ska dra upp gardinerna så hör jag plötsligt ett rejält crash. Där på golvet ligger en totalkrossad vas och massa glasbitar i alla storlekar. Skulle försöka städa upp det där, plåstra om mig själv, hitta plånboken, byta leggings eftersom glaset skar hål på mina och fixa mig på typ en kvart, och på något sätt lyckades vi iaf hinna till Burton till precis halv 3! Missade bara början på reklamen. Men hej och hå vilket kaos det var!

Leksakshistoria 3 var riktigt bra iaf, hade sånna där coola glasögon på mig också ;P Käkade popcorn (sockrade, inte lika gott som salta!) och efter filmen spelade vi lite airhockey och Olivia tog på klo. Dom hade ett spelrum inne vid bion. Ni kan ju gissa vem som vann på airhockeyn, moahaha ;)
Åkte hem och åt middag som bestod av korv, pommes, lökringar (mums!) och gissa vad? Vita bönor såklart! Sedan tog jag en prommis ner till Sainsburys för att handla lite, och fick ett sjujäkla skavsår på köpet! Jaja, så går det när man väljer fel skor antar jag :P

Och gissa vad? Jag har fortfarande inte tvättat!! Blir så arg på mig själv.. Imorgon MÅSTE det göras!

Jag kommer förresten vara en rullande boll när jag kommer hem, bara så alla vet!


The Arcaderoom

Leksakshistoria 3

Gårdagen var rätt lugn, diskade, dammsög och åkte sedan till Burton med Olivia och shoppade lite :) Eller haha, så mycket shopping blev det väl inte egentligen, bara en ny handväska, men ändå :) Och lite såna där minimunkar köpte vi också, det var göttans :) Sedan åkte vi hem och käkade middag och efteråt gick jag ut på promenadis med Daisy :)

Höll på att bli tokig på deras jäkla dammsugare, den väger ton och är sjukt klumpig och jobbig! Skicka hit en svensk damsugare någon..

Pratade med min älskade vän på skype också, åh vad jag saknar dig!! Hoppas verkligen att du vill komma och hälsa på mig <3
Det tycker jag förresten att alla vänner ska göra, för jag saknar er så mycket allihopa! <3

Måstemåstemåste tvätta idag, skulle gjort det igår med så glömde jag helt bort det! :S Så det får bli idag istället..
Fast först ska jag på bio och se leksakshistoria 3! ;D Olivia och jag ska åka till Burton och se den vid halv 3 idag, borde väl egentligen ha sett tvåan först men strunt samma :P Får väl se vad som händer ikväll, är ju faktiskt fredag så något kul kanske händer, man vet aldrig :P

Här är bilder på den långa backen på vägen hem, kanske inte syns så väl men den är sjukt lång iaf!

Här är jag nästan hemma..


Och då är det ändå en bit kvar uppåt!


Burton


Olivia köpte pruttlera som hon höll på med hela kvällen sen :P


Utsikten från "the sandhills"


Utsikt över staden :)


Parken :)


Pappor och sånt

Jag förstår mig inte på karlar ibland, iaf inte pappor, eller iaf min pappa som jag inte fattar ett skit av vad han håller på med! Fast egentligen är det ju hans jävla tjej som är körd i huvet.. Varför vill man inte träffa sin egen dotter eller knappt ens prata med henne i telefonen? Hur kan man låta en idiotbrud gå före sitt barn? Jag fattar det inte, och kommer nog aldrig fatta det.. Önskar att han kunde läsa det här så kanske han förstår hur sjukt allt är. Egentligen önskar jag att jag vågade säga det till honom, men jag kan inte. Han var min idol förut, jag såg upp till honom och tyckte han var världens bästa pappa, vet inte om det kan ha något med saken att göra men jag kan bara inte prata med honom om det.. Mest av allt önskar jag bara att jag var typ 7 igen och allt var bra.

Ja, nu öppnade jag mig ju totalt på internet vilket man kanske inte ska göra, men jag är så irriterad så det spelar ingen roll, det gör bara att de lär känna mig mer som person och det kan ju inte skada särskilt mycket. Det är väl lite det som är meningen med en blogg eller? Att folk ska få veta hur man känner om saker och ting.

Jaja, pappan i den här familjen, Chris, är iaf jättesnäll, och jag berättade historian om pappa för honom också eftersom han började fråga om honom. Det kändes tryggt att prata med honom på något sätt, han känns så lugn och lyssnar verkligen. Paula är också jättebra att prata med, och det känns redan nu som om jag kan prata med henne om i princip allt. Fast en del saker måste man prata med sin egen mamsi om, för henne kan ju ingen slå faktiskt! :)

Dagen har varit underbart varm och skön idag igen, och jag har varit ute på tre promenade haha :P En med Olivia till dammen med bröd till kvackisarna och sen till donken för lunch, en till med henne och Daisy uppe på hmm.. "the sandals" tror jag hon säger om det, vet inte vad det betyder men det är typ en massa kullar och träd och gräsplättar och sånt haha :P Och ännu en promenad själv nu på kvällen. Det är så skönt att vandra runt ensam i en ny stad och bara titta, utforska och vandra runt. Älskar det! :D Så får man tid att tänka och bara vara också :) Var ute i ca en och en halv timme och vandrade runt och gick sedan in på Sainsbury, som är ett stort varuhus med allt möjligt, kläder, hushållsapparater, tv, dvd, mat och i princip allt man behöver :P Tänkte gå in och köpa ansiktsrengöring och något att dricka, men kom istället ut med ansiktsrengöring och en film för 3 pund, utan dricka :S Så fick skutta in på den lilla butiken på vägen hem istället (vägen hem är en sjuuuukt lång uppförsbacke). Köpte en flaska underbart, iskallt VATTEN! :D Har inte druckit något vatten alls sen jag kom hit, förutom någon klunk när man borstat tänderna, så det var verkligen mumsigt nu! :D

Tja, har nog inte hänt så mycket mer idag. Ikväll blir det iaf ännu ett avsnitt och fångarna :D Hihi, så kuligt ^^

Okej, jag skulle ha lagt upp bilder på backen och lite utsikt nu, men datorn är elak och lyssnar inte på mig, vet inte varför men funkar gör det ju inte iaf.. Och jag är jättetrött så jag provar imorgon bitti istället :P

Godmorgon!

Gick upp vid kvart i 8 idag (Engelsk tid) och har än så länge bara ätit frukost, diskat, duschat och fixat iordning mig :P Men idag blir det också ut och gå för det är lika fint idag med :D

Tänkte bara att jag skulle lägga upp bilderna från gårdagens prommis :) So here they are :P


Kipper (som är typ ett huvud längre än mig) och Oliva :)


Donken :D


Centrum :)


Marknadsstånd hade dom också :)


Olivia by the duckpond :)


Fick ta kort på en duva istället för ekorren :P


RSS 2.0