When life gives you lemons

Ursäkta för mitt lilla Tourettesutbrott igår, men åh vad arg jag blev! Jag beställde Rise Against skiva bara för att jag skulle kunna få förköp på biljetterna, och sen litar jag inte på min egen instinkt som säger åt mig att beställa på en gång utan jag VÄNTAR några dagar. Varför?! Så jäkla dumt gjort, jag visste ju att biljetterna skulla gå åt sjukt snabbt! Nu är min sista chans att köpa biljetter för 3 gånger så mycket från Ebay. Vi får se hur jag gör, men jag lär bestämma mig så snart som möjligt. Fast först och främst måste jag kolla upp med jobbet. Idag.

Utöver det har jag inget intressant att säga. Idag sov jag sjukt länge! Jag måste få någon ändring på det här, det går ju inte. Så idag SKA jag gå och lägga mig vid 12 och tvinga mig själv att somna (vilket kommer vara i princip omöjligt med tanke på hur mycket sömn jag fick inatt).

Usch, igår och idag har inte varit bra dagar hittills. Men jag ska försöka att vara positiv nu ändå trots denna tragedi! Ikväll är det Combat, vilket som vanligt ska bli grymt kul! Sen är det ju som sagt inte långt kvar till WTK :) Så nu ser vi framåt istället!


When life gives you lemons, make lemonade!


Lördagsmys

Ojoj, känns som man festade igår ändå nästan! Ungefär lika seg idag i alla fall haha :P Men så går det väl när man dricker massa cola och käkar snask så man är uppe till halv 7 haha! Men kul kväll blev det i alla fall :D Började med Domino's och några extrema skrattattacker, och sen blev det massa snask och film fram till ungefär 2 kanske, men sen var vi ändå inte trötta så vi låg och snackade om allt och inget till soluppgången ungefär (om det nu hade varit sol) haha! Bra lördagkväll utan illamående och huvudvärk dagen efter, gött! :D

Och idag skulle jag egentligen gymma, men det blev ju inge av. Vi vaknade vid 12 och sen låg vi och kollade på film och segade till typ 3 haha :P Och nu orkar jag inte gå ner, snart middag ju. Äh, får köra stenhårt på Combaten imorgon istället så jag tränar bort helgens snaskande! :P

Och nu är det mindre än 2 veckor kvar tills vi ska på We the Kings, och jag blir mer och mer taggad ju närmare det kommer! :D Hade aldrig ens hört talas om de innan, men nu kan jag åtminstone refrängen i ganska många låtar faktiskt haha, de två albumen går på repeat här!

Och Rise.. Jag hoppas så himla mycket att både Amanda och Emelie kan komma hit och gå med mig, ååh vad det vore roligt! Och att jag får ledigt förstås.. Ooh, gillar inte att fråga om ledigt :S Usch, men jag måste ju gå på Rise, skulle jag missa det skulle jag nog ångra mig resten av livet!

Äh, vilket babbelinlägg, nu ska jag.. göra något.. vet inte alls vad, men det löser sig nog sa han som sket i.. vad brukar man säga? Ääääh jag vet inte! Hejdå.





"Emelie har inget liv och ingen cola :("

Och INGEN PIZZA heller! :O ;)

Upd: FUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCK!!!!! Fick just reda på att biljetterna till Rise är SLUTSÅLT redan! Jävla skiiiiiit, jag tror jag går och dränker mig! Fyfan :'(


Filmkväll!

Igår bestod av filmmys, först Norbit med Olivia och sen Twilight själv :) Och idag blir det ännu mer filmmys hehe! Emelie ska sova här, och vi har köpt glass, popcorn och cola så nu är vi redo fär film hela natten haha! :D

Hoppas alla är jättebakis imorgon så jag kan få vara lite skadeglad moahaha ;)


.

Ibland blir jag så arg över hur tankarna går.
Jag borde inte, vill inte, ska inte - men ändå så gör jag det.

Fan också.


Sonic

Fredag idag, vilket betydde yoga imorse :) Alltid lika trevligt att sitta och dricka varm choklad med tanterna efteråt också hehe :) Utöver det så har jag inte gjort särskilt mycket, ätit lunch, skypat lite med Ida och duschat. Kvällen kommer nog bara bestå av mys med mig själv, en film och choklaaad! <3

Jag har nog egentligen inget vettigt att skriva, tänkte bara slänga in en väldigt snygg bild på mig själv direkt efter duschen med bara handdukstorkat hår.. Haha! Nästan så folk kan blanda ihop mig och Sonic!


Sonic the hedgehog?

Sannabananaa?


Kriminell?

Usch, riktigt kallt var det ute idag! Eller jag tror inte att själva temperaturen var särskilt kall, men det var en riktigt isande vind, ni vet, en sån där som känns ändå in i ryggmärgen nästan! Brrr! Nu är jag i alla fall  i tryggt förvar i min varma säng :)

Jag måste förresten berätta om min otroligt konstiga dröm inatt! Tyvärr minns jag inte så jättemycket, men den handlade i alla fall och mig och en till tjej, som kan ha varit Emelie. Vi skulle tydligen sälja droger till någon familj vi kände för att vi hade så lite pengar (därav min misstanke om Emelie ;)), men först ville familjen inte ha drogerna så vi blev jätteledsna och gick hem och funderade hur vi skulle få pengar. Vi bestämde oss sedan för att prova igen, eftersom vi hade hittat någon annan drog som såg ut som en stor pinne (?), och den här gången sa familjen att "det var klart de skulle ha lite av våra finfina droger" (just so you know, jag hatar droger!). I alla fall, så sålde vi då denna "pinn-drog" till familjen och fick en massa pengar. MEN, polisen hade tydligen fått nys om våra affärer, och resten av drömmen bestod av att vi blev jagade av polisen som tog fast oss hela tiden, men gång på gång lyckades vi rymma på något sätt eftersom poliserna var sjukt korkade och gick på vad som helst! Men jag minns att varje gång vi blev tagna så blev jag så himla orolig över vad Paula och Chris skulle säga, eftersom Chris är polis också. Usch, det var en hemsk känsla att tro att man hade varit en jättedålig människa som skulle bli hatad av massa folk! Jag ska aldrig bli kriminell säger jag bara.

Förresten så fick jag ett ganska roligt mail på youtube idag haha! Ni vet videon på mig och Amanda när vi dansar fuldans? Det handlade om den, såhär stod det:

"Hej!
Får vi ha med lite av ert klipp i vår officiella fuldansvideo? Vore kanon. Den är ju grym. Vi kommer ha med många klipp från Youtube, så ni är långt ifrån ensamma.
I så fall skulle jag behöva förnamn och ort för er, typ
Kalle och Viktor, Örebro
Hoppas ni vill va med! :)
Anders i Fulkultur"

Hahaha herregud säger jag bara! Får se vad Amanda säger ^^

På tal om ingenting så var jag förbi på Sainsbury's innan jag gick hem, och köpte tranbärsjuice och då hittade jag på något som heter "creme eggs". Det är ett litet chokladägg som har en vit och gul sörja innuti (smakar ungefär som glasyr) så det ser ut som ett riktigt ägg! Var ju lite kul tyckte jag, ungefär samma som "Chocolate oranges", som alltså är choklad som ser ut som en apelsin, och smakar även apelsinchoklad :) Man ska dunka den i bordet tydligen, för då delar sig klyftorna :P Varför har vi inte sånna coola grejer i Sverige för? :P Eller det kanske vi har, bara att jag inte lagt märke till det?


Svar på kommentar!

Amanda om Rise!:

HERREJVÄLAR vad du har mycket på g x)

Svar: Haha, så mycket är det väl inte? Och jag lär ju göra nånting när jag är här ;D


Creme egg :P


En helt vanlig dag

Idag har jag städat, och tro det eller ej, men det var rätt skönt på något sätt! :O Inte alls jobbigt som det brukar vara. Eller egentligen så brukar det nog faktiskt aldrig vara jobbigt nu när jag tänker efter, det är bara jobbigt att ta itu med det :P Idag behövde jag dock inte dammsuga utan ska göra det i helgen istället eftersom Paula dammsög igår. Så det var skönt :)

Jag vaknade sent idag igen, fast idag var det inte mitt fel! Hade ställt klockan på 9 och hade verkligen tänkt gå upp då. Men sen vaknade jag halv 12 och då hade mobilen dött under natten! Fasiken så irriterande. Men ja, jag har ju ändå hunnit med det jag skulle idag så vad spelar det för roll egentligen.

Snart blir det middag och sen Aerobics efter det :) En helt vanlig torsdag idag helt enkelt.

Måste bara passa på att säga GRATTIS igen till mig söta lillebror, men den här gången för att han har klarat körkortet hihi! :D Du är så duktig sötunge! :)

Konstigt, det luktar köttbullar och makaroner i huset nu! :O Känns som hemma haha! Fast det är nog inte det, men man vet ju aldrig, de kanske kände för lite svensk mat :P
 Nu kurrar det i magen i alla fall, hoppas det blir något gött :)


Hejhopp :)


Rise!

Hoppashoppashoppas!! Har precis pratat med min kära vän Mandi i telefon, för att försöka planera en eventuell visit till London :D Jag hoppas verkligen hon kan komma! Rise Against spelar ju där (Va? Har jag nämnt det förut?) och jag försöker övertala min lilla vän att komma och se dem med mig och ha massa roligt i London hihi ^^ Nu är jag faktiskt också säker på att de spelar, eftersom jag kan köpa biljetter nu tack vare att jag köpte deras nya skiva :)

Ett problem bara.. Jag vet inte alls hur det är med jobb under mars! Måste verkligen prata med Paula om det.. Men det borde gå att ordna på något sätt hoppas jag!  

Åh, februari och mars kommer bli så kul! Är taggad till tusen! :D


We the kings, 13/2!


Good Charlotte, 17/2!


All time low, 13/3!


Rise Against, 16/3!


Fem månader!

Idag är det exakt 5 månader sen jag skrev första inlägget i denna lilla blogg, vilket betyder att det igår var exakt 5 månader sen jag kom hit. FEM! Vart tog tiden vägen liksom?! :O Det är helt galet vad tiden går fort! Det betyder att om det blir så som jag har funderat på, att jag åker hem i juni, så har jag nu varit här halva tiden redan. Galet!

På tal om det så har jag ont i ryggen idag. Eller egentligen så var det ju på tal om ingenting men ändå. Ont i ryggen som i träningsvärk alltså! Mellan skulderbladen är det värst, men det blir ju så när man inte har kört Combat på ett tag. Sidorna gör också ont, huvva!
Jobbigt att träna idag alltså. Men ja var faktiskt lite lat och struntade i Body Pumpen imorse, men det var nog jobbigt att gå på LBTn med denna träningsvärk kan jag lova!

Utöver det så har det inte hänt mycket under dagen, tog mig en liten promenad ner till Sainsbury's i regnet och handlade en hel del faktiskt. För idag var det payday! :D Härligt med pengar igen, även om jag faktiskt ska försöka spara! Köpte bland annat tamponger, ni vet ett sånt där paket med 32 st? Trodde jag hade slut hemma, men sen kommer jag hem och ser ett nästan helt fullt paket! Fasiken, onödigt haha :P (Jag vet, lite mycket information där kanske, men det var rätt irriterande!) Utöver det köpte jag lite frukt, smoothis och så slank det ner en liten chokladkaka i korgen på nåt sätt! :O Konstigt det där!

Igår fick jag förresten äntligen ett efterlängtat paket! Mamma var så gullig (som hon alltid är) och skickade lite grejer jag hade glömt i Sverige. Det var lite kläder, nagellacksborttagning och mitt capo som jag hade glömt, sen skickade hon också med (på begäran från mig) min favortisoppa och två påsar djungelvrål! :D Snacka om att man blir lycklig för lite! Svenskt godis, mmm! Det får ni gärna skicka till mig mina läsare, då blir jag glad! ;)

Nu kommer jag inte på något mer att skriva. Ska nog slå på en film och verkligen försöka somna i tid i kväll så jag kan ställa rätt dygnet ordentligt!


En bild från några dagar sen när jag satt och njöt i solen i parken som jag brukar göra när det är sol! Idag har det ju dock regnat.. Och det ska bli kallare också, isch, jag som trodde våren var påväg!


Gladis

Vad glad jag blev idag! Vi satt i vardagsrummet och åt middag, vilket inte händer särskilt ofta, men vissa dagar gör vi det och idag var en sån dag.
I alla fall, så ringer telefonen och Paula går iväg för att svara. Sen kommer hon in med telefonen i vardagsrummet, och räcker den till mig. "For me?" frågar jag och ser chockat på henne (jag har nämligen aldrig fått ett telefonsamtal på hemtelefonen). Jag tar telefonen och säger "Hello?", då säger en röst i andra änden att de ringer från Greenbank någonting. "Va, jag har ju ingen bank här" är min första tanke, men sen inser jag att Greenbank är gymmets namn! Tjejen i luren säger att de har fått en ledig plats på combaten, så om jag vill ha den så kan jag få den. JAAAAA skriker jag! Eller nja, inte riktigt kanske, men glad blev jag! Så äntligen, efter mer än en månad så fick jag gå på min älskade combat!
Men en sak är säker, jäklar vad det märktes att det gått ett bra tag sen sist! Jag blev helt sjukt trött och svetten bara rann om mig! Men då vet man ju att man tränar hårt i alla fall!

Vägen hem blev sedan rätt spännande. Jag tror jag börjar bli gammal! Det började med att jag trodde en bil skulle köra på mig, fast den svängde åt andra hållet.
Sen gick jag förbi en skum gubbe som stod med ryggen mot mig, och det såg ut som han stod och pissade eller åtminstone gjorde något med sina byxor. När jag gick förbi sa han "for fuck sake" och då blev jag skiträdd och var helt säker på att han gick efter mig och skulle hoppa på mig, så jag nästan sprang därifrån!
När jag sen kom bort en bit så började jag tydligen hallucinera, för jag trodde att en karl stod och stirrade rakt in i ett högt staket (funderade på vad han höll på med), men i själva verket var det skuggan av en stolpe och ett träd.
Då var jag nästan hemma så jag började slappna av lite, men då kommer plötsligt en hund fram från ingenstans och skäller på mig så jag flyger en meter! Hunden var givetvis snäll, han kom fram och hälsade på mig, men jäklar vad han skrämde mig! Så min promenad hem blev inte som vanligt kan man säga haha, rädd för allting i princip haha!

Utöver det så har dagen varit ganska lugn. Kikat på tv, diskat, fixat tvätten, käkat lunch och sen spelat gitarr. Tänkte spela in lite nya låtar och lägga upp här, men blev inte nöjd med någon av de så ni får vänta tror jag :P Inga nya bilder är tagna heller så det är lite trist. Slänger upp ännu en sån här snygg då bara för att!


Fina dubbelhakor va? ;)


Lazy days!

Två sega dagar i rad.. Jag tror jag har blivit lat! Skulle ha gymmat idag, men det blev inge av. Vaknade ju så sent och sen ville jag verkligen duscha när jag vaknade, och det känns ju rätt onödigt att dra ner på gymmet efter en dusch. Så, iställer har jag gjort absolut ingenting idag! Kollat på program på tv4play bara i princip, och käkat mat. Rolig dag! :P

Imorgon är det måndag, vilket i vanliga fall skulle betyda Combat, men eftersom jag verkar ha så himla tur med combaten så var det såklart fullt när jag skulle boka i torsdags! Så får väl se hur det blir, tänkte jag ska gå ner och kolla imorgon om man kan komma in ändå, annars går jag väl på LBTn istället. För nånting lär jag ju göra nu när jag segat i två dagar! :P

Just nu sitter jag och kollar runt på aupair-world.net igen. Jag tror nog tamejfasen att det blir ett nytt äventyr i höst igen! Jag vill ju verkligen resa mer, så varför inte? Jag vet ju ändå inte vad jag ska plugga, so why bother? Nej, plugget får vänta, jag ska uptäcka mer först! :P

Jag har nog inget mer vettigt och skriva, kanske ska slänga in en lucka då bara för att ha något att göra :)

Det här får mig att gråta

Oj.. Jag har nog ganska lätt för att gråta egentligen! Speciellt om jag är själv, då kan jag gråta för minsta lilla :P Som när jag är här t.ex. så kan jag ju gråta över att jag saknar allt/alla där hemma! Fast det gör jag ju inte längre, utan det var ju i början bara :P
En annan sak som får mig att gråta är såklart sorliga filmer! Har jättesvårt att hålla inne tårarna då :P Ännu värre blir det om det är en dokumentär eller någon sannhistoria, usch! Kan till och med gråta till Extreme Home makeover haha!
Ja, känslig är jag oftast. Det värsta är ändå när det handlar om kärlek. Oj vad jag har gråtit över det! Det är väl speciellt en person som jag har gråtit över så många gånger att jag säkert skulle kunna fylla en hel pool om jag hade sparat alla tårar! Men, det är ju sånt man inte ska gråta över egentligen, så det är ju dumt!
Jag tror dock att jag blivit "hårdare" med tiden. Jag vet inte, men det känns ibland väldigt svårt att gråta nu för tiden. Men sånt där går ju i perioder också, ibland kan man gråta för allt och ibland gråter man inte alls :P Typiskt tjejer kanske haha! ^^


Jaja, jag hade ju såklart ingen bild på när jag gråter, så ni får en bild där jag är riktigt lycklig istället! Med det finfina uttrycket "Don't worry, be happy" också förstås ;) Åh, saknar dolls, saknar att uppträda, saknar cirkusen <3


Trötter!

Usch vad trött och seg jag är idag! Sov länge och sen har jag legat i sängen nästan hela dagen och ändå skulle jag lätt kunna somna nu om jag la mig. Så går det väl när man dricker antar jag!

Gårdagen var superkul i alla fall! Var hemma hos Amy först, rätt många blev det, och sen tog vi taxi till Burton och gick ut på något ställe som jag inte minns namnet på :P Rätt tomt var det först men sen kom det mycket folk :) Dansade massa, och en del fula bilder blev tagna också haha :P Fast sen tappade jag bort alla och snurrade runt själv där inne haha, men det löste sig sen i alla fall :P

Ingen frulle och ingen lunch blev det idag, så vid middagstid var jag sjuukt hungrig! Tur att det var god mat :) Fast det är det ju alltid. Provade fasan och gås för första gången idag, göttans var det!

Jag har nog inte mer att skriva egentligen, antar att det blir en tidig kväll för mig idag i alla fall haha :P

Här följer lite fina bilder från kvällen haha!






Haha ja, bara myskobilder i princp :P
Men jaja, alla bilder kommer in på ansiktsboken sen istället, orkar inte lägga upp fler nu :P


Dramatiskt

Yoga, lunch, diskning, dusch och tvätt är vad jag har hunnit med hittills idag, men det var väl helt okej? Kan ni gissa vad jag gör nu? Just det, väntar på maten såklart, som alltid :P

Det höll på att bli ett dramatiskt yogapass idag! Mitt i allt säger en av tjejerna att hon känner lukten av gas. Alla blev förstås fundersamma och började sniffa i luften. Jodå nog fasen luktade det gas! Jackie (läraren) gick iväg och pratade med personalen som skulle ta dit vaktmästaren. Lukten blev så stark att vi fick lov att flytta oss till "andra rummet" (de sitter ihop, men det är ändå som två rum). Men som tur var så berättade vaktmästaren att det inte var någon fara i alla fall. Skönt att man slapp bli sprängd i luften eller något i alla fall haha!

Ikväll måste jag lösa ett av de svåraste, mest komplicerade problemen någonsin! :O
VAD SKA JAG HA PÅ MIG?! :S Bah, jag hatar att välja kläder. Jag kör naturiststajl istället, det låter väl bra? ;P

Äh, nu hade jag inget mer intressant att säga. Jag hoppas kvällen blir bra, för jag behöver lite ös i mitt liv nu!

Hoppas alla andra får en bra kväll också! :)


Dessa två + en del andra blir det utgång med ikväll :)


Adventures coming up!

Inget inlägg på hela dagen igår, det händer inte ofta! :O Men det hände inte så mycket igår, vaknade seeent såklart, duschade, gick ut och gick en sväng i solen, ner till donken för en kaffe och sen spelade jag bara gitarr på kvällen. Försökte skriva på en låt, men det gick sådär. Sen ville Olivia skriva en låt också så vi började på en tillsammans hehe :)

Dagen idag började med en liten försovning, sen upp för lite städningen innan jag stack med bussen till Emelie idag igen för att ge henne ännu mer pengar :P Ojoj, 2000 borta snart! Svider lite, men kul ska det bli :D Mycket äventyr på gång :)

Kom hem och fortsatte städningen så nu är den klar i alla fall, skönt! Och nu sitter jag som vanligt och väntar på middagen, får se vad det blir idag då! :)

Imorgon kväll drar jag ut på äventyr i Burton med Amy, kan bli intressant! Men det blir nog lugnt, har inte mycket pengar att göra av med haha :P

Nej, nu ska jag verkligen försöka snåla med pengarna så jag har råd med allt!

Allvarligt, någon får faktiskt ta och komma till London den 17e och gå på Rise med mig tycker jag (Amanda, blinkblink ;)! Jag kan ju inte gå själv dit också, räcker med Good Charlotte som jag inte alls vet hur jag ska göra med :O Någon som har tips om hur jag ska kunna hitta någon att gå med? :P


Totagoggogadod!

Jojagog hoharor inontote hohunonnonitot boblologoggoga nonågogotot idodagog momenon nonu soså soslolänongogeror jojagog inon etottot lolitotetot kokorortot inonlolägoggog ;) Totycockokeror atottot alollola sosomom kokanon loläsosa dodetottota soskoka kokomommomenontoterora nonu ;)

Och sen orkade jag inge mer haha :P Idag har jag i alla fall varit på Body Pump och sen drog jag med bussen till Emelie i Ash och bokade konsertbiljetter, wohooo! :D Så nu är blir det We the kings den 12/2, Good Charlotte 17/2 och sen All time low den 13/3 :D Iiiiih taggad! :D

OCH VET NI VAD?!?!?!?! RISE AGAINST KOMMER TILL LONDOOOON! :D:D Åååh jag måste ju verkligen gå, hoppas bara att jag lyckas få med mig någon! Jag MÅSTEEE! Ja jag vet, jag är hyper, men jag blev så sjuk glad över det när jag inte kunde åka till Sverige :P

Jaja annars har dagen bestått av LBT nu på kvällen, sen mat och sen bara dator :P Pratat med massa roliga människor på cam på msn, hahaha låter så snuskigt att säga så! Vet inte varför egentligen, men jag tycker det gör det på nåt sätt bara :P
Just nu pratar jag med Elliepellie på skype, sen ska jag väl sova snart kanske :P

Godernatter!


Sexiiig ;)


Mästerverk

Jag och Olivia har spelat dansspel på Kinnect och sen har vi ritat ^^ Såhär fin blev min bild, haha vad fasiken målar jag liksom? Ser ut som en 8 åring har målat ju! Ett hus med en filurfamilj och en cab haha :P Svårt att se kanske, men bus-sonen sitter i fönstret uppe till vänster och lilla bebis dottern är nere till höger :P Ujuj, vilket mästerverk haha!



Har suttit och kollat på barnprogram idag, kanske därför jag målar som jag gör haha! 

Imorgon ska jag tydligen åka till Emelie och köpa konsertbiljetter eftersom mitt cpkort inte fungerar! :( Så hon ska få pengar av mig så hon kan fixa det. Frågan är bara, We the Kings i Birmingham eller All time low i London? Skulle vilja på båda, men pengarna räcker nog inte till för det riktigt.. Eller kanske, vi får se ^^

Nu blir det vindruvor och film! Peace!

P.s: På tal om peace så längtar jag som attans till P&L i sommar! :D

P.s 2: Jäklar i min lilla låda vad jag tappar hår förresten! :O Det lossade stora tussar när jag duschade idag, och när jag hade blåst och plattat så var det hår överallt! Jag kanske är döende trots allt.. Neejdå ^^ Eller? :O


Tyck synd om mig

Sitter här och gråter lite. Inte bokstavligt talat, men inombords! För jag får inte gå på combaten idag heller :( Paula ska på möte, och hinner inte komma hem innan. Jag har verkligen längtat till träningen idag ändå sen förra veckan när jag missade den, och nu får jag inte gå ändå, vilket skit.. Happ, får väl längta ännu en vecka då. Får se fram emot morgondagens träning istället!

Nu är jag åtminstone snygg i håret, något att trösta sig med. Hungrig är jag nu också, men snart är det mat i alla fall.

Happ, nu har jag inge mer att skriva, tänkte bara att ni kunde tycka lite synd om mig!


Håret. Äh, fick ingen bra bild..


Döende?!

Svettningar, rinnande näsa och kliande tunga. Är jag sjuk? Fått svininfluensa? 
Jag kanske är döende?!

Nej.

Jag har bara ätit två kiwis (kiwi i plural?). Är det bara jag som blir så när jag äter dessa små sura frukter? Missuppfatta mig inte, jag älskar syrliga/sura frukter, speciellt kiwis! Men dessa jäkla symptom man får är ju inte jätteroliga kanske.

Idag har jag gymmat, och sen gick jag och köpte ett 8 pack kiwi (74p) och en smoothie! För nu jäklar ska det bli nyttigt här :) Okej, jag fuskade lite nu på kvällen och nallade lite ur min paradisask, men när den är slut så blir det inge mer sånt, i alla fall inte på veckodagarna!

Det blev ingen hårfärgning idag heller. Paula och ungarna drog iväg på bio, lite tråkigt att de inte frågade om jag ville med, men ja, sånt är livet. Men imorgon ska jag i alla fall bli snygg!

Utöver det, inga planer för veckan (förutom träning förstås).

Förslag på vad man kan göra?

Inte?

Hepp.


Såhär kul hade bananen igår! Sexigt va? ;)


Lördag

Gah, jag har sjukt tråkigt.. Allt har känts jättebra här sen jag kom tillbaka, men nu fick jag plötsligt en släng av depp. Vet inte varför, antagligen för att jag vet att alla är ute och festar och har kul där hemma. Jag vill också vara med ju! :( Ibland önskar jag att jag åtminstone bodde i Sverige, så man kunde komma hem en helg då och då.. Alla är så långt borta, och inte ens på facebook finns det någon att prata med! 

Har i alla fall kollat på Karate Kid nyss. Riktigt bra tyckte jag faktiskt!

Nu sitter jag här och kikar på bilddagboken faktiskt haha! Gör mig på lite bättre humör :) Ja, tänk att den har jag kvar faktiskt, så kul att kika igenom gamla bilder där då och då ;) Just nu sitter jag och kollar igenom Idas bilder, och titta vilken söt bild jag hittade haha! Åh, jag saknar dig gumman, önskar jag kunde vara med dig ute och parta idag! <3



Inte blev det nån hårfärgning idag heller.. Hoppas det hinns med imorgon! Tänkte jag skulle ta mig ner på gymmet först, men sen hoppas jag att Paula har tid att hjälpa mig.

Sen hoppas jag att jag och Emelie kan beställa biljetter imorgon, för jag fick just reda på att jag inte jobbar någon av datumen som konserterna är, wiiee :D Taggad till tusen! Hoppas verkligen hon kan hänga på Good Charlotte också, annars får jag ju gå själv och det kanske inte blir så jättekul haha :P

Jaja, bring on februari säger jag bara, tills dess har jag absolut ingenting planerat så det kan ju bli rätt långtråkigt haha :P Äsch då, nånting ska jag nog kunna hitta på ^^ Nästa helg ska jag tamejfan göra något!

Här har ni fler fina bilder från Idas bilddagbok haha ^^


Scenen i USA :)

Vita huset :)





Haha vad händer här liksom? Håret och allt :P

Pulkaåkning! :)


Cirkusbus :)




Och så en lite nyare bild :P


Live every second like it's my last one

Hjälp, träningen igår gick hur dåligt som helst! Jag hade så sjukt ont i magen, jag har nog aldrig haft så ont i hela mitt liv, trodde jag skulle dö! Redan när jag gick ner på träningen så trodde jag att jag skulle kollapsa, men jag var fast besluten om att jag skulle träna ändå. Så jag försökte så gott jag kunde, men fick sätta mig ner rätt ofta. Mot slutet blev det bättre i alla fall, men usch va hemskt det var!

Idag har jag yogat (kan man säga så?), hämtat skorna, käkat lunch, städat, duschat, käkat middag och spelat gitarr. Nu då? :P Finns ju inte sådär jättemycket att göra kanske..
Imorgon ska jag i alla fall färga mitt hår hoppas jag, men utöver det har jag ingen aning. Jag måste göra något känner jag, kanske ska dra iväg själv någonstans? Kan ju bli ett äventyr!

Fin middag jag fick idag förresten! Maten var jättegod, men det var också en tungkula som lyckades smita ner i min mage. Tungkula, med T alltså, inget annat! Som tur är köpte jag ju en hel hög med kulor för ett tag sedan så det var bara å ta en ny :P En med blå diamant blev det ^^

Jag blir tokig på det här med pengar, varför kan man inte alltid ha råd med allt man vill göra? Jag viiiill åka till Sverige och se Rise Against, men jag kommer aldrig ha råd med det :( Men jag får nöja mig med Good Charlotte och troligtvis lite andra konserter här i UK istället, lika bra att passa på när man är här!
Jag funderar faktiskt på att försöka hitta ett extrajobb. Det vore ju inte helt fel faktiskt! Kan behövas när man är fattig aupair. Frågan är bara om det ens går att få jobb någonstans?

Nu låter jag väldigt negativ känner jag. Men jag är faktiskt rätt glad! Taggad över vad våren har att erbjuda här i England, tror det kan bli riktigt bra faktiskt :)


Bild från gårdagen. Träning+duggregn på vägen hem = Krulltott!


HAHA!

Måste bara slänga in denna otroligt vackra video hemifrån! xD Jossan var inne på fuldans.se, och vi bestämde oss för att härma gubben ;)

"För jag kan inte dansa, jag kan inte dansa så fint som du"


I just wanna live

Idag var jag faktiskt uppe i tid, kvart i 9 gick jag upp :) Emelie skulle ju komma och hälsa på, så då var jag tvungen haha, men det känns skönt att jag kanske börjar vända rätt dygnet lite nu :P I alla fall så kom hon vid 10.10 ungefär och då gick vi först hem till mig en stund och sen ner på stan. Vandrade runt lite överallt, gick bl.a. till Sainsburys för att handla frukt haha :P Sen till donken för lunch där vi satt ett bra tag, och sen upp på stan en vända igen innan hon åkte hem med bussen 14.20 :) Trevligt var det i alla fall, även fast vi inte hade pengar att göra något haha! Alltid roligt med lite sällskap så man slipper sitta hemma hela dagarna :P

Sen hade jag tagit med mig mina trasiga skor och tänkte lämna in de på lagning, men när vi först gick dit så var det stängt. Så jag gick dit igen när Emelie hade åkt och då var det öppet, så nu blir de fixade också, kalasbra :) Han som jobbade där trodde att jag var amerikan tydligen, lite kul haha :P

Nu vet jag inte alls vad jag ska göra.. Skulle ju egentligen behövt städa ungarnas och mitt eget rum idag med det hann jag ju inte med innan de kom hem, så nu får jag ta det imorgon direkt efter yogan. Blä, hatar städning, fast det är ju faktiskt inte så mycket.

Jag antar att jag blir sittandes här till middagen i alla fall, orkar inte gå någonstans ändå, har gått tillräckligt idag och sen är det ju träning ikväll och då lär man vara pigg!

Jag tänker fortfarande mycket på vad fasen jag ska göra med mitt liv.. It drives me crazy! Men egentligen, som Emelie sa, det känns ju rätt onödigt att plugga något när man inte har någon aning om vad man vill arbeta med. Eller? Äääh, jag har fortfarande ingen aning..

Jag har i alla fall bestämt mig för att köpa Good Charlotte biljett, oavsett om Emelie ska med eller inte. Ska hon inte med så får jag försöka hitta nån annan att gå med på något sätt haha :P Jag måste ju få göra något kul nu när jag är i England! Pengar kan man bekymra sig om sen.. Ska bara kolla så jag inte jobbar då, men annars borde det gå och fixa med ledigt.

Well, I guess that's all for now. Slänger säkert in ett inlägg ikväll, kanske en av de bortglömda luckorna haha :P


Man blir lockig i håret om man går mycket ute! Haha cpbild..


Anxiety

Det tog ett tag innan jag kom ner på gymmet idag.. Men tillslut kom jag dit i alla fall! Skönt att träna lite, trots träningsvärk :P

Sen dess har jag bara dushat och ätit :)

Och nu sitter jag här och har rejält med ångest. Försöker kolla på olika skolor och utbildningar.. Jag blir bara helt förvirrad! Jag har ingen aning om vad jag vill plugga.. Vill jag ens plugga? Eller borde jag dra iväg på nya äventyr i andra länder? Usch, jag tycker inte om att tänka på framtiden.. Men ska jag söka in på skolor så lär jag ju göa det rätt snart, eller ja, innan april för då går ju ansökningstiden ut. Men vad är det för vits att plugga något när man inte har någon aning om vad man vill arbeta med? Bah, jag vet inte alls, blir galen!

Så nu skiter jag i det och tänker på nuet istället. Imorgon ska jag träffa Emelie, bara ta en fika eller något, och sen på träning på kvällen. Sen på fredag blir det Yoga, och efter det är helgen totalt blank, så vi får se vad som händer och fötter!

Nu blir det i alla fall lite svenska serier sen ska jag sova i tid idag. Kanske slänger in ett till inlägg innan jag går och lägger mig.


Vad gör man om man inte vill välja någon väg alls?


Hot (or not)

Ni har säkert någon gång hört att engelsmän är - för att säga det lite snällt - mindre vackra? Jag kan ju säga att jag precis insett att det verkligen stämmer! Satt nyss och kollade igenom ca 200 bilder på nattklubben Ciros sida, och gissa vad? Jag såg max 2-3 killar som var okej. Inte jättesnygga utan helt okej bara.

Innan har jag alltid tänkt att "nej men det är klart det finns snygga killar här också, det gäller bara att hitta dem". Men tji fick jag! De finns helt enkelt inte, eller så sitter alla hemma med sina flickvänner kanske? Man vet ju aldrig.

Okej jag ska vara snäll, det finns faktiskt en del killar som ser bra ut här också, men jämför man med Sverige så är det rätt dött på den fronten! Men, det är ju faktiskt inte bara utseendet som spelar roll :)

Trist att det aldrig finns något roligt att titta på bara ^^



Något i den här stilen skulle inte sitta helt fel ;) Mums!


Förresten!

Så fyller ju världens bästa, sötaste och underbaraste grabb år idag!!!! Hela 18 år blir pöjken, tänk vad snabbt åren går, när vi träffades första gången var du bara 11! :O GRATTIS på födelsedagen bästa lillebrooor <3


If I was a rich girl

Haha, åh vad jag är dålig! Kom varken iväg på Body Pump eller LBT idag :P Hade ställt klockan för att komma upp i tid eftersom Body Pumpen skulle börja 10.30. Men när jag vaknade insåg jag hur jäkla mycket träningsvärk jag hade! Så jag bestämde mig för att sova vidare istället, hade bara blivit jobbigt på passet annars. Tänkte att jag kan ju gå på LBTn i alla fall för där pumpas ju inte muskler på samma sätt. När jag sen satt och åt middag och insåg att klockan var 20 i 6 så gick det ju inge vidare det heller eftersom passet skulle börja kl 6. Så det sket dig det också! Jag som skulle hårdträna den här veckan, det börjar ju bra haha :P Får ta mig ett långt pass på gymmet imorgon istället, kanske gå på Combaten då istället till och med!

Så idag har jag i princip bara segat. Drog mig ut på en liten promenad i alla fall, ner på donken för lite lunch, förbi ner på stan och handlade schampoo och balsam och sen till Sainsburys och handlade hårfärg. Det behövs verkligen nu, för nu ser mitt hår ut som skit igen :P

Jag har inget vettigt alls att skriva egentligen.. Men eftersom jag har rätt tråkigt nu så tänkte jag slänga in en av luckorna från kalendern som blev lite bortglömd haha :P

Någon jag vill byta liv med för en dag, och varför

Skulle jag byta liv med någon för en dag så skulle det nog vara en kille, helt klart! Skulle vara riktigt kul att veta hur de tänker och hur de lever egentligen. Och testa att ha en killes kropp för en dag också vore rätt fränt haha! ;D Kanske nån riktigt känd kille, typ nån riktigt snygg skådespelare eller en sångare i ett rockband, det vore inte helt fel!
Annars skulle jag egentligen kunna byta liv med någon som är rik helt enkelt, skulle vara kul att testa ha mycket pengar för en dag :P
Äsch, det var allt jag orkade skriva så ni får nöja er med det :P


Om man ändå kunde ha lite mer av detta..


Ett litet skitinlägg

Blaaah, blev ingen Combat idag ju.. Först höll jag på och glömma bort det, sen kom jag på det 10 minuter innan så Chris var snäll och körde ner mig, men när jag väl kom dit så var det fullbokat :/ Så jag drog in på gymmet istället och sen på LBTn kl 8 istället, funkade ju det med iofs :)

Annars har jag bara pratat med Ida och Ellie på skype, hämtat Olivia på skolan och sen fixat käk och sånt :P

Nu ligger jag här och här hungrig :O Och otroligt sugen på chips! Speciellt Pringles.. Kanske får köpa det imorgon!

Den 17e ferbruari kommer Good Charlotte till Birmingham! :O Jag vill gåååå! Får se om jag tar mig råd till det kanske, jag måste ju få göra nånting i alla fall..

Nej nu blir det sängen, godnatt kära vänner!

Ladybird

Idag var det också jättefint väder, men blåsigt som fasen! Lite tråkigt, men å andra sidan har jag knappt varit ute nåt idag :P Vaknade vid halv 11, kollade på fångarna på fortet, gick in och duschade vid 1 och sen jobbade jag till 7 :P Jag och Olivia var i alla fall ute på en promenad med Daisy och Sasha en sväng :) Sen har jag bara kollat på tv och fixat mat och käkat och kollat tv igen :P

Igår kväll umgicks jag med Olivia, fick nyckelpigor på naglarna (plus lite nagellack i sängen :P), och sen lekte vi med.. hm.. små "dockor" som man kunde designa olika kläder till ungefär haha :P Sen satt hela familjen (utom Chris som jobbade) nere och kollade på Eclipse, mysigt :)

Hade tänkt gå och lägga mig i tid, men sen loggade Ellie in på Skype så då gick det ju inte att sova :P Så himla kul att få prata med henne igen! Saknar dig massa gumman, åh vad vi ska ha kul i sommar på p&l! :D

Den här veckan blir det tamejfan hårdträning! Usch, har slappat alldeles för länge nu :P Tänkte gymma idag, men det gick ju inge bra när jag vaknade så sent och sen skulle jobba :S Hoppas jag kan gå på Combaten imorgon, har saknat det faktiskt! Men jag vet inte om jag ska jobba kanske, har inte fått nåt schema än så får fråga Paula senare..

Nu ska jag kika lite mer svenska program tror jag hihi ^^

Mina nyckelpigor ^^


Nya skorna :) Svårt att få en rättvis bild, men ungefär sådär ser de ut :P


Vår?

Idag när jag kom ut fick jag nästan en chock. Klarblå himmel, strålande solsken, grönt gräs och värme! Min hjärna var tvungen att tänka efter ett tag om den hade hoppat över några månade på något sätt, kanske gått i ide eller något, för det kändes då verkligen inte som januari! Mer som april eller något! Jag tror våren är påväg redan! :P

Var i Burton och handlade ett par stövlar idag, blev supernöjd faktiskt :) Rea var de på dem också, så istället för £30 så kostade de £20 :) Helt galet mycket rea överallt, ville bara shoppa en massa! Men jag var duktig och höll mig till skorna i alla fall, det behövde jag ju verkligen som sagt.

När jag kom hem tog jag en prommis med Daisy, då hade det börjat blåsa lite men solen var fortfarande kvar :) Satte mig i parken en stund och njöt, kändes som i början när jag kom hit ungefär :)

Nu sitter jag här och chillar lite och väntar på maten, sen vette tusan vad som händer, kanske kollar på en film eller är lite social med familjen bara :)





Jag blev faktiskt ledsen när du sa sådär igår. Det är inte kul att höra sånt från en av sina bästa vänner. Jag ville ju inte bråka, men du måste förstå att jag blir irriterad! Förstår inte riktigt vad som hände egentligen, helt plötsligt var du jättearg på mig. Du är ju min äldsta vän, jag vill inte bli osams över en skitsak.





Bananen är glad över det vackra vädret :P


Idag..

..har jag shoppat lite fast jag inte har råd! Men jag har shoppat smart faktiskt, fick 3 plagg och 2 skärp för £16, så det var billigt och bra :) Älskar rea! Köpte en tröja för £7, ett linne för £3 och en klänning för £1!!! :O Helt galet! Skärpen kostade £3 och £2,50, vilket också var bra eftersom det ena var halva priset :)

Var nere på stan typ två timmar och kikade runt bara, tänkte köpa mig ett par nya stövlar vilket jag verkligen behöver nu, men jag hittade inga jag riktigt gillade! Får se om jag åker till Burton imorgon och kollar om jag hittar några kanske..

Började nästan gråta när jag kollade mitt konto nyss! :( Usch, det är otäckt hur lite pengar jag har nu! Rise against är ju bara å glömma, hur mycket jag än vill så går det inte.. :( Så nu blir de te å snåla med pengarna! Förutom stövlarna då, för det behöver jag verkligen. Annars blir det snålt!

Kul att man kan leva när man väl är i England, har ju fan inte råd att göra nånting.. Gah, blir så irriterad på mig själv att jag har slösat så mycket pengar!

Jaja nu ska jag sluta vara negativ, hann ju handla litegrann iaf innan jag insåg hur lite pengar jag egentligen hade haha :P

Bilderna gör inte kläderna rättvisa, men här är de i alla fall!


Bildbomb 1

Här kommer en liten bildbomb från min lilla semester hemma :) Enjoy!

Dyr flygplatsmat!

Pepparkaksbak med bästa Ida :)



Våffelkväll med Jossan och Mandi :)




Kallt i Sverige! :O

Mysig julafton med hela släkten :)



Juldagen, hur kul som helst! :D








Lägger upp resten av bilderna imorgon, orkar inge mer nu :P


"Hemma"

- Varning för långt inlägg! -

Nu har jag för andra gången landat i den lilla staden Swadlincote (igår, 21.15)! Känns helt okej faktiskt, jag trodde det skulle vara mycket jobbigare! Var väldigt kul att träffa "familjen" igen, och de små vovvarna! Sasha hade ju såklart vuxit som attans så nu är hon större än Daisy :P Och lika vild fortfarande!

Det känns på något sätt som om jag inte har varit borta härifrån alls, samtidigt som det känns som om jag varit  borta jättelänge :P Konstigt det där! Likadant var det hemma också. Men usch, tiden gick alldeles för fort hemma! Jag vet att vissa blev besvikna för att vi inte hann ses mer, och jag tyckte också det var jättetråkigt, men det var så himla svårt att hinna med allt! Förlåt mina söta vänner, hoppas ni vet att jag älskar er ändå!

Jag ska försöka sammanfatta lite snabbt vad jag har hunnit med på min lilla hemvisit. Dagarna innan jul bestod bara av att försöka hinna med att träffa alla underbara vänner. Sedan hade jag en mysig julafton med hela tjocka släkten, god mat, kalle anka och julklappar förstås :)
Juldagen var kalasbra med sparkåkning hos Jossan först och sedan förfest med folk från klassen och lite annat folk, sedan ner på krogen för maaaaassa dans och skoj :D Vidare till Subway en sväng och sedan på efterfest hos Jossan, där jag fick nå knäpp och gick därifrån haha :P
I mellandagarna umgicks jag nog också mest med vänner, hade myskväll med Johanna på söndagen och sedan flöt veckan på ganska snabbt, minns inte riktigt vad jag gjorde faktiskt haha :P Åkte bräda någon av dagarna med Ida i fjällberget och sedan sov jag hos Jossan onsdag, torsdag och fredag i alla fall vet jag haha :P
Nyårsafton var ett kaos fram tills typ dagen innan. Då bestämde jag mig tillslut för att vara med Jossan i hennes lägenhet. Det var jag, Jossan, Jessica, Åke, Sigge och Mårten, bara vi hela kvällen faktiskt, men det gjorde ingenting för vi hade askul ändå :D Käkade mat, spelade ölspel och firade tolvslaget med Mintu och "2011, shalalalala!" :P Var sedan vakna till ca 05.45, och då hade vi hållt igång i ca 12 timmar, så vi sov till 2 dagen efter :P
Nyårsdagen var allmänt seg. Förutom lite städning bestod den av pizza, film och sedan chips och dip och film igen med Ida :P Men det var skönt faktiskt :)
Söndagen var det bräda som gällde, i Romme den här gången med Jossan :P Så det blev tidig morgon, efter bara 4 timmars sömn eftersom jag inte kunde sova dagen innan. Upp till falun för att lämna Filip först sen åkte vi mellan 11 och 2, riktigt jäkla kul! :) Sen blev det en kväll med cirkustjejerna, eller de som var hemma i alla fall :P Jag, Jossan, Elin, Johanna och Amanda satt hemma hos Jossan och kollade film, spelade spel och snackade skit, riktigt trevligt! Sen åkte jag ner till Jens efter det :)
På måndagen kom mormor för att säga hejdå, så då blev det fika till frukost. Sen åkte jag med Linda och Emma till Therese där vi spelade Alias och fikade, riktigt kul! Resten av kvällen bestod av packning, och så kom Jens och Ida och sa hejdå. Sen åkte vi som sagt på natten, vid halv 2!
Så veckorna bara flög förbi, helt galet faktiskt! Men kul var det som sagt :)

Resan gick bara bra, förutom att man knappt fick någon sömn. Sov väl kanske 2 timmar i bilen och en på planet eller något, så man var ju lite trött när man väl kom till London :P
Tog oss först till hotellet där vi fixade oss lite innan vi drog iväg ut i London. Åkte London Eye och gick på Madame Tussouds. Eye var väl inte sådär jättekul egentligen, men Tussouds var grymt häftigt! Många som såg sjukt verkliga ut :O Efter det blev det kinamat och sedan en liten krogrunda, eller pubrunda kanske :P Men Filip och Jossan var rätt trötta, så det blev en tidig kväll. Lite synd, för jag hade ju velat festa ordentligt! Menmen, kommer väl fler gånger kanske :P
Dagen efter började segt, och vi kom inte iväg förrän vid 12 tror jag, då blev det lunch på ett café. Sedan massa krångel med min resa tillbaka till swad, men tillslut löste det sig i alla fall. Vi var in på Harrods en kortis också, men det var nog inget för oss :P Men fränt att ha varit där ändå :) Blev sedan lite snabbshopping innan vi var tvugna att skynda oss tillbaka för att jag skulle hinna med min buss. Vilket jag gjorde som tur var! 17.30 gick den och 21.00 kom jag fram. Då blev det lite småprat med familjen och så innan jag gick och la mig med datorn en stund och somnade sedan vid 12.

Idag har jag inte gjort mycket alls, bara käkat frukost och kollat tv, sen duschat och suttit här haha :P Och nu är det väl snart middag. Kanske tar en prommis efter det, får se, annars blir det lugnt. Faktiskt skönt att inte göra nånting efter denna hektiska tid hemma haha :P

Så, här fick ni världens längsta inlägg, får väl se om någon orkat sig igenom hela haha :P Jag ska lägga in bilder från alla mina äventyr, lovar :) Kanske senare ikväll.

Det känns i alla fall rätt skönt att vara "hemma" igen :)


Hade tydligen fått en ny tv i mitt rum :O Kipper hade köpt ny så jag fick hans gamla, trevligt! :)


Packat och klart

Inte riktigt kanske.. Men håller på och packar i alla fall. Jag tror inte riktigt att jag har fattat att jag ska åka, för det har liksom inte varit lika många seriösa hejdå som första gången! Jag trodde det skulle bli jobbigare, men än så länge känns det inte så farligt. Jag vet ju vad som väntar mig där borta nu, och jag längtar faktiskt lite till att komma tillbaka och upptäcka mer och träffa nytt folk! Men självklart kommer det bli väldigt jobbigt att lämna alla igen. Tur att Jossan och Filip åker med, då kanske jag slipper storböla som jag gjorde sist på flygplatsen haha :P

Om ca 2,5 timmar åker vi, och om bara 8 timmar lyfter planet. Jag kommer nog inte hinna/kunna sova något innan, liksom ingen idé :P Måste duscha och packa klart, himla orolig att jag ska glömma något.. Men det går ju faktiskt att skicka/köpa nytt i så fall, så länge jag inte glömmer passet :P

Lite jobbigt börjar det kännas nu faktiskt.. Men jag tycker ni får komma och hälsa på mig alla söta vänner! Jag kommer sakna er enormt mycket! <3

Nu blir det dusch och sen ska jag packa det sista. Önska mig lycka till!

Kom ihåg att jag älskar er <3


En av de sista bilderna som togs innan jag åkte hemifrån förra gången


Inte långt kvar

Snart är det över.. Bara några dagar kvar tills jag åker tillbaka till England. Inte alls lika rolig nedräkning denna gång faktiskt! Varför ska tiden gå så fort när man vill att den ska gå saktna? Men åh vad underbart jag har haft här hemma! Både juldagen och nyår var helt toppen, och alla andra dagar har också varit helt kalas! Kommer vara riktigt jobbigt att lämna alla en andra gång.. Skönt att Jossan och Filip åker med samma plan som mig i alla fall så jag slipper vara helt ensam, blir nog lite lättare då! Sen ska det ju faktiskt bli kul att få vara i London lite igen :)

Jag lovar att jag ska blogga mer igen när jag kommer tillbaka, har inte riktigt funnits tid till det här hemma :P Massa bilder ska ni få också! :)

Gott nytt år på er! :)


RSS 2.0