Goodbye..

Idag var min sista hela dag i Swad.. Men jag har inte varit sådär jättenere, jag tror inte jag fattat än att jag faktiskt åker på riktigt! Kommer nog inte fatta förrän på planet, om ens då :S

Dagen har bestått av tvättning, packning och en promenad till Sainsbury's för att handla matsäck och lite annat. Sen träffade jag Joe en sväng och sa hejdå. Käkade gjorde vi också, jättegod mat och cheesecake till efterrätt, mums! Och mitt i efterrätten så kom Paula in med presenter till mig, blev lite paff och generad! Det var två kort, det ena från Olivia där hon tackade mig för att jag var en äkta vän, och att hon gillat all tid vi spenderat tillsammans, den lilla sötungen! :) Det andra var från Paula, eller hela familjen egentligen men det var Paula som skrivit. Där stod det en väldigt fin liten text om att jag skulle komma ihåg att alla erfarenheter berikar mig som person, oavsett om de är bra eller dåliga erfarenheter, och att det skulle hjälpa mig följa mina drömmar! Blev helt tårögd när jag läste de!
Det var två paket också. I det ena var det boken "Twilight: Breaking Dawn", vilket var kalasbra eftersom jag läser Eclipse nu :D Och i det andra var det ett jättefint litet halsband, ett hjärta som man kunde öppna och sätta i kort i, så himla sött :) De är så fina allihop, åh vad jag kommer sakna dem! <3

Jag åker alltså imorgon. IMORGON!! Eller ja, idag faktiskt, tekniskt sett! Men hade tänkt sova lite först. Sen upp tidigt och säga hejdå till mina små "syskon" som ska till skolan, åh jag kommer säkert gråta :'( Sen kommer Emelie och så går tåget vid 12.18 tror jag det var. Så då måste jag säga hejdå till Paula också :'( Jag hatar att säga hejdå, kommer bli en jobbig förmiddag..

Men sedan ska jag förhoppningsvis bli lite gladare, för sen på kvällen så ska vi ju se Simple Plan! :D Jag vet att jag tjatar lite om det, men det ska faktiskt bli galet kul!

Sen mina kära vänner, sen är det bara några dagar så är jag hemma i kära lilla luddis igen! Så snart ses vi <3

Nu ska jag sova så jag åtminstone får några timmars sömn.. Godnatt fina ni!


Packning i princip klar..


So soon..

Hoppsan, var tydligen 5 dagar sen jag skrev nu!

Det har väl hänt en del sen dess. I torsdags så kom Emelie hit som sagt, vi käkade domino's i gräset i parken och njöt av solen, sen gick vi hem och kikade film och åt popcorn och choklad :) Blev inte potter dock eftersom Emelie var duktig och glömde filmerna haha! Men det blev en bra kväll ändå :)

Sedan skulle jag alltså jobba på fredagen, så jag gick upp vid halv 8. När jag kom ner så berättade Paula att hon
hade spytt hela natten, men var tvungen att åka till jobbet ändå. Så hon stack iväg men kom snabbt tillbaka igen eftersom de hade lyckats löst det och hon behövde inte jobba, så jag fick ledigt :) Det blev bestämt att jag skulle med Emelie till Ashby vid 11 för hon skulle ha sina ungar nån timme då. Eftersom vädret var helt toppen så stack vi till utomhuspoolen och badade flera timmar, men det var riktigt kul faktiskt hehe :) Sen gick vi och köpte glass och sen till parken så ungarna fick leka lite och vi fick sola! Vid 4 kom Sarah också, och vi gick först och lämnade ungarna sen iväg och köpte ännu en glass och gick en liten promenad innan jag och Sarah stack med bussen vid 5. Gick hem till mig och käkade och gjorde iordning mig lite och sen drog vi till Burton vid halv 7 och kollade på Hangover 2 på bio, sjukt rolig film haha! Sen tog vi en snabb öl på en pub innan jag var tvungen att åka hem med bussen vid 21.45. Var helt slut så jag somnade ganska tidigt sen när jag kom hem!

På lördagen gick jag upp och duschade och sedan gick jag till frisören vid 11.30. Sen gick jag hem och käkade lunch och fixade mig lite innan jag skulle gå till Amy. Var hos henne till 9 och gjorde oss iordning och pimplade Lambrini och drack shots haha :P Det visade sig att det bara blev jag och hon som gick ut ändå, men vi drog till Derby och hade sjukt kul ändå! Drog på efterfest efteråt också, och var rätt sliten när vi kom hem till Amy på morgonen :P Men kul var det som sagt!

Och nu är det måndag, och jag är sjuk. Jäkla skit att jag ska bli sjuk nu! Idag har jag mest deppat på grund av förkylningen, packningen och det faktum att Emelie inte trodde hon skulle få följa med på Simple Plan. Men vet ni vad? HON FÅR ÅKA!!! :D Snacka om skönt! Så i övermorgon drar vi båda iväg till London för gig!

Jag har packat. Lite i alla fall. Usch, jag vet liksom inte var jag ska börja! Har packat en halv väska, och ska ha 3! Jag orkar inte, önskar de kunde packa sig själva..

Imorgon ska jag packa hela dagen i alla fall. Fast ska förhoppningsvis träffa Joe också! Jag hoppas, vill inte åka utan att säga hejdå.

Gud. Jag fattar nog fortfarande inte att jag åker. Galet!

Kommer bilder senare ikväll.


You say goodmorning when it's midnight

Okej, gårdagens inlägg var kanske lite negativt. Här kommer ett positivare!

Om exakt en vecka idag händer något grymt! Jag ska ju se SIMPLE PLAN! :D Med världens bästa Emelie! Och så ska jag vara i London och träffa Jake och Georgia förhoppningsvis, och så ska jag festa tills jag stupar! :P Det kommer bli så sjukt roligt!

Och den här helgen blir nog också riktigt kul! Först kommer Emelie imorgon och vi ska käka Domino's och kika resten av potter-filmerna! Sen ska träffa Sarah på fredag, får se om vi går ut eller tar det lugnt, sen klippning på lördagen och så utgång med Amy, Sammy och Tanya någonstans för en riktigt kalasfest haha :P Ska försöka ta oss iväg till något kul ställe men inte bestämt vad än. Men ja, jag har en del roligt att se fram emot innan jag åker i alla fall!

Idag har det varit soligt och varmt, så jag gick en liten promenad och köpte glas :) Sen läste jag och solade på baksidan, mycket skönt må jag säga! Älskar solen! Och resten av helgen kommer troligtvis också bli varm så det är fint! :D

Så, var det bättre nu med ett gladare inlägg? :) Nu ska jag läsa lite till tror jag! Imorgon är det tidig morgon för jobb, och fredag också, men det ska nog gå bra!

Ha det fint sötnosar :)


Underbart bra låt!


This is my life

Imorgon är det 1a juni. Det betyder att imorgon är det exakt 7 dagar, en vecka alltså, tills jag lämnar Swad. Lämnar familjen. Lämnar mina vänner. Lämnar mitt liv. För det här har ju faktiskt varit mitt liv nu i 9 månader, något jag har vant mig vid och något jag känner mig hemma i. Jag trivs här, trots att det är en liten skitstad! Och nu ska jag lämna allt..

Jag förstår inte hur tiden kan ha gått så fort? Jag minns dagen jag kom hit som om det vore igår. Jag minns exakt hur nervös jag var när jag satt på planet, så nervös att jag nästan trodde jag skulle kräkas, med den en stor klumpen i halsen och tårar i ögonen. Jag minns lättnaden när jag äntligen kom fram till flygplatsen och hörde någon ropa mitt namn för att sedan ta emot mig med en kram och pussar på kinden. De var så hjälpsamma och snälla, så den mesta oron försvann ganska snabbt. Jag minns samtalen i bilen, lite smått stakande och nervöst men ändå väldigt trevligt, och jag minns när jag klev in genom dörrarna i huset och mötte barnen. De var så himla ivriga att träffa mig så de hade stannat uppe efter läggdags. Kort sagt så minns jag allt så himla väl så det skulle lika gärna kunnat vara igår!

Och nu ska jag alltså lämna dem, och min nuvarande hemstad. Det finns så mycket jag kommer sakna med lilla Swad! Alla de små butikerna i "stan", den fina utsikten från the sandhills, gymmet och alla passen och människorna där, våra trevliga grannar, våra små vovvsingar, mina vänner.. Men framförallt så kommer jag såklart sakna familjen! Det är konstigt, men jag känner mig mer som en syster än en "anställd"! Kanske är det för att jag inte jobbar särskilt mycket. Men den största anledningen är nog hur familjen får mig att känna mig som en familjemedlem! Jag känner mig som den vuxna systern som fortfarande bor hemma och hjälper till lite med hushållssysslorna ibland, men som har sitt eget liv och inte behöver berätta allt hon gör på sin fritid. Det känns så skönt att jag hamnade i en så bra familj!

Ja, det kommer bli mycket jobbigt att lämna England. Men det finns också mycket positivt med att komma hem!
Sommaren kommer bli himla bra tror jag!

- Jag ska umgås med min familj och mina underbara vänner där hemma som jag saknat nåt så otroligt!
- Jag ska ta körkort
- Jag ska ha på en awesome festival!
- Jag ska börja ett nytt jobb
- Jag ska festa massa
- Jag ska sola, bada och grilla
- Jag ska njuta av sommaren till fullo!

Och sen bär det av på nya äventyr! Så trots deppigheten över att lämna mitt kära England, så är jag faktiskt ganska nöjd över hur mitt liv ser ut just nu :)


Flygbild över kära Swad! <3


RSS 2.0