Jävla pucko

Ibland är jag nog lite korkad! Först skriver jag att jag ska jobba mellan 3 och 7, och sen preci efter skriver jag att jag ska på LBT? Hur hade jag tänkt att det skulle gå till när LBTn börjar kl 6? :P Haha snacka om borta!

Nu har jag i alla fall fixat och ätit mat, och det var inga problem haha :P Känner dock att jag har lite ont i ryggen nu, vet inte om jag kanske gjorde något konstigt på Body Pumpen eller vad det är.. Hoppas det går över i alla fall!
Kvällen blir väl bara lugnt tror jag, kanske snor Kippers gitarr en stund eller något :)

Gud vad jag är duktig på att skriva totalt ointressanta blogginlägg nuförtiden haha :P Bjuder på en lite kulig bild bara för att inlägget var så tråkigt haha :D Tomten blev anfallen av Eddy på julafton för 3 år sedan xD


Snööö :)

Idag hade det snöat ännu mer när jag vaknade, och det snöar fortfarande! :) Jättemysigt att gå ut och höra hur snön verkligen knastrar under fötterna :) Nya skorna hade jag på mig, och de var visserligen varma och sköna men en sak är säker - de är inte vattentäta! Det var lite blötsnö så jag blev blöt om tårna :( Fast det förstod man ju nästan faktiskt.

Jag höll på och försova mig imorse, men jag hann ner på Body Pumpen ändå så det var tur! Vaknade halv 10, och gick hemmifrån strax efter 10. Skulle egentligen gått upp 9 tänkte jag så jag kunde ta det lugnt, men så blev det inte! Efter träningen gick jag äntligen och handlade smink, skönt! :) £20 för en mascara, en rouge, en puderborste och en vit "Dazzle dust" (puderögonskugga), billigt och bra tyckte jag :)
Ska jobba mellan 3 och 7 idag ungefär, så måste fixa maten! Men det var bara och värma på så det blir nog inga problem.. Peppar peppar!
Sen blir det nog LBT ikväll för jag orkar inte sitta hemma, hostar egentligen lite för mycket än för att börja träna men det skiter jag i :P

Imorgon ska jag iväg till Ashby och käka lunch med Emelie, spännande! Alltid kul att träffa nya människor :)

Och nu är det mindre än 3 veckor kvar ^^

Vet inte om ni ser någon skillnad, men det är mer snö i alla fall :P

Lite bilder från gårdagens promenad med Daisy i parken :)





Hihi :)

Bara för att vi är söta och jag saknar diiiig!


VIKTIGT!!!

Glömde ju skriva att idag, måndag den 29 november, är det exakt 3 veckor kvar till jag är hemma!!! :D

The choices we make

Nej, det blev inge Combat.. Fasiken! Men jag hade nog bara hostat sönder om jag hade gått. Så det får bli Body Pump och LBT imorgon istället. Det MÅSTE det bli!

Så nu blir det datorn hela kvällen antar jag..

Vet ni vad jag gjorde idag förresten? Jag kollade på skolor! Började med att kolla vad man behövde plugga för att bli djurskötare.. Det finns en utbildning i Skara - etologi och djurskydd - som jag skulle kunna gå, men då måste jag ha läst Biologi B, Fysik A, Kemi B och Matematik D först. Så i så fall lär jag plugga upp de på komvux. Sen kollade jag på musikalutbildningar. Där finns det ju ett betydligt större urval! Så himla svårt att veta vilken skola som är bäst.. Och då måste man ju även göra antagningsprov först, vilket innebär att jag skulle behöva åka hem i maj eller något.. Gah, det är så svårt att välja! Jag vet, totalt helt olika utbildningar.. Men det är ju liksom jag, musik och djur, det är det jag älskar och jag vill göra något jag tycker om i framtiden, jag vill inte plugga något där man får bra jobb och mycket pengar. För det är ju inte det som är det viktiga med livet! Jag vill vara lycklig och trivas.
Å andra sidan vet jag inte ens om jag vill plugga till hösten.. Kanske ska ta ett annat au-pair jobb i t.ex. USA eller Australien istället? Det var ju det jag hade tänkt från början.. Jag har absolut ingen aning om vad jag vill göra! Och nu när jag inte tränar så blir det så mycket tid att tänka på just sånt här. Det är så svårt att välja!

So many choices to make, don't want to make any mistakes..

  


Kanintesittastill!

Jahapp, det gick ju inte så bra det här! Är fortfarande inte frisk, hostar och har mig, så jag vet inte om jag kan gå på Combaten ikväll, men jag VILL verkligen! Jag som skulle börja mitt nya liv idag också, bajs.. Får väl bli en vecka till av segande och tjockande.. Neeej då, det blir det definitivt inte! Vi får se hur jag gör ikväll, men annars går jag i alla fall imorgon, oavsett hur jag mår! För jag pallar inte att bara sitta inne, måste röra på mig, och en lite promenad räcker inte!

Som jag tänkte ta nu i alla fall, med Daisy tror jag, eller så går jag själv bara, måste ju egentligen handla lite.. Vi får se hur det blir! Hoppas alla har det gött denna måndag :)

P.S! Idag har det förresten julpyntats i huset, och jag har fått en alldeles egen liten vit julgran i mitt rum :) Ska ta lite kort sen så får ni se! :)


Skitsöndag

Gah, var irriterad jag blir.. Skulle ta mig en promenad ner på stan och käka lunch och sedan shoppa lite tänkte jag, behöver ju fortfarande smink, sen skulle jag kolla på skor och lite sånt som jag inte har råd med egentligen. Gick till donken för lunch, och gick sedan för att kolla på skorna. Två affärer skulle jag kolla på skor i, gick in i den ena först, men köpte aldrig dem för jag ville kolla på de andra, men när jag kommer dit är det stängt! Och affären bredvid där jag skulle köpa smink var också stängd! :( Då blev jag lite ledsen i ögat, men gick i alla fall till Sainsbury och hittade där en massa kläder att prova! Fastnade dock totalt för en tröja, och eftersom den var rätt dyr så tänkte jag köpa bara den. Men då såg jag att det var hål i den :( Och de hade inga fler i min storlek heller, gah! Så det enda jag fick med mig hem från min shoppingtur var bananer och en hårspray, kul! :(

Så nu är jag irriterad, nu när jag verkligen var på shoppinghumör och tänkte spendera pengat fast jag inte borde så funkar ingenting som jag vill!

Från och med imorgon ska jag försöka ta mig tillbaka till hur jag var i början när jag kom hit! Mer träning, mindre snask :P Börjar bli lite för mycket dator och snask och för lite träning och så :P Fast det kan ju bero på att jag varit sjuk den här veckan som det känns så haha :P Och inte är jag riktigt frisk än heller, halsen gör ont och jag hostar.. Hoppas jag kan gå på Combaten imorgon bara!

Åh, det är så mycket som snurrar i mina tankar nu, så mycket som ska göras! Julstress så det hette duga, har ingen aning om vad jag ska köpa för klappar, och om jag ska handla de här eller hemma? Och så måste jag boka tåg och fixa buss/taxi, och sen måste jag boka klipptid och prata med Paula om lite saker, och sen måste jag ju börja tänka på vad jag ska packa.. Puh, hur ska jag hinna med allt?!

Såhär känner jag litegrann idag!


Barnvakt

Vi åt fajitas till middag! Yummii ^^

Sen blev jag tydligen barnvakt ikväll! Paula och Chris skulle gå ut en sväng, hade jag också velat göra ju :( Men skulle kanske tänkt på det tidigare i så fall haha :P Blev "Santa Claus 2" med Olivia istället och det var ju trevligt ändå :) Börjar få lite julkänslor nu hihi :)

Har precis skickat ungarna i säng (22.30), får väl se när de somnar men det är nog inga problem får vi hoppas. Får väl se vad jag ska hitta på då, antagligen sätter jag mig och kollar på outsiders eller något :P

Tänkte bara slänga upp en film när vovvarna busar, de är så söta hihi ^^ Fast Sasha brukar vara ännu vildare vanligtvis haha :P



Hejhopp

Var nyss ut på promenad, ner och köpte en latte och en chokladmuffins på donken, muuums! :D Tänkte bara jag skulle ut och gå en sväng, men hamnade på något sätt i skoaffären och fick tydligen med mig ett par skor hem, hur det nu gick till :S :P Kostade bara £10 så kunde inte låta bli, mysiga hihi :) Fast totalt skit egentligen, går säkert sönder snart haha ^^

Undrar vad det blir ikväll nu då? Antagligen ingenting.. Tråkigt!

Nu blir det middag i alla fall! :)

Gillade inte ens den här stilen på skor förut, men nu tycker jag de är rätt söta ^^


Vår "vintergata" haha :P

Min kamera fick fnatt ett tag!

Snö och solnedgång vid parken :)

Chockad! :O

Fick en chock när jag vaknade upp och kollade ut genom fönstret idag! :O Nog för att det var kallt igår, men jag trodde inte det skulle komma redan! Men det var ändå en positiv överraskning :)







Absolut Hunk.

Kollade nyss klart på Sex and the City 2 och jag säger bara en sak..

M.U.M.S!

Grrrrrrrr ;) Hahaha!

Kalla fötter!

Sitter i mitt rum med myslampan på och ett tänt ljus :) Man skulle ju tända ljus idag kl 7 för någon man saknar, men det fick bli nu istället. Så nu sitter jag här och tänker på er alla som jag saknar! :) Jag tror jag ska gå ner och poppa lite popcorn och sedan krypa ner under täcket med en bra film :)

Dagen har varit riktigt bra tycker jag, gillar när jag har mycket att göra hela tiden! Gick upp vid halv 9, drog ner på yogan, köpte lunch, var till posten, hem och käkade lunchen, städade, duschade, målade naglarna (fransk manikyr tar ett tag!), fixade mig, käkade middag och drog sedan ner på denna marknad eller vad man nu ska kalla det! Det var ju inte riktigt en julskyltning i alla fall, alldeles för livat :P Massa karuseller överallt, och ett kalasbra fyrverkeri! Och jag har aldrig sett så mycket folk i lilla Swadlincote! :O Helt proppfullt! Två karuseller åkte vi, hihi ^^ Riktigt kul faktiskt, men kallt som attans! Jag höll på och frysa tårna av mig, så det är himla skönt att sitta här i värmen nu må ni tro :) Vart riktigt sugen på att gå in på puben egentligen för där var det ju såklart också massa folk, men nu är jag rätt glad att jag är hemma och kan mysa lite istället :)

Jag vet inte riktigt hur jag vill göra med morgondagen, jobbigt läge! Jag känner inte för att göra det som jag egentligen ska göra.. Men vi får väl se hur det blir!

Jaja nu blir det mys i alla fall, goooos på er alla! :D

Här har ni lite bilder från idaaag, inte lätt att ta kort på ett fyrverkeri dock haha ^^


Massa fooolk! :O

Och ännu mer folk!

Den åkte vi bl.a. :P



Köpte en klubba, hihi :) Mmm va gott tänkte jag, en musig tuttifruttiklubba! Men gissa vad den smakade? Ingenting..

So beautiful

You are my sweetest downfall
I loved you first, I loved you first
Beneath the sheets of paper lies my truth
I have to go, I have to go
Your hair was long when we first met

Samson went back to bed
Not much hair left on his head
He ate a slice of wonder bread and went right back to bed
And history books forgot about us and the bible didn't mention us
And the bible didn't mention us, not even once

Barababbel

Blev ingen träning ändå, middagen blev sen så hade inte käkat klart förrän kvart i 7, så det sket sig. Kanske är lika bra, tror jag behöver vila lite mer så jag blir helt frisk.

Var åtminstone ute på en prommis med Daisy, och idag var det kallt må ni tro! Okej, jag ska inte klaga, för vi har säkert mycket varmare än vad ni har hemma i Sverige haha ;) Men ändå, man känner att vintern är här nu.

Ni skulle förresten sett hur mycket Paula och Chris hade med sig hem från affären när de hade handlat idag!! Har nog aldrig sett så många matkassar i HELA mitt liv, säkert minst 10 stycken stod på golvet! :O Snacka om storhandling..

Imorgon blir det full tupp igen tror jag! Upp tidigt, iväg på yoga, in på posten, handla lite, hem och städa och sen är det julskyltning imorgon! :) Eller jag tror att det är ungefär som julskyltning, de ska tända julbelysningen i staden och så blir det marknad och fyrverkeri, blir säkert mysigt :)

Tänk att på måndag är det bara 3 veckor kvar tills jag är hemma! Kanske dags att boka tågbiljetter och börja fundera på vad som ska packas snart.. Och viktigast av allt, jag måste börja köpa julklappar! Kul att man vet vad alla önskar sig då, wiho! Får försöka tvinga fram något..
Jag tror förresten att ni får boka mig i jul om ni vill umgås med mig, för jag förstår inte hur jag ska hinna med alla! :S

Svar på kommentar!

Amanda 
om Dubbelt upp

haha x) men sådär liten och tjock är jag väl inte?

Svar: Neej du är inte tjock, men liten är du Amanda, var tvungen att komma på någon som var mindre än mig ju! ;P



Flötig tjej med vindruva påväg ut på prommis!



Lite äcklig

Det går verkligen inte. Jag kan inte vända tillbaka dygnet! Saken är att när jag vet att jag kan sova på morgonen, ja då gör jag det. REJÄLT. Jag får väl helt enkelt stå ut med att jag sover bort halva dagarna, det är ju inte direkt så att jag har mycket att göra ändå om dagarna..

Idag har jag kollat på en riktigt bra film, "The Blind Side". Supermysig film, en såndär som man blir lite varm i hjärtat av! :) Helt klart sevärd!

Jag kom just på att jag skulle ha städat idag, ajaj! Får helt enkelt göra det imorgon istället, tycker inte om att städa ungarnas rum när de är hemma..

Jag skulle behöva duscha, men det känns ju lite onödigt när jag ändå ska träna ikväll. Egentligen borde jag väl inte träna eftersom jag inte är helt frisk men jag orkar inte sitta hemma så jag tänker göra det ändå!

Jag är så himla taggad på Peace & Love!! Satt och kollade kort från 2008 igår, haha :D Får nog ta och lägga upp dem på ansiktsboken snart ^^ Första året med camping var det, fast då blev det ju bara onsdag till söndag, men det var helt underbart ändå! :) Fast alla år har ju varit underbara! Fasiken att det är så långt kvar till nästa, vintern har ju knappt börjat, isch...

Well, I guess that's all I had to say.. Inte särskilt intressant men det är ungefär så intressant som mina senaste dagar varit haha :P

En äcklig tjej som behöver duscha..



Dubbelt upp

Gick ner på stan och tänkte att jag skulle käka riktigt lunch för en gångs skull, så jag gick in på Sainsbury (skulle ändå dit och köpa kuvert) och käkade lasagne på deras café. Fint väder var det också, så det var skönt att gå dit och hem. Men sen när jag kommer hem och ska äta middag (efter några timmar alltså) gissa vad som står på bordet när jag kommer ner? Lasagne haha! :D Så det blev dubbelt med lasagne idag! Men det är ju gott så det gjorde inte så mycket :P

Snacka om att det märks att det var längesen man satt och skrev med en vanlig penna på vanligt papper! Jag fick världens skrivkramp när jag skrev brev idag haha! Galet :P Och då skrev jag inte ens mycket.

Inte mycket annat som har hänt idag, har pratat med Johanna på skype och nu pratar jag med Kossi :) Ska väl snart gå och lägga mig. Kanske..

Här får ni en bild på mig (till vänster), Jossan (i mitten) och Amanda (till höger) hihi! ^^


Framtidsplaner?

Ingen LBT igår i alla fall, lika bra så man inte blir mer sjuk. Har inte riktigt bestämt mig om jag mår bättre eller sämre idag, men tänkte jag ska försöka mig ut på en promenad i det fina vädret så får vi se hur det känns!

Gårdagen bestod av kanal5play och outsiders, håller på och kollar igenom alla program och det lär ju ta ett tag haha :P Men det var skönt att bara ta det lugnt igår i alla fall.

Fast det blev en hel del tid till tänkande. Mestadels om framtiden. Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på när jag åker härifrån! En del av mig säger att jag ska bo hemma i Ludvika ett tag, en del säger att jag ska åka som au-pair någon annan stans, och en annan säger att jag ska börja plugga. Men jag vet ju inte vad jag vill arbeta med så hur ska jag då veta vad jag ska plugga? Ändå sedan jag var liten har jag varit osäker på vad jag vill bli, det har gått från delfinskötare till sångerska till frisör. Men frågan är om man någonsin kommer veta säkert?
Jag avundas de som vet nästan redan från dag ett vad de ska arbeta med. Jag skulle också vilja ha allt planerat från början, vad enkelt det vore!
Det är alldeles för mycket jobbiga val i livet som jag ibland önskar att någon annan kunde göra åt mig.. Tyvärr så fungerar det inte så, och jag har ingen aning om hur jag ska kunna lösa detta jäkla problem!



Sjukling

Kul att vakna med huvudvärk, halsont och täpt näsa! Usch, orkar inte med att bli sjuk nu.. Blev ingen Body pump imorse i alla fall, kände att jag behövde vila lite. Vet inte alls hur jag ska göra ikväll, om jag ska gå å LBTn eller inte, får väl se hur det känns då.

Just nu känner jag bara för att gå och lägga mig och sova igen, trots 11 timmars sömn inatt, helt galet hur man kan vara så trött HELA tiden! Blir tokig!

Nu blir det piller och vatten i alla fall, får hoppas på att det släpper..


Sömnproblem?

Jag måste ha varit otroligt trött inatt igen, ca 13 timmars sömn! Kvart i 1 vaknade jag, herregud.. Nu jävlar får jag sluta med det här, nu ska jag tamejfasen vända rätt dygnet på riktigt!

Jag har inga planer alls för dagen, tror det blir en prommis nu och sedan Body Combat ikväll i alla fall :)

Om en månad sitter jag nog hemma i min egen säng vid den här tiden, åh så underbart! :D

Sugen..

Ge mig lite tacos någon, är så sjukt sugen på det! Mums..

Här kommer de otroligt vackra bilderna från igår :P



Lördagsbus!

Ojoj, gårdagen var.. rätt galen! Men riktigt kul :D

Halv 10 kom taxin som skulle ta mig till Ashby där Amy var. Hon skrev att jag skulle komma till Ciros, som jag trodde uttalades med C ljud, inte K ljud, vilket gjorde att taxichauffören höll på och inte hitta dit haha :P Men jag kom fram tillslut i alla fall, och skrev att hon skulle komma och möta mig, men då kom en kille och frågade om jag väntade på Amy så jag hängde på han in. När jag träffade Amy var hon askalas, fast inte jobbigt full utan bara kul :P Vi dansade, drack och träffade folk, och åkte sen hem till Amy på efterfest :P Resten är bara knas! Somnade inte förrän 6 ungefär tror jag..

Skönt att komma ut och träffa folk och ha allmänt trevligt :) Bra kväll!

Eftersom blogg.se är lite efterblivet så kommer bilderna upp senare, de 2 bilder jag tog haha :P




Trolleri!

Hokus pokus så var huvudvärken borta :) Mr. alkohol gör susen!

Nu drar jag ut på galej, tjohej!


Vilken cooling va? ;) Snea fingrar har hon å!

Hundkiss & Skallebank

Vaknade kvart i 12, tydligen trött (som vanligt).. Men det är ju helg så då får man göra så :)

Har fått torka hundkiss hela förmiddagen typ, kul! Funderar på om Daisy kissade inne idag för det var en megastor pöl på golvet som omöjligt kan ha gjorts av Sasha, inte alls trevligt kan jag lova!

Blev lite ledsen i ögat idag, inte så snällt att inte ens fråga tycker jag, men det är väl inte mycket att göra åt..

Märkte nyss att jag hade lite skallebank också, blä, hoppas det går över! För idag vill jag ha kul :)

Och vet ni vad? Om exakt en månad vid den här tiden sitter jag på planet påväg hem!! :D 4 veckor borde gå snabbt, ska bli så underbart skönt att få komma hem en sväng! :)

Dimma igår!

Spökstad!


Yogaläraren tyckte jag skulle ta kort ;P


Det går undan

Fredag idag, jäklar vad veckan gick snabbt! Och dagen också, den bara försvann! Upp halv 9 (ser ni, jag kan!), iväg på yoga 09.45-11.45, bort till donken för lunch, hem för städning, valpvakt en sväng, dusch, babbel med Annie på skype, middag (pizza) och nu valpvakt igen.
Men det är ju bra att dagarna går snabbt, då är jag snart hemma hihi :) 31 dagar!

Hoppas det blir trevligt imorgon också! :)

Det har varit sjukt dimmigt hela dagen förresten! Lägger upp bilder senare ikväll :)


In a rich man's world

Jag har hittat måste-ha-skor! Tror jag i alla fall. Eftersom jag behöver nya stövlar så är det nog lika bra jag köper dem, även fast jag inte borde egentligen, men 20 pund är ju inte allt för dyrt i alla fall :)

Jag tror jag får önska mig bara en sak i julklapp. Gissa vad?

Money money money! Tänk om de kunde växa på träd..


Trött?

10 timmars sömn, herregud.. Gick och la mig strax efter 1, och sov ända till 11, jag förstår inte hur jag kan vara så trött på mornarna! Får se hur jag lyckas inatt/imorgon bitti då.

Planerna för dagen är att gå ner på stan nu, och eventuellt köpa smink, som jag egentligen inte har råd med men det behövs verkligen, sen till Sainsbury för att handla B&J! :) Ikväll är det Aerobics så efter det tror jag att jag kan behöva lite glass haha! :P

Kul inlägg! 32 dagar kvar! :)

Getting there

Det går bra nu, kompis det går bra nu! ;) Saker och ting börjar faktiskt ordna sig tror jag :D Blir antagligen att gå ut och ta några drinkar på lördag, eftersom jag fick svar av Amy idag :P Kul! Alltså inte tjejen från igår (Cristina heter hon) utan Amy träffade jag förrförra onsdagen tror jag det var! Ska väl smsa Cristina sen också och se när hon vill hitta på något :)

Allt ordnar sig nog! Jag känner mig stark :)


En kaxig bild passar väl in i det inlägget? ;)


Använd skydd!

Duktig man är när man köper värmeskydd men glömmer bort att använda det hela tiden! Jävla skit..

Mitt hår kommer snart ramla av, lovar.

Fyfan vad jag är bra ;)

För jag tog mig ut ur min bubbla, för jag tog mig ut ur min bubbla, för jag tog mig ut ur min buubblaaaaa! FYFAN VA JAG ÄR BRAAA! :D

Haha stolt tjej här ^^ För jag vågade faktiskt äntligen prata med tränaren på LBT (Legs, Bums and Tums Amanda ;)) så vi ska ses någon dag snart :) Pratglad och supertrevlig verkar hon vara så det är ju toppen! :) Riktigt duktigt av mig att våga gå fram och fråga tycker jag haha ;)

Nu ligger jag under täcket och myser för jag är lite frusen! Pratar med Kossi lite, men ska väl snart slå på en film och somna i tid på riktigt idag, har inte lyckats så bra tidigare haha :P Ska ju vara valpvakt imorgon halv 10 så då lär man vara pigg haha! ;)


Förbättring!

Lite duktigare idag i alla fall, halv 10 gick jag upp :P Så det går framåt hihi :) Upp och käka snabbfrukost sen ner på Body Pump halv 11. Superhärligt väder idag också så det var skönt att ta en prommis till gymmet "morgonsolen" :D Köpte lite lunch och gick hem och käkade, sen tog jag det lugnt ett tag tills jag gick på prommis igen med Daisy nyss :) Och nu väntar jag på maten, sen blir det LBT kl 6.

Skulle ju ha varit på dans ikväll egentligen men jag har bestämt mig för att sluta. Det känns bara onödigt att ge 4,5 timmar och 300 kr + busspengar för det, eftersom jag egentligen började för att skaffa vänner och alla ändå är yngre än mig. Så det sket sig! Men det gör inte så mycket, nu kan jag ju gå på LBT istället :)

Mat, träning och promenader är väl ungefär vad mitt liv går ut på nu. Men konstigt nog så trivs jag rätt bra ändå!

Funderar på att köpa lite B&J efter träningen, busigt hihi! ^^ Jag är verkligen inte bra på att hålla mig ifrån snasket nuförtiden haha :P

Inget sammanhang med inlägget, men bilden är söt haha ;)

Trodde jag aldrig!

Nemen, att ni faktiskt skulle lyssna på mig, det bara rasade in kommentarer efter min lilla tillsägelse haha! Duktiga ni är, fortsätt så! :)

Förresten så har jag nyligen verkligen förstått att vin kommer från vindruvor! Är det farligt att äta vindruvor som smakar vin? :S Det konstiga är att de inte ser dåliga ut, men vissa smakar verkligen sjukt mycket vitt vin.. Har aldrig vart med om det förut, och efter bara någon dag också, konstigt!

Tror jag byter ut vindruvorna mot choklad istället, man vill ju inte bli full liksom..

Combat idag, var lika kul som alltid förstås :) Kanske ska försöka lägga mig i tid idag.. Eller? Haha vi får se ^^
Ja, du får nog komma hit och lära mig hur man går upp i tid hörru haha! ;D Men klockan 7 är alldeles för tidigt! :P

Slår väl på en film och mumsar lite ett tag nu i alla fall, och längta till den 20 december :)

Farliga grejer..

Skärpning!

Gick inte riktigt som planerat i morse, vaknade 20 över 10, inte kl 9 som jag hade tänkt.. Äsch, i alla fall en timme tidigare än de senaste dagarna så det är ju en förbättring! Och när jag kikade ut genom fönstret så var det frost på gården, vintern smyyger sig på även här! 
Har i princip bara gullat med lillskruttan idag hihi! Gick ner och käkade frukost, sen fastnade jag där nere till kl 1, då gick jag upp och bytte om från pyjamasen haha :P Sen fick jag sitta "valpvakt" en sväng när Paula handlade och hämtade ungarna. Sen ut på en prommis med Daisy och nu sitter jag här och väntar på maten :)

Och hörrni, nu får ni ta tag i det här med kommenterandet (kan man säga så?), jag VET ju faktiskt att det är ca 40 st som läser min blogg varja dag (jajjemen, inte dåligt va!) så någon av er borde ha något att säga tycker jag haha! ;P


Solen gick ner när jag och Daisy var på prommis :)

Första gången jag såg en röd dubbelbuss i Swad :P


Fet!

Gymmade i en och en halv timme idag, lite duktigt kanske, men gissa vad jag gjorde sen? Jo då gick jag till en pizzeria och köpte en fet pizza! Haha bra gjort Sanna! Ja, det är väl bättre än att bara käka pizza i alla fall antar jag..

Inte alls lika goda pizzor som hemma dock, sånna där med jättetjock botten och massa fyllning, som american take away typ. Gillar vanliga pizzor bättre, men det var gött ändå!

Gick hem och duschade, och busade och myste sedan med den lilla sötnosen! Jag och Paula kunde inte sluta skratta åt henne, så sjukt söt när hon skuttade runt och försökte bita Daisy i benen haha! 
Lyckades spilla ut ett halvt glas saft i soffan också, och över hela mig, lite klumpigt av mig kanske.. Men det gick rätt bra ändå!

Nu ska jag nog slå på en film och somna till kanske så ska jag försöka ta mig upp någorlunda tid imorgon i alla fall, pinsamt att vakna 20 över 11 varje dag ju! Nej, senast 9 får det bli imorgon! Får vi hoppas i alla fall..

Typ en sån pizza! Fast nej.. fast ja.. Jag åt ju en Hawaii.. Men typ! :P

Kärlek!

Paula och familjen var borta en stund idag på dagen, och när de kommer hem så ropar de på mig och säger att jag ska komma ner. När jag kommer in i vardagsrummet så ser jag något som gör mig så lycklig att jag glömmer allt runt omkring. VÄRLDENS SÖTASTE LILLA HUNDVALP!!!!!! Åh, jag blev helt galen i den där lilla skapelsen, mitt hjärta smälte totalt! Jag som precis tänkte gå till gymmet när de ropade, men kunde ju inte slita mig när jag såg henne. Sasha heter hon, och hon kommer nog bli en underbar liten hund tror jag! :)







De fick hälsa på varandra, och Daisy var fullständigt tokig :P


Jag (osminkad och snygg!) och sötisen! :)

Efter en stund blev hon lite tröttis av allt ståhej :)


Hon trivdes på Kippers mage :)


P&L

Peace and love biljett inköpt!!! :D Eller ja, nästan i alla fall haha ^^ Längtar sjukt mycket :D

Skype med Mandi nu sen lunch och gym! :) Där har ni min dag i princip.. Kul!

Kollade på 50 first dates igår, sjukt bra film! :D Sen skype med Johanna till halv 3, nördade spel halva natten haha :P

36 dagar!

It's been a week, but I miss you so much already.. I really wish we could be friends..

Bebis!

Fick nyss reda på att det kanske kommer en bebis till huset snart! :D En liten blandras mellan springer spaniel och någon annan ras tror jag det var, åh vad glad jag blev när jag fick höra det hihi! ^^ Jag ska ta hand om den så mycket jag kan :D

Lite mer låtskrivande blev det idag också haha, kul att hon gillar att sjunga med mig :)
Nu måste jag göra någonting, vet inte vad dock.. Kvällspromenad kanske! Blir väl en film eller något sen i alla fall :)

Sunshine!

11.20 vaknade jag idag, fasiken vad seg jag blivit på att gå upp! Jättefint väder så det gör mig glad i alla fall. Gick till donken för lunch och satte mig sedan i parken som vanligt en sväng, så skönt att sitta där och njuta i solen! Blir säkert en promenad till med Daisy innan middag, måste ju ta vara på vädret.

Inget annat planerat idag, kanske ska fråga Olivia om hon vill hyra film och käka popcorn. Jag var duktig och lät bli dem igår faktiskt, trodde jag inte haha!

Förresten.. 37 dagar kvar! :)

Börjar bli trist med samma trista egobilder hela tiden..

..så jag tänkte bjuda på en lite annorlunda egobild haha! ;D

Trottoaren lekte kuragömma tror jag..

Träden är lite döda.. Och jag vet, det blir mycket liknande bilder för det finns inte mycket att ta kort på här i stan..

Vackert väder i vackra parken.. igen!

Lite duktig i alla fall

Yogaträning, lunch och dusch avklarad, nu då? :P

Var duktig och köpte lite vindruvor istället för chips som jag hade tänkt göra, applåder eller? Inte? Hepp.

Jag tyckte jag var duktig i alla fall.. Fast jag har ju en popcornpåse kvar också om det krisar, men det är en hemlis!

Fick reda på att min lilla tjockis ska åka till London samma dag som jag åker tillbaka, så nu har de bokat samma flyg som mig, mycket trevligt tycker jag! :D Så det blir lite London den 4e januari, bara en sväng över dagen för jag måste jobba på morgonen den 5e, attans.. :/

Har absolut ingenting att skriva, så det här blev ju ett roligt inlägg. Ingen aning om vad som händer och fötter ikväll, men det märks väl, antagligen ingenting :P

Bjuder på en mycket vacker bild på mig och tjockisen för en sisådär 5 år sen :P


Jag försöker

Varje dag är verkligen en utmaning, men jag försöker tänka positivt och vara glad. Och idag har det gått bra faktiskt :)

Blev en liten kort prommis med Daisy i parken, men det fina vädret var som bortblåst när jag gick såklart haha (kul, för det blåser halv storm ute nu)! Sen blev det supergod middag, indisk kycklinggryta, bara för att Kipper älskar "currys" och det var ju hans dag idag! :D Förstod dock inte vad han fick pris för, men det hade och göra med att han varit duktig i skolan iaf :) Vid halv 7 stack de andra och jag och Olivia blev ensamma, så då blev det lite tv-spel och sen ritade vi lite, mysigt :)

Nu vet jag inte vad jag ska göra, antagligen bara sega här framför datorn :P Eller så ska jag försöka skriva en låttext, vi får se.. 

Förlåt Johanna och Amanda för att jag inte svarade, men jag var nere med Olivia! :/

Glömde ju säga att Ida blev gravid här nere, så grattis till henne! Hahaha! ;D





Geee mig

Puh, klar med städningen nu! Inte kul alls att städa :P Men nu är det gjort i alla fall, känns skönt! :)

Jag vet inte vad det är med mig, jag sover hela tiden! Idag sov jag ända till 11, vaknade ju flera gånger innan men somnade om igen för jag orkade verkligen inte gå upp. Och ändå gick jag och la mig strax efter 1 igår :S Måste börja få rätt dygnet nu, imorgon blir det tidig morgon för då är det yoga! :)

Jag har absolut inga planer resten av dagen idag, kanske går ut på en prommis eller något, rätt blåsigt men ändå fint väder idag. Sen ikväll blir det lite barnvakt som sagt.

Ostrulle, kebabpizza, mammas köttfärsbiffar, chips och dip, drickyoghurt, julmust, max hamburgare, ostbågar, djungelvrål, salami-brie macka och kladdkaka från Engel. Bara en liten bråkdel av all "mat" jag saknar hemifrån! Någon som har lust att skicka lite? :) 
 
Jag kommer vara en tjockis när jag åker tillbaka hit efter jul, för jag kommer trycka i mig allt jag saknat! 

Såhär fint väder var det igår, mys! :)
Seriöst, kl var 3 och solen var nästan påväg ner! :(

Klarblå himmel haha :)

Satt i parken och myste :)

Försökte ta en söt sol-bild, men lyckades inge bra alls...

 

Svensk tv <3

Riktigt skönt att träna, och inte blev det sämre över att det var världens snygging där haha! ;D Innan gymmet blev det massa svensk tv, "Så mycket bättre", "Parlamentet" och "Sveriges skönaste familjer" bland annat :D Underbart säger jag bara haha! ^^

Efter gymmet blev det middag och dusch, och sedan skype med Jossan och nu Johanna :D Trevligt ^^ Nu blir det nog ytterligare avsnitt av "Sveriges skönaste familjer".

Blir tydligen ingen aerobic imorgon pga jobb, måste sitta barnvakt åt Olivia när Kipper ska få sitt pris, spännande! :) Får se vad som händer imorgon utöver det..

Vad glad jag blev av att prata med dig igår! Skönt att du faktiskt säger hur du känner! Vet inte om du verkligen menar det du sa, men för mig betydde det mycket :) Gör att jag längtar ännu mer till jul! ^^

"Sveriges skönaste familjer"


Träna för bättre humör

Idag blir det gym så jag kan försöka träna bort ångesten och alla dumma tankar.. Men först lite lunch, får se det finns något hemma annars blire te å handla något.

Gårdagen var segaste någonsin, sängliggandes hela dagen! Men idag känns det lite bättre, ska försöka tänka positivt! :)

Stackars Ida hade tydligen haft mycket krångel med resan igår, tycker synd om dig gumman! Men du kom ju i alla fall hem hel och levande, så det är ju tur! Fast du hade ju hellre fått stanna :)

Här kommer lite andra bilder från helgen som inte kommit upp. Underbar helg faktiskt!


Haha lekte lite cirkus! Och jag vet att jag har hål i brallorna..




Daisygooos :)



Hittade en fin skylt, varning för gamlingar haha! ;D

Hemresa bokad

Den 20e december kl 17.10 landar jag i mitt älskade Sverige igen. Hela 2 veckor får jag hemma, jag längtar så sjukt mycket!

Nu börjar nedräkningen, bara 41 dagar kvar..

Skit..

Nu känns allt riktigt kasst, tårar och klump i magen.. Hur ska jag klara mig utan dig? Dessa dagar har varit så underbara, och du förstår nog inte hur mycket det betydde att du faktiskt kom hit, men vad sa jag göra nu då? Jag har ju ingen alls vid min sida. Ida, kom tillbaka nu! :(

Har bara legat i sängen hela dagen, sovit en del också, har ingen lust och ingen ork att göra något. Jag vet inte hur jag ska göra med danslektionen ikväll heller.. Jag vet ingenting längre känns det som!

Ser ut som om det bara blir nedräkning av dagar framöver..

Lite ledsen i ögat..

Åh, nu börjar man fatta lite, även om man försöker att inte tänka på det! Men det är faktiskt sista kvällen idag, och det känns riktigt jävla tungt! :(

Dagen har i alla fall bestått av lunch, lite shopping och en sväng genom stan. Vädret har ju dock varit kasst vilket var lite synd, men att bara vara med Ida är bra nog för mig ändå! Sedan har vi fixat lite med hennes blogg, så nu är den supersnygg! ;D http://idacarlssoon.blogg.se/, kika in så får ni se :)
Efter det var det middag, som var riktigt mumsig, och sedan ner på Body Combaten vid 7, lika kul som alltid! :D Men Ida tyckte nog det var lite jobbigt haha ;P

Nu ska vi mysa film, porre (popcorn, inget annat!), godis och cola, och bara njuta av denna kväll fullt ut! <3

Här kommer i alla fall lite bilder från lördagen, blev ju dock inte så många men några i alla fall!










Bakfylla <3

Blandade känslor över gårdagen! Men i stort sett var det trevligt :D Lite för mycket för vissa kanske, men det gjorde inte så mycket för min del :P Blev Burton en sväng, sen Derby och Mosh. Dock inte alls lika kul som sist jag var där, mycket mindre folk, men ändå helt okej! Duktig som jag är så hade jag ju självklart glömt nycklarna hemma, så efter en hel del plingande på dörren utan svar så fick vi helt enkelt gå hem till Joe och sova på hans soffor. Men det funkade ju det med :P

Dagen har alltså varit rätt seg :P Lunch på donken, sen hem till sängen en sväng och efter det matlagning och middag. Och nu sitter vi här, som två döda älgar! Eller nåt. Lyssnar på havsmusik gör vi också, för Ida är bakis och orkar inte lyssna på något annat haha!
Men helgen har i alla fall varit toppen! :D Bilder från gårdagen får komma upp senare.

Lite nere över hur allt kommer bli framöver, utan min vän. Jobbigt att det ska bli såhär precis när allt började kännas bra! Jag hoppas det ordnar sig.


Kalas!

Gårdagen var kalasbra, med äventyr till Ashby med två karlar och en hel del dansande! :D

Dagen har hittills bestått av lite shopping i Burton, där det handlades bra grejer och lite hemliga grejer haha! ;) Mer ska vi inte säga om det!
Skrattattack hade vi idag också, skrattade så vi vek oss dubbla! :D "Med moooos" hahahah!

Snart ska vi sätta igång med maten och ikväll blir det iväg till Derby för mer kalasande! Kommer nog bli toppen! Har inte varit såhär lycklig på länge :D

Kameran framme i väntan på bussen till Burton :P

Inzoomning haha!

I Burton :P

Feeezt fifaaan

Sprit för fan, drink some more, sluta se ut som en crackwhore ;P Haha feeezt fifaaan ;)

Nejdå, men lite kalasande är det allt idag! :D Och jag är happyyy! :D


Bästaaa!

Hihi nu har jag vaknat första morgonen med bästa Ida i sängen :D Åh vad härlgt det känns att hon faktiskt är här på riktigt! Helt overkligt!

Försov oss gjorde vi tydligen så vi missade yogan som jag tänkte dra med na på. Men det gjorde inte så mycket, för nu har vi ätit frukost och duschat i lugn och ro, och ska snart iväg till Burton en sväng och kika lite :) Sen blir det lite alkoholförtäring ikväll hehe ;)

Jag tror jag kidnappar henne nu så ni får nog aldrig se henne igen där hemma! ;P

Såhär ser det ut när en liten skitunge kommer och stökar till ens fina, nystädade rum!

Idag kommer du!

Idag har huset storstädats, bara för din skull Idaaa :D Fast det är inte jag som har städat, jag har bara städat mitt rum och tvättat lite :P Jag kan inte fatta att du snart är här hos mig, hihi åh ska bli så härligt! <3

Blev tydligen lite onyktert igår, det var ju inte planerat! Hade segat hela dagen och gjort absolut ingenting, så skrev och frågade om Joe ville hitta på något. Så vi gick ut och skulle ta någon drink, och där träffade vi på en av hans vänner och hans date så det blev lite mer än någon drink. Hoppsan hejsan så var man onykter helt plötsligt! Men trevligt var det :P

Nu blir det snart lite middag och Aerobics :) Och sen ska vi hämta bästa tjejen i världen :D <3

Frågetecken

Sitter och kollar flygbiljetter just nu. Frågan är om jag ska ta flyget från London Stansted för £96.31 eller flyget från Birmingham för £201.17. Tåg från Stansted till Derby kostar ju ändå en del det också. Hm, får rådfråga lite med Paula vad hon tycker!

Jag har börjat få lite ångest över danskursen nu. Jag tycker ju att det är kul att få dansa, men de är ju så mycket yngre än mig så det är ju absolut ingen chans att få vänner. Plus att det går åt så mycket tid, mellan 6 och halv 11 på kvällen går bort. Lektionen är 2 timmar och en kvart, men det är ju de där jäkla bussarna som tar upp tid och pengar. Ska jag betala 350 spänn per termin + pengarna till bussen för det här verkligen? Jag är inte så säker, och lektionen känns faktiskt lite seg också.. Åh, beslutsångest! Och jag måste bestämma mig, för ska jag fortsätta måste jag anmäla mig och betala. Blä, hatar att bestämma mig.

Imorgon kommer i alla fall Ida, hoppas det får mig att slappna av lite och inte tänka så mycket på allt! För just nu känns det lite trögt igen, som om jag skulle kunna åka hem imorgon och skita i allt. Jag vet inte varför, men det går ju i perioder. Men som sagt, när hon kommer ska vi bara ha kul och inte tänka på allt :)

Nu ska jag sluta drygskriva, måste boka biljett!

Haha gammal bild! Men vi är söta ändå ^^ <3

Kommerintepånågonpassanderubrik

Oj, inget inlägg på hela dagen, ovanligt!

Min dag har i alla fall sett ut såhär:

09.10 Upp ur sängen

09.20 Frukost

09.57 Iväg mot Body Pump

09.30-10.30 Body Pump

10.45 Hemma igen

12.50 Lunch

14.00 Hårfärgning

16.00 Skype med Ida och tågkrångel

17.30 Middag

18.05 Buss till Burton

18.45-21.00 Danslektion

21.05 Kaffe på donken

21.45 Buss hem

22.40 Hemma

Så ganska fullt upp hela dagen måste jag säga! Däremellan finns ju dock en del datatid så jag hade ju kunnat blogga tidigare. Men hade väl inget att blogga om helt enkelt. Vilket jag inte har nu heller.. Så godnatt!


Hårt men skönt!

Haha oj, NU lästa jag alla kommentarer om mitt hår! Och det verkar vara oavgjort mellan kortklippt och långt, hm, hur ska jag då göra haha? :P Kan fortfarande inte bestämma mig! Antingen kör jag på kortklippning nu när jag ändå har ganska kort och sparar ut det sen, eller så sparar jag ut det nu och kanske klipper kort igen sen när jag blir trött på långt? Vi får se hur jag gör..

Köpte hårfärg idag i alla fall så nu ska jag bli snygg i håret igen! :) Superlila hoppas jag på!

Jäklar va hårt han körde med oss på Combaten idag, det rann svett om mig kan jag lova (jag vet, mysigt)! Men det är så skönt efteråt :)

HAHA, kom på att det där lät lite kul ;) "Han körde hårt och det var skönt efteråt" hahaha!

Några chips senare så var alla kalorier tillbaka och all träning förgäves! Men ny dag imorgon med tidig Body Pump och sen dansträning så då får man helt enkelt kämpa hårt igen! Inte för att jag egentligen bryr mig om kalori-intag och vikt och sådant, det är bara kul och träna :D

Sängen snart så jag orkar med morgondagen :) Och om bara några dagar kommer Idaaaaa <3

Kör på Annies teori "texten uppe, man skrollar ju neråt" precis som jag själv tänkte :) Här är hårfärgen!

Gick förbi ett otroligt vackert träd på vägen hem :)
Mina pyjamasbyxor jag köpte för ett tag sen fick också vara med på bild:)


En häxa i vår by



Herregud hur jag såg ut igår alltså hahaha! Kändes lite konstigt att som 20åring gå runt från dörr till dörr och fråga efter godis men ja, det var ju roligt ändå haha! Olivia var lite blyg dock, och ville helst bara gå till de hon kände igen, men på slutet vågade hon lite mer :) Hon sa att hon tyckte det kändes lite pinsamt för att - lyssna noga nu - HON VAR FÖR GAMMAL! Haha, där går hon som 10åring med en 20årig häxa bredvid sig och säger att hon är för gammal, vad är det för snack liksom haha! :P Jaja, vi fick ju en del godis i alla fall ^^

Idag borde jag verkligen verkligen tvätta, men jag tror att tvättmaskinen är upptagen, attans! Sen är det Combat ikväll, woho! :D Efter det tänker jag gå och köpa mig en pringlesburk (ja jag vet, träning och chips är en bra kombination) och sedan gå hem och mysa med mig själv till en film :)

Här kommer resten av dessa otroligt snygga bilder!

The Grim Reaper!

Hahaha strumporna var Paulas idé! Nu ser jag hur vackert det blev med dem haha!

Herregud, att jag gick ut sådär, ojoj! Och varför ser jag dubbelt så tjock ut på bilden? :S

Haha Olivias hand!


Imse vimse spindel kom och hälsade på!

RSS 2.0