Lördagen

Gårdagen blev riktigt bra i alla fall! :)
Började med lunch på finfina donken, sen vidare till Burton på lite shopping i brist på annat! "Jag ska inte handla något så du kan kolla på det du vill" var det första jag sa när vi kom in. Vad tror ni jag gjorde? :P Blev inte så mycket dock, men värmeskydd, ett halsband och en liten glittrande partyväska blev det ändå! Haha, jag är så dålig på att låta bli saker jag vill ha!

Hem till middagen och sedan var jag med Olivia en stund innan jag gjorde mig iordning. OCH LYSSNA PÅ DETTA! När jag var klar hade Joe inte ens duschat! DEN NI! ;) Jag kan faktiskt vara snabb ibland också ^^
Vi hade alltså bestämt att vi skulle kalasa på kvällen, så vi började med att dra till The bulls head och ta en drink bara innan vi drog vidare till Derby och Scream. Blev några drinkar där innan vi drog till Mosh (?) där det var sjukt mycket folkl, och där drack vi och dansade tills de stängde ^^ På ett rockdansgolv! Tror det börjar bli en riktigt rockbrud av den här tösen nu, märker att jag lyssnar mer och mer på rock :P
Sjukt kul kväll iaf! :D

Kom väl hem vid 4, eller 3 kanske om det var vintertid? :S Aja, sjukt trött idag iaf, gick inte upp förrän halv 12 (vintertid!), och har bara segat hela dagen. Kollat på underbara "Så mycket bättre"! Upptäckte en chockerande sak under tiden jag kollade på det. Jag tycker faktiskt om Tomas Di Leva! :O Jag har alltid ogillat honom rejält, och tyckt att han är kass och konstig, men nu tycker jag han är riktigt mysig och härlig haha! Så söt på nå vis, även om han dock fortfarande är konstigt :P Och hans låtar har alltid något bra budskap, även om de kanske inte är något jag skulle lyssna på :P Men när de andra artisterna fick göra sin egen tolkning av dem så fick de liksom ett annat djup och en annan betydelse. Jag har dragits in i hans lilla bubbla tror jag!

Jag vet att det var något mer jag skulle skriva, men det är såklart borta nu.. Jaja, nu ska jag tydligen ut och gå bus eller godis med Olivia, kan bli spännande haha! Känner mig som 10 år igen, och speciellt med min snygga häxkostym haha! Bilder på det kommer senare ;) Här kommer gårdagens bilder!

Shopping :)

Tydligen ett killhalsband egentligen, men kan inte tänka mig att många killar skulle använda det :S

Försökte ta kort på klädseln för kvällen med det gick ju sådär..

Haha!



Haha sjukt snygga!

På Scream :)



Mosh





Haha det kom en apa och dansade med oss!


Icke bakis

Älskar att vakna upp och läsa alla "bakis-statusar" på facebook när man själv mår prima ballerina :D Hihi ibland är det skönt att inte festa ^^

Dock så skulle jag inte tacka nej till lite kalasande idag.. Men det är nog uteslutet, så jag vette tusan vad som händer!

Nu börjar mitt jobb på riktigt, imorgon är första kvällen jag ska jobba! 18.30-00.00, så jag slipper ju laga mat iaf :P Men det ska nog gå bra det där :)

Ida förresten, snacka om otur att du kommer just nästa helg! Jag jobbar lördag, söndag, måndag och tisdag! :S Hade du kommit helgen efter att jag inte jobbat alls! Men jaja, inget att göra nåt åt, vi får göra det bästa av det :)

Usch vilket rörigt och tråkigt inlägg, men så går det ibland! Måste försöka boka billjetter hem idag, om jag bara kan bestämma mig hur jag vill göra..

Åh, min lilla pluppis! Saknar han så sjukt mycket <3

Dagens!

Dagens lunch: Nudlar

Dagens sysselsättning: Alla program av "Lite sällskap"!

Dagens humör: Uttråkad

Dagens dilemma: Stanna i Sverige två veckor över jul eller en vecka?

Fick nämligen reda på idag att jag kan få stanna mellan den 20e och den 4e om jag skulle vilja. Så frågan är nu hur jag ska göra! Ska jag fira både jul, nyår och hela faderuttan i Sverige, eller ska jag försöka se lite av hur det firas här? Åker jag hem två veckor missar jag ju kanske massa roligt som händer här, och det vore ju inte så kul. Samtidigt vore det skönt med två veckor hemma så man hinner med allt. Attans, jag behöver hjälp!

Dagens humör 2 (just nu): Trött och tankspridd...

Att vara au-pair!

Okej, tänkte att jag skulle berätta för er (om det nu finns någon som läser denna blogg som inte redan vet) vad det innebär att vara au-pair, lite vad jag får göra och hur det känns.

Att vara au-pair innebär i stora drag att man åker till en familj i ett annant land (eller i Sverige), och tar hand om deras barn när föräldrarna jobbar. Man bor oftast tillsammans med familjen och får även mat av dem. Utöver det får man en liten summa fickpengar, i veckan eller månadsvis. Dessa pengar får man självklart spendera precis hur man vill.
Uppgifterna är olika från familj till familj, men förutom parnbassningen så brukar det ingå en del hushållsarbete såsom städning, diskning etc. Det är också olika hur länge man stannar hos en familj, men vanligast är nog ett år.

Familjen som jag bor hos består av Paula (mamma), Chris (pappa), Olivia (11år) och Christopher (13år). Barnen är alltså ganska stora, vilket betyder att de sköter sig mycket själva och mitt jobb är därför inte särskilt ansträngande. Båda föräldrarna jobbar skift, vilket innebär att mina arbetstider är olika från dag till dag, men just nu jobbar Chris bara dagar från 8-4 (men kommer oftast hem vid 1-2). Jag får följa Olivia till skolan när båda föräldrarna jobbar dag, och kommer även få jobba kväll framöver när Chris har gått tillbaka till att jobba heltid. Det betyder att jag får laga mat åt ungarna, se till så det gjort läxorna och få dem i säng.
Jag dammar och dammsuger barnens och mitt eget rum en gång i veckan, och diskar och städar resten av huset vid behov.
För detta enkla arbete får jag alltså mat, husrum och ca 3000 kr i månaden. Jag tränar mycket på gymmet, dansar och har varit iväg på en hel del äventyr som nöjesfält, djurparker och till London! Jag har mycket fritid och får göra vad jag vill under denna tiden :) Och det viktigaste av allt - jag får en sjujäkla upplevelse av allt detta!

Men!

Att vara au-pair har även sina baksidor såklart. Det är inte så lätt att flytta in hos en helt främmande familj, i en helt främmande stad och prata ett (inte helt) främmande språk! Det jag själv tycker är svårast är att bo tillsammans med nya människor, och även om jag nu bott här i 2 månader så känns det absolut inte självklart att gå ner och ta mig något att dricka (eller äta som är ännu svårare), eller att ens duscha när jag vill. Jag skulle aldrig ta något att äta utan att fråga (förutom bröd och flingor), och jag säger alltid till när jag går ut. Detta gör att varje gång jag är ensam hemma känns som en befrielse! Då kan jag göra precis vad jag vill. Dock så äter jag fortfarande inte sådant som jag inte vet om jag får ta, det jag vågar ta är väl bröd och sådant. Det är en sådan annorlunda situation på något sätt! Även om jag vet att de egentligen inte skulle bry sig om jag åt ett äpple eller en muffins så känns det ändå jobbigt att göra det. Konstigt det där! Jag har ju alltid bott hemma så jag är van vid folk runt om mig, men det blir annorlunda när det inte är ens egen familj förstås. Missförstå mig inte, jag tycker verkligen om familjen och de gör allt de kan för att få mig att känna mig som hemma! Men det är nog bara jag som är lite feg på något sätt, vet inte annars hur jag ska förklara det.
Ett annat problem är ju att skaffa vänner. Tänk dig att du flyttar till en liten stad i ett annat land, du flyttar in hos en familj du inte känner och ska sedan försöka skaffa dig vänner i denna lilla stad. Hur skulle du gå till väga? Börja plugga tänker nog många, och ja, det skulle säkert vara en bra idé om man hade råd med det och verkligen hittade något man ville plugga. Men känns det inte ganska onödigt att slösa flera tusen bara för att skaffa vänner?
Många säger att det handlar om att våga och släppa taget. Och det är väl sant egentligen, men frågan kvarstår fortfarande hur man gör för att ta kontakt? Ska man bara kliva fram till första bästa på stan och säga "Hej, Sanna heter jag, vill du bli min vän"? Vad säger man egentligen?
Jag försöker hela tiden tänka på att släppa taget och våga, men det tar alltid stopp och min inre röst säger "Nej Sanna, sådär kan du inte göra". Att man måste prata ett annat språk gör inte saken lättare.
Det är också svårt att åka ifrån alla hemma såklart, och man saknar dem mycket!

Sammanfattningen av detta blir såhär: Allting har sina för- och nackdelar. Men huvudsaken är att man trivs med det man gör just för tillfället, och det gör jag. Och jag känner på mig att jag i framtiden kommer se tillbaka på den här tiden och drömma mig tillbaka. Jag kommer inte ångra det en sekund!
 
Jag vet att jag tagit upp detta förut, och säkert upprepar jag mig mycket, men jag vill att ni ska förstå hur det verkligen är att vara au-pair. För allt som allt, så är det nog ett av världens bästa jobb! ^^ Tycker alla borde ta chansen och då är www.aupairworld.net en bra sida att registrera sig på ;)
Så nu vet ni det iaf! :P Om någon ens orkar läsa igenom denna textbomb! :P

Min underbara "familj"! :)


Fredag

Haha Mandi då, bra tips du hade på hur jag skulle skaffa vänner! ;P Saknar dig sötunge!

Vet ni vad jag gjorde för första gången igår? Jag läste KISSIES blogg! En gång och aldrig mer säger jag bara, jag tycker bara det är jobbigt att se hur trasig den tjejen är! Hon kan inte må särskilt bra alls. Läste den endast pga "besök inte Kissies blogg-dagen" idag. Var ju tvungen att kika in för att se vem det var jag inte skulle besöka haha :P

Har absolut ingen aning om vad som händer ikväll, men det märks väl :) Jag längtar bara till nästa vecka så jag hoppas helgen går fort!

Hösten är mysig ibland! (bilderna är inte från idag)


Skottlossning!

Var det första jag tänkte när jag på hemvägen gick förbi ett hus och det plötsligt sa PANG! "Happ, nu dör jag" tänkte jag, men icke då! Det var bara någon som smällde en smällare. Fy på er ungar, inte skrämma gamla människor sådär!

Och för er som undrar: nej, jag gick inte på båda passen, och nej, jag pratade inte med några nya människor. Usch, jag är en sån fegis! Och jag var alldeles för slut i benen för att gå på LBTn, som ju faktiskt står för Legs, bums and tums, mina ben hade nog kollapsat om jag hade utsatt dem för det!

Sitter just nu och lyssnar på julmusik haha, sjukt mysigt faktiskt! Får mig att tänka på estet litegrann, men självklart också på julmys hemma :) Ska bli så skönt att få komma hem över jul, och mysa med adventsljusstakar, julmusik, snö, julmat, julgran och familjen! :)

Har kommit på att jag missar yogan imorgon igen! Fjärde veckan i rad :( Jäkla skit att jag var tvungen att jobba just imorgon.. Och nästa vecka är ju Ida här så då vet jag inte heller hur det blir! Får släpa med mig na dit haha! ;D

Nästan varje gång jag kommer hem från ett pass så slänger jag mig på sängen och dör lite innan jag hoppas in i duschen. Ligger bara och stirrar rätt upp i taket och pustar ut! Mitt tak är roligt, så jag kan ligga och kolla på det hur länge som helst :)


Snirkligt :)

Och såhär snygg är jag när jag ligger där och chillar, svettig och härlig!



Onödigt

Städat och käkat är vad jag har hunnit med idag ungefär :P Och pratat ut lite, vilket var skönt! Känns som det kommer ordna sig i alla fall :)

Nu sitter jag och spelar lite gitarr och väntar på att få dra ner på Aerobics och eventuellt LBT efter det, skönt! Men har lite träningsvärk från gårdagens gympass så får väl se om jag orkar båda passen :P

Idag är det exakt en vecka till Ida kommer! :D Åh vad jag längtar!

Jag har egentligen inget vettigt att skriva tror jag.. Totalt onödigt inlägg blev det :P Så kan det gå när inte haspen är på! Bjuder på en SJUKT gammal bild bara för det, söt jag var va? ^^


Lila idag!

Oj, helt slut var jag efter gymmet! Och mer än det hann jag inte med idag, förutom lite annat fixande.. Nu har jag nyss ätit mumsig mat, så ligger helt död i sängen. Blir väl bara lugnt ikväll om jag inte tar någon prommis eller något men tvivlar på att jag orkar :P

Jag har tänkt på en grej förresten. Är det bara jag som nästan kan få ångestattacker när jag tänker på "the past"? Alla minnen och allt roligt som hänt när man man var yngre? Jag kan börja gråta ibland och det suger i magen för att jag längtar tillbaka till vissa stunder. Det kan vara allt ifrån Ludvikagårdstiden - med hemliga klubbar, vattenkrig, brevskrivande, hemmadiscon och allt annat tok - eller lågstadietiden med gogos och pusslekar på rasterna, till högstadietiden med smygdrickande på stan och klassresor. Tiden i Insjön, tiden i snöån, tiden i parken. Ja det finns många härliga tider! När man var liten ville man bara bli stor, men nu vill man bara vara liten igen, på den tiden då allt var "Hakuna Matata". Man hade så himla kul, och allt var så enkelt! Allt är så annorlunda nu, man är vuxen och förväntas ta ansvar, studera och fixa bra jobb. Självklart har man fortfarande många bra, roliga och underbara stunder, men man måste alltid tänka på vad man gör på ett helt annat sätt. Förstår ni hur jag menar? Jag önskar bara att allt kunde vara Hakuna Matata igen..

Jaja, jag hoppas i alla fall att alla bär något lila idag! Det gör jag även om ingen här fattar varför, men det handlar om att säga sig själv något också. Jag gör det för att jag bryr mig, och då spelar det ingen roll om folk ser mig eller inte!


Dålig natt, bättre dag

Har vändit och vridit på mig hela natten, hua! Vet inte vad det var för fel, men sovit djupt har jag då inte gjort.. Säkert idols fel!

Nu ska jag snart ta mig i kragen och dra ner på gymmet tänkte jag, härligt! Kanske ragga vänner, vem vet..
Blev lite positivt överraskad idag iaf vilket var kul! Känner mig på lite bättre humör idag trots idolkaoset igår haha :P

Bandsläpp och biljettsläpp till Peace and Love idag! Och vilka kommer om inte underbara THE SOUNDS! :D Lätt värt att köpa biljett bara för deras skull! Så det ska vi nog snart ordna ;) Hoppas bara jag kan komma hem då, men annars åker jag hem ändå för jag ska dit!

Usch vilken sjusovare jag har blivit (säger man så?)! Första veckorna här gick det jättebra att gå upp tidigt även om jag inte behövde. Nu är jag sjukt seg! Fast det kanske inte är så konstigt när jag går och lägger mig mycket senare nu, kan inte sova förrän runt 2 varje natt! Får försöka vända tillbaka dygnet lite nu..

Nej, nu ger jag mig ut i solen och drar iväg och pumpar lite muskler! ;)


Vi ses snart igen eller? ;)

Say WHAAAAT?! :O

"Videon är av rättighetsskäl bara tillgänglig i Sverige"

AAAAAAAAAAAAAAH! Ni kan inte göra såhär mot mig!! Hur FAN ska jag klara mig utan mitt älskade Idol?!?! :( :(

Kommer gråta hela natten!! :(




Tji fick jag!

Käkade mumsig kinamat idag, men jag fick slänga i mig maten för att hinna med bussen till Burton. Först trodde jag att jag hade missat bussen, sen när den väl kom så hade det varit en bilolycka i Burton så jag höll på att blli sen. Kom i alla fall fram vid 20 i 7, så jag skyndade mig till skolan och fick där springa runt och leta efter danssalen ett tag. När jag väl hittade dit så var det kolsvart, och dörren var låst! Då föll poletten ner. Det är ju för fasen höstlov!! Så jag fick vackert gå tillbaka till busstationen och kolla tiderna hem igen. Men då gick det ingen förrän kvart i 8, skulle alltså fått vänta 45 min.. Det hade jag ingen lust med, så jag fick för mig att jag skulle hem!

8 km och 1,5 timme senare var jag hemma! Riktig långpromenad i mörkret, men skönt var det! Inte ens lite kallt, gick till och med i t-shirt ett tag. Var ju tvungen att få träning på något sätt när jag inte fick min danslektion!

Tror det blir lite gym imorgon :) Nu ska jag än en gång försöka mig på att se idol, men jag tvivlar på att det funkar.. Chokladätande blir det iaf, i massor!

Här får ni lite bilder från söndagens prommis i det vackra vädret :)





Sötnosen kom och satte sig vid mina fötter precis innan vi skulle ta kort haha!

Svanen attackerade nästan Daisy!





Lite gladare!


Detta gjorde mig lite gladare iaf! Nu slipper man vara totalpank ett tag..

Okej, en fråga, tycker alla kan kommentera (utom Jossan, för vet redan vad du tycker)! Ska jag spara ut mitt hår eller klippa det kortare? Eller ha samma gamla tråkiga frisyr? Ja, jag vet att jag passar i den, men är så sjukt trött på den efter ett år!

Har varit och handlat lite nu, choklad i massor! Kände att jag behövde det, och det piggar förhoppningsvis upp mig ännu mer. Har blivit totalt chokladtokig! :P

Och en till fråga! Bildtext över eller under bilden?


Det gäller att klä sig efter väder! Så såhär såg jag ut när jag gick ut idag. Men på hemvägen blev det alldeles för varmt istället!


Pissdag

Idag är vädret piss, vilket gör att humöret är piss.. Och allt känns piss!

Fortfarande sjuk, verkar gå up och ner, men det skiter jag i just nu. För idag är det dansträning och den ska jag bannemej gå på!

Jag antar att jag blir ensam ett tag igen.. Känns ju rätt jobbigt, eftersom jag har haft så sjukt kul och mått så bra de senaste veckorna! Men det gäller väl att försöka tänka positivt nu, och se framåt istället!

På torsdag är det ju faktist bara en vecka kvar tills du kommer! :) Ska bli helt underbart! <3

Dags att ta tag i det där med vänner nu! Vafan, så jävla svårt kan det väl inte vara? Nej nu jäklar måste det hända grejer!

Dansen blir det första att se fram emot iaf, hoppas resten av dagen går fort nu!



Förvirrad

Nu snurrar allt verkligen runt.. Jag är sjukt glad och längtar tills Ida kommer, men samtidigt blev ju allt helt upp och ner nu.. Hur ska det här gå?

Jag sitter fortfarande i pyjamas trots att jag gick upp för snart 4 timmar sen! Jag orkar inte klä på mig, och det är ändå bara jag hemma så det spelar ingen roll. Men vädret är fint, så ska försöka ta mig ut på en promenad snart och skaka av mig alla jäkla tankar!

Sen ikväll är det Combat, borde kanske inte gå eftersom jag inte är helt frisk.. Men jag behöver min träning nu känner jag!

I'm sorry

Jag vet inte vad jag ska säga.. Jag hatar att såra människor.. 

Förlåt..


Heeeelt galeeet!!!

AAAAAAAAAAAAHH!! Jag kan inte fatta det!! Är så sjuuukt glad :D :D

Om bara 11 dagar kommer min älskade vän hit! Åååh, ska bli underbart att träffa dig gumsan! Hoppas dessa dagar försvinner med räserfart! :D


Uppdatering

SVÄRORDSVÄRORDSVÄRORDSVÄRORDSVÄRORD!!!!

Vad sjuttsingen är det för fel på den där attans sidan?!?! Blir TOKIG!
Ge mig Idol för tusan!


Försökte vårda mitt språk, men katten läste mina tankar..

Inte lätt när man är blåst

Joe måste tro att jag är rätt blåst. Eftersom jag känner att jag kan vara mig själv med honom så har jag börjat slappna av mer, och då tänker jag ofta inte så mycket på vad jag säger. Som när vi käkade munkar på Dayton Manor.

Jag: "Men alltså kolla, det är ju bara fyllning i hörnet!" (använde alltså ordet corner)

Joe (fnissar och pekar på sitt kaffekoppsfat): "Sanna kan du visa mig vart hörnet är?"

Jag (som ätit halva min munk): "Men åh, det är ju en halvcirkel, klart det finns ett hörn då!"

Joe: "Haha nej, det gör det ju inte"

Jag: "NEHE? Vad skulle du kalla det här då?"

Joe: "An egde"

Jag: Äh, sak samma ju..

Detaljer detaljer..

Nu ska jag kolla på idol, och nu ska det bannemej funka annars strejkar jag! Eller nåt..

Ibland får man vara korkad..


Du

Det är dagar som denna som mina tankar faller på dig. Fast det gör dom ju iofs varje dag. Jag förstår inte hur någon kan vara så djupt inristad i ett hjärta. Det har snart gått ett år sen du höll om mig och vi var lyckliga senast. Jag trodde verkligen att vi skulle klara det den gången, att det skulle vara vi föralltid. Men plötsligt föll alla bitar isär och det blev ett stort hål i mitt bröst. Det känns som om jag aldrig kommer bli hel igen. Hur ska man kunna bli kär på nytt, när man fortfarande älskar någon?
Jag vet att vi hade många dåliga stunder, och vi hade mycket problem. Men det spelar liksom ingen roll, för det är de glada, underbara stunderna som ligger närmast hjärtat, och det är de som har betytt något. Jag tror det är de små stunderna man minns bäst. Det är de små stunderna jag saknar. Som att ligga på stranden i sligen bara du och jag, och hoppa från klipporna hand i hand. Eller bara gå till mm för att handla chips och dip, och inte kunna komma överens om vilken dip vi ska ha. Eller busa på studsmattan, och skratta tills man får ont i magen.
Det finns många exempel på bra stunder. Och när vi hade det bra, så hade vi det verkligen bra. Tänker du någonsin på mig och alla minnen?
Jag förstår inte varför jag aldrig kan glömma dig, det spelar ingen roll vad jag gör, men det går inte! Vissa säger att jag ska vara ensam en stund så går det över, medans andra säger hitta någon ny så kommer du gå vidare. Jag har provat, men inget fungerar. För det är bara du som kan få mig att känna lycka och kärlek på riktigt. Jag har aldrig känt så med någon annan!
Att se dig på bilder är riktigt jobbigt. Att se dig i verkligheten var värre. Men att inte se dig alls, att inte kunna prata med min bästa vän som kände mig bäst av alla, det är nog den värsta känslan som finns, det gör ont i hela kroppen! Det känns som om hela situationen blir värre för att du har någon som älskar dig, medans jag är ensam, och den enda jag vill prata med om hur jag känner är dig, men du vägrar prata med mig. Jag vet inte om det skulle vara bättre egentligen om vi pratade med varandra, kanske skulle det vara ännu jobbigare, vad vet jag. Det enda jag vet är att jag saknar dig så sjukt mycket, och jag hatar att det är såhär. Jag vet att du aldrig kommer läsa detta, men jag hoppas ändå att du vet att jag försöker verkligen glömma dig, och jag försöker vara lycklig för din skull! Men allt är så jobbigt utan dig i mitt liv. Du kommer alltid finnas i mitt hjärta.

Bra och dåligt

Har sån ångest över hur jag ska få med mig allt hem när jag kommer tillbaka till Sverige! :S Vet att det är långt kvar, men varje gång jag handlar något så tänker jag "ajdå, ännu mer baggage". Vette tusan hur det ska gå alltså!

Idag mår jag inge bra alls, ont i halsen och rethosta hela tiden.. Har ingen feber iaf tror jag, men känner mig rätt hängig.. Usch, jag hatar att vara sjuk! Blev nog inte bättre av att vi blev dyngsura i "Stormforce 10" igår, en vattenkarusell där vi satt längst fram, och att jag var på Aerobics igår också. Struntade iaf i yogan idag och sov mellan 9 och 12 istället! Tråkigt för nu har jag missat 3 veckor i rad.. Jaja, hoppas jag blir bättre snart iaf!

Det var en annan kul grej som hände igår förresten! De hade en biograf på Dayton Manor, och där visade de en snutt från Happy Feet.. I 4D! Har någon varit på 4D bio förut? Riktigt fränt ju! Stolarna rör sig, det blåser, sprutar vatten och alla möjliga olika saker, i takt med det som händer på filmen! Regnar det på filmen, får man vatten på sig etc. Tycker det borde finnas på alla biografer!

Åh jag längtar så mycket till jul! Ska bli så skönt att få komma hem en sväng, men det kommer säkert bli ännu jobbigare att åka ifrån alla igen sen! Ska försöka trycka in så mycket som möjligt under en vecka iaf så jag hinner med allt jag vill göra :) Snowboard ska jag åka iaf! :D Får dra med mig Therese till Romme eller något ;) Sen måste man ju hinna träffa alla andra också!

Nu kommer resten av London bilderna iaf!

Buckingham palace





Joe: "Du måste ju ha ett kort på Abraham Lincoln!" Jag: "Hahaha äh, jag har ju redan kort på han i verkligheten". Ehm, ja eller hur..

Hm, byggnad..

Westminster

Bild i telefonkiosk = ett måste!

Hej Ben!

Jag och Benji



Läskig typ..





Kortis

Det blev för sent att blogga idag, får bli ett kort inlägg bara. Har pratat med Kossi och Ellie, som hade massa roligt att berätta, älskar att höra skvaller om vad som händer i Ludvika hihi ^^

Tänkte bara skriva att jag haft en riktigt bra dag, med karuseller och massa djur :) Åkte nämligen till Dayton Manor park tror jag det hette, inte sådär jättestort med riktigt kul ändå, det blir ju vad man gör det till :) Så idag har jag varit happy! :D

Det negativa är ju dock att jag lyckas dra på mig en förskylning tror jag, har sjukt ont i halsen iaf. Säkert värre imorgon också, eftersom vi åkte vattenkaruseller och blev totalt genomvåta!

Sov bara 5 timmar inatt så nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen. Så får jag försöka lägga in resten av Londonbilderna och dagens bilder imorgon istället!

Farbrorblå och död hund

Idag hände en lite läskig sak, som jag inte vet om jag borde skriva här egentligen. Men jag blev lite skraj iaf! Har med farbrorblå och göra.. Mer får ni veta när jag vet om jag kan skriva det eller inte.

Har inte gjort något speciellt idag, städat, käkat donken och sen den där lilla händelsen. Sen en liten promenad nu på kvällen med Daisy.

På tal om den lilla skruttan så hade jag en otäck dröm inatt. Drömde att jag, någon kille som jag inte vet vem det var och Daisy och två andra hundar var vid en.. hm, ja typ en damm eller en väldigt stor vattenpöl, och badade med hundarna. Dom sprang runt och lekte och simmade och vi var också i vattnet med fötterna för vi hade gummistövlar, och vattnet var väldigt grundt. Helt plötsligt försvann Daisy, och vi började ropa på henne och leta efter henne i vattnet. Jag fick panik, men tillslut hittade jag henne på botten. Jag lyfte upp henne och började gråta och skrika. Hon andades inte. Jag mådde sjukt dåligt för jag kände att det var mitt fel, så jag störtbölade verkligen, vi skulle ta henne till Paula och jag var rädd för vad hon skulle säga. Mer minns jag inte, men usch vad ledsen jag var! Ingen rolig dröm alls :(

Har egentligen inget mer roligt att skriva, tänkte bara lägga in London bilderna. Jag vill tillbaka!

Piccadilly



Jag kände mig liten.. Ovanligt!

Londonbuss måste man självklart ta kort på



Min sötaste rödtott, saknar dig massamassamassa!! :(



Saknar <3

Mums!

Dag två, utanför skräckhuset

Jag och Tower Bridge

Utsikt från bron

Andra sidan

Okej, vi gick inte över bron, men vi gick i alla fall upp på den! (bildbevis)

Vi åkte till Green park och chillade lite

Vädret var mys :)




Uuäää, tar alldeles för lång tid att lägga upp bilder här, resten får komma upp imorgon!

Skräckis och danskurs m.m

Hej och hå, jag minns knappt vad jag gjorde igår :S Var ute och gick lite och handlade, sen middag, combat, dusch och hem till Joe. Spelade lite gitarr och kollade på skräckis, Eden lake hette den. Egentligen inte särskilt läskig, men läskig för att det kunde verkligen vara på riktigt! Riktigt sjuk var den.

Idag vaknade jag klockan 10 och kom på att jag hade Body Pump halv 11, så det blev bara på med träningskläderna och ner på gymmet i räserfart! Kom hem, fixade mig och åkte med Joe och käkade lunch. Sen åkte vi hem till honom och kollade på cirkusfilmer och lekte lite cirkus haha! Hem till middagen och sen iväg till danskursen på skolan. MEN jag hade ju varit så duktig att kolla fel buss, så det höll på att gå riktigt illa! Joe kom och hämtade mig vid busstationen och jag tänkte att jaja jag får väl vara hemma istället för han skulle jobba så han kunde inte köra mig. Men när jag kom hem så erjöd sig Chris att skjutsa mig, åh vad glad jag blev hihi :) Kursen var iaf riktigt kul, så det blir nog att jag fortsätter där tror jag. Dock lite tråkigt att det var så några där, typ 7 st och alla var yngre, men det blir nog bra ändå.
Efter kursen gick jag och kollade busstider, men det gick inga bussar! Så jag skrev ett sms till Paula och frågade om hon kunde hämta mig, och precis när jag skickat det såg jag att det gick en buss om en halvtimme, men då hade Chris redan åkt :P Usch vad elak jag kände mig, han fick skjutsa dit mig och hämta mig bara för att jag var en klantskalle! Jaja, nu vet jag ju till nästa gång iaf.

Nu blir det att slå på en film och mysa med Fatso (en mjukisapa som man värmer i micron typ) och sen blir det sängen. Och ja, ni ska få bilderna från London, vet att ni längtar efter dom ;)

Förresten

Så vaknade jag halv 11 idag, men jag åt ingen frukost för jag tänkte "äh, det är ändå snart lunch". Tror ni jag åt någon lunch då? Nej. Förutom lite chips och jordnötter. Så hela dagen fram till kvart över 5 åt jag ingenting. Och vet ni vad vi åt till lunch? Swedish meatballs hihi ^^ "Det är för dig, hoppas du gillar det" sa Paula, sött att de försöker få mig att känna mig som hemma! Blir så glad och nästan chockad över hur snälla och gulliga de är här, känns riktigt skönt :)

Jag lärde mig en såndär "tungvrickar-ramsa" igår, eller jag och Joe lärde varandra haha! "She sell, seashell on the seashore, the shells she sells are seashells for sure" gick den, försök er på den så ser ni att den inte är lätt i början! Fick några goda skratt dock haha ^^ Och jag höll på att kissa på mig när han skulle säga "packa pappas kappsäck" hahaha!

Nu är det verkligen godnatt iaf ;P


Upp och ner, ner och upp

Har ni saknat mig kära bloggläsare? :D För nu har jag inte bloggat på hela 3 dagar, och ni vet ju alla att det är ganska ovanligt! Har helt enkelt inte haft lust.. Eller så kan det ju vara för att jag var i London 2 dagar kanske.. Så nu blir det långt inlägg om allt ni missat, hoppas ni står ut ;)

London var iaf toppen! Lite upp och ner iofs, men mest positivt iaf :) Fredagen började med att jag gick upp kvart i 7 för vi skulle åka vid 8, kom dock inte iväg förrän 9 nån gång tror jag. Faktiskt inte mitt fel, för jag var klar 5 över 8! Åkte till hotellet (eller mja, motell/vandrarhem eller var det nu var) och parkerade, drog sedan in mot centrum. Efter lite förvirring på tågen kom vi till Picadilly där vi skulle möt sötungen själv! Åh, vad glad jag blev när jag såg en liten rödtott komma gåendes emot mig, stoooort kramkalas blev det! Sedan shopping och massa babbel om allt och inget resten av dagen :) Tillbaka till hotellet, dusch, fix och äcklig mat, sen tillbaka in för några cider med snyggingarna :P Vid 12 blev det sedan jobbigt hejdå :( Och tårar på tåget tillbaka.. Det var ju så skönt att träffa någon att prata med, och allt kändes precis som vanligt, som om Swadlincote bara hade varit en dröm, sen togs den härliga känslan ifrån mig på en gång och jag fick en sjuk hemlängtan och allt kändes bara jobbigt.. Tur att Joe var där och tröstade mig iaf, men kände mig lite dum som satt där och grinade över en fjantsak!

Var trött på lördagen eftersom jag inte somnade förrän 3 kanske och gick upp vid 9. Käkade frukost (som var mycket bättre än hotellet) och checkade ut. Sen blev det massa åkande för det krånglade med parkering och tåg, men det löste sig tillslut så vi kom in till London. Väl där blev vi haffade av en läskig tjej som lurade in oss på något läskigt. Man gick först runt och fick lyssna på historien om London Bridge, vilket tog lång tid och var ganska segt, inte alls läskigt som hon hade sagt. Sen fick man gå ner i gångarna, och där hände det ju lite grejer, måste erkänna att jag skrek till några gånger! Men det var inte så läskigt som jag hade väntat mig, och definivt inte värt pengarna. Sen blev det turistande hela dagen, tog massa bilder, pratade, skrattade och hade det faktiskt jättetrevligt :) Kom inte hem förrän sent, vet inte vad klockan var haha :P Kunde inte sova iaf så var vaken till halv 4.. Bilderna får ni imorgon..

Idag var jag seg, låg i sängen med datorn bara när Paula kom och frågade mig hur jag haft det. Sen följde ett ganska långt prat om hur jag mådde och allt möjligt, och jag grät såklart igen.. Skönt att få prata ur sig lite med henne dock, tror det är bra om hon vet hur jag känner! Hon är så himla söt, är glad över att jag hamnat i en så bra familj!

Jävla känslor, önskar ibland att man inte hade ett sånt där som kallas hjärta.. Vad skönt det vore! Man blir ju utmattad bara av att känslorna pendlar så pass snabbt och så pass mycket.. Hoppas att det känns bättre snart i alla fall, eventuellt om jag börjar dansa. Godnatt, nu tänker jag sova så man slipper tänka!

Choklad gör en glad

Har nyss slängt i mig lite mat och ska väl ner på träning snart. Har bara städat, handlat lite och varit vid Joe idag. Imorgon blir det London som sagt, ska bli kul hoppas jag :) Bokade rum gjorde vi tydligen också, så blir kvar över natten. Lite nervöst på något sätt.. Ska bli kul att träffa min Kossi iaf :D

Paula var så söt igår, antar att hon läste min blogg. Precis när jag skulle gå och lägga mig knackar hon på dörren, och kommer in med en stor kopp varm choklad och några chokladsaker. Hon ger mig en stor kram och säger "Om du känner dig ledsen så brukar alltid choklad göra en gladare, och om du behöver prata eller behöver en kram så vet du vart jag finns!". Det kändes så skönt att höra att hon verkligen bryr sig! Det är en tung period nu, jag känner det verkligen. Men jag försöker göra saker som får mig på bra humör, och det funkar ganska bra. När jag har något att göra så tänker jag inte på det, så jag försöker hålla mig sysselsatt.

Förhoppningsvis gör London mig på bättre humör. Eller lite mer choklad..


In my head

Jag är så uttråkad.. Och tankspridd.. Mycket som snurrar..

Idag har jag iaf bara städat, och varit på mysig promenad i skogen typ. Fint väder idag också, synd att man inte tagit vara på det mer bara.

Usch, jag känner mig så konstig idag, ena stunden ler jag och skrattar och andra gråter jag.. Och tänker som sagt hela tiden på massa saker! Jag önskar jag hade någon att prata med, som kunde krama om mig och säga att allt kommer bli bra. Hjärtat känns tomt på något sätt, vet inte vad det är för fel!

Förhoppningsvis känns det bättre imorgon iaf..


Tears are falling

Helt galet vad känslorna åker berg- och dalbana här, igår kändes det jättebra, men idag längtar jag hem så mycket så det knyter sig i magen på mig. Det kommer helt plötsligt också, skulle bädda Olivias säng men Piper låg där, så jag tog upp henne i famnen och myste lite med henne, då kom tårarna. Helt utan förvarning. Det finns så mycket man saknar med lilla Ludvika. Jag trodde inte jag skulle göra det, även om jag visste att jag skulle sakna alla vänner och familjen så trodde jag inte att jag skulle sakna själva Ludvika, men det gör jag verkligen! Jag vill gå ut på trädgårn och Solo, jag vill äta ostrulle på Monte Carlo, sitta på Engel och fika, och gå runt Nottjärn med Eddy. Det finns så mycket småsaker man saknar. Mitt rum, min säng och alla välkända saker i huset. Allt handlar ju om tryggheten som fanns hemma.

När jag kom hit sa Paula att efter 1-2 månader kommer du nog längta hem som mest, för det är den värsta tiden. Jag tror hon hade rätt. Jag har nu varit här i ganska exakt 7 veckor, och även om allt har börjat kännas bättre så är det samtidigt mycket jobbigare. Det låter säkert jättekonstigt, men det går liksom inte att förklara heller, för det är så mycket som händer i hjärtat och hjärnan. Så mycket olika känslor och tankar som virvlar runt i takt med höstlöven utanför fönstret.

Idag känns det verkligen som om jag skulle vilja ge upp, och åka hem imorgon och ge min mamma en stor kram och säga att jag älskar henne, gosa med min underbara hund, träffa alla vänner och skratta och ha kul som vi alltid har och till sist krypa ner i MIN säng och sova till sent dagen efter. Det skulle vara så underbart. Jag gråter till och med bara när jag läser vad jag själv har skrivit. Känslosamt idag.

Ska torka tårarna och gå och städa nu, kanske får mig att tänka på annat. Jag ska fan inte ge upp.

London, here I come

Idag har jag köpt en finis! :D Har velat haft den bra länge nu, och äntligen har jag den hihi ^^ Sanna är klaaadis!

Två pass träning, tvättning och lunch och lite shopping med Joe har stått på schemat idag! Ett halsband fick jag med mig hem också, men inte fick jag betala det själv inte! Jobbigt att bli bjuden på allt, man får ju dåligt samvete..

På fredag ska vi troligtvis åka till Londooon och träffa min lilla Kossi! :D Hoppas verkligen, vore kalaskul att få träffa henne! Och äntligen se London också :) Skulle göra mig ännu mera klaaadis hihi ^^

Alltså, HUR TUSAN ska jag få med mig allt hem igen sen?! :S Kommer ju ha 769 kilo övervikt! Vette fasen hur det ska gå.. Tur att problemet är långt borta än så länge iaf!

Jag vet att det var någonting jag skulle skriva i bloggen, men nu har jag såklart glömt bort det igen.. Attans vad irriterande.. Nu blir det sängen, fast först lite bilder :)

Finisen jag köpte hihi :)

West Midland Safari Park

Stor pojke precis utanför bilen

White Wallaby



Rudolf? :)

Vargarna var trötta!





Nyfiken liten krabat

"Vad fn glor du på?"

Så vacker!

Brudarna chillade i solen!

Medans karln smög runt och gömde sig för kameran

De vita brudarna chillade också

Trötta var dom!

Hopp

Den vita karln smög också runt


Resten får komma upp imorgon, nu ropar sängen på mig :P


"I'm a happy, happy girl"

Oj, alla mina inlägg nu har varit väldigt positiva tycker jag, vad duktigt av mig :) Fast jag har ju faktiskt haft mycket mycket roligt den senaste veckan :) Så det är ju bra!

Dagen idag har (återigen) varit sjukt bra! :D Vi åkte som sagt till West Midland Safari Park, och det var toppen! :) Gled runt bland alla underbara djur beundrade, klappade och matade :) Var bara vissa man fick mata dock. Fick en hel del bra bilder, även om det inte var med min kamera för jag var ju så smart och hade glömt ladda den :( Men det gjorde inget, fixade det iaf :) Efter bilturen käkade vi lunch, sen kollade vi på sjölejonshow, fladdermöss som svischade förbi huvudet på en, krokodiler, spindlar, ormar och andra mysigheter! :D And I loved every second of it hihi ^^

Kom hem vid 5, käkade middag och drog ner på Combat, inte lika kul som vanligt dock för jag hade så sjukt ont i magen ett tag så jag kunde knappt fortsätta! Men det gav sig lite efter ett tag så jag stod ut hela tiden iaf. Och nu ligger jag här och är sjukt trött, och imorgon är det full fart så jag lär väl krypa till kojs snart så jag orkar! Bilderna får komma upp imorgon.

Jag känner mig ganska lycklig nu :)


10/10/10

Fasiken också, kom just på att hade jag vaknat 3 minuter senare idag så hade jag vaknat 10.10, 10/10/10! Attans, hade ju varit grymt coolt!

Underbara härligt sommardag! Eller just ja, det var ju oktober.. Kan man inte tänka sig när man är ute och går här kan jag lova! Tog Daisy på promenad, satte mig på en bänk i parken i t-shirt och blundade och njöt! Riktigt härligt. Dock blåser det lite annars, men i parken var det helt vindstilla och jätteskönt!

Annars var jag iaf duktig och gymmade lite idag, och där fanns det intressanta saker kan jag lova hoho! Speciellt en läckerbit hihi ;) Tror han spanade in mig lite också, eller så tyckte han bara att jag såg konstig ut med en underläpp som ser ut som en fotboll! Bra timing där.. Nejdå, det är inte så illa, men sjukt jobbigt ändå!

Efter gymmet var det söndagsmiddag igen, men denna gång här hemma. Med mumsig efterrätt och allt, göttans :D

Nu frågade Joe mig om jag ville följa med till något som hette West midland safari park imorgon, har ju dock ingen aning om vad det är men det låter ju bra iaf! Får väl se hur det blir då :)

Oblivion

Film på Oblivion, dock får ni luta huvet om ni ska se haha!

http://www.youtube.com/watch?v=IhmrLpZk0eA

Vuxenpoäng

Igår var det mest bara mys :) Alltså mys som i lugnt och trevligt. Missade yogan dock vilket var tråkigt, men sedan blev det kaffe, bio, popcorn, middag och vin :) Bion var ju inte sådär jättebra dock, "The other guys" hette den. Hade sina roliga stunder men over all var den rätt seg :P Popcornen var ju goda iaf haha ^^
Kändes vuxet att sitta på en fin restaurang och äta förrätt, varmrätt och efterrätt och dricka vin till, inte direkt vad jag är van vid haha ;D

Men det var riktigt trevligt iaf som sagt, och maten var mums! Fast efterätten var nog bäst haha ^^ Kom inte hem förrän halv 2.

Idag har varit en riktig slödag, har absolut inte gjort någonting på hela dagen. Känns som det är söndag. Ikväll blir det barnvaktning tydligen för päronen ska ut. Men det borde inte vara några problem iaf. Blir väl en film eller något bara.

Här kommer lite Alton Towers bilder, men tog dock knappt nå bilder på karusellerna utan på massa annat strunt haha :P Men ja, här är de iaf.


Slottet
 


De hade akvarium där också :)

Cleaningshrimps :D Städräkor alltså.. Typ.. Äter iaf upp all smuts från händerna :P

FET KRABBA! :O Syns inte på bilden, men jag lovar, han var sjukt stor! Kunde tydligen bli 3 meter mellan benen :S

Sötaste någonsin! :D

"Joo det är sant, jag glömmer saker på direkten, det är nåt som går i släkten!" ;D

Farlig!

Söt :)

Silverfisk (bokstavligt talat)! ^^ Syns dock inte så bra, men helt silver var han!



Syns inte så mycket, men sjukt rolig bergochdalbana iaf :) Snabb som fasen!

Slottet igen, vädret var bättre än det ser ut som :P

Air :) Man åker med magen ner mot marken hela tiden, förutom i skruvarna förstås :P Härlig :D

Var så stort så man fick åka sånhär mellan ställena ^^

Såhär fint var vädret :)

Tyckte det va kul att dom har så mycket fin natur och sånt kvar fast det är ett nöjesfält :)

Hex, sjukt mysko haha!

Och detta mina kära vänner är Oblivion! Brantaste jag någonsin sett, måste nästan vara 90 grader! :S

Och där hamnar man, i ett djupt svart hål! Åkte den 3 gånger, sjukt kul :D

Sjukt många korrar fanns det också!

Ingen vacker bild, men jag är ju glad iaf!

Sista bilden fick bli på det otroligt vackra slottet igen :)


Bilder och film

Tänkte lägga in resten av bilderna från djurparken nu, så får Alton Towers bilderna komma imorgon för har inte lagt in de på datorn än.

Dagen har iaf varit rätt lugn, städning på förmiddagen och promenad med Joe och Daisy innan middagen, sen Aerobics vid 7. That's it.
Förresten så är jag arg idag, för jag har fått munsår lagom till helgen och allt :(



Räven som inte alls var en räv utan något annat

Hyena :)







Högljudda apan! (En av dom iaf)

Marsvin?

Tittut!

Haha mustachen!

Punkaren

Söten då!

Hej sjölejon!

Hej sjölejon nr2!

Bugglor!

Vildkatt







Och här har ni filmen! Eller ja, länken iaf eftersom jag fortfarande inte vet hur jag får in själva klippet i bloggen..

http://www.youtube.com/watch?v=aCqD745eCkQ

Alton Towers

Sjukt bra dag igår! Började lite dåligt dock.. Lämnade Olivia vid skolan, sen kom Joe och hämtade mig där och vi åkte till Alton Towers, vilket tar ca 30-40 min. Precis när vi kommit fram och klivit ur bilen så stannar han till och säger "oh no" och suckar. Han hade tydligen glömt lämna en nyckel till sin bror som han var tvungen att lämna, så vi fick vackert åka tillbaka igen haha :P Lite irriterande sådär. Men efter det var dagen toppen ^^ Riktigt grymma berg- och dalbanor hade dom, och massa roligt hihi ^^ Och vädret var toppen också, varmt och skönt :D Tråkigt att de stängde vid 5 bara, jag hade velat stanna längre :P Bilder får komma upp senare under dagen.

På vägen hem ringde hans bror som tyckte vi skulle komma till en restaurang där de skulle äta, så då blev jag inkastad och fick möta massa familj, riktigt läskigt, för det var jag ju inte beredd på! Det var hans faster och hans kusin som var från australien och hälsade på, hans bror, hans brors tjej, hans brors tjejs mamma, hans brors barn, hans andra bror och hans tjej! Jag blev som en liten mus som knappt sa ett pip, lite pinsamt sådär men ja, det var väl trevligt iaf haha!

Efter maten åkte vi hem till honom och satt och pratade om allt och inget till 12 ungefär! Jag var helt slut och somnade på en gång jag kom hem.. Men riktigt trevlig dag som sagt!

Jag vet att ni alla är nyfikna på vad jag tycker om honom och hur jag känner. Utan att skriva för mycket kan jag ju säga att jag har aldrig blivit så bra behandlad av en kille, och aldrig träffat någon som är så omtänksam och snäll! Vi kommer jättebra överens och har kul tillsammans! Men hur jag känner är nog too soon to tell..

Full tupp!

Ja, idag har det vart full tupp haha! ;D Fullt upp alltså, men det förstod ni väl alla mina smarta läsare? :) Ingen vila idag inte, upp imorse med Olivia till skolan, hem en sväng och grejja lite sen ner på Body Pump vid halv 11. Mötte Joe på vägen ner som frågade om jag ville med till Derby och shoppa senare, så direkt efter träningen blev det hem och duscha och fixa sig lite sen iväg igen! Vandrade runt där hela dagen, kom hem vid 5 och då var det middag, sen bara på med träningskläderna igen och ner på nästa pass haha! Så nu har jag äntligen fått tagit det lugnt en stund iaf, duschat och bara degat framför datorn. Men tro inte att jag klagar nu, har varit skönt att haft mycket att göra :D

Imorgon ska vi nog åka till Alton towers, ett stort nöjesfält här, hoppas bara vädret är okej! Ska bli sjukt kul :D

Nu blev jag plötsligt väldigt illamående.. Vet inte varför..

Jag är helt slut, så det "ble te å dra igång en rulle och krypa till kojs nu"!

Här kommer några godbitar från gårdagens trevligheter :)


Följ med mig hem sa jag, och det ville han!

Monster eller apa? :S

Pingu :)

Den här busen skulle då inte vara med på kort, bara flaxade runt och försökte imponera på mig hela tiden!

Bäbis var trött :)

Apa hittade något på marken?

Kände mig liten (inte för att det är något ovanligt). Cancan benet är där också haha!



Jag trodde han var riktigt, vilken besvikelse :(




Äsch, resten får komma upp imorgon, nu måste jag bannemej sova!



Lovely day!

Idag har vädret varit helt underbart, och jag har varit på dejt nummer 2 haha! ;D På zoo faktiskt, riktigt härlig dag! Anledningen var för att jag hade sagt att jag skulle vilja jobba med djur, helst apor, så då tyckte han att v skulle åka dit ^^ Vandrade runt och kollade på alla möjliga söta djur, ville bara hoppa in och gosa med dom allihopa haha ;P Vi gick förbi några apor, och han berättade att de brukade låta en massa, men nu var de helt tysta.. Ett tag iaf! Sen hörde vi hur det började skrika, och jäklar vad de lät! Har aldrig hört något liknande. Kan lägga upp videon sen!
Fick en apa med mig hem iaf haha, sjukt söt ^^
Åkte förbi hans hus innan jag åkte hem också, riktigt fint bodde han :)

Så, riktigt trevlig dag! Får väl se om vi träffas nå mer, men han verkar ju vilja det iaf :P

Mat och Body Combat är det enda som har hänt efter det, och jag kan inte sluta kolla på min snygging till tränare alltså, mums på han säger jag bara! Vet att jag sagt det förr, men kan inte låta bli att säga det igen haha! Skulle inte vara fel om mig dejt hade hans utseende haha! Nej vad elak jag är..

Nu ska jag nog sova, upp tidigt imorgon och lämna Olivia vid skolan. Bilder kommer kanske upp imorgon från djurparken!

Dejten!

Ojoj, dagen igår alltså! Ja, det blev ju date, halv 9 skulle vi mötas på railway. Innan dess skulle hela familjen på fest hos en granne eftersom det var deras bröllopsdag så dit fick jag följa med och fick ett glas vin. Paula berättade stolt för alla att jag hade en date ikväll haha :P Så vid 20 över 8 körde hon ner mig till the railway, och som tur var så stannade hon en stund i början så jag slapp vara helt själv, men sen gick hon och lämnade oss. Jag måste faktiskt säga att han var jättegullig, och han såg mycket bättre ut än han gjorde på bilden! Hade sjukt trevligt faktiskt, åkte till ett annat ställe och drack lite, sen efter 12 nån gång åkte vi tillbaka hem. Vi stog ute och kikade på stjärnorna och pratade en stund, sen såg vi Paula och Olivia komma gående bortifrån grannhuset. Paula tog tag i Joe och drog med han bort dit, för alla var tydligen nyfikna på vem han var haha :P Så där gjorde Paula ännu en drink till mig, rätt stark sådan, så satte de på Abba och dansade en massa allihop haha ;P "This is for you Sanna!" vrålade fylltanterna (eller ja, tanter är de väl kanske inte men). Alla var i alla fall väldigt dragna (även jag, litegrann)! Men kul var det ^^ Sen gick vi hem och jag somnade på en gång.

OCH VET NI NÄR JAG VAKNADE?!?!??! Kl 3!! Usch, kan inte fatta att jag sovit så länge, jag skäms jättemycket och har inte ens vågat gått ner än :( Jag tror jag ska stanna i mitt rum hela dagen, fyfasen va pinsamt!

Fast jag måste tvätta, så jag måste ju gå ner.. Blä..

Fick förresten ett "diplom" hahaha! Olivia skickade in ett stycke papper genom dörren, hm vad är nu detta då tänkte jag och antog att det var ännu en söt teckning. Men såhär stog det:

CONGRATZ!

This is to certify Sanna on a possible future relation! <3

Date 3/10/10                                    Signed eiujdiadsnf

Ungefär så såg det ut haha :P Fnissade lite för mig själv när jag såg det haha ^^



Efter regn kommer solsken!

Lördagmorgon (ja jag vet att det heter förmiddag, men för mig har det alltid hetat morgon innan 12, oavsett hur tidigt man vaknar), och vi vet ju vad det betyder? Gymmet! Fast inte riktigt än, om någon timme kanske.. Måste få dega lite först haha ^^

Jättejättejättenervös för ikväll! Om det ens var ikväll hon mena, hon kanske mena nästa lördag? Jag har ingen aning, men det märks väl!

Idol igår var kalas, helt rätt med alla wildcard och vilka som åkte ut, även om jag gillade Madeleine, men jag gillar i princip alla så det är svårt det där haha! :P Tänk att man måste vänta ända till nästa fredag för nästa avsnitt, usch, hur ska jag klara mig! :S

Förresten så är jag inte schitzofren om ni funderar. Jag vet att jag har varit väldigt upp och ner, ena sekunden är jag glad och mår bra, och andra är jag deppig och vill hem. Men det är så helt enkelt, känslorna åker berg- och dalbana här, det är så mycket nytt och spännande som händer, men samtidigt känner man sig osäker och rädd inför det okända. Och så saknar man ju alla vänner och familjen så mycket, eftersom det är första gången man är iväg helt själv. Men så är det väl alltid i livet? Man har sina upp och nergångar hela tiden, men det brukar alltid ordna sig tillslut. Efter regn kommer solsken, eller hur? :) Eller så kommer det samtidigt och bildar en vacker regnbåge, och vi vet ju alla vad som finns vid regnbågens slut, eller hur? :) Nu vart det virrigt, men hoppas ni förstår poängen..

Meet me at the end of the rainbow



Läskigt!

Gick upp vid halv 8 och gick ner och åt frukost. Strax efter 8 kommer Paula hem från jobbet, hon kliver in till mig och säger "Okej Sanna, nu får du säga vad du tycker.. Hon räcker fram sin telefon och säger "Det här är han som gillar dig". Hon visar alltså ett kort på denne brandman som hon fixat ihop mig med.
Nu sitter ni säkert och är jättenyfikna "Var han snygg dåååå?!" tänker ni. Ledsen att göra er besvikna, men tyvärr så var han ju inte det.. Attans! Men jag sa iaf "Nothing wrong with him" och log. "Joe is such a sweet guy, and as I sad he can fix anything, he's a real handyman" "Hehe okey" är allt jag har som svar. Då säger hon "Lördag haha" så skrattar hon och går därifrån. Hon sa inget mer, så jag har ingen aning om vad hon menade! Vad, när, hur liksom? :S Men ja, imorgon är det alltså dejt då antar jag :P Får väl se hur det blir, nervös är jag iaf, usch!

Dagen har annars bestått av Yoga och hårfärgning i princip, så nu är jag iaf snygg i håret igen :P Mumsig mat har vi ätit också, typ indisk kryddig kycklinggryta :) Regnat har det gjort hela dagen, så det har ju inte varit sådär jättekul, men det börjar dock klarna upp såhär på kvällskvisten! 
Idoltittande har det varit occkså, ska bli kul att se vilka juryn skickar vidare nu! Men det blir ju inte förrän senare.. Innan dess ska jag väl fortsätta göra det jag gör nu, dvs ingenting! Möjligtvis gå ner och köpa mig lite B&J eller något nyttigt, om man ska orka vara nyttig...

I can see the light in the tunnel...

Håret, ser dock lite grådaskigt ut på bilden men det är det icke!




RSS 2.0