Sötmamma!

Happ, det gick ju sådär med att lägga sig i tid igår. Kollade på klockan och då var den plötsligt 12, och då tänkte jag liiite till måste jag läsa. Sen var klockan plötsligt kvart i 2! Hur gick det till liksom? :S Så ja, jag kom då inte i säng för 2 ändå. Jäkla bok till å va spännande! Men jag lyckades i alla fall komma upp i tid idag! Strax efter 9 var jag uppe, käkade frukost och fixade mig lite innan jag drog ner på Body Pumpen. Sen tog jag det mest lugnt, fixade lunch och så, fram tills jag skulle iväg igen vid halv 6 till LBTn. Mina ben var helt slut efter det! Gick hem och käkade middag och duschade, och sen har jag haft gitarrlektion med Olivia hela kvällen hehe :)

Idag blir det då tamejfasen en tidig kväll! Ska försöka i alla fall haha :P Ska försöka gå upp i tid imorgon och fixa ungarnas rum, har ju helt glömt bort det! Mycket att tänka på kanske, skulle gjort det i måndags egentligen så nu har jag dåligt samvete. Hoppas det är lugnt ändå. Sen blir det eventuellt badhuset med Olivia efter lunch om hon fortfarande vill :)

Torsdag tror jag att jag ska ut och käka middag igen, inte helt säker. Sen är jag osäker på hur helgen bli, om det blir London eller inte, vi får se. Men det lutar åt det :)

Förresten! Viktigaste av allt! Jag hade ju fått ett paket idag, låg utanför dörren imorse :D Min söta lilla mamma hade nämligen skickat mig ett paket eftersom jag inte fick något påskägg hehe :D Så i paketet låg en påse ostbågar, en påse turkisk peppar, 2 påsar av min favvosoppa och så ett litet brev hihi :) Blev himla glad, mammor de känner en verkligen väl! Och nu ligger de där attans ostbågarna bredvid mig och ropar på mig, seriöst, jag är så himla sugen på att kasta i mig alla på en gång! Men jag vill spara, så ska nog inte öppna de än. Däremot åt jag en av sopporna till lunch idag hehe, kunde inte hålla mig :P Men tack så mycket än en gång mamsen, himla gulligt! :)

Jag känner på mig att det var något mer himla viktigt jag skulle säga, kan dock inte komma på vad nu. Så nu ska jag läsa lite ("lite") igen, sen sova :) Godnatt sötisar!


Mihi mumsigt :) Kanske inte ser mycket ut för världen, but to me it is! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0