Varmt?

12,5ºC. Så "varmt" är det vårt badrum här just nu! Tror ni jag dog lite när jag klev ur duschen idag och kollade termometern? Det här gör säkert min förkylning mycket bättre! Båda fönstrena där inne har stått på vid gavel hela dagen, fint! Och inte gjorde det saken bättre att jag fick duscha kallt också, baah.

Jaja, i mitt rum är det i alla fall inte kallt. Och här har jag tillbringat hela dagen, bara segat vid datorn. Tänkte jag skulle ta det lugnt och bli frisk någon gång! Jag hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon, jag vill träna! Blir tokig av inte få röra på mig. Så jag vill åtminstone kunna gå på LBTn imorgon. Har ju missat combaten 2 veckor i rad nu också, så nästa vecka måste jag verkligen gå!

Hm.. Jag har inget annat vettigt att skriva! Ska nog ringa bror min nu så han får hjälpa mig med lite dataproblem (som vanligt) haha! Måste kunna skriva ett cv så jag kan söka jobb i sommar men får inte word att funka! Kanske ringa mamsen och prata med henne lite också, var så längesen nu!


Jag vill ha sommar och bus med den här tösen! Och alla andra mysiga vänner förstås <3


Once again

Jag förstår inte. Nu sitter jag här med de där tankarna igen. De kommer tillbaka hela tiden, även fast jag gör allt för att hålla de borta! Det gör mig galen att jag inte bara kan trycka på en knapp och radera dig från mitt minne. Varje gång jag tror att du är utsuddad så kommer du tillbaka igen, och jag hör din röst eka i mitt huvud.

Jag har drömt om dig flera gånger de senaste veckorna. Varför just nu? Jag har ju inte drömt om dig någon gång sen allt tog slut. Men de drömmarna jag haft nu har varit helt galet verkliga, nästan så jag tror att verkligheten är en dröm när jag vaknar. Ibland vill jag att det ska vara så, att jag bara kunde nypa mig själv och inse att allt det här är en dröm, och när jag vaknar så ligger du bredvid mig med armarna runt mig. Eller vill jag verkligen det? Jag vet nog egentligen inte alls vad jag vill. Men jag vet att jag måste glömma och gå vidare, och tro mig, jag försöker verkligen! Men av någon anledning så sitter du så jävla djupt där inne.
När ska allt det här ta slut?! Jag orkar inte mer nu!


Bara knas

Hade en riktigt kul kväll igår, trots sjukdom haha! Kändes himla segt innan, huvudvärk och helt tung i skallen, men det gick fint ändå när man kom igång lite! Men vi började med att fixa Emelies hår, och det blev ju lite spännande haha! Tog ungefär två timmar och jag tror både jag och Emelie var skitnervösa för resultatet, men det blev ju riktigt bra tillslut ändå haha :D Sen blev det käk och sedan mello, och jag blir alltid lika förvånad över hur svenska folket röstar! Förra gången röstade de ut Sebastian och tog Sara Varga till andra chansen, och nu gick Nicke Borg till final? Vadfalls?! Jaja, så länge det blir en bra låt till Eurovision så är jag nöjd!

Sen fixade vi iordning oss och drog ut på Ciros i alla fall! Och dansade hela kvällen hehe :D

Gjorde något som jag ALDRIG skulle gjort hemma efter krogen förresten hahahah! Jag hade spanat in en kille, och sen såg jag honom utanför krogen, så jag gick fram och frågade om jag fick ta en bild med honom för att han var skitsnygg phahaha! Ofta man gör så?! Haha sjukt pinsamt! Jaja, once in a lifetime haha, kommer nog förhoppningsvis inte träffa honom igen ^^

Sen gick vi bara hemåt och slocknade rätt fort haha :P

Idag har jag varit sjukt sugen på massa svensk mat och grejer, eller egentligen haft lite Sverigelängtan över lag haha :P Kommer sånna där slängar ibland, men det går över :)

Har kommit på att om exakt 2 veckor är jag i London på ATL! :D Och om 2 veckor och 2 dagar kommer min söta lilla Mandi dit och umgås med mig, iiiiih vad kul det ska bli att träffa dig igen gumsan! :D <3 Sen om 2 veckor och 3 dagar så ska jag se RISE AGAINST!!! :D Det kommer bli såå epic! Längtar! :D <3

Jag borde egentligen duscha, men jag orkar verkligen inte! Det får bli imorgon, det är ingen som ska se mig ändå så jag kan få vara lite äcklig :P Tror jag ska slå på en film och gosa ner mig i sängen istället :)

Här har ni lite bilder från gårdagen! :) Förresten, jag vet att jag varit lite virrig med texten nedanför eller ovanför bilden, har blandat lite, men from now on så kommer texten alltid stå under bilden bara så ni vet! :P


Em the Alien! x)

Resultatet! :D

Blev rätt mycket, men det blev nice med det vanliga håret över :P

Hihi :)

Otroligt snygga!

Haha dans? ;)

Var massa folk!

Inne :P

Ute :P Haha jag ser exakt likadan ut ^^

Hahahahahaha ;)


Liggsår?

Spenderat ännu en dag i sängen. Rolig fredag.. Men! Jag börjar faktiskt bli bättre! Så förhoppningsvis kan jag göra något imorgon.

Jag kollade i alla fall nyss på "Hotel for dogs", haha så söt film :) Gör att man vill skaffa massor med hundar och bara gosa med de! Speciellt massor med hemlösa hundar :) Det sa jag ju faktiskt förut. Att jag skulle öppna ett hem för hemlösa hundar. Kanske är något att fundera på på riktigt?! Vore ju himla roligt (och samtidigt säkert väldigt frustrerande och jobbigt), men framförallt skulle man nog må himla bra av det!

I alla fall, ätit choklad har jag gjort också förstås. Och eftersom jag inte tränat på en och en halv vecka nu så antar jag att jag kommer rulla fram snart. Men det gör inget! För man får äta choklad när man är sjuk faktiskt!

Förresten, igår när jag gick ner och handlade så var jag osminkad, hade en fet mössa på mig för jag hade inte fixat håret, min stora halsduk, ett par jeans och mina stora varma skor. Och ÄNDÅ så var det någon som tutade och busvisslade. Vad fasiken?! Här kommer jag, sjuk och jävlig, och ändå blir killarna galna? Haha, oj vad jag lät skrytsam nu, men jag menade inte så, jag förstår bara inte vad det är med killarna här i England! Det är som om de aldrig sett en tjej förut!

Jag har inget mer att skriva egentligen. Har däremot en MASSA bilder att lägga upp, men jag orkar inte riktigt ta tag i det! Här får ni i alla fall några från när vi var på köpcentret i Manchester i måndags. Riktigt maffigt!

Började med mumsig fika på Costa :) Min muffin var faktiskt godare än den ser ut!


Snoffsigt värre!


"Matdelen" skulle nog se ut som på en lyxbåt tror jag :)

Funderar ni vad barnen tittar på?

Louby lou!


We had burritooos! :D Which is the closest to tacos that I've been since I moved here :P

AND we even got instructions on how to eat it!! Hahaha x)

Enda bilden på "resten av gallerian". Vi var där i ca 5 timmar tror jag, lovar att vi inte ens hann kolla hälften av butikerna! Helt galet!


Choklad-dag

Fortfarande sjuk, idag har hostan drivit mig till vansinne! Riktigt rethosta så jag hostar verkligen HELA tiden.. Sjukt jobbigt!

Tog mig i alla fall en promenad till Sainsbury's och köpte choklad. I massor! Två chokladkakor, två creme eggs och en stor fet chokladmuffins. Mums! Fast köpte faktiskt lite frukt och smoothies också hehe :P
Sen kom jag hem och efter att vi hade käkat middag så fick vi chokladkaka till efterrätt också haha! De hade bakat en stor chokladkaka med chokladglasyr, riktigt god var den! Så idag blev en riktig choklad-dag!

Varför finns det inte en sån förresten? En choklad-dag! Det finns ju kanelbullens dag, semmeldagen och pannkaksdagen, men ingen choklad-dag? Konstigt, en sån får jag ta och uppfinna tror jag!

Nu sitter jag och kollar på Sofias änglar, det är så sorgligt! Sen blir det en film tror jag, och så ska jag sova i tid så jag kanske blir kvitt den här jäkla förkylningen.



Det här är vad jag levt på idag. Eller ja, choklad också förstås. Och mat. Men ändå!


Baaah

Jag har tråkigt. Och inte blev det någon choklad för mig heller. Jag har varken ork eller lust att gå ändå ner till Sainsbury's för lite choklad, även om jag är sjuukt sugen!

Så nu sitter jag istället och funderar på om jag eventuellt ska poppa mina popcorn. Men det är ju inte det jag är sugen på egentligen, så i så fall blir det bara för att äta nånting. Vi får se hur jag gör..

Först ska jag nog göra mig en kopp te, känns som det kan behövas! Sen ska jag dra igång en film och krypa ner under täcket, men slänger in lite fler fina teckningar från igår först.



Svar på kommentar!

Anonym om Bloggkaos:
Jobbar du aldrig? :S för de var väl därför du åkte dit? :S

Svar: Jag jobbar inte särskilt ofta, nej. Just nu har jag inte jobbat på över en månad eftersom mamman i familljen är sjukskriven. Lite tråkigt men rätt skönt!


Wtf liksom?! Haha :P




Haha försökte måla av dessa två figurer (Fatso & Joey förresten) ;) Blev ju.. Sådär haha! Olivia hade sina små idéer till denna bild också, så t.ex. blommorna på stenen är hennes verk och likaså trädgrenen haha :P


Tröstsnask

Sängliggande hela dagen. Vaknade helt tjock i både näsa och skalle, och hosta som en tok. Drog i mig två paracetamol det första jag gjorde så nu känns det åtminstone lite bättre.

Jag som skulle på bio ikväll, det blir ju inte av nå nu, även om jag inte är febrig eller så så känns det kanske inte jättekul att sitta och hosta och förstöra filmen för alla andra. Så det får bli en annan dag!

Men, jag tror dock att jag ska försöka ta mig en promenad och handla lite snask istället så jag kan sitta hemma med en film och tycka synd om mig själv haha! Choklad eller glass får det nog bli, mums!

Men först blir det middag. Jag är hungrig så jag hoppas det blir snart!


En av mina fina teckningar från gårdagen med Olivia haha, den enda som vart helt okej faktiskt! Ska lägga upp de andra senare :P


Bloggkaos

Hjälp, jag har inte bloggat sen i fredags. I FREDAGS LIKSOM?! Det är ju galet! Jag vet inte vad som hände egentligen, hann inte med det på något konstigt sätt. Eller orkade inte, jag vet inte.

I alla fall. Jag har haft dödskul den senaste tiden med massa äventyr! Ja, ni vet ju allt fram till torsdagen. Sen åkte jag ju till Emelie på fredagen, och där blev det partaj! :D Eller först blev det en sväng till Tesco's, sen middag och sen förfest/fix innan vi drog ut på Ciros vid halv 12 ungfär tror jag :) Jättekul kväll blev det i alla fall, blev sugen på mer så det blir nog utgång i helgen också troligtvis haha ^^

Lördagen var nog bara en latdag i princip. På kvällen kollade jag på Melodifestivalen, haha diggade The Playtones ;) Sen var jag tydligen vaken till halv 5 ungefär, så jag sov ända till kvart i 1 :S Så då blev det upp och käka och duscha och grejja lite, sen stack jag till Emelie vid halv 7. Kollade på film och sen gick vi och la oss rätt tidigt eftersom vi skulle upp vid halv 8 och åka till Manchester :) Åkte vid 9-halv10 nånting och kom fram vid 11 tror jag. Sen gick vi runt på ett megastort shoppingcenter (tror det var ett av Europas största till och med?) hela dagen fram till halv 5, och ändå köpte jag bara ett skärp och rakblad haha! Men det var trevligt ändå :)

Sen åkte vi hem och käkade middag och nördade på datorn :P Bokade hostel också till London i mars, men det gick ju åt skogen! Eller nästan i alla fall. Jag skulle boka 3 nätter åt mig och Amanda, för att sedan boka 2 nätter till bara mig efter det. Men på något vis så råkade jag boka 5 nätter för båda, och betala och allting (även om man bara betalade 10% och resten vid ankomsten)! Så jag fick maila och fråga om de gick och fixa. Och det gjorde det som tur var. Så nu är det fixat!

Sen somnade vi i alla fall vid halv 1 ungefär tror jag, och sen gick vi upp tidigt idag igen, för då var det Nottingham som stod på schemat :) Så då åkte vi dit och gick runt i stan flera timmar, och gjorde slut på våra sista pengar haha :P Så nu är vi båda i princip helt pank, men fick ju med mig en hel del saker hem idag i alla fall :) 7 par strumpor, 5 par örhängen, en tröja, ett linne och en tunika (eller något?) för £15, inte dåligt! :)

Kom hem till Emelie vid halv 6, och min buss gick 5 över så det blev i princip bara in och hämta grejerna sen med bussen hemåt :) Och ikväll har jag bara käkat middag och umgåtts med Olivia och målat hihi ^^ Ska nog slå på en film nu och försöka sova i någorlunda tid..

Förresten är jag sjuk. Eller ja, lite i alla fall. Hosta och huvudvärk hela dagen, rätt jobbigt. Hoppas det är bättre imorgon! Är ju meningen att jag ska på bio då, får hoppas att det blir så. Och så måste jag städa innan det. Uuuääh.

Jaja, godnatt sötfisar, och förlåt för mitt lilla blogguppehåll, det ska inte hända igen på ett tag haha! ;)

Ni får bilderna från i fredags nu i alla fall, orkar inte ladda upp alla andra nu :P

Peacesign ofc ;)


Egotime, for both of us, as you can see in the background ;)


At Ciros



Aaron and Luke :)



Seriöst, peacesign på 7/12 bilder haha, fiint!


Oh happy days!

Måste slänga in ett snabbt litet inlägg innan jag hoppar in i duschen och sedan drar till Emelie för utgång ikväll! :D

Gårdagen var så jävla AWESOOOOOME (känner att jag fastnat lite med det ordet, men ja, det beskriver kvällen bäst)! Höll på att gå illa i början med en jävligt försenad buss så jag fick springa till tåget, men jag hann med det i alla fall! Kom fram till Brum (som de tydligen kallar Birmingham här) och började med lunch på subway, en riktigt fet sub blev det eftersom jag inte skulle hinna käka nån middag sen innan giget.
Sedan vidare till hostelet för incheckning, pratade lite med två trevliga grabbar i mitt rum som tydligen var från australien, och jag hörde först ingen skillnad på australienska och brittiska haha, illa när jag har bott här snart ett halvår! :P Sen drog jag i alla fall ner till centrum en sväng och kikade runt lite, men köpte ingenting förutom en vaniljlatte på costa :)
Drog till venuen ungefär vid halv 4 tror jag klockan var, och där mötte jag två trevliga pojkar som stod framför mig i kön, så vi spelade kort och tjålade en massa :) Lite kallt, men inte lika som förra gången för nu hade jag mer kläder! :P Sen fick vi komma in och hamnade i alla fall hyffsat nära scenen :) Det var 3 band innan GC, först ett jag inte minns namnet på, sen Framing Hanley och sen Four year strong, de var väl helt okej allihopa :) Men sen kom BÄSTABÄSTA! :D Ååh, det var så mycket bättre än jag trodde! <3 Alla har sagt att de inte är särskilt bra live (med alla menar jag typ 2) så jag hade inte förväntat mig så mycket, men jag tyckte de var asbra! Totalt jävla genomblöt var jag efteråt dock, haha!

Grabbarna skulle tyvärr åka hem nästan direkt efteråt, så jag vandrade hemåt. Det stod en massa folk utanför och sålde t-shirts och posters, och av någon anledning fick jag med mig en jäkla poster hem? Hur gick det till liksom?! What the hell do I need a poster for haha? :P Oh well, den kostade bara £1 i alla fall så det var ju inte direkt mycket pengar, men ändå, jag kan ju inte sätta upp den här och jag kommer nog inte kunna ta hem den sen heller haha, fett onödigt!

Stannade i alla fall på donken en sväng sen på vägen hem och käkade lite, så var tillbaka på hostelet ungefär vid 00.20 eller något. Gick ner och drack lite te och gick sen och la mig vid.. hm.. halv 2 kanske, men hade svårt att sova, vaknade ungefär varje halvtimme. Kan ha berott på att jag nästan hade slut på batteri i telefon, så jag hade den avstängd och var jättenojjig för att den skulle dö och att klockan inte skulle ringa, så jag vaknade hela tiden och kollade på klockan! Jättejobbigt, men mitt eget fel antar jag. Så jag fick ungefär 3 timmars sömn, fast det var absolut ingen djupsömn där inte.

Drog från hotellet vid halv 6 ungefär, så jag hade gott om tid när jag kom till stationen så jag tog mig en latte. Sen kom jag hem ungefär vid 07.20 imorse, och då drack jag lite te innan jag gick och la mig och sov till 12. Min hals är död och jag har inte fått jättemycket sömn, men jag är sjukt glad att jag gick ändå! Åh vad kul det var! :D

Och vill ni veta ett fränt sammanträffande förresten?! Alec och Adam, grabbarna jag träffade, ska gå på Rise i London sen också!! :D Hur coolt var inte det! :D Så vi ska höras innan så ska vi försöka gå tillsammans då också, kalasbra eftersom jag inte har någon att gå med haha! :D

Nu lär jag faktiskt hoppa in i duschen om jag ska hinna innan bussen går vid 14.40. Men jag slänger väl in bilder imorgon antar jag :) Ha det bra denna härliga fredag, det ska jag ha! :)


Har varit riktigt glad på sista tiden, händer så mycket kul! :D


Imorgon smäller det!

Nu tror jag att jag hunnit med allt jag skulle göra idag! Städat, tvättat, duschat, skrivit ut min biljett+hostelpapper, målat naglarna, kollat kläder till morgondagen och packat lite smått. Och lyssnar på GC heeeela dagen, så nu är jag taggad! Ska plugga texter hela natten haha ;) Nej då, men frågan är om jag kommer kunna somna inatt.. Är ju rätt nervig! Men det ska nog gå bra, Paula berättade idag att hon hade varit på massa konserter och till och med festivaler helt själv så nog fasen ska jag också klara det! :D

Det blir nog en tidig morgon imogon, fast bussen går inte förrän 11.07, men jag vill ha tid på mig att kolla igenom allt så att inget är glömt! Inga tågbiljetter ska ligga kvar hemma på nattduksbordet imorgon inte! :P

Nu tror jag att jag ska luta mig tillbaka och slå på en film och käka lite choklad så jag lugnar nerverna lite! Ha det bra min söta :)


Mitt monster

Har segat lite fram till nu och kollat på familjen annorlunda. Har i alla fall slängt i tvätten i maskinen också, men nu blir det andra bullar! Städning på hög nivå, hepphepp!


Mitt älskade lilla monster! <3


Fattig men rik

Idag missade jag Body Pumpen. Igen. Men äsch, det gör inte så mycket, jag måste sluta bli arg på mig själv bara för att jag missar ett träningspass! Man behöver ju faktiskt inte träna jämt. Och, jag var ju ändå på LBT nu på kvällen, så jag har ju faktiskt fått träning idag ändå :)

Men innan det så var jag bara seg och satt vid datorn och kollade på svtplay typ haha :P Brukar faktiskt kolla på barnprogrammet "Boomshakalak" haha! Det handlar om barn som skriver låtar, som de sedan får hjälp med så att det blir en helt inspelad låt och musikvideo. Tycker det är rätt kul att se va ungarna kommer på :)

Imorgon blir det troligtvis fullt upp. Jag måste städa mitt och ungarnas rum, tvätta, duscha, skriva ut papper, kolla ut kläder och fixa massa annat smått och gott! Sen måste jag självklart försöka plugga in GC låtarna ordentligt nu haha ;) Och tagga till lite! Jag är ju rätt nervös, men faktiskt rätt taggad också! Ska bli fränt att utmana sig själv, och åka iväg helt själv sådär, kan nog lära mig något av det :) Förhoppningsvis hittar jag nå folk att umgås med också!

Sen på fredag blir det utgång med Emelie i Ash, ska bli grymt kul! :D Jag kommer ju dock vara helt pank efter den här helgen, men det får gå ändå haha! Kommer ju få massa roliga minnen i alla fall, och det är ju viktigare än pengar ;)

Just ja, jag lovade er bilder från i lördags, så här har ni en heeeel drös med dem!

Började med "I see stars". De var rätt bra, och sångaren var en snygging ;)



Sedan var det ett band som jag inte minns namnet på? Helt okej i alla fall, och även där en sångare som såg rätt bra ut :)





Sedan var det VersaEmerge, och det var då jag såg min blivande man! <3







Sedan kom det vi hade väntat på - underbara WE THE KINGS!










Josh från "You me at six" kom ut och sjöng med under sista låten, och det här var den enda bilden jag fick för sen dog min kamera haha :P Visste ju dock ändå inte vem han var då, men nu vet jag haha! ;P


Secret Valentine

Oj vad dagen har gått fort! Gick upp, käkade frulle, duschade, käkade lunch, kollade solsidan (som för övrigt var sjukt kul idag!), gick långprommis med vovvarna, läste ut en bok (den första sen jag kom hit, oooh), käkade middag, gick ner på Combaten, duschade och nu sitter jag här! Så dagen bara försvann, fast det gör ju iofs de flesta dagarna konstigt nog.. Men åh vad jag skulle vilja ha ett extrajobb på dagarna, vore så kul att ha något att göra på riktigt! Har ju fortfarande inte frågat någonstans, jag är lite för feg. Men får göra det snart.

Och just ja, det är ju tydligen det där som kallas alla hjärtans dag idag. Hm. Känns ju inte sådär jätteviktigt, har varit en helt vanlig dag. Men, jag skickar ändå en stoooor alla hjärtans dag puss till alla mina söta vänner som jag saknar så oerhört mycket! Och till min underbara mamma såklart! Och Eddy! :D Och ja, alla som faktiskt betyder något för mig! Fast ni vet nog att jag älskar er :) <3

Snart är det torsdag också! Nervöst, men nu har jag i alla fall hostel bokat så jag slipper oroa mig för vart jag ska ta vägen på natten! Känns skönt, dock lite drygt att det ligger så pass långt bort från venuen och från centrum, men det får gå. Vet ju inte alls hur det blir efter giget, om jag går hem och sover eller om jag hittar på nå folk att gå ut med kanske, det märks väl :P

Nu är klockan så mycket så jag orkar inte lägga upp alla bilder från helgen, men här är i alla fall en bild på We the Kings, och sedan en på min framtida man Blake (gitarrist i VersaEmerge)! Har inte fått de andra bilderna av Emelie än med killarna i bandet, men de finns på ansiktsboken i alla fall :) Och så får ni åtminstone länkarna till de underbara filmerna från giget! Det är ju dock bara korta snuttar, men åh så bra! <3



M-U-M-S! Fast ni får ursäkta att jag är ful och äcklig, men det får man vara efter 3 timmars ös på andra raden på konsert!

Och här är länkarna till filmerna eftersom jag fortfarande inte kan bädda in de i bloggen, föstår inte varför? Men i alla fall, you've gotta CHECK THEM OUT! :D

http://www.youtube.com/watch?v=QgMfrQnA1RY

http://www.youtube.com/watch?v=nk6zsVXWeb8

http://www.youtube.com/watch?v=UrkW2G6RsOs

Sista låten passar ju extra bra idag, haha! Godnatt på er mina söta :)


Awesome!

Åh vilken bra helg jag har haft! :D Den måste jag ju såklart förklara för er i detalj haha ;) Orkar ni inte läsa så skit helt enkelt i det ^^

I fredags vid halv 7 ungefär kom Emelie. Vi gick och handlade en daimtårta, dricka och lite frukt innan vi vandrade hemåt. Väl hemma kollade vi på film, snackade skit och lyssnade på We the Kings såklart, innan vi gick och la oss vid 2 :) Klockan ringde sedan vid 8 någon gång, och morgonen bestod av frukost och packning, innan vi begav oss iväg mot bussen vid 10. När vi sedan var påväg till tåget i Burton så kom jag på att JAG HADE GLÖMT MINA JÄKLA TÅGBILJETTER!! Fick panik och ringde Paula och frågade om hon kunde komma med de, men då var det redan försent eftersom tåget skulle gå om 10 min, och det gick inte heller att få nya biljetter eftersom de bara gick att ta ut de en gång :( Så jag fick helt enkelt betala nya biljetter, baaah :(
Menmen, det är ju typiskt mig, jag får skylla mig själv!

Vi kom ju i alla fall fram till Birminham, och fint väder var det också! :) Vi irrade runt ett tag innan vi lyckades
hitta till vårt hostel, där vi checkade in och fixade oss lite. Sedan drog vi iväg mot venuen, och på vägen kikade vi runt i lite affärer och så blev det lunch på donken :P Sen lyckades vi irra bort oss lite igen och fick fråga efter vägen, men tillslut hittade vi fram i alla fall! Så ungefär vid halv 3 började vi köa, kallt var det för det var i skuggan och vi hade båda bara en tunn tröja på oss för vi ville slippa lämna in jackorna. Så vi satt där i nästan 4 timmar och käkade lite matsäck och frös haha :P Tillslut blev vi insläppta i alla fall, och vi hamnade väldigt nära scenen, typ 3e raden! :D Det var sedan tre band innan We the Kings, och de var helt okej, men det var lite jobbigt att stå och trängas och lyssna på låtar man aldrig hade hört haha :P Men det var ändå jäkligt kul, och att det fanns minst en snygging i alla banden var ju inte direkt ett minus haha! Och när We the Kings kom så tänkte man inte alls på hur trångt det var, allt var bara helt jävla awesome! :D Spelningen slutade strax innan 10, och svettiga och äckliga skulle vi sedan försöka leta reda på dem så vi fick träffa dem :) Så vi gick ut och då fick vi stå i två timmar till ute i kylan för att träffa alla vi ville träffa haha! :P Men det var det värt <3 Träffade två svenskar också som vi umgicks med, jättetrevliga var de! Så efter vi hade kramats och tagit kort med alla så gick vi och käkade pizza tillsammans alla 4, och sen gick jag och Emelie hemåt, fast vi gick lite vilse igen så vi bestämde oss för att ta en taxi istället för vi var totalt genomfrusna :P Ungefär vid ett var vi sedan vid hotellet, och vi hade ju egentligen tänkt gått ut på kvällen, men det blev så sent så vi satte oss nere i ett litet soffrum och pratade en stund bara innan vi gick och la oss :)

Idag gick vi sedan upp vid halv 9, käkade frukost (som för övrigt var riktigt bra för ett så billigt ställe!) och fixade oss sedan innan vi begav oss iväg in till centrum. Det regnade dock så det var inte jättekul att gå, men det fick gå. Gick in på Costa och tog en vaniljlatte (vad annars) och sedan kollade vi lite affärer innan tåget gick till Burton. Och med vår tur så hade bussen från Burton tydligen gått tidigare, så den missade vi och fick då vänta 2 timmar till nästa buss. Så då blev det lite shopping som jag egentligen inte hade råd med och sedan en sväng in på donken. Och tillslut kom vi hem i alla fall!

Så en del missöden blev det, vi måste vara otursföljda på något sätt haha :P Men det gjorde inte så mycket, för jag hade så jäkla kul ändå! Tack för att du drog med mig Emelie haha! :D <3

Lägger upp bilderna imorgon, lovar! :D


Love <3


Rulla fram!

Jag är hungrig! Och jag har köpt en massa snask idag, som jag mer än gärna skulle vilja smälla i mig nu.. Vet inte alls hur det går till att jag alltid lyckas köpa snask fast jag säger att jag inte ska :S Det är farligt för mig att gå förbi en godis/chipshylla! Speciellt om det är extrapris.. Jag menar, vem kan stå emot pringleschips för 99p?! Omöjligt ju, speciellt när det finns massa nya smaker man vill prova haha! ^^ Så nu sitter jag alltså här med chips, choklad och lite annat godis, plus att jag har popcorn kvar sen förra helgen och så ska jag och Emelie köpa en Daimtårta idag..
Vart ska detta sluta, jag kommer ju snart att rulla fram haha!

Snart är det nog mat i alla fall, sen ska jag ner på stan och möta Em som sagt :)


Kvinnan utan överläpp och med en stor trollnäsa sitter och peppar med We the Kings i högtalarna och är allmänt happy! :D


Finally Friday!

Idag är det äntligen fredag! :D Har yogat, handlat, käkat lunch, duschat och fixat mig lite :) Ska nog snart ta mig en promenad, för det är ju faktiskt rätt bra väder, lite molningt men annars blå himmel och sol :) Sen ska jag vänta på maten och på Emelie :D Och imorgon ska vi äntligen få se We the Kings! :D


Jag har inget mer att skriva. Jag är taggad! :D


Snart helg

Oj, jag tänker inte ens säga när jag gick upp idag.. Pinsamt! Så det blev ingen springtur, har faktiskt i princip inte gjort något alls idag. Jag tror jag har tappat lite energi på senaste tiden, jag har liksom ingen motivation längre. Vet inte alls varför det är så. Men ikväll ska jag i alla fall ner på Aerobicsen, ska bli skönt!

Jag har inget vettigt att skriva egentligen. Jag har tråkigt. Idag är det torsdag, så imorgon är det äntligen fredag! Då kommer Emelie hit och sover här, och jag har bestämt att vi ska köpa en svensk daimtårta då! :P Sen på lördag draaar vi! :D Känner mig både lite nervös och excited (svensk översättning? *kollar google translate* - Upphetsad? :S Neej, exalterad är nog bästa översättningen)! Men mest det sistnämnda förstås, kommer bli awesome! :D

Men jag är sjukt nervös över nästa torsdag. Jag ska alltså gå helt själv på Good Charlotte (+4 andra band) och sedan sova på tågstationen eller något, eftersom jag har bokat tåg 06.19 och inget hostel. Hur dum får man bli egentligen? Ska jag, en liten svensk tjej, ligga och sova på tågstationen helt själv?! Det går ju inte. Samtidigt vet jag inte om jag kan boka hostel för jag vet inte om jag kan checka ut så tidigt på morgonen, och jag kan inte boka om tåget för då kostar det pengar. Och ja har ändå inte råd med Hostel tror jag. Ååh, jobbigt det här blir! Får se om jag lyckas lösa det på något sätt.

Nej nu ska jag läsa lite faktiskt. Datorer är djävulens påhitt, usch!


Åh, vad jag saknar mitt långa hår ibland.. Men just nu behöver jag verkligen en klippning!


Ny låt

Alltså vafan.. Nu har jag suttit över en timme och försökt få upp videon på bloggen men det går fan inte! Vet inte alls vad det är för fel.. Men ja, nu ligger den på youtube i alla fall. Ingen bra inspelning dock, ångrade mig egentligen när jag hade lagt upp den. Men ni får den ändå :) Lovar att jag ska lägga ner lite mer tid på nästa cover så den blir bra på riktigt :) I alla fall, här är länken:

http://www.youtube.com/watch?v=emX4hNhROe4


Inte alls kul

Ingen träning idag heller. Var helt inställd på att gå på Combaten som var kl 7 ikväll, men middagen var inte klar förrän kvart över 6 så det var samma visa idag, jag var så hungrig så jag ville inte vänta tills efter träningen. Så det blev ännu en latdag. Men jag har en hel del träningsvärk från Body Pumpen igår så det visar ju på att man har tränat lite i alla fall!

Annars så har jag bara städat idag i princip, för det behövdes verkligen nu kan jag säga. Och kollat på Sofias änglar och fråga Olle igen. 

Fick nyligen reda på att Emelie inte kommer kunna komma hit i mars.. Var inte alls kul att höra, för jag hade ställt in mig på att hon skulle kunna göra det eftersom det lät så positivt innan. Ett tips mina vänner, säg aldrig något om att ni ska komma hit om ni inte vet säkert att ni kan för då blir det bara jobbigt. Eller alltså, klart ni kan säga att ni vill komma hit, men försök att inte låta allt för positiva om saken förrän ni vet något mer säkert. Jag vill ju så himla gärna att ni ska komma och hälsa på mig, så när vi nästan börjar planera saker och det sedan inte blir något så blir det väldigt jobbigt.

Nu har jag ju en Rise Against konsert att gå själv på också, om nu inte Amanda kommer hit och vi hittar några billiga biljetter till henne, men det är ju inte heller säkert än. Fast det visste jag ju från början, att jag eventuellt skulle få gå själv på Rise om jag köpte biljett så det får jag ju skylla mig själv för.

Jaja, jag ska försöka se det positivt, jag får ju se de i alla fall! Och det kan ju bli ett äventyr att vara i London helt själv i några dagar (om nu inte Amanda kommer). 

Men just nu längtar jag bara till helgen, ska bli sjukt kul! :)


Ingen träning och ingen låt

Blev ingen LBT för mig. Träningen börjar ju 6 och vi äter ju alltid vid 5 vanligtvis så jag brukar äta efter träningen på tisdagar, men idag var jag så himla hungrig så jag kunde inte vänta, och maten var inte klar förrän 20 över så då var det ingen idé att stressa iväg på träning efter maten. Det är bara jobbigt att träna med full mage också.

Så det får bli ett rejält gympass imorgon istället! Eller så kanske jag testar på att gå på Body Combaten imorgon, har ju aldrig gått på onsdagar så det kan ju vara kul att se hur den tränaren är.

Nu är jag sådär sjukt sugen på ungefär allt man kan vara sugen på. Det är galet att jag alltid måste äta något på kvällarna! Och det dåliga är ju att det oftast blir onyttiga saker.. Har inte haft vindruvor hemma på ett tag nu för det har varit så dyrt, men ska kolla imorgon om det är billigt så kanske jag handlar hem, det är ju nyttigt i alla fall.

Jag tänkte att jag skulle slänga upp ett videoklipp med en liten låt, men det fungerar inte att ladda upp det på youtube av någon konstig anledning.. Så det får bli en annan dag om jag lyckas fixa det!

Det är ju nämligen det jag har pysslat med idag istället för träning, gitarr och sång. Alltid lika kul, även om det inte går så bra alla gånger! Ska försöka skriva lite fler egna låtar också..

Istället för videoklippet får ni en bild från några dagar sen!


Vårväder

Jag lyckades faktiskt ta mig upp i tid, bra gjort Sanna! :) Så nu har jag varit på Body Pump och sedan käkat lunch, och nu sitter jag här.
Det är superfint väder idag! Klarblå himmel, värmande sol och nästan helt vindstilla. Var jättevarmt när jag gick hem från träningen, så jag fick ta av mig en massa kläder och gå i bara tröja :P Undra om det var mitt lilla pepptalk igår om att våren kommer snart som gjorde susen! ;)

Jag kan dock inte gå ut, eller rättare sagt så kan jag knappt gå nånstans.
Gör så sjukt ont nu, så jag måste nog fixa en läkare snart.
Får se om det blir bättre under dagen, det brukar det ju bli, så att jag kan träna ikväll.
Jag blir galen på det här!

Nu ska jag nog slå på en film och försöka vila lite får se om det blir bättre.


Längtan

Hepp, ingen combat för mig idag.. Blev barnvakt istället, Paula fick ett telefonsamtal om ett akut möte så fick reda på det precis innan jag tänkte gå, baah.. Jag som var så taggad.. Alltid måndagar också, bara för att det är mitt favoritpass :(

Nej, nu ska jag sluta vara negativ! Man ska inte gråta över spilld träning som man brukar säga! Eller.. Ja något sånt!

Jag taggar inför morgondagens två träningspass istället, om jag lyckas komma upp i tid till det första vill säga haha, har ju inte gått sådär jättebra på senaste tiden! Men imorgon ska jag fasiken lyckas!

Jag har förresten lite träningsvärk idag, men det är bara skönt, då vet jag att jag kämpade bra på gymmet igår :)

Jag har verkligen en sjuk längtan efter sommaren nu! Först och främst till P&L, men sen allt annat som hör sommaren till - sol, bad, grillning, öl vid väsman, trädgårn och allt som är sådär härligt med sommaren! Och att få ta på sig sommarkläder förstås! Och förhoppningsvis handla en massa nytt :D Ska försöka handla lite kläder i London innan jag åker hem :) Skönt att våren kommer lite tidigare här i England också, snart ska man nog kunna gå ut utan mössa och vantar i alla fall :) Vissa går ju redan ut i bara en tröja så det dröjer nog inte jättelänge tills våren är här! Underbart! :)

Jag längtar också till att få umgås med alla underbara vänner igen, och inte bara stress-umgås som det blev lite i julas! Men samtidigt kommer det bli himla sorgligt att lämna allt och alla här, hur ska det gå? Kommer kännas himla konstigt att åka ifrån mitt lilla Swadlincote..

Nej, nu blir det lite Solsidan för att pigga upp mig, och lite choklad på det såklart! ;)


I see you!


Babbel

Det är fortfarande väldigt blåsigt ute, men jag tror att det har gett sig ganska mycket nu under dagen. Tänkte ta en promenad med vovvarna, men det blåste så mycket tidigare men får se om jag tar mig ut snart kanske.

Har inte gjort så mycket alls idag hittills, käkat lunch och pratat med min älskade vän Ida på skype :) Sen blir det som sagt Combat ikväll :)

Fick reda på att våra biljetter till We the Kings är skickade nu i alla fall så det är ju bra! :D Var lite orolig där ett tag att vi inte skulle hinna få de i tid.

Jaja, jag har nog inte kul att skriva egentligen. Skriver säkerligen ett inlägg ikväll, förhoppningsvis lite roligare :)




Ännu en tjockishelg

Oj kära nån, nu har det gått hela 2 dagar utan ett inlägg, förstår om ni är besvikna! Men nu ska ni få ett långt och fint som plåster på såren haha!

Gårdagen försvann fort som attan! Emelie skulle ju komma till mig ganska tidigt igår, så jag blev väckt vid 10 av att hon ringde och sa att de snart skulle åka och att vi kunde få skjuts till Burton av Jon (hennes "pappa") om vi ville. Vi skulle ju nämligen dit och fixa ett nytt simkort till min mobil så att jag fick ett engelskt nummer. Så det var bara att kasta sig upp ur sängen och dra på sig kläder och fixa sig lite snabbt för att sedan springa ner till Sainsbury's där de skulle hämta upp mig. Sainsbury's är ju ungefär så långt bort från mig man kan komma, men Emelie hade ingen koll på vart jag bodde och mina pengar var slut så jag kunde inte smsa eller ringa och säga det så jag fick gott springa ner dit i halv storm och duggregn! :P
Jaja, jag kom fram i alla fall och vi åkte till Burton, där blev vi sedan kvar till 17.20 :P Vi gick runt i alla möjliga affärer och handlade massa småsaker, bland annat sjukt snygga solglasögon för £1 haha! Käkade lunch på donken och tog en fika på Costa gjorde vi också, så trots att jag bara handlade sjukt billiga småsaker (köpte också ett par skor för £1 förresten haha!) så gick allt på ungefär £25.. Men det är väl som man säger, "många bäckar små"..

När vi kom hem gick vi in på Sainsbury's och köpte billig färdigmat, muffins och läsk, sen vandrade vi hemåt. Käkade middag (som faktiskt var riktig god, åtminstone min, Emelie var inte lika nöjd haha), och sen kollade vi film :D Det blev "Sherlock Holmes", "Easy A", "Alice in Wonderland" och "How to train your dragon", riktigt bra allihopa hihi ^^ Den sistnämnda var den enda jag sett innan, men den fick jag dock kolla på själv, eftersom någon var lite trött och snarkade istället haha ;) Men det var en kalasbra dag i alla fall! :)

Kollade på lite filmer imorse också tills hon skulle åka vid halv 5, då drog jag ner på gymmet en sväng, riktigt skönt :) Känns bra att bränna lite kalorier efter ännu en tjockishelg!

Imorgon blir det Combat igen, och jag längtar! Så galet roligt! :D Sen blir resten av veckan som vanligt, med träning och lite jobb innan..

WE THE KINGS PÅ LÖRDAG!! :D Mindre än en vecka kvar nu, iih så kul det ska bli! Och Emelie kommer hit dagen innan så ska vi peppa som fan tillsammans :D Love it!


Emelie hittade sjukt snygga brillor haha!

Asfräna mjukisdräkter! Typ Onepiece fast coolare haha! ;)

Peace & Love brillorna! ;D

SVENSK DAIMTÅRTA PÅ SAINSBURY'S! :D Märk väl att det till och med står "tårta" haha!

Haha, lan? :P


Viktigt!

Har precis smällt i mig en massa lasagne, pommefrites och vitlöksbröd! Sjukt gott må jag säga! :)

Så nu sitter jag här, mätt och belåten och med ingenting alls planerat för kvällen. Blir väl en film och lite choklad skulle jag tro. Så jag blir troligtvis tjockis både idag och imorgon haha! Hjälp, mina senaste helger har bestått av alldeles för mycket latande och ätande och alldeles för lite motion. Måste försöka ta mig ner på gymmet och köra ett rejält träningspass imorgon eller på söndag och träna bort gravidmagen som börjar synas nu! Jag är alltså inte gravid, utan bara sjukt uppsvälld av mat just för tillfället.

Idag har det nästan varit storm här i England! Det har blåst sjukt mycket, började inatt så när jag skulle sova hörde man hur vinden tjöt utanför fönstret. Sen när jag skulle gå till yogan kunde jag knappt andas och höll på att blåsa bort. Det är inte alls kallt ute så det är synd att det blåser, annars skulle det vara jätteskönt! Igår sken ju solen och då var det skönt, blev att längta så mycket till sommaren.
Åh vad underbart det ska bli! Peace & Love ska bli lika bra i år som alla andra år! :)

Jag har ju förresten glömt bort att berätta en sjukt viktig sak!! JAG HAR KÖPT RISE AGAINST BILJETT! :D Så nu ska jag gå, oavsett om jag blir själv eller får med mig Emelie :P £60 kostade den, men det kommer det garanterat vara värt! Jag är så sjukt lycklig! Det kommer bli epic! :D



"Dagens outfit" blabla! Nej men idag hade jag för första gången på mig nya linnet :) Det tråkiga är bara att det är så sjukt genomskinligt att jag måste ha ett svart linne under, vilket gör att det inte blir lika snyggt i ryggen :/ Men ja, ungefär som rosetter bak Annie :)


Stressigt

Vaknade 08.55 idag fast jag skulle gå upp 08.15 så det blev riktigt stressigt till yogan eftersom jag måste gå hemifrån ca 09.20! Fick skippa frukosten och bara klä på mig och fixa mig lite snabbt, men jag hann dit i tid i alla fall :P Nu har jag precis käkat lunch och faktiskt kollat på fråga Olle, vilket jag inte har gjort på sjukt länge. Lite kul program egentligen haha!

Nu blir det dusch och sen ska jag måla naglarna. Så intressant ska min dag bli!


Köpte en "Tuna Crunch Baguette" till lunch, en av mina favoriter för bara £2! Den är himla mumsig!


Patetiskt

Jag var på mitt absolut sämsta Aerobicspass idag! Herregud säger jag bara.. Vi hade nämligen en ny tränare, eller en tjej som hoppade in idag för att den andra var borta. Och hon var helt katastrofal! För det första så fungerade inte skivan hon hade, den stannade mitt i låtarna hela tiden så det blev som pauser mitt i alltihop. Sen hade hon absolut ingen taktkänsla alls (eftersom Aerobics är en rörelser till musiken så är det ganska viktigt) och gjorde allt aaaalldeles för långsamt! Detta resulterade i att jag inte ens var svettig eller trött när passet var slut. Väldigt irriterande när man går på ett pass för att träna och svettas lite! Nej, det var faktiskt patetiskt.

Jaja, jag vet, nu var jag faktiskt lite hård mot den stackars tjejen, jag menar, hon kanske var ny och nervös. Men ändå, ska man hålla i pass så ska man också vara förberedd och kunna göra det ordentligt tycker jag!


Såhär pigg var bananen efter träningen! Inte alls trött ju..


Sweet memory lane

Fortfarande inga Rise biljetter.. De "billiga" biljetterna, som började på £62 för 3st, gick upp ändå till £170, precis innan budet gick ut :/ Jäkla skit.. Men än är inte hoppet ute! Finns "Buy now" biljetter på ebay för £60 inkl. frakt, så troligtvis blir det att åtminstone jag köper en sån. Vet inte än hur det blir med Emelie och hennes kompis, men Amanda skulle ju inte ha någon i alla fall, tråkigt nog :/ Men jag bara måste gå, och det känns mycket säkrare att köpa på en gång än att buda! Så det får nog bli så, får se när jag köper den bara.

Dagen har då alltså bestått av budgivning hemma hos Emelie, var så sjukt nervös och stressad över det där jäkla budet! Skönt att det är över, även om vi inte vann det :/ Men innan dess blev det en vaniljlatte och en smörgås på Costa, mums! :) Skulle egentligen ha städat imorse också men det blev inge av. Imorgon blir det yoga i alla fall, sen har jag ingen aning om vad som händer resten av dagen.

Men på lördag kommer troligtvis Emelie hit för ännu en myskväll, wohoo! :D
Film och snask för hela slanten haha ^^

Fortfarande väldigt snurrig och stressad över allt, så jag sov dåligt inatt igen. Usch, jag måste försöka strukturera upp allting nu så jag slipper grubbla över det!

Förresten, hände en rätt sjuk grej när jag satt på bussen påväg till Emelie idag! Satt och lyssnade på min mp3 som jag typ aldrig lyssnar på längre och har inte bytt musik på fleera år. Plötsligt kom låten "What can I do" och följt efter den "Visit to Vienna", vilket självklart fick mig att tänka tillbaka på den gamla goda tiden som man brukar säga! Precis när jag satt och tänkte att "Måste skriva i bloggen att jag tog en tripp "down memory lane" idag" (tänkte alltså just de orden), så åker vi förbi en liten godisbutik som just heter "Sweet memory lane"! HUR sjukt är inte det liksom?! Snacka om sammanträffande haha!


Svar på kommentar!

Emelie om Mycket som snurrar:
Du anar inte hur mycket jag vill komma o hälsa på o se Rise! :D De måste gå!

Svar: Jaa, jag hoppas verkligen det, vore så sjukt kul! :D


Haha snodde Emelies glajjer och blev.. tja en blandning mellan en fjortis och en fröken?
En fjortisfröken kanske!


Mycket som snurrar

Jag är äcklig. Jag borde duscha. Jag borde göra något av denna dag. Men vad?

Okej, vi börjar med duschen. Snart.

Först måste jag blogga lite, men om vad egentligen? Få se här nu..

Jag är sjukt taggad på att få veta hur det blir med Amanda och Emelie. Jag vill så himla gärna att de kommer hit! Och nu har jag äntligen pratat med Paula om ledigt, och det verkade inte vara några problem. Skönt! Och det gör mig ännu mer taggad på att åka till London, träffa mina söta vänner och gå på konsert med världens bästa band! :D Åh, vad underbart det vore! 

Jag hade förresten jättesvårt att sova inatt! Låg och vände och vred på mig i säkert 1-2 timmar! Det är så mycket som snurrar i min hjärna nu, så mycket som ska fixas och ordnas. Jag blir så stressad över allt! Samtidigt så är jag så himla taggad över allt som kommer hända, så det bidrar också till sömnproblemen skulle jag tro. Hoppas jag kan somna tidigare ikväll.

Idag har jag rejält med träningsvärk, så det blir inget gym idag. Ingen springtur heller som jag låg och planerade igår kväll. Så jag tänkte ta en promenad istället, men det ser ut som det blåser jättemycket ute så det känns inte heller särskilt lockande. Får se om jag lyckas ta mig ut någonting, annars får det bli en vilodag helt enkelt.

Jag tror inte jag behöver jobba idag ändå, för Paula är hemma. Har dock inte frågat men jag antar det. Känns både skönt och tråkigt, för då har jag ännu mindre att göra idag :P

Igår pratade jag och Emelie (Ashby-Emelie alltså) om vår hemresa. Alltså när vi ska åka hem på riktigt härifrån. Vi funderar på att ta samma plan hem, vilket vore skönt så man får sällskap på både flyg och tåg! Men det känns lite konstigt att prata om det. Tänk att jag ska åka ifrån den här familjen, som faktiskt nästan varit som min egen familj, och kanske aldrig mer träffa dem igen.. Och det är inte särskilt långt kvar heller! Jag slår vad om att tiden kommer gå hur snabbt som helst. Blandade känslor över det där!

Jaja, nu ska jag ta tag i mig själv och hoppa in i dushen så jag slipper vara så äcklig.


Jag längtar till mysiga sommarkvällar med underbara vänner <3


Chokladmage?

Hemma från träningen och mätt och belåten! Eftersom träningen börjar 6 på tisdagar brukar jag aldrig äta före utan jag äter efter istället. Så nu är jag proppmätt! Meeen lite choklad ska nog gå i i alla fall ;) Finns nog en extra mage för sånt! En chokladmage :D

Sitter och pratar med min tjockis på skype nu, alltid lika trevligt :)

Ska gå ner och prata med Paula snart, får se hur det går. Jag hoppas verkligen att allt går som jag vill nu, med ledighet och de billiga biljetterna och att Amanda och Emelie kan komma hit! Jag vill verkligen! Ska nog bli lite krísten nu en stund och be till Gud om det några tusen gånger så kanske det funkar haha! ;P

Imorgon blir det jobb för första gången på länge, mellan 3 och 7 ungefär så det blir middagsfix, men det ska nog gå bra! Brukar ju inte vara några problem.

Äsch, nu har jag inget mer roligt att skriva, ska slå på en film och försöka sova i tid så fort jag pratat med Paula. Godnatt!


Komsikomsi mina söta vänner! :) Inte tjockis dock, för hon vill inte :(


Soligt

Äsch, jäkla skit! Kom inte upp i tid idag heller, för ännu en gång var mobilen död när jag vaknade (kvart i 12!!). Måste kanske se till att kolla så den är laddad innan jag lägger mig nästa gång! Jag som faktiskt lyckades somna kl 1 igår, alltså mer än en hel timme innan jag brukar! Attans. Så det blev ingen Body Pump idag heller.

Var däremot ut på en långprommis med vovvarna! Första gången jag gick med båda själv, och det var ju inte det lättaste kan jag lova! Sasha har så himla mycket energi så henne fick man kämpa en del med! Och jag hade trott att det skulle vara kallt ute så jag hade massa kläder på mig, men det var hur skönt som helst så jag blev ju varm när jag fick slita med Sasha! Men det gick rätt bra ändå, så mysigt med klarblå himmel och sol :)

Nu ska jag alldeles snart gå ner på LBT i alla fall och få mig lite träning. Fast jag har träningsvärk i benen från igår så vi får se hur det går eftersom vi tränar sjukt mycket ben på LBTn!

Förresten så blev jag överlycklig igår! Jag hittade 3 biljetter till Rise för £67, vilket är nästan samma pris som de vanliga biljetterna! Men jag ska inte ta ut något i förskott egentligen, eftersom jag inte vet alls om Emelie och Amanda kan komma. Men jag hoppas!


Inte från idag, men jag gick igenom parken och det var lika fint väder i alla fall :)


RSS 2.0